bis geldik...32. hafta raporumu aldım

şimdi iş yerine yakın sgk anlaşmalı bi hastaneye gittim..
dr amcamız 1 de başlaması gerek muyaneye 2,5 da başladı...normalde hastaneyi birbirne katmama gerekirken bugün kedi gibiydim:26:
dr geldi aldı odaya...nassın iyimisin dedim böyle böyle ben acıbadem hastanesine gidiom, sgk anlaşması yok, 32. haftadayım, çalışabilir raporu alıp 37 nin sonuna kadar çalışmak istiom, o raporu almaya geldim 32. haftanın ilk günündeyim dedim..
erken gelmişsin 32. haftanın son günü gelmeliydin dedi...
dr um 31+ larda herhangi bi gün git dedi, bide ben özellikle erken geldim dedim...çünkü bugün 32. haftanın ilk günü ya son günü gibi göstermenizi istiyorum dedim..
dedi neden öyle bişi istiosun..
sezeryan olacak 39. haftada nede olsa 1 hafta az çalışmak istiorum dedim...
dr baktı baktı dedi neden öyle bişi yapalım, ayrıca bu ne kadar rahatsıznız dedi...
ben hala kedi gibiydim..aptala yatıp aaa dedim bunu istemek kötü bişimi, bilmiodum sonuçta sadece 1 haftacık az çalışim istiodum nede olsa yanacak sonra iznim didim...

dedi bi muayene edim..1 dk bile bakmadı ultrasonla dedi bebek 30+5 günlük, 32 bile değil????? ben dedim yok daha cmt dr umdaydım bugün 31+1 deyiz bugün hatta 3 gün önden gidio dedim..
neyse suskunluk..oturduk masanın bi ucuna o bi ucuna ben...kimliğini alim dedi, verdim..
ben elimde hiç bişeye benzetemediğim o ultrason resmine böyle tatlı tatlı bakıorum felan..dr yazıo çizio göz ucuylada ona bakıyorum napıo die...
sonra buyrun dedi, uzattı raporu yazmış aynen şöyle...32 haftalık gebeliği mevcut olup 37 haftasına kadar çalışabilir....
dr dedi hemşerimsin die veriyorum(kimlikte görmüş mersinli olduğumu)...
dedim ayy aman çok sevindim, çok mutlu oldum, arar ara gelirim felan...
neyse dedi bu raporun fotokopisini iş yerine ver(orjinali sende kalsın), başka bişi yapmana gerek yok..
doğumdan sonra doğum kağıdınla yine geleceksin dedi...bu kadar....
geldim iş yerine gerizekalı personel sorumlumuza verdim..dedim bugün 32. haftamın son günü aldım raporumu..5 hafta daha çalışcam sonra doğum iznine çıkcam dedim..dedi baktınmı tarihe..dedim 8 martta dahil çalışcam 9 martta yokum..ok dedi...dedim başka bişi yapmama gerek varmı, hastane bu raporun bi örneğini sgk yamı gönderio...ayyy hatun bi parladı...kimse doğum yapmasınmış, bıkmış bu sorulardan...dellendim tabi bu noktada...neyse o kısmı uzatmıom...sonuç olarak hastanenin yapacağı kısım bizi ilgilendirmezmiş, raporu almışız taammış...
özetle bilmiom yani ii bişi yaptımmı ama 31+1 de 32+0 daymışım gibi rapor aldım...1 hafta erken çıkcam doğum iznine..sonrasında bi sakıncası yok die kendimce kuruyorum ama doğru düşünyorum dimi???