2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende bayılırım nü..tablolara yaa..bir de klasik müzik değilde plaktan türk sanat m. dinlemeye bayılırım..ahhh ah
yalnız ben yatak odama sadece sırt kısmı gözüken saçları dağınık yorganı beline kadar çekili,edepli ama dehşet güzel bi nü asacaktım,sonra vazgeçtim millet yanlış anlar die..malum bebek doğunca yatak odama girenin çıkanın haddi hesabı olmıcak..
bu arada çook çatlaksın,nassı dinledin telefonu delüüü
adamın ikna kabiliyeti war demekki kızım,beni kesinlikle ikna edemezdi eşim ama

walla tuni kasıt yok...erişim hakkım var kayıtlı hatlara...bi emire bakarken denk geldi:)))) walla masumum
ay yazık kadıncaza...nasıl ikna ettiki kocası yaa ne didiikii. :53

sizin o konu noldu tunişş.. hallettinizmi

paris işim bitsin bi daha dönüp dinliycem:)))
bende anlamadım şoktayım...komedi ya

valla o konu benim annemin ynında kalma ısrarım ile kapanmış oldu bida diretemezz
inadımın pok olduğunu biliyo
yaşasın kadının fendiiii

walla tuni kasıt yok...erişim hakkım var kayıtlı hatlara...bi emire bakarken denk geldi:)))) walla masumum

bende merak ettim,, şaşırdım hatta

walla ben bakıom bakıom fıtışla pıtışdan başka bişi görmüom tablolarda:)))
walla benim suçum yok..kayıtlı hattan konuşursan bende denk gelirsem konuda ilgimi çekerse affetmem dinlerim:))

ne kadar sinri bir durum
dövücen o adamı yaaa

yok yok ben kendimizden korkmaya başladım, nerdeyse kadının numarasını bulup arıycaz, yok kabul etme,kendi annen daha iyi olur, azıcık ağla hasta numarası yap ahh de uhh de ikna et kocanı diye

emme acıdım kıza yaaaa nasıl söz geçiremiyo demkki hiç kocasına yazık yaaa

yaşasın kadının fendiiii

bende merak ettim,, şaşırdım hatta

aynen kadının fend yeneceğini yendi gene ve her zamannn

geçmiş olsun canımm dikkat et

evde yalnız oturmak ole malesef neden azalmış ki acaba suyu:26: inş bi sorun olmaz cnm

geçmiş olsun canımm dikkat et

evde yalnız oturmak ole malesef neden azalmış ki acaba suyu:26: inş bi sorun olmaz cnm

saol cnm nedenini bilmiyos çok teşkür ettim ben de tam bana cevap veren olmamış die kapatıyodum ki cevap yazmışsınn bi sorun olmaz inşallah

walla ben bakıom bakıom fıtışla pıtışdan başka bişi görmüom tablolarda:)))
walla benim suçum yok..kayıtlı hattan konuşursan bende denk gelirsem konuda ilgimi çekerse affetmem dinlerim:))

yookkk,fıtışla pıtışın olduğu tabloları bende sevmem..benim nü..'ler sansürlü oluncak arkadaşş
hıı,onu biliyosa eğer konuşmayacaktı kayıtlı hattan..ayy ben çok tikat edrim böyle şeylere,eşim şirket telefonundan falan arayınca..sonuça görevini yapıyosun diğmi efenm

güsel hamişler aramızda dini konularda baya bilgili arkadaşlar var
bişey sormak istiyorum.
geceleri huzursuz , kabuslu uykuları yok etmek ve nazar için ne yapılabilir

bişey sormak istiyorum.

bende uzun zaman önce kabuslarla uyanıyodum hergün yatmadan ayetel kürsi nas ve felak suresini okudum her gece yattığımda şimdi şükürki geçti benim tavsiyem bu inşallah geçer

ben yemeğimi yapayım artık yaa bu saate kadar tembellik yeter gari herif aç gelcek
öpüyoruz sizi bebişlerr

bişey sormak istiyorum.

dini bilgim zayıf cnm bişiy diemiycem ama tecrübeli olarak soruyorum sana göğüs uçları için krem ne zaman kullanılmaya başlanacak

saol cnm nedenini bilmiyos çok teşkür ettim ben de tam bana cevap veren olmamış die kapatıyodum ki cevap yazmışsınn bi sorun olmaz inşallah

kumsal ben bişi sorimmi...biz nasıl anlıycaz böyle bi sorun olup olmadığını..
bende bugünlerde bu konuya çok takığım..sonuçta bebekler büyüdü ama dr a 1,5 hafta önce gittim..yeni randevuyada 1,5 hafta var yani...
paranoya oldum bende...
hatta bugünlerde hareketleri çok sert heryeri batıo...açıkcası düşünüyorum acab su azaldıdamı ben bu kadar çok hissediyorum die..
sonra saçmalama büyüdü ondan diorum..ama kafam çok karışık :44::44::44:

fıtışla pıtış

ayyy gül gül öldüm canım yaaa

ben herhangi bi değişiklik hissetmiyom petuş ama kiminde akıntı sonrası azalıyomuş ama sert batmayı bağlama ona 2 kg yu geçti artık ondandır baya uzadı hem de 42 cm fln oldu

bana suyumun az olduğunu söylediğinde baya baya azalmıştı bebek hareketleri.... cılız ve azdı hareketler... ben de sormuştum az mı içiyorum suyu sizce demiştim, yok demişti stres azaltabilirmiş suyu ve aşırı yorgunluk etkiliymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…