ayy inş. ya sevimli bi anne olmak istiorum..meydanı tamamiyle eşime bırakmak istemiyorum..şimdiden dio sen sert yapcan ben ii baba olcam dio...kızılması gereken durumlarda benim parmak hep havada olacakmış, ondam babacı olacakmış kızımız...lakin çözcem bu olayı yağmur doğana kadar
bizdede babamız hiç konuşamıyo zaten o sevgisini belli edemez utanır, sadece elini karnıma koyuyo böle'hadi len vursana, hani bişey yapmıyo, bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim tamammı, vurmazsan vurma' diyip çekiliyo, adama bak yaaaa çocuk tepki verirmi sana
bencede bebikler bilio bizi...canim seninkide iyiymis yanibebek anliyodr onun dediklerini inadina oynamiyodur bi arkadasimin 1 bucuk yasinda kizi vardi 3.ye hamileydi kizi ne bicim kafa atiyodu annesinin karnina bebekte ona karsilik verip kuvvetli bi tekme yolluyodu.cok sasirmistim gorunce bebeislerimiz herseyi anliyolar yaneeee.bizim babamizda hic sevmiyomus baksana ondan hic hissettirmiyomus kendini elini karnima goturunce
o zaman evde yalnızken şarkı söyle ona
doğduğunda en çok ona söylemek istediğin şarkıları söyle
o bile yeter canım ...
Kişiye Özel Aşk Gazetesi
kızlar hediyem nasıl?şimdi o gazete başlığını falan siz belirliyorsunuz,foto gönderiyorsunuz falan.manşet atıcam "ŞOK ŞOK ŞOK BÜYÜK AŞK İLK MEYVESİNİ VERDİ"
yada söyle"DÜNYADAKİ EN GÜZEL HEDİYE"belki oğlumun ultrason fotoğrafını gönderirim falan hatıra kalır ne dersiniz sonrada iş yerine postalarım ayyyçok heyecanlı
Kişiye Özel Aşk Gazetesi
kızlar hediyem nasıl?şimdi o gazete başlığını falan siz belirliyorsunuz,foto gönderiyorsunuz falan.manşet atıcam "ŞOK ŞOK ŞOK BÜYÜK AŞK İLK MEYVESİNİ VERDİ"
yada söyle"DÜNYADAKİ EN GÜZEL HEDİYE"belki oğlumun ultrason fotoğrafını gönderirim falan hatıra kalır ne dersiniz sonrada iş yerine postalarım ayyyçok heyecanlı
ben nezamantürk sanat müziği dinlesem sesini açardım hamileliğin başından beri şimdi müzik dinlerken içimde tepişiyo annesi gibi sevicek alıştırdım oğlumu şimdiden kendi sevdiğim müziğe ama isme özel ninni varmış emir ismine arıyorum bulamıyorum beceremiyorum yapmasını bilen banada anlatsın ismine özel ninniyle büyütmek istiyorum oğlumu
bizimki arabada bol bol halil sezai dinletiyoo işte bu ara çocuğumda hiç tepki vermiyoooo vallla sevmedi ama ne yapalım katlanıyoruzzz..
cnm yağmur müzikle hiç tanışmadı diyebilirim..
ben söylemesi ayıptır hiç müzik dinlemem...
bu aralar gayret ediom bazen hafta sonu açıom müzik kanalı ama biz tv i çok kısık sesle izleriz normalde..
biraz açıom sesi sonra bi bakıom yine kısmışım...onun haricinde daha hiç karnıma kulaklaık falan dayamadım..
arkadaşım chicconun gece lambalı mizk kutusunu hediye etti, içinde klaisk müzk var..
dedim alışsın açim ayy 3 dk tahammül edebildim...
ondan ötürü hiç müzükle aramız yok bizim:))
ayy inş. ya sevimli bi anne olmak istiorum..meydanı tamamiyle eşime bırakmak istemiyorum..şimdiden dio sen sert yapcan ben ii baba olcam dio...kızılması gereken durumlarda benim parmak hep havada olacakmış, ondam babacı olacakmış kızımız...lakin çözcem bu olayı yağmur doğana kadar
ban ya yusuf süresi dinletiyorum
yada ben şarkı söylüyorum ona :)))
haklısın demetcim cok iyi yapıyorsun ipleri bırakma eşin özel gunlere deger vermiyor diye sende vermemezlik aman bosver yapma kazanan sen olucan enınde sonunda canım Dbenimkininde öyle hevesi yok öyle özel günlerde falan ama kendine yapılınca nasıl hoşuna gidiyyoo ilgi manyağıı..işte bende herşeyi onun gbi sıradanlaştırmak istemiyorumm.oda illa bana değil bebişime ufak bir hediye alsa yeter bak ne kadar kolay bir kadının gönlünü yapmak sanki pırlanta istiyoruzzz dimi
canım kolaY gelsin afiyetler olsun yarın içinoffffffff kızlar vallahı bi haftadır temızlık yapıyorum evim gayet pismiş yani:
1 ay sonra aynı temızliği bırdaha yapıcak olsamda yine yaptım yani
yarın günüm 7 çeşit nevale hazırlamam gerek ve nasıl yapıcam bılmıyorum popomun keımklerı ağrıyo
bu arada hepinizi beklıyorum buyrun gelin
ahhahaha hiç gulesim yoktu canım ya cok iyimiş vallabizdede babamız hiç konuşamıyo zaten o sevgisini belli edemez utanır, sadece elini karnıma koyuyo böle'hadi len vursana, hani bişey yapmıyo, bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim tamammı, vurmazsan vurma' diyip çekiliyo, adama bak yaaaa çocuk tepki verirmi sana
Kişiye Özel Aşk Gazetesi
çok güsellllKişiye Özel Aşk Gazetesi
saolun kızlar bende arasıra ney sesi dinletiyorum, ama böle değişik bişey bulup hergün düzenli dinletiyim istedim,tabi aklıma gelirse
çok güsellll
tuniye sor cnm..bildiğim kadarıyla bebeğine en faal müzik dinleten kişi topiğimizde...yevrum doğduğunda sibel candır ferhat göçerdir onlardan birinin fun ı olarak doğacak
kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:
çok güsellll
tuniye sor cnm..bildiğim kadarıyla bebeğine en faal müzik dinleten kişi topiğimizde...yevrum doğduğunda sibel candır ferhat göçerdir onlardan birinin fun ı olarak doğacak
hahaha biz geldikkk evettt bebişime en çok ben dinletiyorum müzik bu topikte
her akşam düzenli yarım saat
sibel can ferhat göçer faslı bitti artık kulakları iyce gelişmeye başladıktan sonra bethoween başladım yawruma dinletmeye ama biliyo artık yaa hele para elisa diye bi parçası var çok hızlı değil ama ond coşuyo paşam
bide vivaldi dinletecem bakalım napcak
yewrum benim..
ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
şimdi bile ezberlemiş bi türkü saçlarındannnn birr tell aldııım haberin varmııııdiye söylüyo sürekli
NİHAN bebeim.. senin çizelgede paris&nicky hilton yazıyoo.. onlar hilton kardeşler değilmii
ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
şimdi bile ezberlemiş bi türkü saçlarındannnn birr tell aldııım haberin varmııııdiye söylüyo sürekli
klasik müzinnk dinleyen bi damadnız olcekk
oy çoçumaaa yaaa
NİHAN bebeim.. senin çizelgede paris&nicky hilton yazıyoo.. onlar hilton kardeşler değilmii
ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
klasik müzinnk dinleyen bi damadnız olcekk
oy çoçumaaa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?