2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayyy benim önümüzdeki haftalarda azalacak o zaman
dünde demiştin ya limon yedim rahatlattı diye bende 1 tane limonu bitirdim tuzlayıp yedim ama içimi cidden nasıl rahatlattı bacım sağol sayendee

aynen aynen makyaj yapmak istemiyor canım bu aralar ama doktora giderken süslenip gidiyorum bebiş için

saolasın..cnm ben yardımcı olmak isterdim ama hamileliğimi öğrenirken ben hiç kan testi yaptırmadım bu nedenle ne kadar hassasdır kan testi bi fikrim yok açıkcası..:44:

inşallah azalır canım ya...benim 9. ve 10. haftada tavan yapmıştı bulantılarım ama 11. haftada sanırsın hiç bulantım olmamış, iştahım geldi, koku hassasiyetim kalmadı, tmm dedim bitti heralde, 11. hafta boyunca oo süperdim..ama 12. haftaya çok çılgın bi başlangıç yaptık yine, öğürme böğürme hat safada, bakalım bugün ii gibiyim...walla için alıo ye cnm limonu hem ii gelyo bastıryo hemde kışa hazırlık bol c vitamini hasta olmayız inş..

bebeklerde analarını kokoş sancak bak, sonra hayal kırıklığına uğrucaklar

cnm ben zaten sanki karnımın üstüne yatamaz oldum artık,bide ben haytta yüksek yastıkla yatamam 3 gündür yüksek yastıkta daha rahat eder oldum

ben öğrendiğimden beri yatamıyorum karnımın üstüne acıyo sanki belkide psikolojik

aynen bende son zamanlarda baya rahattım ama bi kaç gündür fenayım

dünde yemekte burnuma deterjan kokusu geldi eşimin tişörtünden geliyomuş.. kendimi zor attım lavaboya. hemen çıkarttım tişörtü bi şaşırdı yazık kafayı yedi heralde diye düşünmüştür ama napim elimde deel

sonra yattım bi ağırlık çöktü bütün işi o yaptı sofrayı topladı bulakışları makineye yerleştirdi çayını kendi demledi kendi aldı içti çok şaşırdım ilk defa bu kadar yardımcı oldu bana nazar değmesin inşallah hep böyle gider

mrh kızlar benim akşamları özellikle tabanlarıma ateş basıyo sürekli soğuk yerler arıyorum duvarlara dayıyorum ayaklarımı. Tamam önceden de vardı böyle bi sorunum ama daha da arttı.Sizde de bu tarz sıkıntılar varmı. Bide ateş basması için daha erken değilmi.

dr zaten öle dio, bi kaç gün şiddettli olur bi kaç gün hiç bişi yok gibi olur, böle böle geçcek dedi
bende kötü olduğum günler öff üm pöff üm hiç bitmio ama ii olduğum günler alıom gönlünü aşkım bebem dierek kanıo yada kanıo gibi yapıo:44::44:

ben normaldede hep öyleyimdir ki kışın bile ayklarım yorganın dışında uyrum..ama bu konuda kitapda bayağı bi detay yazıodu hafta sonu, ben atladım o bölümü dur akşam bakimde yazim sana nedir ne değildir die...

bendede var ateş basması canım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum koyduğum yer hemen ısınıyo

ben heç gönlünü almıyom ya herifimin accık düzeliyimde nazıyla oynayım bende

gunaydın kıssslar,

bulantılarda azalma var mı? artık zorla morla yememiz gerekiyor herhalde valla endişelenmeye başladım ben bebeğim yeterince beslenemicek dıye

gunaydın kıssslar,

bulantılarda azalma var mı? artık zorla morla yememiz gerekiyor herhalde valla endişelenmeye başladım ben bebeğim yeterince beslenemicek dıye

cnm üsme kendini dr um bana üzülme ilk 3 ay senin beslenmenin çok öenmi yok demişti, bende dr uma güveniyorum, çünkü zorlayınca birincisi zaten çıkıo ikincisi sonra ii olduğun günlerde tiksinmiş oluyosun zorla yemeye çalıştığın dönemlerde yiyeceğin varsada yiyemiosun..

eee işte 3-5 gun sonra 3 ay ın içinde olacazz ya soyle kana kana su içmeyi özledim yaaa sabır dıom ..saol cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…