2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hoşgeldin :) Nisan annesi adayımısın sen de? Kaçıncı haftandasın? Aramıza hangi şehirden katılıyorsun :)

hoşgeldiniz arkadaşlar :46::46::46::46::46:

neden olmasın hoşgeldin:)

teşekkür ederim hepinize o halde :) inşallah sizde bebişler de iyilerdir. benim aslında 22 haziran sat ama 1 nisan 28 mart arası doğum tarihim öyle gösteriyor. şimdi okuyacağım yazdıklarınızı :) istanbulda yaşıorum, bebeğim erkek, 32. haftamdayım üni öğrencisiyim 21 yaşım da kızlar. kendimi kısaca tanıtayım istedim. ve erzincanlıyım. hayırlı sağlıklı tertemiz evlatlar versin hepimize yaradan inşlallah sıkıntısız kurtarsın hepimizi bu güzel yükten sağlıklısıyla zamanı geldiğinde diyerek giriyorum sohbetinize:)

ben can çekişiyorumm:1:uyudum uyucammmmm

benim az kaldı uyumama canım :1::1::1:

benımd eçok az kalmıştı yıne kızım uyandı :27:

benim de bazen belirgin bazen yok

canım neyını öğretıcekmiş, canı meme görmek istemiş o ebenın :52::52::52::52:
hastanede hemşireler yardım edıyo sezeryansan onların yardımıyla emzırıyosun zaten
inşallah hepımızn bol sütü olur kızlar :49::49:

selamm canım,dediğinde haklısın aslında,ama istisna doktorlar var,çevremde normal doğum yapanlar var benim,arkadaşım geçen hafta doğum yaptı ve doktoru akşam 18:30 dan gece 00:30 a kadar sezaryene almadan başında bekledi,başka bir hastası ya da doğumu olmamasına rağmen,hatta arkadaşım son 1 saatte sancılardan dolayı nolur beni sezaryene alın diye yalvarmış,ona rağmen bu kadar bekledin,sezaryenlik bir durum yok,seni sezaryene almam demiş ve 6.5 saat beklemiş başında,aynı zamanda benim de doktorum,doğumuma o girecek inşallah,bu tarz doktorlardan dediğin gibi az sayıda kaldı,ama sağlık bakanlığı bu sezaryen olayında kararlı gibi,dün gece TV8 de muhabbet kralında bile kadın doğumcular konuktu,bunu konuştular ve artık doğal yolla doğumm a doğru bir gidiş var deniyor.Bir de sezareyen ücreti benim doğum yapacağım hastanede normal doğumdan 200 tl daha fazla,inşallah normal doğum yaparım bir aksilik olmaz,doktoruma çok güveniyorum çünkü:49:

doğum konuları açılmış bile :) ya bende normalden yanayım ve öyle istiyorum ama eşimin tüm amca çocukları 4 üstü benimki de öyle hızlı gidioyor ama şu 1 aydır kilo alımım yavaşladı baya ya bebeğe yarıyor yada artık nortmale dönğyor bu gidişimde göreceğiz 35. haftyamda gideceğim bi daha şubat 22 yani bakalım hayırlısı. sizede yazarım zaten gelir gelmez de dotor o zaman geldiinden beri önde gidiyor iri olursa 3 800 üstü omuz takılması riskinden dolayı sezeryan diyor altı normal diyor hiç bilmiyorum daha detaylı konuşacağım bu defa gidişimde doğum da yaklaşmış olacak çünkü bakalım sağlıklı olsunlar da minnoşlar gerçi ama bu artada 3 gündür toplasam 3 saat uyuyorum sürekli hareket karnım gerilior vs uyku sıfır yani, son aylarımızda anneniş nöron yapısı yani beyin kimyası değişiyor bu endişeler sıkıntılar biraz ondan biraz çocuğun büyümesinden sanırım. hepimize allah kolaylık versin vallahi .

