2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet canım ya bi patik gördum cinsiyet belli olsun yapıcam bende mart annesi yapmış çok tatlıydı

ayy buralarda bizim topikten bahsedilmesi çok hoşuma gitti arkadaşlar. Sağolun..

o mart annesi benim Rabbimin izniyle inşallah.

fotoları ayrıntılı olarak koydum arkadaşlar. umarım yardımcı olur. hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.

evet nisan anneleri bizim bebiklerin teyzesi, mart anneleride fahri teyzeleri, takiptesiniz ona göre:))

evet canım izlenıyosunuz haberiniz olsun :)) hatta senin ıkınci bebişin bi kızın var :) aynı benim gibi oyuzzden dıkkatımı çekmişt yazıların :)kendimden korktum
evet baktım çok güzel anlatmışssın yapıcam bende inşallah
Allah razı olsun sizde hayırlı bir şekılde alın bebeğinizi kucagınıza inşallah

öğretmen olan arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.benim ilk gün biraz yorucuydu ama bir o kadarda ilginçti.çünkü bebişim öğrencilerimle tanışmış oldu:))

Senin de hayırlı olsun Görkemli ve tüm öğretmen arkadaşların tabi, kavuştuk çocuklarımıza :) ben hep bugün karnım şişince çocuklar ne düşünecekler acaba onu merak ettim bugün :)

mart anneleri forumunada bakıyorumda ben 11. hafatadan sonra yazmaya başlamışlar cinsiyetler belli oldu diye.özellikle erkek ise...15-16. haftalardada kızlar belli olmaya başlamış:))

Ben de 10+6 da kontrol için gittiğimde doktor erkek büyük ihtimalle dedi :) 12+6 da 2'li teste kesinleşir dedi, eğer doğruysa en erken öğrenenlerden olucam sanırım :) Bu arada 2'li testim 29 eylülde , heyecanla bekliyorum. Hepinize hayırlı sağlıklı haberler diliyorum...

Senin de hayırlı olsun Görkemli ve tüm öğretmen arkadaşların tabi, kavuştuk çocuklarımıza :) ben hep bugün karnım şişince çocuklar ne düşünecekler acaba onu merak ettim bugün :)

görkemli, ada2535 ve tüm öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun :) aynı şeyleri bende düşündüm sonra kendi kendime güldüm biraz yorucuydu ama tatil sonrası ilk gün

sağolunkızlar.hepimize hayırlı olsun.ben bir de nöbetçiydim bugün.geldiğimden beri de yatıyorum.kızlar ya ben nasip olursa ikinci dönem hiç başlamayı düşünmüyorum.yanlış hesaplamadıysam.doğum iznimin başlamasına 1,5 hafta kalıyor ikinci dönemin başından.en azından başlamayayım da ikinci dönemin başında yeni öğretmenleriyle tanışsınlar diyorum.rapor alma niyetim var onun için.siz nasıl düşünüyorsunuz?

yeni eğitim ve öğretim yılımız hepimiz için hayırlı olsunn arkadaşlar..benim bebişimde bugün öğrencilerle tanıştı..:) daha doğmadan okuldan bıkacak garibimn :) henüz 9+4 deyim mide bulantım 2 haftadı mahvetti beni ..okulda nasıl olacak bilmiyorum bu bulantıyla sınıftan koşarak kaçmak komik durumlara düşürecek beni

günaydıınnnnnnnn herkese.....

kızlar mide bulantıları ve baş ağrılamız ne durumda....

Kimse yok mu bugün sessiz bayağı burası
günaydın canımm

günaydıınnnnnnnn herkese.....

kızlar mide bulantıları ve baş ağrılamız ne durumda....

günaydın ben fenayım valla midem hiç iyi değil
dün yediklerimi hep çıkardım aç aç uyudum gece

bugünde devam ediyor bulantılarım.. tamamen bitmesi gereken zamanda niye tekrarladı anlamıyorum..
baş ağrımda dünden beri var anlayacağın hiç iyi değilim canım

eve gidip uyumak istiyorummmmm:95:

ben böyle bir baş ağrısı görmedim hiç bütün gün aynı şiddetle başı ağrır mı insanın yaaa... doktor bana minoset verdi. çok ağrın olursa 2.yide içebilirsin ama gayret etmeye çalış yinede dedi

,nşallah 2.ye gerek kalmaz canım ne kadar doktor önermiş olsada insan tedirgin oluyor içerken

bebişler bizi fena yaptı valla ne güzel herşey yolunda gidiyo dedik nazar ettik kendimize heralde

birde benim 2 gündür şiddetli bel ağrım var..
gitgide zorluklar bizi bekliyor sanırım azcık göbeğimiz falan büyüsün gece yatarken bile zorlanıcaz heralde
ama bebişi düşününceki mutlulukta hiç bişeyde yok yaaaaa

günaydınlar acılı nisan annecikleri...

şu önümüzdeki bi kaç haftada hızla geçsinde şu bulantılarımız baş ağrılarımız azalsın yada bitsin artık..benim bulantım yok ama dün gece kötü geçti, hiç bişi olamadı gaz sancısı çektim..anlaşılan 13 hafta bitene kadar rahat yok

bide cmt gelsin istiyroum artık, 5 hafta oldu dr a gitmeyeli, özleştik sanki

cnm ben zaten sanki karnımın üstüne yatamaz oldum artık,bide ben haytta yüksek yastıkla yatamam 3 gündür yüksek yastıkta daha rahat eder oldum

Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur. benim sizin yardımınıza ihtiyacım var

Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of (

Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde

Kan testi yaptırsam hafta sonu cıkar mı ? 17 gunde kanda cıkar mı ki ?

aaa süper.....acaba cmt gidince bize bişi dermi, walla çatlıcam merakdan..önceden böle değildim bu hafta merakım tavan yaptı

13. haftaya kadar devammı eder

ay bizde özleştik yaaaa
hastaneye gideceğim gün heyecandan ölüyorum eşimle ilk buluşmalarımızdaki gibi heyecan basıyo kalbim küt küt atıyoo oda benim bi aşkım artıkkk

benim daha 2 hafta falan var doktora gitmeme çabuk çabuk geçsinn istiyorum keşke her hafta gitsek doktora ne güzel olur

ya heryerde hep öyle yazıo 11. haftadan sonra azalır 13. haftadan sonra tamamen geçer diolar:44:
ayy evet ya, bende resmen özel hazırlanıp gidiyorum, ojemi sürüyom, saçımı yapıom, eşimede diom traşını falan güzel ol bak çocuğun karşısına çıkcaz
güzel olmamı heççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…