NİHAN bebeim.. senin çizelgede paris&nicky hilton yazıyoo.. onlar hilton kardeşler değilmii
NİHAN bebeim.. senin çizelgede paris&nicky hilton yazıyoo.. onlar hilton kardeşler değilmii
ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..
ilk okulda sıra arkadaşı köyün imamının oğluydu..
kardeşim her gün eve gelip "anne bi ilahi öğrendim söylimmi diodu"...bide " anne yüzüme nur inmişmi" diodu..çocuklar çok alem ne görürlerse o yani:)))
ama dikkat et bak bu yaşlar tam öğrenme zamanı..
bizim aslımızda neslimizde yoktur dini konulara eğilen, babam hayata kalp gözüyle baktığının yeterli olduğu görüşündedir felan...bi bu kardeşim cumayı hiç kaçırmaz...taa ilkokuldan buyana okulu kırıp cumaya gidersenin oğlanda yrn türkü barların müdavimi olur felan
amanınnn hiç hazırlıklı değiliz tunicim..senin oğlan benim bey gibi benim kızda ben gibi olcak demekki
haKKaten o nedir bebem yaaane demek istemişkinee parisle hiltonuyla ne işim olabiler benim
paris ve nickyin toplamından daha fazla beyne sahibim falanmı diyoki
ay ingilizce vasatın altına düşmüş resmennnnnnnn
ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
şimdi bile ezberlemiş bi türkü saçlarındannnn birr tell aldııım haberin varmııııdiye söylüyo sürekli
haKKaten o nedir bebem yaaane demek istemişkinee parisle hiltonuyla ne işim olabiler benim
Canım ben 4 aylıkken d&r dan iq çocuk diye bir cd almıştım. İçinde çocukların zeka gelişimi için seçilmiş klasik müzik eserleri var. O zamandan beri de günde yarım saat dinletmeye çalışıyorum. CD ile ilgili yorumları okudum hamilelikte dinletip doğduktan sonra da dinlettiklerin de çok faydasını gördüklerini bebeklerinin sakinleştiğini söyleyenler var.
Bazen de yasin dinletiyorum.
ha haaaaaaa...paris süpersin ya maşallah aklın %3 lük kısmını hala muhafaza edion bebem..
evet tuicim dioki efe oğlan o iki salak kardeşinkinden daha fazla akla sahip dio
yoksam senin oğlan kızlara lafmı atıyo şimdiden parisle hiltonla başladıı
ha haaaaaaa...paris süpersin ya maşallah aklın %3 lük kısmını hala muhafaza edion bebem..
evet tuicim dioki efe oğlan o iki salak kardeşinkinden daha fazla akla sahip dio
yok petuşum nerde uçtu o 3 lük kısım kırıntılarla idaree diyom
hehehehehe çok iyi bi tespit... çizelge bile biliyo onların yarım akıllı olduğunu
ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
şimdi bile ezberlemiş bi türkü saçlarındannnn birr tell aldııım haberin varmııııdiye söylüyo sürekli
kuzum seninkindede rengi kırmızıdan pembeye dönüyo vücudu yağ depoluyo diyo
böle bilgi verdiğine ilk defa şahit oluyoreee
ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..
ilk okulda sıra arkadaşı köyün imamının oğluydu..
kardeşim her gün eve gelip "anne bi ilahi öğrendim söylimmi diodu"...bide " anne yüzüme nur inmişmi" diodu..çocuklar çok alem ne görürlerse o yani:)))
ama dikkat et bak bu yaşlar tam öğrenme zamanı..
bizim aslımızda neslimizde yoktur dini konulara eğilen, babam hayata kalp gözüyle baktığının yeterli olduğu görüşündedir felan...bi bu kardeşim cumayı hiç kaçırmaz...taa ilkokuldan buyana okulu kırıp cumaya gidersenin oğlanda yrn türkü barların müdavimi olur felan
ayyyyyy her ay veya her hafta böyle bilgimi veriyomuşşşş.. yeni keşfettik görüyonmuu. bileydik önceden takip ederdik....
hele benim kızımaaa normal rengine dönüyomuş fücudu
slm kızlar sabah suyum geldi diec telaslanan bi ark vardı akıbeti ne oldu bnde 5 .ders bitti tenefüs zili caldı tam kalkacaktım bi kasıldım kramp gibi sol tarafım oturdum geri biraz durdum geri kalkmaya calıstım yine aynı allhdan esmle aynı okuldayız oda müdür yard bn eve geciyorum dedim sen son saat bnm sınıfa bak geldm eve bi sıcak suya girdimde rahatladım simidi allhdan lojmanla okul 2 dk bugun cok soguktu bacaklarım üsüdü sanrım ondan oldu bi sıcak sıcak yatayımda kendime geleyim
o zamanlar gençtiniz heee
şimdi çok mu yaşlandınız yefruuu?
Ben kendimi atam dağlardan aşşağı o zaman
oy yerim ben onu yaaa.... benim erkek kardeşim de dört yaşında falandı sivasın yollarınaa diye dolanıyodu ortalıkta
bizim şirket patronlarından biri acayip avrupai kızlar..
resim koleksiyoneri aynı zmnda...şu anda odamda oturduğum yerdeki tabloları görmeniz lazım bildiğiniz nü...heryer meydanda..
onun dışında patron her akşam bu saatlerde klaik müzik dinlio..
yine odadan piyano sesleri yükselio şu anda...
umarım yağmurda duyabilşyodur, bari bu vesileyle nasiplensin:))
bide emirleri denetliyorum biraz önce, çalışanlar dan birinin eşi hamile..
kayıtlı hattan eşiyle olan konuşmasına denk geldim, tabisi dinledim sonuna kadar:)))
sanırım bi 15-20 güne doğurcak eşi..kaşla göz arasında k. validesinin değil kendi annesinin gelmesi gerektiğine ikna etti karısını..
kadın ama ama derken sonunda ok dedi ya..
garibim %3 değil bayağısı gitmiş sanırım aklının ok dediğine göre
ay yazık kadıncaza...nasıl ikna ettiki kocası yaa ne didiikii. :53bizim şirket patronlarından biri acayip avrupai kızlar..
resim koleksiyoneri aynı zmnda...şu anda odamda oturduğum yerdeki tabloları görmeniz lazım bildiğiniz nü...heryer meydanda..
onun dışında patron her akşam bu saatlerde klaik müzik dinlio..
yine odadan piyano sesleri yükselio şu anda...
umarım yağmurda duyabilşyodur, bari bu vesileyle nasiplensin:))
bide emirleri denetliyorum biraz önce, çalışanlar dan birinin eşi hamile..
kayıtlı hattan eşiyle olan konuşmasına denk geldim, tabisi dinledim sonuna kadar:)))
sanırım bi 15-20 güne doğurcak eşi..kaşla göz arasında k. validesinin değil kendi annesinin gelmesi gerektiğine ikna etti karısını..
kadın ama ama derken sonunda ok dedi ya..
garibim %3 değil bayağısı gitmiş sanırım aklının ok dediğine göre
patrona gel sen heleeeeee..
telefonlarımı dinliyon sen hıı hıııııııı araya gireydinn olurmu hiç kendi annesi gibi varmı insanın diye ay ne komeditreji bi durum olurdu herald
valla kızcağıza yazık ben olsam cıngarı kopardıydım lakin bu konuda bi tartışma geçirmiş biri olaraktan çok hasssasımm..şayet bizi dinliyo olsauydın bi aile faciasına şahitlik edebilirdin yawrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?