kızlar yardım edin bana
az önce yataktan kalktm kalkmamla bir pijamada çok yoğun ıslaklık hssettm.
pijamamı indrdim ne oluyo diye bacaklarımdan bir şeyler akmaya başladı.
suyum gelmedi demi?? ya su gibi şeffaf değildi akıntı gibi beyzdı rengi.
su nasıl olur bilen biri yazsn kafayı yicem şu anda..
kızlar yardım edin bana
canım akıntıdır o yaaa
sakin ol dur ....
geceleri biriken akıntılar öyle sabah toplu gelebiliyor
bir kaç defa bende de oldu
gün içinde takip et bakalım öyle çok gelirse bir doktoru ararsın. Belki üşütün, belki mantar oldun
sakin ol canımmmmmm
dilşah geçen bunun aynısını şbt yada mart annelerinde okudum..
kız bi kalkıo aşağı doğru bi su boşalıo...apar tpar hasteneye gidiolar bebeğin suyu geldi die...
dr bakıo ne açılma ne bişi...alttan muayene edio...mantardan oluomuş..
kız yazmış koca koca mantar problemi yaşayan varsa aranızda böyle bi durumla karşılabilirmiş haberiniz olsun die..
hani benimde hep ıslak oluo tonum diodum ya dr mantardan dedi..
o kızda yazmış mantar olunca ya sürekli bi ıslaklık olurmuş yada birikir birikir ani bi hareketle birden boşalırmış..
sendede mantar vardı bildiğim kadarıyla..panik yapma şimdi..ama ihmalde etme dr a git..
canım bacaklarından suxzulecek kadar cok akıntın geldiyse doktorunu arayıp bildir bekleme bence telaşda yapma cunku suyun geldiginde 1 litre bacaklarından aşağı dokulmus gibi oluyormus doktorum ole demisti bana ama mutlaka doktorunu ara simdi onemli bişi olmasın
offf sakinledim biraz. annemi aradm su nasıl olur deynce kadın da korktu..
bildiğimiz su gibi oluyomuş.. sakın kalkma yat falan dedi korkuttum onu da..
ama kıpkırmızı oldum ateş bastı panikten ayyy çok fena bir şey doğuruyorum sandm ya:18:
kızlar yardım edin bana
su nasıl olur bilen biri yazsn kafayı yicem şu anda..[/QUOTE
canım stres yapma ben su diye 5 kez dr.a acillere gittim lattan bakıyolar durmadan açılma yok su değil diyolR gelen ne diyolar akıntıdır diyolar bunu dediler bak enfeksiyon çıktı şimdi antibiyotik kullanıyomm su gelse şar şar gelirrr
herkese günaydın, Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım,topiği başından beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bu güne kadar, petuş akşam rüyamda seni gördüm, doğum yapmışsın daha doğrusu aynı yerdeyiz sancıların başlıyo doğumunu ben yaptırıyorum, çok kolay bir şekilde yağmuru dünyaya getiriyorsun tek damla kan, bir küçük çığlık hiçbirşey yok, pamuk gibi pembe tombik yanaklı bir kızın oluyo ikinizde gülümsüyorsunuz ve hemen onu emziemeye başlıyorsun böle löp löp emiyo yağmur seni, hiç yorum yapmadım çünkü hamileliğim başından beri reality şovlara konu olacak rüyalar görüyorum ama bu çok güzeldi , Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin,
kızlar yardım edin bana
çok sağol canm.. işin kötüsü doktorum çooook uzaklarda.
hastaneyi arayıp soracağm birazdan.
bir doktora gt derse izmrde bir yere giderm artk..
çok sağolun ya iyi ki varsınız hepiniz..
canm bacaklardan aktı ama su gibi değildi işte.
bildiğin bembeyaz bir şey. şu an br şey yok zaten..
ben doktoru arayaym en iyisi
allah sağlık versin cnm yavruna öncelikle hoşgeldin...
rüyayada bayıldım..inş. öyle pembiş yanaklı kızılderili kılıklı bi kızım olur, anasının yakarisi die severim bende:))) allah hepimize kolay doğum, sağlıklı bebkler nasip etsin..
Günaydınlar
Hoşgeldin canımhayır olsun gördüğün rüya
Merhaba canım, hoşgeldin aramıza sen de Ankaradansın sanırım 9 kişi olduk Ankaradan gittikçe artıyoruz :)
Hangi semttesin?
kızlar yaa vajinal akıntı ve kaşıntı için doktoru aradım bana dinanomeksin adlı fitil ve trosid adlı merhemi söyledi ama ben mi yanlış duydum arıyorum internetten öle bi ilaç yok heralde büyük ihtimal yanlış duydum doktora yazdırıcam şimdi tam ismini bilen varsa yazabilir mi
Trosyd merhemi biliyorum ama diğerini bilmiyorum canım.
başka bi fitil kullansam noılur ki aynı işleve yarar başka ilaç aradım bulamadım ay kaşıntı öldürecek
doktorumu aradım şu anda birini doğurtmakla meşgul
neyse rahatladm zaten şu anda altım gayet kuru
itiraf ediyorum o akıntıyı görünce aklıma ilk gelen şey saçlarım jölesiz nasıl hastaneye giderim hemen saçımı mı yıkasam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?