2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy gitarlı kazakla,sen uyu annecim yazan body'e bayıldımmm

boşuna stres yapma canım yaaa,işin ucunda bi kere tutmaya başlayınca 3-4 günlük iş yani...ben bide evdeyim sonuçta yapıcak işim yoktu yaptımerken biraz ama napalım çıksın aradan kurtulam şu stresten die

ayyy menziiiill...resmen dram-komedi'sin yani...okurken başlarda nasıldı suratım,sonda nasıl bi görsen burda şekilden şekile girdim
tatlım,balım...niye üzülüyonkii sen..vicdora secret mankenimisin yeeaaa...salla gitsin allaşkına..dert etme canım wardır herşeyde bi hayır bakalım p,tesi gidersin sende

yok kızlarr yookkkk tesellilerin fayda etmedigi bi andayım.
hersey o drun zilli asistanı yuzunden
bu cocuktanda bezdimm oyun oyun oyunn fırsat buldukca yazıcamm..

sanada hayırlı kandiler canımkorkma daha var benimde bisürü eksigim var ama daha çok erken

kkbayansu teşekkürler canımm
arkadasım o bady bakırköy pazarından almıs
kazagıda wenicten

kızlar çatlaklar için siz ne sürüyorsunuz
bende hala catlak olmadı inşallahda olmaz
ben bebe yağı içine kakao yağı ve fındık yagı döktüm ondan sürüyorum

amaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem

tabiki şekerimmm
burdaki arkadaşlardan senin gibi nisan başı olup martta bebeğini kucağına alacaklar da var...

Teşekkür ederim

ya tenini nemlendir tabi canım ama inan çatlayacaksa engel tanımıyor...birde bu senin cilt yapınla alakalı esnek bir cildin varsa çabuk sarkıyosun ama çatlamıyosun..sıkı bir cildin varsa çatlıyosun ama sarkmıyosun..kişiden kişiye değişiyorrrr

40 ı tamamlayan bebek cok az 37 den sonra doguyo bebişler bnm de hesaplayıcılarda 20 nisan diyo ama dr um nisan basında bekle dedi..
bn en bastan beri bebe yagı kakao yagı kullanıyorum ama gögüslerim catladı dn de farkettm karnmdaki dikişlerin üstüde catlamıs dr um yapacak bişi yok o bünyeyle alakalı kimi hiç bisey sürmez hiç de catlamaz dedi bn o sansız tayfadanım

Ben aktardan Kakao,Joboba,ceviz ve susam yağı aldım bi kavanozda karıştırdım ondan sürüyorum benimde henüz yok gibi ama öyle bacak arkası felan hiç bakmadım baksamda görecek halde değilim zaten

bomba cevap
hoşgeldinnnn

yok kızlarr yookkkk tesellilerin fayda etmedigi bi andayım.
hersey o drun zilli asistanı yuzunden
bu cocuktanda bezdimm oyun oyun oyunn fırsat buldukca yazıcamm..

dur bakalım daha bezeceğin günler ilerdee yafrım
offff yaa gidip uslu bi çocuk gibi aşımı olayımda geleyim ben,hade görüşürüsss

randevu iptali beni de çok deli eden bir durum canım
bu da zeynebin sana cevabı canım

'ama annecim gözünün içine bakarak anne deyişimi duyunca herşeyi unutturucam sana'

amaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem

de mi ama :13:
ben de takmadım kafaya
bana normal gelio
bundan sonraki ay da bi bu kadar alırsın diyorlar bi tek o korkutuyo:18:
bu arada dün muayene sıramı beklerken
orda oturan tecrübeli annelere sordum
31. haftamdayım kaçıncı ayımdayım yani diye
hepsi dumur oldu
dr a sordum 38. 40. haftalarda doğumu bekleriz ona göre hesapla dedi
fesuphanallaaaahhh
şimdi sen yazmışsın 8. aydayız diye
girdik mi yani biz 8 e

cnm bnm de 20nisan görünüyor son adet tarihim 15temmuz ama bnm yumurtlamam 16.-17.günlerde oldu.o yüzden kendi kendime 20 nisanı rahat rahat bulur diyordum kendi kendime.ama şimdi heyecanlandm bak böyle bişi duyunca.daha dr la hiç doğum şeklini ya da ihtimal doğum tarihi dışında bir şey konuşmamıştık.sen normal düşünüyorsun sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…