Cnm Büyükçekmece'de nerde oturuyorusun?
Bende Beylikdüzündeyim.
Bu arada güzel günler, hayırlı cumalar.
Kuzey bebek'ten haberimiz yok hala sanırım.
albatrosta oturuyorum. beylikdüzü bosbta çalışıyorum. hatta 17:30 da acıbademde randevum var. sen nerde oturuyorsun beylikdüzünde
günaydınlarrrrr, karlı ama güzelll bi sbhdan
saol canım...ben karda yürürken bireysel yürümeyi tercih ediom ya..sağlam bastığımı düşünyom yere..koluna girdiğim kişi kayarsa benide düşürürse die daha çok tedirgin oluom
dikkat et nişantaşı çok yokuş çünkü.
cnm bende acıbademe gidiyorum...rapor için iş yerinin yakınında sgk anlaşmalşı bi polikliniğe gittim ordan aldım raporu..güzel haberlerle gelirsin inş.
canim gecmis olsun dun aksamustu trafik felcmis ankarada esim de arabamizla bilkentten keciorene 2,5 saatte geldiKızlaar biz geldik ama nasıl zor geldik
Saat 17.30da doktor randevumuz vardı biz bugün işlerimiz var diye erkenden yollara düştük sonra kar başladı ve biz arabayı metroya bırakıp metro ve taksiyle gitmeye karar verdik. İyiki de öyle yapmışız ona rağmen doktordan 3 saatte dönebildik. Önce maceralı yolculuğumuzu anlatayım sonra doktor randevumuzu :)
Doktora bindiğimiz taksi kaya kaya götürdü bizi doktordan çıktıktan sonra 20 dk kar yağışının altında taksi bekledik 20 dk sonunda bir taksi geldi durdu tam biz binecekken arkadan bir araba kaydı geldi bizim taksiye vurdu bunlar başladı kapışmaya ben kardan adam olmuştum ve orada duran bir servisi gözüme kestirdim eşime dedim git yalvar bizi alsınEşim konuştu saolsun aldılar bir de baktık kreş servisiymiş hem de zinciri vardı herkes kayarken biz temiz temiz gittik 10 dakikalık yolu 1 saatte falan alabildik tabi. Sonra biryerde indik ondan sonra karayolu trafiği tamamen kilitlendiği için metroya kadar yürümek zorunda kaldık yaklaşık 20 dk kaya kaya yürüdük. Metroya bindiğimizde dağılmıştım ben ve tıklım tıklım metroda uzaklarda oturan bir genç beni farkedip yer verdi :) Metrodan indik kar altındaki arabayı temizleyip 10 km hızla evimize ulaştık. 3 saatlik soğuk ve maceralı bir yolculuktu.
Diyorum ki oğlumuza anlatırız seni görebilmek için neler yaşadık diye
Gelelim doktorda geçirdiğimiz zamana. Doktor ne kadar su içiyorsun diye sordu ben de 2 litre kesin bazen 2,5 litre dedim. Bu doruyu sorduğunda hemen anladım suyumla ilgili birşey söyleyeceğini. Bu heralde bu haftaların modası çünkü buara bazılarımızda da aynı durum mevcut. Azalma varmış su içmeye devam arttırabilirsen daha çok iç dedi. Ama bunu tedbir olsun diye söylüyorum dedi az bir azalma varmış. Ben de suya abanıcam artık 3 litreye çıkarıcam.
Boyu 40 cm kilosu 1100 gr olmuş. Kilosu az mı diye üzülen arkadaşlar vardı valla benimki kadar az çıkan olmadı heralde. Ama takmadım kafaya doktorum gayet normal dedi. İnternette de bu hafta için 1000-2000 gr arası yazıyor en azından sınırın üstündeyizZaten yanılma payı da var. Ama merak ettiğim birşey sizin doktorunuz kiloyu ekrandan direk okuyormu yoksa hesaplıyor mu? Benimki oradaki bir rakamı çarpıyo ekliyo kafasından hesap yapıp söylüyo.
Onun dışında tahmin ettiğim gibi oğlumuz yan yatıyordu. Ağzını açıp açıp kapattı sonrada büzdü öpücük verdi bize çok tatlıydı
Sezaryen olursa 12 Nisan gibi olur dedi doktorum. Artık o zamanki duruma ve senin isteğine göre hareket edeceğiz dedi. Ve 1 ay sonra gelmemi istedi. Sizin doktorunuz da yine 1 ay sonrayamı çağırıyor? Sanki 3 haftaya indirmesi gerekiyor gibi geldi bana. 1 ay çok geç değil mi?
