2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

:)) ah bu hormanlar, bend ekızıyorum eşime sureklı sabredıyo garibim, doğumdan sonra çıkarrır acısını öyle oluyo genelde

Unutmadan söyleyeyim. Kontrole gitmeden 2 saat önce çikolata yeyin bebik hareket edermiş o zaman. Bir arkadaşa doktor söylemiş.Ben öyle yapacağım..

öğretmen olan arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.benim ilk gün biraz yorucuydu ama bir o kadarda ilginçti.çünkü bebişim öğrencilerimle tanışmış oldu:))

Sorma ya o lafı bende dedim Aldırcam çocuğu gitcem burdan sen de benden kurtulursun dedim. Sonra da üzüldüm nasıl böyle birşey derim diye.
bende üzüldüm ama geliyorlar bazen elimde değil
:)) ah bu hormanlar, bend ekızıyorum eşime sureklı sabredıyo garibim, doğumdan sonra çıkarrır acısını öyle oluyo genelde

evet bencede:26:

kızlar 2li test yaptıran var mı kacıncı hafta yaptırdınız cinsiyet belli oldu mu ve özel hastaneler ücret alıyor mu
beni doktorum haftaya çağırdı o zaman sata göre 11 haftalık olacağım erken mi çağırdı acaba

ben yaptırmadım ama bir arkadaşım 11 ve 12 haftalar arasında yaptırdı cinsiyetide belli onunki canım ücretii bilmiyorum ama sor gidince sonuçta kimse sana istemediin bişi yaptıramaz gidip devlette yaptırırsın çok uçuksa fiyatı sonra yine kontrollerine özele gidersin nolcak yani

canım bizim forumda bi kaç kişi henüz yaptırdı 2 li test. ben cmt yaptırcam 13. haftada olcaz, ayrıntıları o zmn paylaşırım. bizim forumda daha bebeğinin cinsiyeti belli olan yok henüz, ilk kim den gelcek hbr merakla bekliyoruz....11. hafta normal cnm, 2 li test 11 ile 14. hafta arasında yapılıyormuş zaten..bu sbh biri yazmıştı arkadaşlardan özel hastanede 60 liraya yaptırdım diye sanki ama tam emin olamadım..

mart anneleri forumunada bakıyorumda ben 11. hafatadan sonra yazmaya başlamışlar cinsiyetler belli oldu diye.özellikle erkek ise...15-16. haftalardada kızlar belli olmaya başlamış:))

canım ben yaptırdım geçen hafta cinsiyeti belli olmadı erken gittik anlayacağın gerçi şans meselesi Ben özel hastaneye gittim 42 tuttu sonuçları 2 gün sonra veriyolar haberin olsun

mart anneleri forumunada bakıyorumda ben 11. hafatadan sonra yazmaya başlamışlar cinsiyetler belli oldu diye.özellikle erkek ise...15-16. haftalardada kızlar belli olmaya başlamış:))

aaa evet canım pipiler foraaa tabiii

2012 mart anneleri aşmış kendilerini cinsiyetler belli olmuş patik felan örmeye başlamışlar darısı başımıza

bende oraya bakıyorum onlar bizden bir ay önde olduğu için takip şart:))

evet canım ya bi patik gördum cinsiyet belli olsun yapıcam bende mart annesi yapmış çok tatlıydı

aa evet onu bende gördüm, converse gibi dimi:) çok tatlı ama hiç anlama öle şeylerden annane bilir örgüyü, babannede terzi, onlara bel bağladım:)))

bende oraya bakıyorum onlar bizden bir ay önde olduğu için takip şart:))

aa evet onu bende gördüm, converse gibi dimi:) çok tatlı ama hiç anlama öle şeylerden annane bilir örgüyü, babannede terzi, onlara bel bağladım:)))

bende takıp edıyom arada orayı :))
evet canım o conversler bende çok şık yapamam ama orgu bılıyorum uydururuz artık çok şekerdi :) senın işin daha ıyımiş yapsın anannae babanneler nolcakk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…