sorma sevda bende o psikolojiden dertliyim özelliklede eşimin başının etini yiyiyorum adam bana sırtını dönse yanlış anlar oldum..hatta komik bişi anlatayım sana bizim imam nikahımızı kıyan hocayı karısı terk ettiği için kadınlara karşı biraz önyargılıymış nikahı kıyarken dediki bu kadın milleti kızınca tası tarağı toplar gider sabırlı ol evlat sende kızım bulmuşun filinta gibi çocuğu daha ne istersin...bende kızmıştım birazo lafa
geçen yine konusu geçti güldüler bende bir alındım biir alındım eşime dedim beğenmiyosan git beğendiğini bul aldırıcam ben bu çocuğu gidicem fln delirdim bu aralar yaaaa
bende üzüldüm ama geliyorlar bazen elimde değilSorma ya o lafı bende dedim Aldırcam çocuğu gitcem burdan sen de benden kurtulursun dedim.Sonra da üzüldüm nasıl böyle birşey derim diye.
:)) ah bu hormanlar, bend ekızıyorum eşime sureklı sabredıyo garibim, doğumdan sonra çıkarrır acısını öyle oluyo genelde
kızlar 2li test yaptıran var mı kacıncı hafta yaptırdınız cinsiyet belli oldu mu ve özel hastaneler ücret alıyor mu
beni doktorum haftaya çağırdı o zaman sata göre 11 haftalık olacağım erken mi çağırdı acaba
kızlar 2li test yaptıran var mı kacıncı hafta yaptırdınız cinsiyet belli oldu mu ve özel hastaneler ücret alıyor mu
beni doktorum haftaya çağırdı o zaman sata göre 11 haftalık olacağım erken mi çağırdı acaba
ben yaptırmadım ama bir arkadaşım 11 ve 12 haftalar arasında yaptırdı cinsiyetide belli onunki canım ücretii bilmiyorum ama sor gidince sonuçta kimse sana istemediin bişi yaptıramaz gidip devlette yaptırırsın çok uçuksa fiyatı sonra yine kontrollerine özele gidersin nolcak yani
mart anneleri forumunada bakıyorumda ben 11. hafatadan sonra yazmaya başlamışlar cinsiyetler belli oldu diye.özellikle erkek ise...15-16. haftalardada kızlar belli olmaya başlamış:))
aaa evet canım pipiler foraaa tabiii
minnacıkken başlıo işte onlarda gösterme merakı
2012 mart anneleri aşmış kendilerini cinsiyetler belli olmuş patik felan örmeye başlamışlar darısı başımıza
evet canım ya bi patik gördum cinsiyet belli olsun yapıcam bende mart annesi yapmış çok tatlıydı
bende oraya bakıyorum onlar bizden bir ay önde olduğu için takip şart:))
aa evet onu bende gördüm, converse gibi dimi:) çok tatlı ama hiç anlama öle şeylerden annane bilir örgüyü, babannede terzi, onlara bel bağladım:)))
merhaba herkese..nasılsınız??Yarın biizm ikili taramamız var dualarınızı eksik etmeyin lütfen
bol şans cnm, inş. hayırlı haberlerle gelirsin, sonucu beklioruz merakla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?