2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

cnm her ihtimale karsın dr unu ara sen

canım benimde oluyo ama benim arife günü bulaşık şeklinde kanamam olmuştu acile gittim hap verdi sonrasında da doktorum 2 tane iğne verdi ama dediğim gibi benim kanamam olmuştu ki bu arada bebeğim de sağlıklı inşallah böylede devam eder. Bence ihmal etme için rahat olsun derim benim 2 güne kadar hala devam ediyordu lekelerim. Sen en azından doktorunu ara bi sor .Rahim de gebeliğe alışırken böyle renklenmeler oluyormuş normal diyorlar.Sanrım sende benim gibi biraz pimpiriklisin :)) sana bi arkadaş tavsiyesi sakın stres yapma ve cafeinden uzak dur.

cnm her ihtimale karsın dr unu ara sen

evet cnm kafama takıldı aslında ama biyandanda doktordan yeni geldim 1 saat anca oldu herşey normal dedi kötü bişley yoktur diyorum ama eğer bida olursa bulucam numarasını arıcam devlette çalıştığı için almadın numarasını

mrhbalar güzel anneler, nasılsınız bugun geç katıldım aranıza, yorgun ve bıtkınım hiç halim yok iş yapamıyorum evde
eşime dıyorumki ruyamda seni gördum sabah bi kalkmışımki heryer paket gibi toz alınmış ev supurulmüş, guluyo hayır yanı hiç birşey çıkartmıyomusun bu ruyadan dedim dıyokı hayatım ya fazla dızı seyretmişsin
gıcıııık

yahuu ben dün seni ikna etmedimmi1 hafta beklemek konusunda,kaçkmısın sen napcaz böle 9 ay geçmezzzz

benim başıma böle bişi gelmedi hiç ama dr um ilk başta söylemişti kahverengi lekelenmeler olabilir ama kanama olursa mutlaka hbr ver diye, ama biliyoruzki bu hamilelik kişiye özel, imkan varsa danışmakta fayda var, veya tekrarlnırsa danış bekle ben olsam tekrarlanırsa danışırdım:44:

mehmet öz ün kitabı var cnm, siz-bebeğiniz beklerken kitabın adı

evet canım duydum bu kıtabı bende...

çok methini duyduğum kitaplardan bitaneside bu... bu kitabı almak istiyorum bende... ilgilenen arkadaşlara
Harika Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Yazarı Tim Seldin…Kaknüs yayınlarından

aa bakim ben buna, mehmet öz ün kitabını ben geçen yıl almıştım, o dönemde 3 ay bi bebek çalışmamız olmuştu o zmn almıştım ve okumuştum, şimdi yeniden okuyodum..bunuda alim..

ya ben bide böyle günlük gibi albüm gibi bişi yapmak istiyorum..bu ultrason resimlerini falan yapıştırabileceğim, şu cm şu ağırlık falan diye kısa kısa notlar yazabileceğim..akşam netten baktım da ben netten alışveriş yapamıom illa dokunmama gerekcek alcam şeye, acaba kitapçılarda kırtasiyelrde varmıdır yada nerde vardır, oyuncakçıdamı, mother care tarzı yerdemi, bilen alan duyan varmı???

valla bende deli gibi arıyorum bebek anı defteri diye çok istiyorum internette bulursan benide haberdar et tatlım...

Son düzenleme:

ben samsunda kırtasıyelere sordumm oyuncakçılara felan ama bulamadım oyuzden netten aldım , gerçi hamıleliğimde almamıştım ajandaya yazdım hep ultrason resımlerı yapıştırıp altına dugularımı gelişimini kılosunu vesayre yazdım süprer oluyo bebek doğuncada o kıtabı alıp yazdım güzel kıtabım tavsiye ederim bebeğin güncesi gittigidiyordan almıştım akşam sipariş verdım sabah geldi

meraba kızlar nisan 1 beklenen dogum tarihimiz
allah isteyen herkese nasib etsin
11+6 yız 4tüp bebekten sonra kendiloiginden gelişen bir gebelik
süpriz bebek teyzeleri 9.yılımızda

valla bende deli gibi arıyorum bebek anı defteri diye çok istiyorum internette bulursan benide haberdar et tatlım...

aa nette demişsin sonuna dikkat etmemişim, akşam görmüştüm e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk da var canım da ben böyle dokunup inceleyip almak istiyorum..e-bebek tekilere bi bak istersen netten alırım dersen

bi bakim cnm ben ist. da beşiktaştayım, akşam iş çıkışı yol üstüne bi bakim olmadı netten alcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…