2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

olursun olursn hic merak etme.zaten annenin sevkati merhameti herseyin onune geciyo ve otomatik olarak bebesini seviyosn diyolar.

bencede bebikler bilio bizi...
kuzenimin yeni oğlu oldu...ablam dioki inanamazsın 3 günlük bebek babasının sesi odaya dolduğu anda çok ilginç tepki verio kıpırdanmaya başlıo dio...babası oğlummmm dedikçe sesi takip etmeye başlıomuş...ablam dio nerden bilebilirki babası olduğunu ...3 günlük daha..
o zaman evde yalnızken şarkı söyle ona
doğduğunda en çok ona söylemek istediğin şarkıları söyle
o bile yeter canım ...

onu yapamayorum...düşünüyorumda hiç sesli şarkı söylemişliğim yok..ben daha çok düşünüyorum zeyno:)))
yada bazen eşimle mutfakta birimiz yemeği karıştırıp birimiz domatesi doğrarken şımarıklık yapıoz o zmn söylüom...o çok söyler uydurmasyon...ikimiz başlarız birden eyvaya em ya em ya em hurrraaaaaaaaaaa...sonra bi gülme krizi...hep dioruz yağmur inş. bizden hep bu şarkıyı beklemez lakin tek tanıştığı müzik bu:)))))

benim çok hoşuma gitti...

kizlar ben kaciyorummmm.daha yemek yapcam.bu arada calisan arkadaslar nasil dayaniyonz aksama kadar sandalyede oturmaya.esimin calisma masanina oturup bakeyim dedim nete. normalde cepten giriyorum.1 saat bile oturmadim.belim mahvoldu.Allah yardimciniz olsun ne diyim.optuk hepinizi hayrli gunler

Son düzenleme:

hımmmmm güzelmişşşşşşşşşş

bizimki arabada bol bol halil sezai dinletiyoo işte bu ara çocuğumda hiç tepki vermiyoooo vallla sevmedi ama ne yapalım katlanıyoruzzz..

ban ya yusuf süresi dinletiyorum
yada ben şarkı söylüyorum ona :)))

saolun kızlar bende arasıra ney sesi dinletiyorum, ama böle değişik bişey bulup hergün düzenli dinletiyim istedim,tabi aklıma gelirse

haklısın demetcim cok iyi yapıyorsun ipleri bırakma eşin özel gunlere deger vermiyor diye sende vermemezlik aman bosver yapma kazanan sen olucan enınde sonunda canım D
canım kolaY gelsin afiyetler olsun yarın için
ahhahaha hiç gulesim yoktu canım ya cok iyimiş valla

bayıldımmmm çok hoş bi hediyee canımm valla

çok güsellll
saolun kızlar bende arasıra ney sesi dinletiyorum, ama böle değişik bişey bulup hergün düzenli dinletiyim istedim,tabi aklıma gelirse

tuniye sor cnm..bildiğim kadarıyla bebeğine en faal müzik dinleten kişi topiğimizde...yevrum doğduğunda sibel candır ferhat göçerdir onlardan birinin fun ı olarak doğacak

çok güsellll

tuniye sor cnm..bildiğim kadarıyla bebeğine en faal müzik dinleten kişi topiğimizde...yevrum doğduğunda sibel candır ferhat göçerdir onlardan birinin fun ı olarak doğacak

hahaha biz geldikkk evettt bebişime en çok ben dinletiyorum müzik bu topikte
her akşam düzenli yarım saat
sibel can ferhat göçer faslı bitti artık kulakları iyce gelişmeye başladıktan sonra bethoween başladım yawruma dinletmeye ama biliyo artık yaa hele para elisa diye bi parçası var çok hızlı değil ama ond coşuyo paşam
bide vivaldi dinletecem bakalım napcak

kızlar bebeklerinize ne dinletiyosunuz:44:

Canım ben 4 aylıkken d&r dan iq çocuk diye bir cd almıştım. İçinde çocukların zeka gelişimi için seçilmiş klasik müzik eserleri var. O zamandan beri de günde yarım saat dinletmeye çalışıyorum. CD ile ilgili yorumları okudum hamilelikte dinletip doğduktan sonra da dinlettiklerin de çok faydasını gördüklerini bebeklerinin sakinleştiğini söyleyenler var.
Bazen de yasin dinletiyorum.

çok güsellll

veee bazende kuran açıp dinletiyorum canım 1 cüz bitene kadar uzun sürüyo zaten..oda çok iyi oluyo dene derim muhakkak

yewrum benim..

ben oğluma hamileyken eşimle dewamlı rock dinlerdik..hatta eşim elektrogitar çalardı sürekli..o zaman daha da gençtik tabi her zaman müzikk müzikkk ama rock veya radyo ise joytürk sürekli...ama çocuk bi doğdu türkü hastası
şimdi bile ezberlemiş bi türkü saçlarındannnn birr tell aldııım haberin varmıııı diye söylüyo sürekli

klasik müzinnk dinleyen bi damadnız olcekk

oy çoçumaaa yaaa

ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..
ilk okulda sıra arkadaşı köyün imamının oğluydu..
kardeşim her gün eve gelip "anne bi ilahi öğrendim söylimmi diodu"...bide " anne yüzüme nur inmişmi" diodu..çocuklar çok alem ne görürlerse o yani:)))
ama dikkat et bak bu yaşlar tam öğrenme zamanı..
bizim aslımızda neslimizde yoktur dini konulara eğilen, babam hayata kalp gözüyle baktığının yeterli olduğu görüşündedir felan...bi bu kardeşim cumayı hiç kaçırmaz...taa ilkokuldan buyana okulu kırıp cumaya gider senin oğlanda yrn türkü barların müdavimi olur felan

oy çoçumaaa yaaa

amanınnn hiç hazırlıklı değiliz tunicim..senin oğlan benim bey gibi benim kızda ben gibi olcak demekki

ayyy benim erkek kardeşimde çok komikti küçükken..
ilk okulda sıra arkadaşı köyün imamının oğluydu..
kardeşim her gün eve gelip "anne bi ilahi öğrendim söylimmi diodu"...bide " anne yüzüme nur inmişmi" diodu..çocuklar çok alem ne görürlerse o yani:)))
ama dikkat et bak bu yaşlar tam öğrenme zamanı..
bizim aslımızda neslimizde yoktur dini konulara eğilen, babam hayata kalp gözüyle baktığının yeterli olduğu görüşündedir felan...bi bu kardeşim cumayı hiç kaçırmaz...taa ilkokuldan buyana okulu kırıp cumaya gider senin oğlanda yrn türkü barların müdavimi olur felan

oy çoçumaaa yaaa

amanınnn hiç hazırlıklı değiliz tunicim..senin oğlan benim bey gibi benim kızda ben gibi olcak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…