2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet yaaaa
ama ahdım var
doğumu yapayım
evim her daim süper olacak söz her an misafire hazır tutucam evimi
bende hep bakımlı olucam
söz size

Son düzenleme:
evet yaaaa
ama ahdım var
doğumu yapayım
evim her daim süper olacak söz her an misafire hazır tutucam evimi
bende hep bakımlı olucam
söz size

bu sanki daha zor gibi be zeynebim, o zaman da evde bi çocuk olacak çocukkkkkk,bezi, maması, oyuncağı, biberonu ne bilyim işte bissürü şey, o zamanda diycez biz çocukluyuz kusura bakmasınlar artık

bu sanki daha zor gibi be zeynebim, o zaman da evde bi çocuk olacak çocukkkkkk,bezi, maması, oyuncağı, biberonu ne bilyim işte bissürü şey, o zamanda diycez biz çocukluyuz kusura bakmasınlar artık

ha ha ha dimi
ya en azından orta sehpanın altında ayakkabılarımı çıkarma alışkanlığımdan vazgeçerim ama dimi

güzel ülkemmmmmmmmmmmm
32. haftamda aile sağlığı merkezinden aradılar....hamileymişsiniz die...dedim doğurdum doğurcam, buyrun

he heeee.... ama bi evi toparlamaya 10 dk yetiomuşda artomuş dün onu anladım:)))
bende 82 doğumluyum ve allah nasip ederse ilk çocuğum olacak, genç annelere hep özenirdim biz biraz geç mi kaldık acaba???

cnm bende 83 lüyüm...ama etrafımdaki arkadaşlarımdan en genç anne olanlardan biri sayılırım

ha ha ha dimi
ya en azından orta sehpanın altında ayakkabılarımı çıkarma alışkanlığımdan vazgeçerim ama dimi

bencede düzeni bırak yemek yemege uyumaya bile fırsat bulamıyo insan hatırlamak bile istemiyorum
gözünüzü korkutmayayım ama ben kızımdan çok çektim inşallah buda ablasına benzemez:44:

günaydın kıslarrr
hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
uzun zamandır böyle güzel bir uyku çekmemiştim,hep göğüsümün altı yırtılıyor gibi ağrıyordu geceleri..
oğlum ve kızımla şöyle güzell bi kahvaltı yaptık ve gedik teyzeleri...
öğleden sonra aşımızı olmaya aile ekimine gitces inşallah
dün de kızımın herbişeysini ütüledim ve hastane çantamızı hazırladık..

hastane çıkışı 1 ad. yeter
10 ad.yenidoğan bezi
1 ad. yenidoğan ıslak mendili
1 ad. polar battaniye
pişik kremi
1 ad. minik biberon
-----------------------

1 tk. pijama
hasta bezi,ped
atlet,kilot,emzirme sütyeni 2'şer ad.
lohusa tokam,rimel,gözkalemi ve çabuk çıkmayan sihirli ruj'lar vardı ya yeşil ama sürünce tatlı bi pembesi var saatlerce kalıyor duduşta
terlik
2 ad.havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
kolonya
ıpod(müzik ruhun gıdasıdır)
çorap
tarak

bu arada benim doğum yapacağım hastanede çıkana kadar hastanenin mavi entarisini giyyosunkaç kere didim şunun pembesini de yapın die ama bakalım şansa artık

Son düzenleme:
güzel ülkemmmmmmmmmmmm
32. haftamda aile sağlığı merkezinden aradılar....hamileymişsiniz die...dedim doğurdum doğurcam, buyrun

beni de 17. haftamda aramışlardı, meğer kendi hastanem medical park devlete bildirmemiş hamile olduğumu. menzil'in tavsiyesiyle cinsiyetine baktırmak için onun doktoruna gitmiştim bi kerelik. o hastane haber vermiş de öyle öğrenilmiş. aile hekimliği devlete rapor yazdı hastane haber vermemiş diye, sorumluluk hastanede yoksa ebenin maaşından kesiyolar çünküm

ben geleni arabada bekletiyorum, 5 dk en azından oturacakları odayı düzenliyorum. madem habersiz geliyonuz 5 dk bekleyeceksiniz diyorum. bi daha habersiz gelemiyolar

bence bebege bi takım daha koy bide alt acma takımı götür bebegi yatırdıkları sepetin içine serersin onların çarşaflarına degmemiş olur hı bu arada kendine çarşaf filan koymıyacanmı

benimde bu aralar midem çok bulanıyor,hamileliğim boyunca hiç çıkarmadımoğlumda da hamileliğim boyunca hiç kusmayıp doğuma giderken kusmuştum

bence bebege bi takım daha koy bide alt acma takımı götür bebegi yatırdıkları sepetin içine serersin onların çarşaflarına degmemiş olur hı bu arada kendine çarşaf filan koymıyacanmı

canım ütülediğim hastane çıkışını korumak amaçlı oğlumun eski bebeklik çarşafına sardım da koydum çantaya bebemin altına da onu sericem...kendime de çarşaf fln koymıcam,çünkü hastane zaten çok hijyenik hemde altında sürekli bez oluyor..ama yastığımı götürebilirim belki
1 hastane çıkışı daha değilde 1 tk. pijama daha koyarım bebişe nolur neolmaz die

Son düzenleme:

ben kendimede bi pike takımı düşünüyom sezeryan olacagı için 2 gün kalırız hastanede kızımda öyle olmuştu gelen olur düzgün olsun diye

Son düzenleme:

hadi canım hakkatten mi
niye aramışlar gel kontrole diye mi?

hadi canım hakkatten mi
niye aramışlar gel kontrole diye mi?

evet cnm..haberinizi aldık habmileymişsiniz hayırlı olsun dedi..
dedim saolunda doğurdum doğurcam 32. haftamdayım dedim.
eywah eywah dedi...bildirim gelmedi dedi..
dedim önceki hastaneme sorduk biz bildiridik dediler dedim..
ebe dedi bi ara gelin bakın her hafta bildirim gelio sizinki daha bu hafta geldi dedi(ama sanırım şifa bildirimemiş acıbademe geçtim ya yeni orası muhtemelene bildirmiş, kabahat eski hastanemde sanırsam)
dedi gelin 1 doz tetenoz aşınız bari yapim..tühh tühhh wahh wahh
dedim el altından yaptırdım ben onu...
o zmn bi ara gelin çayımızı için dedi...dedim yoq gelmem gari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…