bende bu kadar marjinal şeyleri sevmiyorum..zaten beğenende olmamış heralde gazete haberlerine fena yorumlar yapmış halkımız
eee işte 3-5 gun sonra 3 ay ın içinde olacazz ya soyle kana kana su içmeyi özledim yaaa sabır dıom ..saol cnmmm
iyi yapmışlar
bu çocuk türkiyede yetişecektir buradaki okullara gidecektir arkadaşları çocuğun ismini söyleyemez bile
arkadaşlar ben yarın ikili testi yaptırmaya gidiyorum
yarın tam 12+2 günlük olcaz belki cinsiyetide bellidir :44:
ayy hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm.. inşallah sağlık sıhhat haberlerini alırsın, nasıl geçtiğini mutlaka anlat bize, tabi en çok da cinsiyeti belli olcakmı çok merak ediom..takipteyiz
heyyyy inşallahh güzel sonuçlarla dönersin canım benimmm allahım yardımcın olsun inşallahh bebiş gösterir kendini çiko yede git bebe hareketlenir ozaman
heyyyy inşallahh güzel sonuçlarla dönersin canım benimmm allahım yardımcın olsun inşallahh bebiş gösterir kendini çiko yede git bebe hareketlenir ozaman
yoook yimesinnnnnn
aç olması gerekmiyomuu:44:
kan vericek dimi 2li test içünn:44:
merhaba kızlar,
sudan bile midesi bulanan biri olarak bütün şikayetlerinizi paylaşıyorum. ama napalım yavrucaklar için katlanıyoruz herşeye ki Rabbim daha beterinden korusun tek şikayetlerimiz bunlar olsun :)
çok sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
panik durumdayım halsizliğim falanda azalmaya başladı
umarım içerde canlı birşeyler vardır hala :97:
yaaaaaaaaa bilmiyodum valla ne cahalımpuhahahaha ronyammmmmmm yemee sakın bişey bak yada sor dr a
heyyyy yarabbim daha geçtiğimiz haftlarda acaba kesesi varmı acaba kalbi atıyomu diye telaşlanırken artık cinsiyet konuşuyoruz inşallahhh rabbim doğum çantası hazırladığımız günleride doğurduğumuzda gaz için ne yapayım sütüm gelmiyo ne yapayım dertlerinide konuşuruz aminnnnnnnnnnnn
kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..
kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?