2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

allah kolaylık versin canım çok yorma kendinide bebişinide geliyimmi yardıma ne istersin yapıyım gönderiyim sana tatlı tuzlu

ay petusssss alemsin vallane ka guzel anlatmissin anacim bole.okudukca kizimi oksayip sevesim geldi vallaha.yok anacim bizimkinde bole diller ne gezer.ama ben ogretirsem soler.dur bakalim bi deneyelim.ise yarar ins

canım ya bizdede ben yapamıom..çok utanoım böyle konuşmaya çalışınca falan...konuşuncada aynen şöyleyim "höyt yağmur yapma, rahat dur, bak ya" aynen böyle öküsss gibiyim bende babamızdan öğreniom...akşamları battaniyeyi çekio kafasına yatıo göbegimin üstüne, başlıo öylede yağmur böylede yağmur bende gözlerimi ayırıp babamızı izliom az öğrenim die....bazen eşim yokken falan onun yaptığı gibi yapmaya çalışyom da utanıom ben yaaaa... olmuo olmuo, onun gibi beceremiom

yok canım resmen ona garezi var gibi davranıyooo oynuyoo oynuyoo o dokunuyoo tık yokkk konuşuyoo,şarkı söylüyoo yok yok.zaten benimki bide hep alt taraflara vurduğu için pek karnımda hissedemiyorummm

canim benimki dogru durust konusmuyodu belki ondandir.bu aksam bi denicez bakalim petustan tuyolar aldimben aslinda karnimda hissediyorm yukarlarda filan.hatta disardan bakinca cok guzel gorunuyo hareketler ama babamiz daha bi kerem bile goremediona hic denk gelmiyo iste.ilk zamanlar bende hep asagida hissediyodum heralde buyudukce yukarlara vuruyo yaramazlar.

benimki ne zaman karnımı dinlemeye gelse karnımı dürtükler hişşşt noluyo bakıyım içerde diye hemen tekme atar ya kızdığından ya sevdiğinden hatta eli karnımda dinleyim bakıyım diye koyduğunda bazen bağırsaklarımın guruldamasına sevinir hareket ediyo diye o değil bağırsaklarım hareket ediyo derim bendekarnını sevsin konuşsun onla o zaman cevap gelir babasına

tabikide senin yanındayım bebemmmm, ben sadece sen çok sinirlenmişsin ya dahada gaz vermeyim diye öle dedim, bu arada annesi dediyse taaamm bitti, annelerin dediği herşey doğrudur,işin daha zor, yani benim eşim için öyledir

canim tam tersiyiz iste.ben ne diller dokuyo kizima ama babamizda tik yok.eve gelince kizim benim bebisim nasilmis diyo tamam
sen bi kucagina al bak nasi sevicen ne diller dokucen yagmuruna inssss

allah kolaylık versin canım çok yorma kendinide bebişinide geliyimmi yardıma ne istersin yapıyım gönderiyim sana tatlı tuzlu

ay canımm valla bunu söylemen bile yetti sağolasın
herturlu desteğe ıhtıyacım var ama kayınvalıdem karşımda kaç gundur temızlık yapıyorum kızımı bıle gelıp almıyo ya of

kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:

ben nezamantürk sanat müziği dinlesem sesini açardım hamileliğin başından beri şimdi müzik dinlerken içimde tepişiyo annesi gibi sevicek alıştırdım oğlumu şimdiden kendi sevdiğim müziğe ama isme özel ninni varmış emir ismine arıyorum bulamıyorum beceremiyorum yapmasını bilen banada anlatsın ismine özel ninniyle büyütmek istiyorum oğlumu

bizdede babamız hiç konuşamıyo zaten o sevgisini belli edemez utanır, sadece elini karnıma koyuyo böle'hadi len vursana, hani bişey yapmıyo, bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim tamammı, vurmazsan vurma' diyip çekiliyo, adama bak yaaaa çocuk tepki verirmi sana

hımmmm
canim sen esine bugun iyi kizmissin.bosverr ya uzulme erkekler hep ole.evet cok dogru bi soz cidden erkekler cocugu kucagina alinca anliyomus baba oldugunu.ama biz o guzel duyguyu teeee 9 ay oncesinde yasamaya basliyoz.

