bizim şirket patronlarından biri acayip avrupai kızlar..
resim koleksiyoneri aynı zmnda...şu anda odamda oturduğum yerdeki tabloları görmeniz lazım bildiğiniz nü...heryer meydanda..
onun dışında patron her akşam bu saatlerde klaik müzik dinlio..
yine odadan piyano sesleri yükselio şu anda...
umarım yağmurda duyabilşyodur, bari bu vesileyle nasiplensin:))
bide emirleri denetliyorum biraz önce, çalışanlar dan birinin eşi hamile..
kayıtlı hattan eşiyle olan konuşmasına denk geldim, tabisi dinledim sonuna kadar:)))
sanırım bi 15-20 güne doğurcak eşi..kaşla göz arasında k. validesinin değil kendi annesinin gelmesi gerektiğine ikna etti karısını..
kadın ama ama derken sonunda ok dedi ya..
garibim %3 değil bayağısı gitmiş sanırım aklının ok dediğine göre
ay yazık kadıncaza...nasıl ikna ettiki kocası yaa ne didiikii. :53
sizin o konu noldu tunişş.. hallettinizmi
walla tuni kasıt yok...erişim hakkım var kayıtlı hatlara...bi emire bakarken denk geldi:)))) walla masumumpatrona gel sen heleeeeee..
telefonlarımı dinliyon sen hıı hıııııııı araya gireydinn olurmu hiç kendi annesi gibi varmı insanın diye ay ne komeditreji bi durum olurdu herald
valla kızcağıza yazık ben olsam cıngarı kopardıydım lakin bu konuda bi tartışma geçirmiş biri olaraktan çok hasssasımm..şayet bizi dinliyo olsauydın bi aile faciasına şahitlik edebilirdin yawrum
ay yazık kadıncaza...nasıl ikna ettiki kocası yaa ne didiikii. :53
sizin o konu noldu tunişş.. hallettinizmi
yaşasın kadının fendiiiivalla o konu benim annemin ynında kalma ısrarım ile kapanmış oldu bida diretemezz
inadımın pok olduğunu biliyo
walla tuni kasıt yok...erişim hakkım var kayıtlı hatlara...bi emire bakarken denk geldi:)))) walla masumum
paris işim bitsin bi daha dönüp dinliycem:)))
bende anlamadım şoktayım...komedi ya
bende bayılırım nü..tablolara yaa..bir de klasik müzik değilde plaktan türk sanat m. dinlemeye bayılırım..ahhh ah
yalnız ben yatak odama sadece sırt kısmı gözüken saçları dağınık yorganı beline kadar çekili,edepli ama dehşet güzel bi nü asacaktım,sonra vazgeçtim millet yanlış anlar die..malum bebek doğunca yatak odama girenin çıkanın haddi hesabı olmıcak..
bu arada çook çatlaksın,nassı dinledin telefonu delüüü
adamın ikna kabiliyeti war demekki kızım,beni kesinlikle ikna edemezdi eşim ama
bizim şirket patronlarından biri acayip avrupai kızlar..
resim koleksiyoneri aynı zmnda...şu anda odamda oturduğum yerdeki tabloları görmeniz lazım bildiğiniz nü...heryer meydanda..
onun dışında patron her akşam bu saatlerde klaik müzik dinlio..
yine odadan piyano sesleri yükselio şu anda...
umarım yağmurda duyabilşyodur, bari bu vesileyle nasiplensin:))
bide emirleri denetliyorum biraz önce, çalışanlar dan birinin eşi hamile..
kayıtlı hattan eşiyle olan konuşmasına denk geldim, tabisi dinledim sonuna kadar:)))
sanırım bi 15-20 güne doğurcak eşi..kaşla göz arasında k. validesinin değil kendi annesinin gelmesi gerektiğine ikna etti karısını..
kadın ama ama derken sonunda ok dedi ya..
