2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben kendimede bi pike takımı düşünüyom sezeryan olacagı için 2 gün kalırız hastanede kızımda öyle olmuştu gelen olur düzgün olsun diye

evet bazı hastaneler nedense geç taburcu ediyor...benim doğum yapacağım hastane doğumdan en geç 6 saat sonra uygun görürse taburcu ediyor..
bi de tatlım ben hastane çantasını fazla doldurmak istemiyorum..sonuçta 2 tk hastane çıkışı aldım zaten 2'sinide hastaneye götürürsem eve gelip banyo yaptırdığımda ne giycek bu çocuk..gelen giden olucak misss gibi hastane çıkışı takımını giydiririm..
ben ilk doğumumda o hastaneye 3 çantayla gittim içinden sadece 1 hastane çıkışını kullandım bide çıkışta pijamamı giydim..sürekli kolumda serum,altımda bez vardı...bi de hijenik pedler ilk 2 gün mümkün değil yetmiyor ben oğlumun yenidoğan bezini kullanmıştım..
amannn işte herzaman derim,insan tecrübe etmeden bilemiyor..he bir de hastaneye göre hastane çantasının içeriği değişir

elazığda kim oturuyordu bi ara görmüştüm ama ismini hatırlamıyorum

heheh siz bana gelin doğumdan sonra lohusa muayenesine
ben size bir çay yaparım diyeydin

bizimki de hiçbişey getirmeyin diyor
el çantanızı alın gelin dediler
herşeyi hastane veriyormuş...

benimde bugün aşı günüm ama aşıdan kaçan ilkokul bebeleri gibi kaçasım war..kimse de aramadı gitmesem nolurki..en fazla yine doktor eve gelir

bizimki de hiçbişey getirmeyin diyor
el çantanızı alın gelin dediler
herşeyi hastane veriyormuş...

hıııı:26:
o da güzelmiş zeyno
o kadar değilde benim kullanacağım şeyler,
hasta bezi
hastane çıkışı
1 er iç çamaşırı ve pijama (çıkışta giymek için)
makyaj malzemesi,terlik,tarak,havlu,kağıt havlu bunun gibi kişisel ıvır zıvır işte

Son düzenleme:

ya bende hastaneye bırakmıycam canım zaten
ben yine hazırlıycam da
nolur nolmaz

ama hasta bezi koruyucu ped veriyoruz dediler...

ya bende hastaneye bırakmıycam canım zaten
ben yine hazırlıycam da
nolur nolmaz

ama hasta bezi koruyucu ped veriyoruz dediler...

bi de hastaneye evi taşımak hiç hoş değil..çünkü zaten sen kendini onların eline bırakıyosun..eğer güvenmiyosan başka hastaneye git ama dimi..sonuçta seni doğurtuyolar yaaa,madem evi taşıcan oraya o zaman çağır ebeyi evde doğurrr

GÜNAYDIN HAYIRLI KANDİLLER HAYIRLI CUMALAR ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE DUASI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ.

Yeni gelen arkadaşlar benide aranıza alırmısınız demişler bende dün sizler daha tecrübelisiniz diye sizlere danışmıştım cevapladı arkadaşlar saolsunlar ve sizlere ısındım birden Sat'a göre 4 mayıs doğum tarihi ama ben kendimi nisan annesi olacakmışım gibi hissediyorumsezeryan felan olursa zaten önce alınıyomuş.bende bomba sorumu soruyorum benide nisan annesi olarak kabul edermisiniz

tünaydın çıtırlarrrrrhayırlı kandilller hepinize.ya siz hastane çantası falan deyince stresss oluyom benn ,daha bişeyim haz değil.bu hafta halletcektik herşeyi ama kaldık havadan dolayısalı falan gideriz,hem daha 2 ay var dimi ama yetişir herşeyyy:18::18::18:

Selam kızlarr..
Ya moralim cok bozuk. Bugun saat 13:30da kızımla randevumuz vardıı.
Sabah drumuzun asistanı aradı 08:30'da haliyele uyuyodum ve buugun
Gamze hanımla olan randevunuzu ertelemek zorundayım dedi
peki ne zmana dedim pazartesi 12:15 dedi peki tamam kolay gelsin dedim kapadım
uyku haliyle itirazz bile edemedim neden bile diye soramadım
ne guzel banyo yapmıştım giyeceklerimi hazırlamıstım cokta heyecanlıydım ama ama ama
zaten stres içindeyim durumum ne neolcak acaba yine bi aksilik var mı diye beynimi yiyorum

bu arada banyodan cıkınca bende nefrazen gibi bi kontrol ettim vucudumu
diz kapagının arkası catlar mı bi insanın yaaa
kıııııpppkııırrrrmııızıııı cizgilerle doldu vucudum bi tek göbegimde yok napıcaz yaa nasıl gececek bunlar???
gecmiyomustaa bi tek kırmızı kalmıcakmıs beyaz olcakmısss eşimde cok destek bu konuda bi kaç cizgi ne senin guzelliginden
alır ne benim sevgimden diyoo ama gelde sor banaa oofff yaaa ooffff beeeeee ooooooooffffffffffff

burdan kızım Zeynep'e sesleniyorum:
Anneciiimmm canım kızımm ben bebeğim için herseye deger dediysem
sende bu kadar acımasız olmasaydın be annemmm
annenn taş gibi hatundu, ne kadınnndııı şimdi k.çını zor kaldırıyo
önceden babana butun enerjisiyle destek olurduu
şimdi babanın destegi olmadan yerinden kalkamıyoo.. azcık insaf kızm bari göbişi catlatmaa
seni aldıgı nefesten bile cok seven, düşünen annen.. (Aylin)

tabiki şekerimmm
burdaki arkadaşlardan senin gibi nisan başı olup martta bebeğini kucağına alacaklar da var...

hg canım aramıza
canım pazartesiye az kaldı herşeyde vardır hayır olsun sık dişini.
diz kapağının arkası mı
ama ama ben oralarıma hiç bakmadım bile kimbilir benimkinde neler var

tabiki şekerimmm
burdaki arkadaşlardan senin gibi nisan başı olup martta bebeğini kucağına alacaklar da var...

mesela ben
doğum tarihi 2 nisan 4 nisan filan çıkıyo
ama bana o kadar beklemeyecek martık sonunda geliverecek gibi geliyo:18:

tünaydın bu arada
geç uyandım kahvaltı yaptım geldim
dün kontrole gittim
çok şükür sorun yok
12 kilo almışım dr fazla dedi
fazla mı yaaa

üzülme bebem 2 gün sonra görcen zeynebi,hem o zamana acık daha kilo alır kuzucukya hepimiz çatlıyoz,zayıf ve kilolu olmakla alakalı değil bu.hamileliğin doğası galiba merak etme doğmdan sonra eski fit ve sexi halimize çabucak döneriz ,sen azimli bi gadınsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…