2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dilşah geçen bunun aynısını şbt yada mart annelerinde okudum..
kız bi kalkıo aşağı doğru bi su boşalıo...apar tpar hasteneye gidiolar bebeğin suyu geldi die...
dr bakıo ne açılma ne bişi...alttan muayene edio...mantardan oluomuş..
kız yazmış koca koca mantar problemi yaşayan varsa aranızda böyle bi durumla karşılabilirmiş haberiniz olsun die..
hani benimde hep ıslak oluo tonum diodum ya dr mantardan dedi..
o kızda yazmış mantar olunca ya sürekli bi ıslaklık olurmuş yada birikir birikir ani bi hareketle birden boşalırmış..
sendede mantar vardı bildiğim kadarıyla..panik yapma şimdi..ama ihmalde etme dr a git..

canım bacaklarından suxzulecek kadar cok akıntın geldiyse doktorunu arayıp bildir bekleme bence telaşda yapma cunku suyun geldiginde 1 litre bacaklarından aşağı dokulmus gibi oluyormus doktorum ole demisti bana ama mutlaka doktorunu ara simdi onemli bişi olmasın

offf sakinledim biraz. annemi aradm su nasıl olur deynce kadın da korktu..
bildiğimiz su gibi oluyomuş.. sakın kalkma yat falan dedi korkuttum onu da..
ama kıpkırmızı oldum ateş bastı panikten ayyy çok fena bir şey doğuruyorum sandm ya:18:

çok sağol canm.. işin kötüsü doktorum çooook uzaklarda.
hastaneyi arayıp soracağm birazdan.
bir doktora gt derse izmrde bir yere giderm artk..
çok sağolun ya iyi ki varsınız hepiniz..

canm bacaklardan aktı ama su gibi değildi işte.
bildiğin bembeyaz bir şey. şu an br şey yok zaten..
ben doktoru arayaym en iyisi

normalde suyun gelnce bayagı geliyomus cnm üstünü ıslatacak kadar onun dısında bnde de oluyo ıslaklık tuvaletm gelnce bu aralar akıntı gibi geliyo korkma hemen

dün akşam banyodan sonra benimde sürekli çisiim geliyormuş gibi oldu bi sancı bi baskı acayip korktum yaa....
bugün yok çok şükür acaba iltihap falan mı var yoksam erkenci mi bizim oğlan bilemedim ama kokrktum dün akşam ılık ılık bişey aktı içimden sanki anlam veremedim
benim oğlan artık beni çok zorluyor kasığıma vurduğunda dün akşam yatakta sıçradım resmen canım yandı kafası aşağıda dediğinden beri sürekli evham yapıp duruyorum dün akşam eşimde de diyorum yolda falan bişey olsa ne yapıcam bilemiyorum

yok hayatım dediğin şeyi geçen ay ben yaşadım çünkü.
Fitil kullandım geçmişti.

Sende bir doktoruna uğra bir fitille çözersin işi canım benimmm

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza sen de Ankaradansın sanırım 9 kişi olduk Ankaradan gittikçe artıyoruz :)

Hangi semttesin?

canım stres yapma ben su diye 5 kez dr.a acillere gittim lattan bakıyolar durmadan açılma yok su değil diyolR gelen ne diyolar akıntıdır diyolar bunu dediler bak enfeksiyon çıktı şimdi antibiyotik kullanıyomm su gelse şar şar gelirrr

Günaydın kızlar,

Yine oğlumuz müzik dinliyor ve acayip tekiler veriyor müziğe. 3 aydır hergün aynı şeyleri dinliyor ben ezberledim melodileri heralde o da ezberlemiştir. Bence ritm tutmaya başladı artık Doğduğunda da dinletince el falan çırpmasını bekliyorum

cnm korkma sakın sakin ol... baya ilerledik gelen suyunda olabilirdi..herşeye hazırlıklı olmalıyız artık :18:

kızlar yaa vajinal akıntı ve kaşıntı için doktoru aradım bana dinanomeksin adlı fitil ve trosid adlı merhemi söyledi ama ben mi yanlış duydum arıyorum internetten öle bi ilaç yok heralde büyük ihtimal yanlış duydum doktora yazdırıcam şimdi tam ismini bilen varsa yazabilir mi

Günaydınlar

Hoşgeldin canım hayır olsun gördüğün rüya

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza sen de Ankaradansın sanırım 9 kişi olduk Ankaradan gittikçe artıyoruz :)

Hangi semttesin?

hoşbulduk canım evet Ankaradayım yenimahalle de oturuyorum iş yerim balgatta..

Trosyd merhemi biliyorum ama diğerini bilmiyorum canım.

doktorumu aradım şu anda birini doğurtmakla meşgul
neyse rahatladm zaten şu anda altım gayet kuru
itiraf ediyorum o akıntıyı görünce aklıma ilk gelen şey saçlarım jölesiz nasıl hastaneye giderim hemen saçımı mı yıkasam oldu

başka bi fitil kullansam noılur ki aynı işleve yarar başka ilaç aradım bulamadım ay kaşıntı öldürecek

Ben hiç fitil kullanmadım canım ama hamilelikten önce trosyd kullanmıştım kaşıntıya çok iyi geliyor. İstersen onu bir dene etki etmezse doktorunu arayıp fitilin adını tekrar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…