2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
NİHAN bebeim.. senin çizelgede paris&nicky hilton yazıyoo.. onlar hilton kardeşler değilmii

paris ve nickyin toplamından daha fazla beyne sahibim falanmı diyoki
ay ingilizce vasatın altına düşmüş resmennnnnnnn

oğluşlar babaları gibi kızçeler anaları gibi olcek ozaman süper bir aile oliciğizzz

o zamanlar gençtiniz heee
şimdi çok mu yaşlandınız yefruuu?

Ben kendimi atam dağlardan aşşağı o zaman

haKKaten o nedir bebem yaaa ne demek istemişkinee parisle hiltonuyla ne işim olabiler benim

ha haaaaaaa...paris süpersin ya maşallah aklın %3 lük kısmını hala muhafaza edion bebem..
evet tuicim dioki efe oğlan o iki salak kardeşinkinden daha fazla akla sahip dio

saol canım alıyım bende dinletiyim oğluma

ha haaaaaaa...paris süpersin ya maşallah aklın %3 lük kısmını hala muhafaza edion bebem..
evet tuicim dioki efe oğlan o iki salak kardeşinkinden daha fazla akla sahip dio

yok petuşum nerde uçtu o 3 lük kısım kırıntılarla idaree diyom

hehehehehe çok iyi bi tespit... çizelge bile biliyo onların yarım akıllı olduğunu

slm kızlar sabah suyum geldi diec telaslanan bi ark vardı akıbeti ne oldu bnde 5 .ders bitti tenefüs zili caldı tam kalkacaktım bi kasıldım kramp gibi sol tarafım oturdum geri biraz durdum geri kalkmaya calıstım yine aynı allhdan esmle aynı okuldayız oda müdür yard bn eve geciyorum dedim sen son saat bnm sınıfa bak geldm eve bi sıcak suya girdimde rahatladım simidi allhdan lojmanla okul 2 dk bugun cok soguktu bacaklarım üsüdü sanrım ondan oldu bi sıcak sıcak yatayımda kendime geleyim

yoksam senin oğlan kızlara lafmı atıyo şimdiden parisle hiltonla başladıı

bak hele sıpama gitsin adam akıllı birine laf atsın atcaksa dermişim

vay anasınıı çözmüşümmm bilmişimmm
ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi doğru yaniii toplasan bi berat efe etmez onlar

kıslar evdeyiz bugün canım sıkıldı çok haftalardır hep kalabalıktı yalnızlık çok sıkıcı bi de kızımın suunun azalmış olduğunu öğrenmek de çok can sıkıcı bilmiyom nolcak doktor ortalığı velveleye verdi aslında ama ben ısrarla gelecek haftanın randevusunu bekliyom daha 6 gün önce hiç bişey çıkmadı halbu ki ama şimdi nerden çıktı bu su azalması bilmiom

yok petuşum nerde uçtu o 3 lük kısım kırıntılarla idaree diyom

hehehehehe çok iyi bi tespit... çizelge bile biliyo onların yarım akıllı olduğunu

kuzum seninkindede rengi kırmızıdan pembeye dönüyo vücudu yağ depoluyo diyo
böle bilgi verdiğine ilk defa şahit oluyoreee

oy yerim ben onu yaaa.... benim erkek kardeşim de dört yaşında falandı sivasın yollarınaa diye dolanıyodu ortalıkta

kuzum seninkindede rengi kırmızıdan pembeye dönüyo vücudu yağ depoluyo diyo
böle bilgi verdiğine ilk defa şahit oluyoreee

ayyyyyy her ay veya her hafta böyle bilgimi veriyomuşşşş.. yeni keşfettik görüyonmuu. bileydik önceden takip ederdik....
hele benim kızımaaa normal rengine dönüyomuş fücudu

petuş,bizim dedemiz emekli sürekli evde,türkü dinlemek en büyük zevkidir..ee kaan'da da emeği çoktur..mamasını yedirmiş altını bile değişmiştir yeri geldiğinde..kaan benden çok dedesiyle wakit geçirir,malum ev işi,çamaşır,bulaşık vs,dedeye şutungen sürekli..e müzik kültürünü de dededen aldı çocuk
ama son zamanlarda xbox'da anası gitar babası bateri çala çala,biraz neye yönelceğini şaşırdı bebem..geçenlerde de hilary duff'ın yesterday'ini mırıldanıyodu

cnm çok geçmiş olsun. bu soğuklara dikkat etmemiz gerekiyo ben de azcıuk ayaklarımı üşütsem sancılanıyorum.

müzik dinletme konusunda ben de ane karnında klasik müzik dinleyen bebeklerin doğdukları zaman aynı müziklerle sakinleştiklerini duyuyuorum hep.ben de bu nedenle ara ara klasik müzik dinliyorum ( ne kadar sıkılsam da )

bir de yasin suresiyle meryem suresini dinletmek veya okumak hem anne hem de bebeğin sakinleşmesi için iyi gelir diyorlar. uygulamaya çalışıyorum ben de. tavsiye ederim.

o zamanlar gençtiniz heee
şimdi çok mu yaşlandınız yefruuu?

Ben kendimi atam dağlardan aşşağı o zaman

ııı,daha gençtik demek istemştim
eşimin erkek kardeşiyle aynı yaştayız,birine evlenme teklf etti çocuk kız 1 yaş büyük bizden..benim için no problem de eşim çok üstüne gidio..onun yaşındakiler 2. çocuğunu büyütüyo die..halbuki ben erken evlendim yani kızda değil sorun bizde..20 yaşında kaan,25 yaşında ezgi

oy yerim ben onu yaaa.... benim erkek kardeşim de dört yaşında falandı sivasın yollarınaa diye dolanıyodu ortalıkta

ayy alemm bu çocuklarr yaa..şmdikiler büyümüşte küçülmüş dicem ama bende 3 yaşındayken saat 9:05 geçe atam dolmabahçede die şiir okuyomuşum

bizim şirket patronlarından biri acayip avrupai kızlar..
resim koleksiyoneri aynı zmnda...şu anda odamda oturduğum yerdeki tabloları görmeniz lazım bildiğiniz nü...heryer meydanda..
onun dışında patron her akşam bu saatlerde klaik müzik dinlio..
yine odadan piyano sesleri yükselio şu anda...
umarım yağmurda duyabilşyodur, bari bu vesileyle nasiplensin:))

bide emirleri denetliyorum biraz önce, çalışanlar dan birinin eşi hamile..
kayıtlı hattan eşiyle olan konuşmasına denk geldim, tabisi dinledim sonuna kadar:)))
sanırım bi 15-20 güne doğurcak eşi..kaşla göz arasında k. validesinin değil kendi annesinin gelmesi gerektiğine ikna etti karısını..
kadın ama ama derken sonunda ok dedi ya..
garibim %3 değil bayağısı gitmiş sanırım aklının ok dediğine göre

patrona gel sen heleeeeee..
telefonlarımı dinliyon sen hıı hıııııııı araya gireydinn olurmu hiç kendi annesi gibi varmı insanın diye ay ne komeditreji bi durum olurdu herald
valla kızcağıza yazık ben olsam cıngarı kopardıydım lakin bu konuda bi tartışma geçirmiş biri olaraktan çok hasssasımm..şayet bizi dinliyo olsauydın bi aile faciasına şahitlik edebilirdin yawrum

ay yazık kadıncaza...nasıl ikna ettiki kocası yaa ne didiikii. :53

sizin o konu noldu tunişş.. hallettinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…