teşekkür ederim hepinize o halde :) inşallah sizde bebişler de iyilerdir. benim aslında 22 haziran sat ama 1 nisan 28 mart arası doğum tarihim öyle gösteriyor. şimdi okuyacağım yazdıklarınızı :) istanbulda yaşıorum, bebeğim erkek, 32. haftamdayım üni öğrencisiyim 21 yaşım da kızlar. kendimi kısaca tanıtayım istedim. ve erzincanlıyım. hayırlı sağlıklı tertemiz evlatlar versin hepimize yaradan inşlallah sıkıntısız kurtarsın hepimizi bu güzel yükten sağlıklısıyla zamanı geldiğinde diyerek giriyorum sohbetinize:)

hoşgeldin canımm
hemşeriyiz.. bende erzincanlıyım yani annem erzincanlı :))

kızlar aile hekimliğindeki sorumlu hemşirem göğüs uçlarıma bakmak istedi
belirginleşmiş mi gibisinden
baktırmadım
gelecek ayki kontrolde emzirmeyi gösterecekmiş
sizinkiler belirgin mi:17:

benimde ilk bebek o yüzden göğsümün yapısından da göğüs ucum okşatyınca mercimekle nohut arası bişey kadar çıkıyor vvallah :) şimdi çıkartamıorumd a kasılmalara sebep oluıormuş böyle oluncada sanırım yara olma ihtimali artıyormuş göğüs kalkanı sipariş edeceğim o yüzden

benimde ilk bebek o yüzden göğsümün yapısından da göğüs ucum okşatyınca mercimekle nohut arası bişey kadar çıkıyor vvallah :) şimdi çıkartamıorumd a kasılmalara sebep oluıormuş böyle oluncada sanırım yara olma ihtimali artıyormuş göğüs kalkanı sipariş edeceğim o yüzden

evet oynamamak gerekiomuş kasılmaya sebep olabiliyormuş
göğüs kalkanı neye iyi geliyormş ki

bis geldik...32. hafta raporumu aldım :46::46::46:
şimdi iş yerine yakın sgk anlaşmalı bi hastaneye gittim..
dr amcamız 1 de başlaması gerek muyaneye 2,5 da başladı...normalde hastaneyi birbirne katmama gerekirken bugün kedi gibiydim:26:
dr geldi aldı odaya...nassın iyimisin dedim böyle böyle ben acıbadem hastanesine gidiom, sgk anlaşması yok, 32. haftadayım, çalışabilir raporu alıp 37 nin sonuna kadar çalışmak istiom, o raporu almaya geldim 32. haftanın ilk günündeyim dedim..
erken gelmişsin 32. haftanın son günü gelmeliydin dedi...
dr um 31+ larda herhangi bi gün git dedi, bide ben özellikle erken geldim dedim...çünkü bugün 32. haftanın ilk günü ya son günü gibi göstermenizi istiyorum dedim..
dedi neden öyle bişi istiosun..
sezeryan olacak 39. haftada nede olsa 1 hafta az çalışmak istiorum dedim...
dr baktı baktı dedi neden öyle bişi yapalım, ayrıca bu ne kadar rahatsıznız dedi...
ben hala kedi gibiydim..aptala yatıp aaa dedim bunu istemek kötü bişimi, bilmiodum sonuçta sadece 1 haftacık az çalışim istiodum nede olsa yanacak sonra iznim didim... :17::17::17:
dedi bi muayene edim..1 dk bile bakmadı ultrasonla dedi bebek 30+5 günlük, 32 bile değil????? ben dedim yok daha cmt dr umdaydım bugün 31+1 deyiz bugün hatta 3 gün önden gidio dedim..
neyse suskunluk..oturduk masanın bi ucuna o bi ucuna ben...kimliğini alim dedi, verdim..
ben elimde hiç bişeye benzetemediğim o ultrason resmine böyle tatlı tatlı bakıorum felan..dr yazıo çizio göz ucuylada ona bakıyorum napıo die...
sonra buyrun dedi, uzattı raporu yazmış aynen şöyle...32 haftalık gebeliği mevcut olup 37 haftasına kadar çalışabilir....
dr dedi hemşerimsin die veriyorum(kimlikte görmüş mersinli olduğumu)...
dedim ayy aman çok sevindim, çok mutlu oldum, arar ara gelirim felan...
neyse dedi bu raporun fotokopisini iş yerine ver(orjinali sende kalsın), başka bişi yapmana gerek yok..
doğumdan sonra doğum kağıdınla yine geleceksin dedi...bu kadar....
geldim iş yerine gerizekalı personel sorumlumuza verdim..dedim bugün 32. haftamın son günü aldım raporumu..5 hafta daha çalışcam sonra doğum iznine çıkcam dedim..dedi baktınmı tarihe..dedim 8 martta dahil çalışcam 9 martta yokum..ok dedi...dedim başka bişi yapmama gerek varmı, hastane bu raporun bi örneğini sgk yamı gönderio...ayyy hatun bi parladı...kimse doğum yapmasınmış, bıkmış bu sorulardan...dellendim tabi bu noktada...neyse o kısmı uzatmıom...sonuç olarak hastanenin yapacağı kısım bizi ilgilendirmezmiş, raporu almışız taammış...

