ben kendimede bi pike takımı düşünüyom sezeryan olacagı için 2 gün kalırız hastanede kızımda öyle olmuştu gelen olur düzgün olsun diye
evet cnm..haberinizi aldık habmileymişsiniz hayırlı olsun dedi..
dedim saolunda doğurdum doğurcam 32. haftamdayım dedim.
eywah eywah dedi...bildirim gelmedi dedi..
dedim önceki hastaneme sorduk biz bildiridik dediler dedim..
ebe dedi bi ara gelin bakın her hafta bildirim gelio sizinki daha bu hafta geldi dedi(ama sanırım şifa bildirimemiş acıbademe geçtim ya yeni orası muhtemelene bildirmiş, kabahat eski hastanemde sanırsam)
dedi gelin 1 doz tetenoz aşınız bari yapim..tühh tühhh wahh wahh
dedim el altından yaptırdım ben onu...
o zmn bi ara gelin çayımızı için dedi...dedim yoq gelmem gari..
evet bazı hastaneler nedense geç taburcu ediyor...benim doğum yapacağım hastane doğumdan en geç 6 saat sonra uygun görürse taburcu ediyor..
bi de tatlım ben hastane çantasını fazla doldurmak istemiyorum..sonuçta 2 tk hastane çıkışı aldım zaten 2'sinide hastaneye götürürsem eve gelip banyo yaptırdığımda ne giycek bu çocuk..gelen giden olucak misss gibi hastane çıkışı takımını giydiririm..
ben ilk doğumumda o hastaneye 3 çantayla gittim içinden sadece 1 hastane çıkışını kullandım bide çıkışta pijamamı giydim..sürekli kolumda serum,altımda bez vardı...bi de hijenik pedler ilk 2 gün mümkün değil yetmiyor ben oğlumun yenidoğan bezini kullanmıştım..
amannn işte herzaman derim,insan tecrübe etmeden bilemiyor..he bir de hastaneye göre hastane çantasının içeriği değişir
evet cnm..haberinizi aldık habmileymişsiniz hayırlı olsun dedi..
dedim saolunda doğurdum doğurcam 32. haftamdayım dedim.
eywah eywah dedi...bildirim gelmedi dedi..
dedim önceki hastaneme sorduk biz bildiridik dediler dedim..
ebe dedi bi ara gelin bakın her hafta bildirim gelio sizinki daha bu hafta geldi dedi(ama sanırım şifa bildirimemiş acıbademe geçtim ya yeni orası muhtemelene bildirmiş, kabahat eski hastanemde sanırsam)
dedi gelin 1 doz tetenoz aşınız bari yapim..tühh tühhh wahh wahh
dedim el altından yaptırdım ben onu...
o zmn bi ara gelin çayımızı için dedi...dedim yoq gelmem gari..
bizimki de hiçbişey getirmeyin diyor
el çantanızı alın gelin dediler
herşeyi hastane veriyormuş...
hangi hastane o yav? tebriklemek gerek
hıııı:26:
o da güzelmiş zeyno
o kadar değilde benim kullanacağım şeyler,
hasta bezi
hastane çıkışı
1 er iç çamaşırı ve pijama (çıkışta giymek için)
makyaj malzemesi,terlik,tarak,havlu,kağıt havlu bunun gibi kişisel ıvır zıvır işte
ya bende hastaneye bırakmıycam canım zaten
ben yine hazırlıycam da
nolur nolmaz
ama hasta bezi koruyucu ped veriyoruz dediler...
GÜNAYDIN HAYIRLI KANDİLLER HAYIRLI CUMALAR ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE DUASI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ.
Yeni gelen arkadaşlar benide aranıza alırmısınız demişler bende dün sizler daha tecrübelisiniz diye sizlere danışmıştım cevapladı arkadaşlar saolsunlar ve sizlere ısındım birden Sat'a göre 4 mayıs doğum tarihi ama ben kendimi nisan annesi olacakmışım gibi hissediyorumsezeryan felan olursa zaten önce alınıyomuş.bende bomba sorumu soruyorum benide nisan annesi olarak kabul edermisiniz
hg canım aramızaGÜNAYDIN HAYIRLI KANDİLLER HAYIRLI CUMALAR ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE DUASI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ.
Yeni gelen arkadaşlar benide aranıza alırmısınız demişler bende dün sizler daha tecrübelisiniz diye sizlere danışmıştım cevapladı arkadaşlar saolsunlar ve sizlere ısındım birden Sat'a göre 4 mayıs doğum tarihi ama ben kendimi nisan annesi olacakmışım gibi hissediyorumsezeryan felan olursa zaten önce alınıyomuş.bende bomba sorumu soruyorum benide nisan annesi olarak kabul edermisiniz
canım pazartesiye az kaldı herşeyde vardır hayır olsun sık dişini.Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum
bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff
burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)
tabiki şekerimmm
burdaki arkadaşlardan senin gibi nisan başı olup martta bebeğini kucağına alacaklar da var...
Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum
bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff
burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?