Bende Okyanus kolejini arkasında diyelim. Biliyorsundur.
Büyükşehir olarak geçiyor.
Büyükçekmece'li misin?
Ben aslen Güzelce'liyim biliyorsan orayı. Kumburgaz'dan önce...
O yüzden bi hoş oluyorum böyle Büyükçekmece duyunca :)
Ben Avcılar Hosp Gidiyorum cnm :)
Kıraç'ta da çalışıyorum.
Herkese günaydın
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Biz kızım için mobilya beşik aldık ve 1 tane de uyku seti fakat bir tane daha almak gerekir. Sizler kac tane aldınız ve yedek olarak aldığınız da uyku seti mi yoksa nevresim takımı mı?
Malum uyku setleri nevresim takımlarının 2 katı fiyata ve tek farkları yan korumalarının olması.
Yan korumalar gerçekten gerekli mi onu da bilmiyorum,sizin fikriniz nedir bu konuda?
BEN Bİ TANE UYKU SETİ ALDIM...Herkese günaydın
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Biz kızım için mobilya beşik aldık ve 1 tane de uyku seti fakat bir tane daha almak gerekir. Sizler kac tane aldınız ve yedek olarak aldığınız da uyku seti mi yoksa nevresim takımı mı?
Malum uyku setleri nevresim takımlarının 2 katı fiyata ve tek farkları yan korumalarının olması.
Yan korumalar gerçekten gerekli mi onu da bilmiyorum,sizin fikriniz nedir bu konuda?
Rüyamda doğum günüm olmamasına rağmen ablamla eniştem arayıp doğum günümü kutluyorlardı çok tuhaftı bu ne ki acaba ? Ama benim doğum günüm 7 nisan diyorum sesleri birden düştü peki o zaman diyip kapattılar
günaydın canım, seni hep görüyorum ama pek bizim konuşmalarımıza katılmıyosun di mivalla canım bende 1 tane uyku seti aldım 2 tane nevresim takımı aldım ama uyku seti konusunda bende çok karar veremedim 2. ye gerek varmı
biliyorum güzelceyi. ama ben evlenmeden önce kartalda oturuyordum. yabancısıyım buraların. ama okyanus kolejini biliyorummm.
avcılar hospitalda kime gidiyorsun. ben orda nil hn. gidiyordum ama artık hiç gidemiyorum. saatleri değişti. Tülay hn. da çok iyimiş.
biliyorum güzelceyi. ama ben evlenmeden önce kartalda oturuyordum. yabancısıyım buraların. ama okyanus kolejini biliyorummm.
avcılar hospitalda kime gidiyorsun. ben orda nil hn. gidiyordum ama artık hiç gidemiyorum. saatleri değişti. Tülay hn. da çok iyimiş.
BEN Bİ TANE UYKU SETİ ALDIM...
onun haricinde 2 tanede nevresim takımı aldım...
yan korumaların olması ne kadar önemli bilmiyorum ama onlar ayrıda satılyo cnm..ikeada 5-10 liraya vardı gördüm...almadım ama ihtiyaç olursa bulunabilir, sırf onun için uyku seti alma bence...ben 1 taneninde yeteceğini düşünyorum, kirlendiğinde yıkanır içleri süngerde olunca hemencecik kurur..
niye bozdun
bende dün gece tam doğuryodum ne güzel ya..çok heycanlıydı...evde başlıodu tam toplanmıştık hastaneye gidioduk eşim birden uyandırdı heryer bembeyaz gel bak die:))
:) Hmm...
Gönül hanım'a gidiyorum ben. Onlar çok yoğun. Ama hastanenin bütün doktorlarından herkes genelde memnun.
Hastane'den de memnunlar. Son zamanlarda 2-3 arkadaş doğum yaptı hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler.
1 sene kadar olmuş Gönül hanım başlayalı. Çok tatlı bir bayan.