özetle bilmiom yani ii bişi yaptımmı ama 31+1 de 32+0 daymışım gibi rapor aldım...1 hafta erken çıkcam doğum iznine..sonrasında bi sakıncası yok die kendimce kuruyorum ama doğru düşünyorum dimi???

evet oynamamak gerekiomuş kasılmaya sebep olabiliyormuş
göğüs kalkanı neye iyi geliyormş ki

bende onu yeni öğrendim söyliim , ya eğer yara olursa jki büyük ihtimal oluyormuş ilkse hele, göğüs kalkanı hava alıyort ped gibi göğüs ucuna değmiyor. birde üst kapağı var o da akan sütler içine toplanıyor çıkartıp boşaltabiliyorsun göğsün ucu kuru kaldığı için iyileşiyor çabucak o açıdan. ped de kalkan da sipariş verdim ben yara mevzu geçince dışarı çıkarken pedi kullanırım

bideeeeeeeeeeeeeeeeee
iş yerindeki personel sorumlusuyla kavga edcem bi gün çok fena..
hiçbişi sorulmuo...ay gerizekalı ya..şu anda bu ofisi yıkmak istiom o kadar sinir edio beni..
allamın evde kalmış manyağı ya...bunu kim alıp napsınki...embesil, koca döttttttttt:36::36::36::36::36:
nasıl sinirimi atcam bilmom ya...offf ya...manyakkkk yaaa şişirdi beni akşam akşam ya..
sanki patronu buranın:41::41::41::41:

bis geldik...32. hafta raporumu aldım :46::46::46:
şimdi iş yerine yakın sgk anlaşmalı bi hastaneye gittim..
dr amcamız 1 de başlaması gerek muyaneye 2,5 da başladı...normalde hastaneyi birbirne katmama gerekirken bugün kedi gibiydim:26:
dr geldi aldı odaya...nassın iyimisin dedim böyle böyle ben acıbadem hastanesine gidiom, sgk anlaşması yok, 32. haftadayım, çalışabilir raporu alıp 37 nin sonuna kadar çalışmak istiom, o raporu almaya geldim 32. haftanın ilk günündeyim dedim..
erken gelmişsin 32. haftanın son günü gelmeliydin dedi...
dr um 31+ larda herhangi bi gün git dedi, bide ben özellikle erken geldim dedim...çünkü bugün 32. haftanın ilk günü ya son günü gibi göstermenizi istiyorum dedim..
dedi neden öyle bişi istiosun..
sezeryan olacak 39. haftada nede olsa 1 hafta az çalışmak istiorum dedim...
dr baktı baktı dedi neden öyle bişi yapalım, ayrıca bu ne kadar rahatsıznız dedi...
ben hala kedi gibiydim..aptala yatıp aaa dedim bunu istemek kötü bişimi, bilmiodum sonuçta sadece 1 haftacık az çalışim istiodum nede olsa yanacak sonra iznim didim... :17::17::17:
dedi bi muayene edim..1 dk bile bakmadı ultrasonla dedi bebek 30+5 günlük, 32 bile değil????? ben dedim yok daha cmt dr umdaydım bugün 31+1 deyiz bugün hatta 3 gün önden gidio dedim..
neyse suskunluk..oturduk masanın bi ucuna o bi ucuna ben...kimliğini alim dedi, verdim..
ben elimde hiç bişeye benzetemediğim o ultrason resmine böyle tatlı tatlı bakıorum felan..dr yazıo çizio göz ucuylada ona bakıyorum napıo die...
sonra buyrun dedi, uzattı raporu yazmış aynen şöyle...32 haftalık gebeliği mevcut olup 37 haftasına kadar çalışabilir....
dr dedi hemşerimsin die veriyorum(kimlikte görmüş mersinli olduğumu)...
dedim ayy aman çok sevindim, çok mutlu oldum, arar ara gelirim felan...
neyse dedi bu raporun fotokopisini iş yerine ver(orjinali sende kalsın), başka bişi yapmana gerek yok..
doğumdan sonra doğum kağıdınla yine geleceksin dedi...bu kadar....
geldim iş yerine gerizekalı personel sorumlumuza verdim..dedim bugün 32. haftamın son günü aldım raporumu..5 hafta daha çalışcam sonra doğum iznine çıkcam dedim..dedi baktınmı tarihe..dedim 8 martta dahil çalışcam 9 martta yokum..ok dedi...dedim başka bişi yapmama gerek varmı, hastane bu raporun bi örneğini sgk yamı gönderio...ayyy hatun bi parladı...kimse doğum yapmasınmış, bıkmış bu sorulardan...dellendim tabi bu noktada...neyse o kısmı uzatmıom...sonuç olarak hastanenin yapacağı kısım bizi ilgilendirmezmiş, raporu almışız taammış...

