2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eee işte 3-5 gun sonra 3 ay ın içinde olacazz ya soyle kana kana su içmeyi özledim yaaa sabır dıom ..saol cnmmm

bende en çok bi dikişte yrm lt su içmeyi özledim ya, zorluyorum kendimi ama yeri gelio günde yrm lt anca içiyorum, insanın sudan da midesi bulanırmış bunuda öğrenmiş oldum

arkadaşlar ben yarın ikili testi yaptırmaya gidiyorum
yarın tam 12+2 günlük olcaz belki cinsiyetide bellidir :44:

ayy hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm.. inşallah sağlık sıhhat haberlerini alırsın, nasıl geçtiğini mutlaka anlat bize, tabi en çok da cinsiyeti belli olcakmı çok merak ediom..takipteyiz

selam kukuşlar ben geldim muhabbetiniz bol olsun biraz geçmişe baktım geldimmm ne güzel kaynatmışsınız ohh ohh ışın karacanın kızınızn adını heç beğenmedim one be ala luna der gibi böööööööö

merhaba kızlar,
sudan bile midesi bulanan biri olarak bütün şikayetlerinizi paylaşıyorum. ama napalım yavrucaklar için katlanıyoruz herşeye ki Rabbim daha beterinden korusun tek şikayetlerimiz bunlar olsun :)

heyyyy inşallahh güzel sonuçlarla dönersin canım benimmm allahım yardımcın olsun inşallahh bebiş gösterir kendini çiko yede git bebe hareketlenir ozaman

ayy hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm.. inşallah sağlık sıhhat haberlerini alırsın, nasıl geçtiğini mutlaka anlat bize, tabi en çok da cinsiyeti belli olcakmı çok merak ediom..takipteyiz

heyyyy inşallahh güzel sonuçlarla dönersin canım benimmm allahım yardımcın olsun inşallahh bebiş gösterir kendini çiko yede git bebe hareketlenir ozaman

çok sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
panik durumdayım halsizliğim falanda azalmaya başladı
umarım içerde canlı birşeyler vardır hala :97:

heyyyy yarabbim daha geçtiğimiz haftlarda acaba kesesi varmı acaba kalbi atıyomu diye telaşlanırken artık cinsiyet konuşuyoruz inşallahhh rabbim doğum çantası hazırladığımız günleride doğurduğumuzda gaz için ne yapayım sütüm gelmiyo ne yapayım dertlerinide konuşuruz aminnnnnnnnnnnn

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.12+3 oldum benim normalde bugündü ama haftaya gitmeyi düşünüyoruz belki gösterir cinsiyetini öğreniriz diye bir umut işte :) Hayırlısı ...

merhaba kızlar,
sudan bile midesi bulanan biri olarak bütün şikayetlerinizi paylaşıyorum. ama napalım yavrucaklar için katlanıyoruz herşeye ki Rabbim daha beterinden korusun tek şikayetlerimiz bunlar olsun :)

evet cnm çok şükür, dönüm noktamız hep bu oluyo zaten

çok sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
panik durumdayım halsizliğim falanda azalmaya başladı
umarım içerde canlı birşeyler vardır hala :97:

sıkma canını allahın izniyle herşey yolundadır inşallahhh onu hareketlenmiş görünce şok olacaksın ben öyle oldum nerdeyse karnımdan çıkarıp sarılacaktım yane

kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..

ayy ne guzel de yazdıınn valla zmn gecmio gibii gozuksede kaç hafta gecirmişiz değil mi?

kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..

çıkabilir tabiki tatlım herkesin farklı yani iç karnın darsa hemen belli olur ama benim yok mesela zaten göbeğim vardı oraya saklandı cücüm heheheh

Benim de çıktı bilemiyorum erken mi.Zaten göbek vardı biraz ,biraz daha çıktı birde sertleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…