travazol travogen olabilir mibaşka bi fitil kullansam noılur ki aynı işleve yarar başka ilaç aradım bulamadım ay kaşıntı öldürecek
Ben hiç fitil kullanmadım canım ama hamilelikten önce trosyd kullanmıştım kaşıntıya çok iyi geliyor. İstersen onu bir dene etki etmezse doktorunu arayıp fitilin adını tekrar alırsın.
doktorumu aradım şu anda birini doğurtmakla meşgul
neyse rahatladm zaten şu anda altım gayet kuru
itiraf ediyorum o akıntıyı görünce aklıma ilk gelen şey saçlarım jölesiz nasıl hastaneye giderim hemen saçımı mı yıkasam oldu
hiç bilgim yok cnmkızlar yaa vajinal akıntı ve kaşıntı için doktoru aradım bana dinanomeksin adlı fitil ve trosid adlı merhemi söyledi ama ben mi yanlış duydum arıyorum internetten öle bi ilaç yok heralde büyük ihtimal yanlış duydum doktora yazdırıcam şimdi tam ismini bilen varsa yazabilir mi
doktorumu aradım şu anda birini doğurtmakla meşgul
neyse rahatladm zaten şu anda altım gayet kuru
itiraf ediyorum o akıntıyı görünce aklıma ilk gelen şey saçlarım jölesiz nasıl hastaneye giderim hemen saçımı mı yıkasam oldu
saçımın jölesiz halini görmedin tabi bakma o gözlerle bana
canm ya kafamdan milyonlarca şey geçti anlatamam
bebeğim küçük eşim yok eşyalar yok saniyede milyonlarca şey gerçekten..
ama saçım da bunlardan biriydi :))
selam kızlar
dün akşam kocişle tartıştık efkarlıyım bugün
neymişşşş efenimmm,epidural anestezi de az da olsa felç olma riski varmış...hiç mi doğum yapmamışımmm,hiiçç mi sancı çekmemişim
herşeyin normali iyiymişteeee,bilmemne bilmem neeeee
benii çok kırdı ama ondan daha yüksek beklentilerim wardı...
sen acı çekmee yeterki ne gerekiyosa yapılsın demesini beklerdimmmmm üüüüühüüüü ühüüü üüüüü
selam kızlar
neymişşşş efenimmm,epidural anestezi de az da olsa felç olma riski varmış...hiç mi doğum yapmamışımmm,hiiçç mi sancı çekmemişim
sen acı çekmee yeterki ne gerekiyosa yapılsın demesini beklerdimmmmm üüüüühüüüü ühüüü üüüüü
selam kızlar
Ah cnm bnm onların kafa başka çalışıyor.
Boşvericeksin böyle konuları tartışmıcaksın ama bildiğini okuyacaksın :)
tünaydınn hamişler nasılsınız biz kahvaltımızı yaptık oğluşumla diğer hamiş ablalarımıza bakalım dedik köklü temizliğe girişmem lazım artık ama gözüm yemiyo başlayamadım bi türlü çok iş var yaa neyse babamızdan yardım istiycez artık hatta ona yaptırabiliriz
selam kızlar
canım ya ah o kocalar bizi bi anlasalar, ama onlarda duyuyolar bişeyler ya hemen tedirgin oluyolar,o da sana bişey olurdsa korkusu yaşıyodur ondandır
canım ne güzel işte senin için endişeleniyor işte... yine senin sağlığını düşünüyor ve risk almak istemiyor... kızma sen...
iyide risksiz ne varki hayatta neyin garantisi var normal dogumda riskleri v ar sezeryanında risklri var genelinde epiduralinde hayatta hiç bişiyin garantisi olmadıgı ıcın boyle seylerı dert etmesın eşin ona oyle soyle sen canını sıkmasın bos yere
selam kizlar.nasilsiniz.biz geldk kizimla.yarin kontrol var.cok heyecanliyim ozledim prensesimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?