2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben hiç fitil kullanmadım canım ama hamilelikten önce trosyd kullanmıştım kaşıntıya çok iyi geliyor. İstersen onu bir dene etki etmezse doktorunu arayıp fitilin adını tekrar alırsın.

haklısın en iyisi merhemi alim geçmezse fitili de alırım sonra sağol canım sağlıkla kalın hamişler ben derse gidiyorum görüşürüz

hahahahaah
canım alemsin yaaaaa

hiç bilgim yok cnm

deli kız

allah seni napmasın aklına bu mu geldi demek isterdim ama böyle konular benimde aklıma sıkca geliyor. özellikle doğumdan sonra lohusa tacımı takıp resim çekinirsem saçlarım çok kötü benim şekillendirmem lazım.yanımda jöle falan götürmem şart. kimse görmeden çantama koymalıyım.

bnmde aklıma gelen ilk şey o olurdu eminim
Allah tan normal doğum hikayelerinde çoğu
duş almaya fırsat bulmuş inş bizde de öyle olur
o arada da hemn saçımı hallederim

petuş yazcam yazcam unutuyorum
ne zman lassa reklamlarını görsem
aklıma sen geliyorsun ve tebessüm ediyorum
sağlam basıcan

selam kızlar
dün akşam kocişle tartıştık efkarlıyım bugün
neymişşşş efenimmm,epidural anestezi de az da olsa felç olma riski varmış...hiç mi doğum yapmamışımmm,hiiçç mi sancı çekmemişim
herşeyin normali iyiymişteeee,bilmemne bilmem neeeee
benii çok kırdı ama ondan daha yüksek beklentilerim wardı...
sen acı çekmee yeterki ne gerekiyosa yapılsın demesini beklerdimmmmm üüüüühüüüü ühüüü üüüüü

Ah cnm bnm onların kafa başka çalışıyor.
Boşvericeksin böyle konuları tartışmıcaksın ama bildiğini okuyacaksın :)

tünaydınn hamişler nasılsınız biz kahvaltımızı yaptık oğluşumla diğer hamiş ablalarımıza bakalım dedik köklü temizliğe girişmem lazım artık ama gözüm yemiyo başlayamadım bi türlü çok iş var yaa neyse babamızdan yardım istiycez artık hatta ona yaptırabiliriz

canım ya ah o kocalar bizi bi anlasalar, ama onlarda duyuyolar bişeyler ya hemen tedirgin oluyolar,o da sana bişey olurdsa korkusu yaşıyodur ondandır

canım ne güzel işte senin için endişeleniyor işte... yine senin sağlığını düşünüyor ve risk almak istemiyor... kızma sen...

Ah cnm bnm onların kafa başka çalışıyor.
Boşvericeksin böyle konuları tartışmıcaksın ama bildiğini okuyacaksın :)

yaa sorma canım,beni çook üzdü..
yine de,sen çekmiceksin ağrıyı sana soranda kabahat fln die çıkışsam da,insana eşi destek olmayınca ebe çağırıp evde doğurası gelio işteewalla dün o sinirle sancım fln olsaydı gittt çağır ebeyi evde doğurcam ben derdim yanee
offf,kendisi bi takım elbise bile alırken ben burun kıvırsam içine sinip almıyor,ben şimdi nasıl içime sinip epidural olucam...Allah korusun bişey olsa doğumda ömür boyu başıma kakar onu,offff yaaaaaa

kahvaltımı bizde öğle yemeğimizi yedik, onun rehaveti var, yemekten sonra uykum çok geliyo yaaaa, kafam düştü düşecek

iyide risksiz ne varki hayatta neyin garantisi var normal dogumda riskleri v ar sezeryanında risklri var genelinde epiduralinde hayatta hiç bişiyin garantisi olmadıgı ıcın boyle seylerı dert etmesın eşin ona oyle soyle sen canını sıkmasın bos yere

selam kizlar.nasilsiniz.biz geldk kizimla.yarin kontrol var.cok heyecanliyim ozledim prensesimi.

canım ya ah o kocalar bizi bi anlasalar, ama onlarda duyuyolar bişeyler ya hemen tedirgin oluyolar,o da sana bişey olurdsa korkusu yaşıyodur ondandır

canım ne güzel işte senin için endişeleniyor işte... yine senin sağlığını düşünüyor ve risk almak istemiyor... kızma sen...

hmm çokkk düşünür sağolsun,oo beni düşüneeydiii cümleye aaa doğum 400tl epidural 1000 mi..toplam 1400 yani..üstelikte felç olma riskin varken...bence saçmalıyosun,unut onu die başlamazdıııı
kızlar bi de özel sağlık sigortamız var epidural normal doğum 1400 tl iken biz 280 tl ödicez...şimdi bu paranın lafını yapması normal mi sizce..üstelik içtiği sigara ayda 300tl iken

walla normalde pek sıkmaz canımı amaa dün bi tersliği üstündeydi işte..sonrada bana laf atıp durdu 'epidural aysun' diye fln seslenerek zevzeklik yaptı..cvp vermedim bende ama en sevmediğim huyu konuşup konuşup 'ben ne dedim ki:26:' edasıyla davranıyor...kırdığını,incittiğini anlamamazlıktan gelerek arayı düzeltmeye çalışıyo...
zaten tartışmanın sonunda tamam hele o gün bi gelsin de bakalım dedi...sanki ondan izin alan warrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…