evet canım ya bi patik gördum cinsiyet belli olsun yapıcam bende mart annesi yapmış çok tatlıydı
ayy buralarda bizim topikten bahsedilmesi çok hoşuma gitti arkadaşlar. Sağolun..
o mart annesi benim Rabbimin izniyle inşallah.
fotoları ayrıntılı olarak koydum arkadaşlar. umarım yardımcı olur. hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.
ayy buralarda bizim topikten bahsedilmesi çok hoşuma gitti arkadaşlar. Sağolun..
o mart annesi benim Rabbimin izniyle inşallah.
fotoları ayrıntılı olarak koydum arkadaşlar. umarım yardımcı olur. hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.
öğretmen olan arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.benim ilk gün biraz yorucuydu ama bir o kadarda ilginçti.çünkü bebişim öğrencilerimle tanışmış oldu:))
mart anneleri forumunada bakıyorumda ben 11. hafatadan sonra yazmaya başlamışlar cinsiyetler belli oldu diye.özellikle erkek ise...15-16. haftalardada kızlar belli olmaya başlamış:))
Senin de hayırlı olsun Görkemli ve tüm öğretmen arkadaşların tabi, kavuştuk çocuklarımıza :) ben hep bugün karnım şişince çocuklar ne düşünecekler acaba onu merak ettim bugün :)
görkemli, ada2535 ve tüm öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun :) aynı şeyleri bende düşündüm sonra kendi kendime güldümbiraz yorucuydu ama tatil sonrası ilk gün
günaydın canımmKimse yok mu bugün sessiz bayağı burası
günaydıınnnnnnnn herkese.....
kızlar mide bulantıları ve baş ağrılamız ne durumda....
günaydın canımm
günaydın ben fenayım valla midem hiç iyi değil
dün yediklerimi hep çıkardım aç aç uyudum gece
bugünde devam ediyor bulantılarım.. tamamen bitmesi gereken zamanda niye tekrarladı anlamıyorum..
baş ağrımda dünden beri var anlayacağın hiç iyi değilim canım
eve gidip uyumak istiyorummmmm:95:
ben böyle bir baş ağrısı görmedim hiç bütün gün aynı şiddetle başı ağrır mı insanın yaaa... doktor bana minoset verdi. çok ağrın olursa 2.yide içebilirsin ama gayret etmeye çalış yinede dedi
,nşallah 2.ye gerek kalmaz canım ne kadar doktor önermiş olsada insan tedirgin oluyor içerken
bebişler bizi fena yaptı valla ne güzel herşey yolunda gidiyo dedik nazar ettik kendimize heralde
birde benim 2 gündür şiddetli bel ağrım var..
gitgide zorluklar bizi bekliyor sanırım azcık göbeğimiz falan büyüsün gece yatarken bile zorlanıcaz heralde
ama bebişi düşününceki mutlulukta hiç bişeyde yok yaaaaa
Ben de 10+6 da kontrol için gittiğimde doktor erkek büyük ihtimalle dedi :) 12+6 da 2'li teste kesinleşir dedi, eğer doğruysa en erken öğrenenlerden olucam sanırım :) Bu arada 2'li testim 29 eylülde , heyecanla bekliyorum. Hepinize hayırlı sağlıklı haberler diliyorum...
günaydınlar acılı nisan annecikleri...
şu önümüzdeki bi kaç haftada hızla geçsinde şu bulantılarımız baş ağrılarımız azalsın yada bitsin artık..benim bulantım yok ama dün gece kötü geçti, hiç bişi olamadı gaz sancısı çektim..anlaşılan 13 hafta bitene kadar rahat yok
bide cmt gelsin istiyroum artık, 5 hafta oldu dr a gitmeyeli, özleştik sanki
cnm ben zaten sanki karnımın üstüne yatamaz oldum artık,bide ben haytta yüksek yastıkla yatamam 3 gündür yüksek yastıkta daha rahat eder oldum
13. haftaya kadar devammı eder
ay bizde özleştik yaaaa
hastaneye gideceğim gün heyecandan ölüyorum eşimle ilk buluşmalarımızdaki gibi heyecan basıyo kalbim küt küt atıyoooda benim bi aşkım artıkkk
benim daha 2 hafta falan var doktora gitmeme çabuk çabuk geçsinn istiyorum keşke her hafta gitsek doktora ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?