- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
offffffff kızlar vallahı bi haftadır temızlık yapıyorum evim gayet pismiş yani:
1 ay sonra aynı temızliği bırdaha yapıcak olsamda yine yaptım yani
yarın günüm 7 çeşit nevale hazırlamam gerek ve nasıl yapıcam bılmıyorum popomun keımklerı ağrıyo
bu arada hepinizi beklıyorum buyrun gelin
ay petusssss alemsin vallane ka guzel anlatmissin anacim bole.okudukca kizimi oksayip sevesim geldi vallaha.yok anacim bizimkinde bole diller ne gezer.ama ben ogretirsem soler.dur bakalim bi deneyelim.ise yarar ins
yok canım resmen ona garezi var gibi davranıyooo oynuyoo oynuyoo o dokunuyoo tık yokkk konuşuyoo,şarkı söylüyoo yok yok.zaten benimki bide hep alt taraflara vurduğu için pek karnımda hissedemiyorummm
kizlar ya esim daha bebegi hissedemiyo.hareket ederken hemen cagiriyorm koyuyo elini karnima tik yok.biraz bekliyo sıkılıyo gerı cekıyo elınıçsimdiye kadar coktan hissetmesi lazimdi.cok istiyrm onunda bu guzel duyguyu benimle beraber yasamasini ama yoook.sizin esleriniz hissediyomu bebbislerini....
gosenay,sen kimden yanasın
geç bu taraafaa kulvar değiştirmee
hee walla,ben söylemesem nerden bilcek...ben anlattım önceden k.validem de ordaydı..ama riskliymiş fln dedi,doktoru dinlemiş tv'de söylediğine göre..ehh oğlunun yanında öyle laflar edince etkilendi tabe çocuk,yoksa ben ona bi ayar çekerdim
öyleee tabi...oğlumu doğururken yanımda olmasa neyse dicem..kendi gördü nasıl sancım olduğunu..demekki hiç umrunda değilim
canım ya bizdede ben yapamıom..çok utanoım böyle konuşmaya çalışınca falan...konuşuncada aynen şöyleyim "höyt yağmur yapma, rahat dur, bak ya" aynen böyle öküsss gibiyimbende babamızdan öğreniom...akşamları battaniyeyi çekio kafasına yatıo göbegimin üstüne, başlıo öylede yağmur böylede yağmur bende gözlerimi ayırıp babamızı izliom az öğrenim die....bazen eşim yokken falan onun yaptığı gibi yapmaya çalışyom da utanıom ben yaaaa... olmuo olmuo, onun gibi beceremiom
allah kolaylık versin canım çok yorma kendinide bebişinide geliyimmi yardıma ne istersin yapıyım gönderiyim sana tatlı tuzlu
kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
canım ya bizdede ben yapamıom..çok utanoım böyle konuşmaya çalışınca falan...konuşuncada aynen şöyleyim "höyt yağmur yapma, rahat dur, bak ya" aynen böyle öküsss gibiyimbende babamızdan öğreniom...akşamları battaniyeyi çekio kafasına yatıo göbegimin üstüne, başlıo öylede yağmur böylede yağmur bende gözlerimi ayırıp babamızı izliom az öğrenim die....bazen eşim yokken falan onun yaptığı gibi yapmaya çalışyom da utanıom ben yaaaa... olmuo olmuo, onun gibi beceremiom
bizimki arabada bol bol halil sezai dinletiyoo işte bu ara çocuğumda hiç tepki vermiyoooo vallla sevmedi ama ne yapalım katlanıyoruzzz..kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
hımmmmoffffffff kızlar vallahı bi haftadır temızlık yapıyorum evim gayet pismiş yani:
1 ay sonra aynı temızliği bırdaha yapıcak olsamda yine yaptım yani
yarın günüm 7 çeşit nevale hazırlamam gerek ve nasıl yapıcam bılmıyorum popomun keımklerı ağrıyo
bu arada hepinizi beklıyorum buyrun gelin
canim sen esine bugun iyi kizmissin.bosverr ya uzulme erkekler hep ole.evet cok dogru bi soz cidden erkekler cocugu kucagina alinca anliyomus baba oldugunu.ama biz o guzel duyguyu teeee 9 ay oncesinde yasamaya basliyoz.
tabi bu duruma parasal açıdan mı yoksa senin felç olma riskinden mi bakıyor
onu bir kesinleştirmek lazım
cnm yağmur müzikle hiç tanışmadı diyebilirim..kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
canim tam tersiyiz iste.ben ne diller dokuyo kizima ama babamizda tik yok.eve gelince kizim benim bebisim nasilmis diyo tamam
sen bi kucagina al bak nasi sevicen ne diller dokucen yagmuruna inssss
bizdede babamız hiç konuşamıyo zaten o sevgisini belli edemez utanır, sadece elini karnıma koyuyo böle'hadi len vursana, hani bişey yapmıyo, bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim tamammı, vurmazsan vurma' diyip çekiliyo, adama bak yaaaa çocuk tepki verirmi sana
ay canımm valla bunu söylemen bile yetti sağolasın
herturlu desteğe ıhtıyacım var ama kayınvalıdem karşımda kaç gundur temızlık yapıyorum kızımı bıle gelıp almıyo ya of
kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
onlara hiç bakma canım umursamazlar kendi kızları olsa günlerce kalır oğlunun karısına yapmaz gelin ya ne yaparsa yapsın benim kide aynı oturmaya gelir görümceyle bi yardım edelim demezler odanın kapısını kapatıp benim dedikodumu yaparlar sonrada bize çok çeşit yapmadı diye oğluna şikayet ederler boşver annem kendi işini kendin gör
tabikide senin yanındayım bebemmmm, ben sadece sen çok sinirlenmişsin ya dahada gaz vermeyim diye öle dedim, bu arada annesi dediyse taaamm bitti, annelerin dediği herşey doğrudur,işin daha zor, yani benim eşim için öyledir
ay canımm valla bunu söylemen bile yetti sağolasın
herturlu desteğe ıhtıyacım var ama kayınvalıdem karşımda kaç gundur temızlık yapıyorum kızımı bıle gelıp almıyo ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?