2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dimi yaaa...bende evde eşime sana hamile taklidi yapimmi diom kocaman şişiriyorum helede yemekten sonra ama iş yerinde göbek içerde....daha patronlarımın haberi yokda hihoo

ya cnm mart annelerinin göbüşleri topici nerde.çok merak ettim aradım ama bulamadım bir türlü

arkadaşlar ben göbek topiğini bakınca şok içinde kaldım
bir arkadaşın 10 haftalık göbeği 6 aylık gibi duruyor
ben kendimde hamile olup olmamam konusunda şüphe ettim :97:

arkadaşlar ben göbek topiğini bakınca şok içinde kaldım
bir arkadaşın 10 haftalık göbeği 6 aylık gibi duruyor
ben kendimde hamile olup olmamam konusunda şüphe ettim :97:

aynen bende çok şaşırdım ya 13. haftalık olanlar falan baya büyümüş karınları maşallah bizimkiler biden boy atacak heralde

bende akşam bakmıştım..beyim çok meraklı göbemin çıkmasına, ona gösterdim dio seninki nie yok 12. hafta die.dedim bunlar biraz fazla büyük sanki normal olan bizimki, gaz onlar gaz didim:))

benim göbeğim çabuk çıktı ama gaz nedeniyle şişkinlik var diye düşünüyorum. zaten kiloluyum halihazırda bir göbek var bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmiyordum. kilolu olunca gebelik geç belli olur derler bir de. benim de neredeyse mart annelerine yakın göbeğim var. inşallah bebek sağlıklı olsun da.. anlaşılırsa anlaşılsın napalım

ee sen biliyosun daha önce giden arkdsında oyleyse sorun yoktur..ben sabah gıdecem ondan sonra da kanı vercem..aynı gun olsun bitsin işyerinden de izin alma stresine girmem ...bı dahaa

bende akşam bakmıştım..beyim çok meraklı göbemin çıkmasına, ona gösterdim dio seninki nie yok 12. hafta die.dedim bunlar biraz fazla büyük sanki normal olan bizimki, gaz onlar gaz didim:))

bende çok şaşkınım. 1 ay sonra böyle mi olucaz yani..çok çabuk mu karınları çıkmış ne?

kızlar bizde açalım nisan annişlerinin göbüşleri diye olmamı göbüş olmasa gaz olur heheheheh

Kızlar ya benim neredeyse 1 aydır göbeğim mart annelerinden bile daha kocaman hatta herkes 5 aylık gibi dedi ben nolcam yaaaa şaşırdım dr normal dedi.herkes valla ikizden şüphelendi ama gördük tek bebek var .Üstelik benim hayatım boyunca göbeğim hiç olmadı öyle garip geliyorki bana görüntüm...ama herkes gelip seviyor göbeğimi aynı modellere benzemişsin diye ama ben 9 ayımı düşünemiyorum nasıl olcak acaba

çok teşekkür ederim tatlım hangi kitabı okuyorsun bende bakayım ilk gebeliğim bilmediğim şey çok :))

bebeklerimiz sağlıkla gelsin de varsın göbüşler büyük olsun önemli değil. sanırım bazı arkadaşlar hala rahatça eski kıyafetlerini giyebiliyor ve onların da bazıları çıkmayan göbeklerine üzülüyor ama bu herkeste farklı gerçekleşen bir durum. biz göbüşünü saklayamayacak gruptayız sanırım

Bu arada kızlar ben akşam Fenerbahçe maçına gidiyorum.....FB taraftarı olan nisan annelerinide bekleriz maçaaa.sadece hanımlar olucak....

Benimde göbeğim çıktı pantolonlarım olmuyo hafta sonu alışveriş yaptım
pek bişey bulamadım
ayın 26 sında bende doktora gideceğim ama ikili test falan demedi erken gelde demedi nasıl olacak bilmiyorum
ayrıca bu ikili testi herkeze yapıyorlarmı 2008 de doğum yaptım böyle bi teste gerek görmemişti o doktorum ama bu ne diyecek bilmiyorum

meraba canım neyseki şanslıyız hamileliğimizin geri kalanı kışa denk geliyo ben şimdiden yaz ortasında doğum yapacak olanlara sabır diliyorum.

kızlarrrr ben dayanamadım bugün sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümm içim rahatladı boyu 14 mm olmuş kuzumun doktor herşey normal 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ahh işte benim pimpirikliliğimm..derken eve geldim ama birazönce farkettim hafif açık kahverengi bi leke bulaşmış çamaşırıma çok az ama şuanda bişey yok..dedim daha yeni doktordan geldim yaaa sizce bu normalmidir sizinde başınıza geldimi güzel anneler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…