ayy ne guzel de yazdıınnvalla zmn gecmio gibii gozuksede kaç hafta gecirmişiz değil mi?
ayy hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm.. inşallah sağlık sıhhat haberlerini alırsın, nasıl geçtiğini mutlaka anlat bize, tabi en çok da cinsiyeti belli olcakmı çok merak ediom..takipteyiz
yoook yimesinnnnnn
aç olması gerekmiyomuu:44:
kan vericek dimi 2li test içünn:44:
kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..
kızlar benim karnım çıktı sanki. şimdiden çıkar mı? birde badem yağı falan sürüyor musunuz ben daha başlamadım kullanmaya..
Benim de çıktı bilemiyorum erken mi.Zaten göbek vardı biraz ,biraz daha çıktı birde sertleşti.
he kan verdikten sonra yisin doktora sorsun
canım yarın 18:30 da doktor randevum var
ertesi günde kan vericem
yani çikolaya yiyebilirimmm
Benim de çıktı bilemiyorum erken mi.Zaten göbek vardı biraz ,biraz daha çıktı birde sertleşti.
aa iyi canım o zaman çiko yede bebişin kıpır kıpır olsun annesicanım yarın 18:30 da doktor randevum var
ertesi günde kan vericem
yani çikolaya yiyebilirimmm
Ya aç karına mı vereceğiz. Ama ben aç karına veremem ki düşer bayılırm vallahi daha da zor kalkarım
mrh kızlar benim akşamları özellikle tabanlarıma ateş basıyo sürekli soğuk yerler arıyorum duvarlara dayıyorum ayaklarımı. Tamam önceden de vardı böyle bi sorunum ama daha da arttı.Sizde de bu tarz sıkıntılar varmı. Bide ateş basması için daha erken değilmi.
mrh kızlar benim akşamları özellikle tabanlarıma ateş basıyo sürekli soğuk yerler arıyorum duvarlara dayıyorum ayaklarımı. Tamam önceden de vardı böyle bi sorunum ama daha da arttı.Sizde de bu tarz sıkıntılar varmı. Bide ateş basması için daha erken değilmi.
ewet öyle sert ki.. 1 hafta önce hiçbir şey yoktu. dün eşim söyledi artık karnın belli oluyor diye.. bende tam moda girmeye başladım zatenn..
çok sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolundadır
panik durumdayım halsizliğim falanda azalmaya başladı
umarım içerde canlı birşeyler vardır hala :97:
heyyyy yarabbim daha geçtiğimiz haftlarda acaba kesesi varmı acaba kalbi atıyomu diye telaşlanırken artık cinsiyet konuşuyoruz inşallahhh rabbim doğum çantası hazırladığımız günleride doğurduğumuzda gaz için ne yapayım sütüm gelmiyo ne yapayım dertlerinide konuşuruz aminnnnnnnnnnnn
ayy hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm.. inşallah sağlık sıhhat haberlerini alırsın, nasıl geçtiğini mutlaka anlat bize, tabi en çok da cinsiyeti belli olcakmı çok merak ediom..takipteyiz
ama cnm dr ve 2 3 yer daha bana dedi ki ense ölçümüne bakıldıgı aynı gun kan verilmesi gerektigii!!! sen bii emin olabilir misin ertesi gun vermende sakınca olup olmadıgı hakkında...
ayy manyakça ama bende bazen takılıom acabahepde merak ediom allah korusun tabi de acaba kalbi dursa falan haberimiz olmazmı hiç ultrasona girene kadar..hani bazen diolar ya kalbi durmuş 5 gün olmuş dr a gidince haberim oldu falan diolar ya, gerçekten hiç bi haberin olmuomu..işte o zmn benim her hafta dr a gidesim gelio
mart annelerinin göbüşeri die bi topic var 12. haftalarda bile kocaman göbüşleri bende akşam gördüm, didim bende bişi yok, am dr um demiştiki 4. aydan sonra belli olur, helede bende de biraz göbüş var kilolu olduğundan daha da geç belli olurrr
ikli teste te bende cmt gidcem, dr um hiç aç gel filan demedi ama yinede sorsammki, bi mail atimmiki..11 de sbh randevumuz o saate kadarda aç kalamamki..
Aynen öyle canım yaa bende elimde olsa her hafta gideceğim en azından hareketlenene kadar Bir de bende kusma felanda yok Doktora giderken bile iyi olduğunu göreyim diye dua ediyorum Allah korusun bişi olsa hiç anlamam sanırım Annelik şimdiden başlattı endişeleniyoruz haliyle yiyecek ekmekleri varsa bizi terketmez meleklerimiz ama şimdiden kendilerine bağladılar Allah göstermesin acılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?