garibim %3 değil bayağısı gitmiş sanırım aklının ok dediğine göre
walla tuni kasıt yok...erişim hakkım var kayıtlı hatlara...bi emire bakarken denk geldi:)))) walla masumum
paris işim bitsin bi daha dönüp dinliycem:)))
bende anlamadım şoktayım...komedi ya
yaşasın kadının fendiiii
bende merak ettim,, şaşırdım hatta
geçmiş olsun canımm dikkat etslm kızlar sabah suyum geldi diec telaslanan bi ark vardı akıbeti ne oldu bnde 5 .ders bitti tenefüs zili caldı tam kalkacaktım bi kasıldım kramp gibi sol tarafım oturdum geri biraz durdum geri kalkmaya calıstım yine aynı allhdan esmle aynı okuldayız oda müdür yard bn eve geciyorum dedim sen son saat bnm sınıfa bak geldm eve bi sıcak suya girdimde rahatladım simidi allhdan lojmanla okul 2 dk bugun cok soguktu bacaklarım üsüdü sanrım ondan oldu bi sıcak sıcak yatayımda kendime geleyim
kıslar evdeyiz bugün canım sıkıldı çok haftalardır hep kalabalıktı yalnızlık çok sıkıcı bi de kızımın suunun azalmış olduğunu öğrenmek de çok can sıkıcı bilmiyom nolcak doktor ortalığı velveleye verdi aslında ama ben ısrarla gelecek haftanın randevusunu bekliyom daha 6 gün önce hiç bişey çıkmadı halbu ki ama şimdi nerden çıktı bu su azalması bilmiom
geçmiş olsun canımm dikkat et
evde yalnız oturmak ole malesef neden azalmış ki acaba suyu:26: inş bi sorun olmaz cnm
walla ben bakıom bakıom fıtışla pıtışdan başka bişi görmüom tablolarda:)))
walla benim suçum yok..kayıtlı hattan konuşursan bende denk gelirsem konuda ilgimi çekerse affetmem dinlerim:))
güsel hamişler aramızda dini konularda baya bilgili arkadaşlar var
bişey sormak istiyorum.
geceleri huzursuz , kabuslu uykuları yok etmek ve nazar için ne yapılabilir
güsel hamişler aramızda dini konularda baya bilgili arkadaşlar var
bişey sormak istiyorum.
geceleri huzursuz , kabuslu uykuları yok etmek ve nazar için ne yapılabilir
saol cnm nedenini bilmiyos çok teşkür ettim ben de tam bana cevap veren olmamış die kapatıyodum ki cevap yazmışsınn bi sorun olmaz inşallah
yookkk,fıtışla pıtışın olduğu tabloları bende sevmem..benim nü..'ler sansürlü oluncak arkadaşş
hıı,onu biliyosa eğer konuşmayacaktı kayıtlı hattan..ayy ben çok tikat edrim böyle şeylere,eşim şirket telefonundan falan arayınca..sonuça görevini yapıyosun diğmi efenm
kumsal ben bişi sorimmi...biz nasıl anlıycaz böyle bi sorun olup olmadığını..
bende bugünlerde bu konuya çok takığım..sonuçta bebekler büyüdü ama dr a 1,5 hafta önce gittim..yeni randevuyada 1,5 hafta var yani...
paranoya oldum bende...
hatta bugünlerde hareketleri çok sert heryeri batıo...açıkcası düşünüyorum acab su azaldıdamı ben bu kadar çok hissediyorum die..
sonra saçmalama büyüdü ondan diorum..ama kafam çok karışık :44::44::44:
kumsal ben bişi sorimmi...biz nasıl anlıycaz böyle bi sorun olup olmadığını..
bende bugünlerde bu konuya çok takığım..sonuçta bebekler büyüdü ama dr a 1,5 hafta önce gittim..yeni randevuyada 1,5 hafta var yani...
paranoya oldum bende...
hatta bugünlerde hareketleri çok sert heryeri batıo...açıkcası düşünüyorum acab su azaldıdamı ben bu kadar çok hissediyorum die..
sonra saçmalama büyüdü ondan diorum..ama kafam çok karışık :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?