özetle bilmiom yani ii bişi yaptımmı ama 31+1 de 32+0 daymışım gibi rapor aldım...1 hafta erken çıkcam doğum iznine..sonrasında bi sakıncası yok die kendimce kuruyorum ama doğru düşünyorum dimi???

1. gözün aydın canımm atlattın nihayet.. çok basitmiş o zaman.. direk gidip aynı gün alınabiliyomuş.uğraştırmadan.ama bi ayrıntı dikkatimi çektii.. 32.haftanın son günü gitmek gerekiyomuş demekki doktorum haklıymış o tarihte çağırmakta bende ona göre gideyim bari..
2. 1 hafta nasıl önde gösterip fazladan izin alınıyoki petuşş. senin sağlıkocağında falan herhangi bi kaydın olmadığı içinmi alabildin acaba.. şimdi diyelimki bende 1 hafta önde gösterin izin verin desem benimki meydana çıkabilirmiki sağlıkocağında kaydım olduğu için:26:
3.o zaman işbaşı tarihin ne şuan oda belli oluyomu..9unda izne ayrılıp kaçında gelcen
4.personel sorumlunuzun canı azarmı istiyomuş. onun görevi o değilmi salak garıı..triplere giriyo bide:19:

aklıma geldike sorarım yine:1:

petuşşşşşşşşş
hadi bakalım çok sevindim kuzucum.. gönlüne göre oldu..
biz de öğrenmiş olduk prosedürü.. ama yani o manyak karıya da sinir oldum.. ne varki ben de sorardım aynı şeyleri..
sonuçta bir düzine çocuk doğurmadık değil mi ama.. git bence dötünün büyük olduğunu yüzüne söyle gitsin..

bideeeeeeeeeeeeeeeeee
iş yerindeki personel sorumlusuyla kavga edcem bi gün çok fena..
hiçbişi sorulmuo...ay gerizekalı ya..şu anda bu ofisi yıkmak istiom o kadar sinir edio beni..
allamın evde kalmış manyağı ya...bunu kim alıp napsınki...embesil, koca döttttttttt:36::36::36::36::36:
nasıl sinirimi atcam bilmom ya...offf ya...manyakkkk yaaa şişirdi beni akşam akşam ya..
sanki patronu buranın:41::41::41::41:

canım hade geçmiş olsun atlatmışsın rapor işini..
personel sorumlusuna ne oluyo ki kimse hamile kalmasınmış dangalak işini beğenmiyosan çalışma:19:
boşver kuzum uyma sen ona:ssz:

Back
X