canım ben zaten o koca göbüşlü insanları anlamıyorum
bu benim ikinci gebeliğim ve şuan karnım hiç yok
yani nasıl oluyorda o kadar büyük göbek oluyor anlamıyorum
muhtemelen yarısı gazdır diye düşünüyorumm
mart annelerinin göbüşeri die bi topic var 12. haftalarda bile kocaman göbüşleri bende akşam gördüm, didim bende bişi yok, am dr um demiştiki 4. aydan sonra belli olur, helede bende de biraz göbüş var kilolu olduğundan daha da geç belli olurrr
ikli teste te bende cmt gidcem, dr um hiç aç gel filan demedi ama yinede sorsammki, bi mail atimmiki..11 de sbh randevumuz o saate kadarda aç kalamamki..
ya cnm mart annelerinin göbüşleri topici nerde.çok merak ettim aradım ama bulamadım bir türlü
arkadaşlar ben göbek topiğini bakınca şok içinde kaldım
bir arkadaşın 10 haftalık göbeği 6 aylık gibi duruyor
ben kendimde hamile olup olmamam konusunda şüphe ettim :97:
canım gideceğim takibimi yaptırcağım doktor perinatoloji uzmanı
daha önce ona giden arkadaşım vardı onunda aynı şekilde olmuş
yani önce ultrasonla ense kalınlığı ertesi sabahta kan testi
herhalde bir gün içinde ense kalınlığı çok değişmez :44:
bende akşam bakmıştım..beyim çok meraklı göbemin çıkmasına, ona gösterdim dio seninki nie yok 12. hafta die.dedim bunlar biraz fazla büyük sanki normal olan bizimki, gaz onlar gaz didim:))
ben normaldede hep öyleyimdir ki kışın bile ayklarım yorganın dışında uyrum..ama bu konuda kitapda bayağı bi detay yazıodu hafta sonu, ben atladım o bölümüdur akşam bakimde yazim sana nedir ne değildir die...
Kızlar ya benim neredeyse 1 aydır göbeğim mart annelerinden bile daha kocaman hatta herkes 5 aylık gibi dedi ben nolcam yaaaa şaşırdım dr normal dedi.herkes valla ikizden şüphelendi ama gördük tek bebek var .Üstelik benim hayatım boyunca göbeğim hiç olmadı öyle garip geliyorki bana görüntüm...ama herkes gelip seviyor göbeğimi aynı modellere benzemişsin diye ama ben 9 ayımı düşünemiyorum nasıl olcak acaba
merhaba mehtap,
sorma canim ya ates basmasi cok kötü oluyo, bundan 2 hafta öncesi falan ayaklarimi nereye koyacagima sasiriyordum, geceleri bunalip kalkiyordum.. Önceden benim böyle bir sorunum yoktu, simdi hamilelikte ortaya cikti... Sanirim bu normal..
Selamlar
bendede var ateş basması canım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum koyduğum yer hemen ısınıyo
Allahım hepimize sağlık sıhhat versin bu gebiş olmanın güzel yanı diyelim artık napcaz
ahhh bende de hep vardı yerlere duvarlara dayarım geceleri hep.. hamilelikte dahada bastıracak diye ödüm kopuyor olmaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?