Sen Acıbadem de Aylin hanıma mı gidiyorsun?
zeyneppppppppppppppppppppppppppppppp
ben lafa giriyorum ama. bende avcılar hospitalde sadullah beye gidiyorum.çok da memnunum da. orda yengem de doğum yaptı. faruk beyde. hiç memnun kalmadı. doğuma kadar herşey çok iyiydi çok ilgiliydi ama doğumda çok fena davrandı. akşam saatiydi normal doğum başladığı halde yengeme hiç bakmadan ameliyathaneye çıkarın dedi.sonra yine gelip hiç bakmadı. koridorda biz yengemi yürütmeye çalışırken karşılaştık kafasını çevirdi geçti. hiç nasılsın nasıl oldun bile demedi. çok sinirlenmiştik ona.
canım bence 2 tane uyku setine hiç gerek yok 1 tane yeter yedek nevresim takımı yeterli olur....Herkese günaydın
Günaydınlar
Cumaları çok seviyoruuum yaa yarın evdeyim oh miss
ben süt gelemem problemi için humata still çaylardan aldım bide humana rezene çayı.. hastane çantama koyucam. hatta son günler evdede içmeye başlayabilirim...cnm göğüs pompasını eğer kesin alacaksan şimdiden al derim ben.çünkü Allah korusun sütün hemen gelmezse hastanenin pompasını kullanıyorlarmış.sen onun yerine kendininkini götürürsün daha steril olur.ben aventin elektriklisini jokerde indirim varken 319tl ye aldım.normalde 450 civarı
maşallah kuzuna canım.. kilosu için doktor normal dedi ise normaldir canım kafana takma doktoruna güven...Kızlaar biz geldik ama nasıl zor geldik
Saat 17.30da doktor randevumuz vardı biz bugün işlerimiz var diye erkenden yollara düştük sonra kar başladı ve biz arabayı metroya bırakıp metro ve taksiyle gitmeye karar verdik. İyiki de öyle yapmışız ona rağmen doktordan 3 saatte dönebildik. Önce maceralı yolculuğumuzu anlatayım sonra doktor randevumuzu :)
Doktora bindiğimiz taksi kaya kaya götürdü bizi doktordan çıktıktan sonra 20 dk kar yağışının altında taksi bekledik 20 dk sonunda bir taksi geldi durdu tam biz binecekken arkadan bir araba kaydı geldi bizim taksiye vurdu bunlar başladı kapışmaya ben kardan adam olmuştum ve orada duran bir servisi gözüme kestirdim eşime dedim git yalvar bizi alsınEşim konuştu saolsun aldılar bir de baktık kreş servisiymiş hem de zinciri vardı herkes kayarken biz temiz temiz gittik 10 dakikalık yolu 1 saatte falan alabildik tabi. Sonra biryerde indik ondan sonra karayolu trafiği tamamen kilitlendiği için metroya kadar yürümek zorunda kaldık yaklaşık 20 dk kaya kaya yürüdük. Metroya bindiğimizde dağılmıştım ben ve tıklım tıklım metroda uzaklarda oturan bir genç beni farkedip yer verdi :) Metrodan indik kar altındaki arabayı temizleyip 10 km hızla evimize ulaştık. 3 saatlik soğuk ve maceralı bir yolculuktu.
Diyorum ki oğlumuza anlatırız seni görebilmek için neler yaşadık diye
Gelelim doktorda geçirdiğimiz zamana. Doktor ne kadar su içiyorsun diye sordu ben de 2 litre kesin bazen 2,5 litre dedim. Bu doruyu sorduğunda hemen anladım suyumla ilgili birşey söyleyeceğini. Bu heralde bu haftaların modası çünkü buara bazılarımızda da aynı durum mevcut. Azalma varmış su içmeye devam arttırabilirsen daha çok iç dedi. Ama bunu tedbir olsun diye söylüyorum dedi az bir azalma varmış. Ben de suya abanıcam artık 3 litreye çıkarıcam.
Boyu 40 cm kilosu 1100 gr olmuş. Kilosu az mı diye üzülen arkadaşlar vardı valla benimki kadar az çıkan olmadı heralde. Ama takmadım kafaya doktorum gayet normal dedi. İnternette de bu hafta için 1000-2000 gr arası yazıyor en azından sınırın üstündeyizZaten yanılma payı da var. Ama merak ettiğim birşey sizin doktorunuz kiloyu ekrandan direk okuyormu yoksa hesaplıyor mu? Benimki oradaki bir rakamı çarpıyo ekliyo kafasından hesap yapıp söylüyo.
Onun dışında tahmin ettiğim gibi oğlumuz yan yatıyordu. Ağzını açıp açıp kapattı sonrada büzdü öpücük verdi bize çok tatlıydı
Sezaryen olursa 12 Nisan gibi olur dedi doktorum. Artık o zamanki duruma ve senin isteğine göre hareket edeceğiz dedi. Ve 1 ay sonra gelmemi istedi. Sizin doktorunuz da yine 1 ay sonrayamı çağırıyor? Sanki 3 haftaya indirmesi gerekiyor gibi geldi bana. 1 ay çok geç değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?