neyseki kızgınlığım saman alevi gibidir,ama ona iş düşüyo gönlümü alamazsa bende soğuk durmaktan hiç çekinmem..kendi bilir

tabi bu duruma parasal açıdan mı yoksa senin felç olma riskinden mi bakıyor
onu bir kesinleştirmek lazım

ne biliiim yaa,çocuk çocuk die deliren adam bi aylık sigara parasının hesabını mı yapıo yani...bence o epidural normal doğum diyince,normal dışı bişi anlıyor ve bişey olur die korkuyor..
oğlumda doğumhaneye gittiğimde koç adamıştı eşim ve bebeğim sağ salim çıkarsa kesicem die..şimdi ne değişti,heee birde epidural'in ne olduğunu tam olarak algılayamamış olabilir..çünkü doğum için 80tl+epidural için 200 tl yaa tam tersi olsaydı anlardı belki ama neymiş bu epidural fln die anlamıyor bence

kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
cnm yağmur müzikle hiç tanışmadı diyebilirim..
ben söylemesi ayıptır hiç müzik dinlemem...
bu aralar gayret ediom bazen hafta sonu açıom müzik kanalı ama biz tv i çok kısık sesle izleriz normalde..
biraz açıom sesi sonra bi bakıom yine kısmışım...onun haricinde daha hiç karnıma kulaklaık falan dayamadım..
arkadaşım chicconun gece lambalı mizk kutusunu hediye etti, içinde klaisk müzk var..
dedim alışsın açim ayy 3 dk tahammül edebildim...
ondan ötürü hiç müzükle aramız yok bizim:))
canim tam tersiyiz iste.ben ne diller dokuyo kizima ama babamizda tik yok.eve gelince kizim benim bebisim nasilmis diyo tamam
sen bi kucagina al bak nasi sevicen ne diller dokucen yagmuruna inssss

ayy inş. ya sevimli bi anne olmak istiorum..meydanı tamamiyle eşime bırakmak istemiyorum..şimdiden dio sen sert yapcan ben ii baba olcam dio...kızılması gereken durumlarda benim parmak hep havada olacakmış, ondam babacı olacakmış kızımız...lakin çözcem bu olayı yağmur doğana kadar

canim seninkide iyiymis yanibebek anliyodr onun dediklerini inadina oynamiyodurbi arkadasimin 1 bucuk yasinda kizi vardi 3.ye hamileydi kizi ne bicim kafa atiyodu annesinin karnina bebekte ona karsilik verip kuvvetli bi tekme yolluyodu.cok sasirmistim gorunce bebeislerimiz herseyi anliyolar yaneeee.bizim babamizda hic sevmiyomus baksana ondan hic hissettirmiyomus kendini elini karnima goturunce

herturlu desteğe ıhtıyacım var ama kayınvalıdem karşımda kaç gundur temızlık yapıyorum kızımı bıle gelıp almıyo ya of

onlara hiç bakma canım umursamazlar kendi kızları olsa günlerce kalır oğlunun karısına yapmaz gelin ya ne yaparsa yapsın benim kide aynı oturmaya gelir görümceyle bi yardım edelim demezler odanın kapısını kapatıp benim dedikodumu yaparlar sonrada bize çok çeşit yapmadı diye oğluna şikayet ederler boşver annem kendi işini kendin gör

o zaman evde yalnızken şarkı söyle ona
doğduğunda en çok ona söylemek istediğin şarkıları söyle
o bile yeter canım ...

misafir gıbı gelır giderler böleleri, kendilerine gelincede çok şey istıyolar ama
bend eöle minnet etmıyorum , sonradan yaptım ettım demeelerınden ıyıdır haklısın

Kişiye Özel Aşk Gazetesi
kızlar hediyem nasıl?şimdi o gazete başlığını falan siz belirliyorsunuz,foto gönderiyorsunuz falan.manşet atıcam "ŞOK ŞOK ŞOK BÜYÜK AŞK İLK MEYVESİNİ VERDİ"
yada söyle"DÜNYADAKİ EN GÜZEL HEDİYE"belki oğlumun ultrason fotoğrafını gönderirim falan hatıra kalır ne dersiniz sonrada iş yerine postalarım ayyy çok heyecanlı

sağol canım
neyse bu konuyla yeterince bunalttım sizide,destekleriniz için tşk

bak şincikkk,azcık sakinleştiydim kaynanan yine kastı beni
offfffffffff gidip bi çay koyyım,ne yimek yapcam akşama yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…