2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben ben aynı sekilde son 3 4 gundur kabardı iyiice yuzum agız cevrem burnumun kenarları ayyy bı de bulantılar hamileleğin tadını çıkartmak istiyorum artık yaa:84::84:

Allaha şükür bulantım yok en azından ama ayıptır söylemesi kabızım bide çokk fenaaaa

Bana ve eşime kalsa da her hafta gidicez Sabırsızlığımız yüzünden 2li teste de hemen girdik biraz bekleseydik cinsiyetini öğrenmiş olucaktık 3 hafta sonrasına kaldı ama sanırım biz o zamana kadar gideriz dayanamayıp :))

benimde herkes çirkinleştiğimi söylüyo yüzümde filan lekeler oluştu hamilelik otuuş kızım yüzüne diyolar galiba benimde kızım olcak hemde güzel bir kızım puhahahah benden aldığına göre

yaa kızlar sivilcesi çıkan varmı bende hergün bitane çıkmaya başladı mübarek yakında yüzümü sarıcak diye korkuyorum:2:

ergenlik dönemeinde bile sivilce cıkmamıstı bende
hayatımda ilk defa alnımda sivilce cıktı
acayip uyuz oldum elim sürekli orda

beyaz cok ferah oluyor ya benim takımımda
beyaz mobilya duman rengi ayna
odaya girdiğimde içim acılıyor
benim gardolabın devamınada bunu koyarım ohh
bende beşik alcam büyüyen yatklardan almıycam
cok kaba duruyor onlar şöyle 1 sene yatabileceği beşik yaptırcam
yatak odamı yapan adama yaptırcam bunuda
hazırını baktım netten 2 bin tl falan diyor odalara
biraz büyüsün ondan sonra güzel bir oda döşeriz

ay keşke bende senin gibi soğuk kanlı olabilsem kendimi bu konuda hiç güçlü hissetmiyorum her an kafama takıyorum..dediğin gibi 15 gün kısa bi zaman bende bekliyim nede olsa sonuç 5 gün öncede sonrada gitsem değişmcek Allahım korusun inş. salı günü değilde pazartesi gidiyim ben ozaman doktorcağzıma tam 1 hafta sonra

merhaba kızlar bugün ikili testimizi yaptırmaya gittik kan verdim aynı gün çıkmıyormuş perşembe günü alıcam sonucu . birde ultrasonla baktı ben özel hastaneye gidiyorum 60 tl verdim kan testi için

hadi hayırlısı inş..kaç haftalık..cinsiyet için bişi demedimi?

aaa kesinlikle katıl bence , ne güzel, hem bebişede bişiler yaparsın, zmn geçer, belki kendine bi fırsat bile yaratırsın ilerde..çalışmasam evde olsam kesin ben katılırdım

ama bu çooookk güzel...böyle görünce dayanamıom işte anneler gelince salonda koltukta yatsın ben 2. odayı mini miniğe böyle hazırlimmmmmmmmmm

evet böyle bir olayda var
annem ve kayınvalidem bana biraz uzak
dogumdan önce ve sonra bi süre yanımda bi o bi o kalcak
onlar kalır hem günlük odamda salonum boş olur
hemde onlarda rahat eder

ohhh takımla takım oluşturacan ne güsell bende marangoza yaptırmayı düşünüyorum canım hem zevkine göre hemde daha uygun fiyata oluyo tabi annem bende önce davranıp bebişin oda takımını almazsa tutturdu ben alıcam torunuma takımını diyo

çoğu yörelerde kız annesi alır ılk bebişin beşiğini felan bizdede öle olmuştu :))

valla bende kısa bi dönem bekliyim diyorum ama okadar tutarsızımki bu aralar 5 dk önceki fikrimi 10 dk sonra değiştiriyorum..kalbim git diyo mantığım bekle bilmiyom yaa inş. boşuna evhamlanıyorumdur

sorma sevda bende o psikolojiden dertliyim özelliklede eşimin başının etini yiyiyorum adam bana sırtını dönse yanlış anlar oldum..hatta komik bişi anlatayım sana bizim imam nikahımızı kıyan hocayı karısı terk ettiği için kadınlara karşı biraz önyargılıymış nikahı kıyarken dediki bu kadın milleti kızınca tası tarağı toplar gider sabırlı ol evlat sende kızım bulmuşun filinta gibi çocuğu daha ne istersin...bende kızmıştım biraz o lafa
geçen yine konusu geçti güldüler bende bir alındım biir alındım eşime dedim beğenmiyosan git beğendiğini bul aldırıcam ben bu çocuğu gidicem fln delirdim bu aralar yaaaa

iyii mşllhh yee bol bol o zmn incir ye kayısı ye üzüm ye ye babam ye bizim yerimizede

yok şekerim ben oğlumda acemiliğime geldi yedim yedim 20 kilo almıştım hepsini verdim sonra bunda az ve sağlıklı beslenicem bilinçliyim artık

Son düzenleme:
aaa kesinlikle katıl bence , ne güzel, hem bebişede bişiler yaparsın, zmn geçer, belki kendine bi fırsat bile yaratırsın ilerde..çalışmasam evde olsam kesin ben katılırdım

evet ya benimde kafama çok yattı severimde el işlerini öle uğraşmayı falan annem küçükken verdi elime şişi yünü alıştırdı bizi bide uzakta değil bizim oturduğumuz binada daire tutacakmış kadın orda vercekmiş dersi büyük ihtimalle katılacam dedim akşam kocişlede bi konuşayım oda tamam der kesin güzel olur yaa bebişim kız olursa dediğin gibi çeyizini daha doğmadan hazırlarım büyük çoğunluğunu

ergenlik dönemeinde bile sivilce cıkmamıstı bende
hayatımda ilk defa alnımda sivilce cıktı
acayip uyuz oldum elim sürekli orda

[/B]

anladım canım benim cildim zaten yağlı akneye müsait ama ilk hamileliğimde bebek gibiydi yüzüm hiç bişi çıkmamıştı bu farklı olcak belli yani:96:

Son düzenleme:
çoğu yörelerde kız annesi alır ılk bebişin beşiğini felan bizdede öle olmuştu :))

evet canım genelde öle bende duydum ve sanırım bizdede öle olacak evesli gün alanyadan gelmişlerdi baktım çocuk odasına girmiş dizayn yapıyo karyolasını şuraya dolabını şuraya falan diyee..perdesine varana kadar bi ayar çekti odaya

Sorma ya o lafı bende dedim Aldırcam çocuğu gitcem burdan sen de benden kurtulursun dedim. Sonra da üzüldüm nasıl böyle birşey derim diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…