evet canım geçici şeyler bunlarbendede var ateş basması canım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum koyduğum yer hemen ısınıyo
Allahım hepimize sağlık sıhhat versin bu gebiş olmanın güzel yanı diyelim artık napcaz
sonunda çok büyük bi mucizeye sahip olacağız Allahın izniyle
kızlarrrr ben dayanamadım bugün sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümm içim rahatladı boyu 14 mm olmuş kuzumundoktor herşey normal 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ahh işte benim pimpirikliliğimm..derken eve geldim ama birazönce farkettim hafif açık kahverengi bi leke bulaşmış çamaşırıma çok az ama şuanda bişey yok..dedim daha yeni doktordan geldim yaaa sizce bu normalmidir sizinde başınıza geldimi güzel anneler??
canım bendede ara ara oluyor o bahsettiğin lekelenmeden ben doktoru arayıp sormuştum sorun değil normal dedi.
bariz bi kırmızı olursa telaşlanmak gerek falan demişti. ara ara yine oluyor bende o lekelenmeden..
için rahat etmezse doktoru bi ara sor canım istersen
kızlarrrr ben dayanamadım bugün sabah doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümm içim rahatladı boyu 14 mm olmuş kuzumundoktor herşey normal 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ahh işte benim pimpirikliliğimm..derken eve geldim ama birazönce farkettim hafif açık kahverengi bi leke bulaşmış çamaşırıma çok az ama şuanda bişey yok..dedim daha yeni doktordan geldim yaaa sizce bu normalmidir sizinde başınıza geldimi güzel anneler??
evet canım geçici şeyler bunlar
sonunda çok büyük bi mucizeye sahip olacağız Allahın izniyle
canım bendede ara ara oluyor o bahsettiğin lekelenmeden ben doktoru arayıp sormuştum sorun değil normal dedi.
bariz bi kırmızı olursa telaşlanmak gerek falan demişti. ara ara yine oluyor bende o lekelenmeden..
için rahat etmezse doktoru bi ara sor canım istersen
canım saol acaba nedeni nedir bu lekelenmenin çok merak ettim daha yeni geldim ya doktor herşey normal dedi bende kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama genede korktum
ya seydişehirde yaşıyorum ve burda özel hastanede poliklinikte yok böle saçma biyer mecbur devlet hastanesine gidiyorum o yüzden doktorumun numarasınıda almadım yaa
çok teşekkür ederim tatlım hangi kitabı okuyorsun bende bakayım ilk gebeliğim bilmediğim şey çok :))
cnm her ihtimale karsın dr unu ara sen
sağol bitanem hemen bakıyorum kitabamehmet öz ün kitabı var cnm, siz-bebeğiniz beklerken kitabın adı
evet cnm kafama takıldı aslında ama biyandanda doktordan yeni geldim 1 saat anca oldu herşey normal dedi kötü bişley yoktur diyorum ama eğer bida olursa bulucam numarasını arıcam devlette çalıştığı için almadın numarasını
mehmet öz ün kitabı var cnm, siz-bebeğiniz beklerken kitabın adı
evet canım duydum bu kıtabı bende...
çok methini duyduğum kitaplardan bitaneside bu... bu kitabı almak istiyorum bende... ilgilenen arkadaşlara
Harika Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Yazarı Tim Seldin…Kaknüs yayınlarından
aa bakim ben buna, mehmet öz ün kitabını ben geçen yıl almıştım, o dönemde 3 ay bi bebek çalışmamız olmuştu o zmn almıştım ve okumuştum, şimdi yeniden okuyodum..bunuda alim..
ya ben bide böyle günlük gibi albüm gibi bişi yapmak istiyorum..bu ultrason resimlerini falan yapıştırabileceğim, şu cm şu ağırlık falan diye kısa kısa notlar yazabileceğim..akşam netten baktım da ben netten alışveriş yapamıom illa dokunmama gerekcek alcam şeye, acaba kitapçılarda kırtasiyelrde varmıdır yada nerde vardır, oyuncakçıdamı, mother care tarzı yerdemi, bilen alan duyan varmı???
valla bende deli gibi arıyorum bebek anı defteri diye çok istiyorum bulursan benide haberdar et tatlım...
günaydıınnnnnnnn herkese.....
kızlar mide bulantıları ve baş ağrılamız ne durumda....
aa bakim ben buna, mehmet öz ün kitabını ben geçen yıl almıştım, o dönemde 3 ay bi bebek çalışmamız olmuştu o zmn almıştım ve okumuştum, şimdi yeniden okuyodum..bunuda alim..
ya ben bide böyle günlük gibi albüm gibi bişi yapmak istiyorum..bu ultrason resimlerini falan yapıştırabileceğim, şu cm şu ağırlık falan diye kısa kısa notlar yazabileceğim..akşam netten baktım da ben netten alışveriş yapamıom illa dokunmama gerekcek alcam şeye, acaba kitapçılarda kırtasiyelrde varmıdır yada nerde vardır, oyuncakçıdamı, mother care tarzı yerdemi, bilen alan duyan varmı???
valla bende deli gibi arıyorum bebek anı defteri diye çok istiyorum internette bulursan benide haberdar et tatlım...
ben samsunda kırtasıyelere sordumm oyuncakçılara felan ama bulamadım oyuzden netten aldım , gerçi hamıleliğimde almamıştım ajandaya yazdım hep ultrason resımlerı yapıştırıp altına dugularımı gelişimini kılosunu vesayre yazdım süprer oluyo bebek doğuncada o kıtabı alıp yazdım güzel kıtabım tavsiye ederim bebeğin güncesi gittigidiyordan almıştım akşam sipariş verdım sabah geldi
meraba kızlar nisan 1 beklenen dogum tarihimiz
allah isteyen herkese nasib etsin
11+6 yız 4tüp bebekten sonra kendiloiginden gelişen bir gebelik
süpriz bebek teyzeleri 9.yılımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?