2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Cnm Büyükçekmece'de nerde oturuyorusun?
Bende Beylikdüzündeyim.

Bu arada güzel günler, hayırlı cumalar.
Kuzey bebek'ten haberimiz yok hala sanırım.

albatrosta oturuyorum. beylikdüzü bosbta çalışıyorum. hatta 17:30 da acıbademde randevum var. sen nerde oturuyorsun beylikdüzünde

albatrosta oturuyorum. beylikdüzü bosbta çalışıyorum. hatta 17:30 da acıbademde randevum var. sen nerde oturuyorsun beylikdüzünde

Bende Okyanus kolejini arkasında diyelim. Biliyorsundur.
Büyükşehir olarak geçiyor.

Büyükçekmece'li misin?
Ben aslen Güzelce'liyim biliyorsan orayı. Kumburgaz'dan önce...

O yüzden bi hoş oluyorum böyle Büyükçekmece duyunca :)

Ben Avcılar Hosp Gidiyorum cnm :)
Kıraç'ta da çalışıyorum.

sağol canım amin. bende işyerime yakın bir hastane var ordan almayı düşünüyorum bakalım bir pürüz çıkarmazlar umarım. şu kafamdaki sorular bir netleşse dahada bir rahatlıyacağım.

canim gecmis olsun dun aksamustu trafik felcmis ankarada esim de arabamizla bilkentten keciorene 2,5 saatte geldi
ben 30+4 deki doktor randevumda oglumun 1500gr ve 40,5cm oldugunu ogrendim doktorum hastane degistirdigi icin bu hastanedeki usg cihazi 3 boyutlu gostermiyordu oglumu goremedim o yuzden baska bir hastaneye 5 gun sonra 3 boyutlu gormek umuduyla gittim ama orda da doktor beceremedi gostermeyi ama oglumun 1800 gr a ciktigini ogrendim Bu arada doktorum artik 2 haftada bir kontrole gelmem gerektigini soyledi. :26:

Günaydınlar
Cumaları çok seviyoruuum yaa yarın evdeyim oh miss

Herkese günaydın

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Biz kızım için mobilya beşik aldık ve 1 tane de uyku seti fakat bir tane daha almak gerekir. Sizler kac tane aldınız ve yedek olarak aldığınız da uyku seti mi yoksa nevresim takımı mı?
Malum uyku setleri nevresim takımlarının 2 katı fiyata ve tek farkları yan korumalarının olması.
Yan korumalar gerçekten gerekli mi onu da bilmiyorum,sizin fikriniz nedir bu konuda?

Son düzenleme:

biliyorum güzelceyi. ama ben evlenmeden önce kartalda oturuyordum. yabancısıyım buraların. ama okyanus kolejini biliyorummm.
avcılar hospitalda kime gidiyorsun. ben orda nil hn. gidiyordum ama artık hiç gidemiyorum. saatleri değişti. Tülay hn. da çok iyimiş.

Rüyamda doğum günüm olmamasına rağmen ablamla eniştem arayıp doğum günümü kutluyorlardı çok tuhaftı bu ne ki acaba ? Ama benim doğum günüm 7 nisan diyorum sesleri birden düştü peki o zaman diyip kapattılar

günaydın canım, seni hep görüyorum ama pek bizim konuşmalarımıza katılmıyosun di mivalla canım bende 1 tane uyku seti aldım 2 tane nevresim takımı aldım ama uyku seti konusunda bende çok karar veremedim 2. ye gerek varmı

BEN Bİ TANE UYKU SETİ ALDIM...
onun haricinde 2 tanede nevresim takımı aldım...
yan korumaların olması ne kadar önemli bilmiyorum ama onlar ayrıda satılyo cnm..ikeada 5-10 liraya vardı gördüm...almadım ama ihtiyaç olursa bulunabilir, sırf onun için uyku seti alma bence...ben 1 taneninde yeteceğini düşünyorum, kirlendiğinde yıkanır içleri süngerde olunca hemencecik kurur..

niye bozdun
bende dün gece tam doğuryodum ne güzel ya..çok heycanlıydı...evde başlıodu tam toplanmıştık hastaneye gidioduk eşim birden uyandırdı heryer bembeyaz gel bak die:))

Tatlım telefondan giriyorum ve yazması pc kadar hızlı olmuyor. Yani burdan sizin hızınıza yetismem zor oluyor
Ama geçmişi okuyorum ve hepinizi tanıyorum

bende avcılar hospital e gidiyorum. doktorum sadullah bey. çok memnunum. yarın yine kontrolümüz var. bakalım oğluşum ne kadar büyümüş.

:) Hmm...

Gönül hanım'a gidiyorum ben. Onlar çok yoğun. Ama hastanenin bütün doktorlarından herkes genelde memnun.
Hastane'den de memnunlar. Son zamanlarda 2-3 arkadaş doğum yaptı hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler.
1 sene kadar olmuş Gönül hanım başlayalı. Çok tatlı bir bayan.
Sen Acıbadem de Aylin hanıma mı gidiyorsun?

anam anam bende geçen gece doğuruyordum binanın merdivenlerinden inmeye çalışıyordum merdivenlerde bi sancı geldi suyum geldi hemen tekrar benim eve çıkardılar anam yatırdı beni kapının önüne bi güzel doğurtuyordu bide etraf kalabalıktı herkesin önünde açmam diyip yırtıyom kendimi çok komikti yaa

ben lafa giriyorum ama. bende avcılar hospitalde sadullah beye gidiyorum.çok da memnunum da. orda yengem de doğum yaptı. faruk beyde. hiç memnun kalmadı. doğuma kadar herşey çok iyiydi çok ilgiliydi ama doğumda çok fena davrandı. akşam saatiydi normal doğum başladığı halde yengeme hiç bakmadan ameliyathaneye çıkarın dedi.sonra yine gelip hiç bakmadı. koridorda biz yengemi yürütmeye çalışırken karşılaştık kafasını çevirdi geçti. hiç nasılsın nasıl oldun bile demedi. çok sinirlenmiştik ona.

Şaşırdım. Ama olabilir tabi ki.
1,5 ay önce yaptı doğum arkadaşım Faruk Bey'de çok memnun kalmıştı.
Şirketten bi arkadaşımda 4 yıl önce yapmış yine çok beğenmişti hala ona gidiyorum diyor.

evettt bildiğiniz üzere dün eminönüne gittik sonunda
Allahtan sabah erkenden çıkmışız. Akşam 5 gibi döndük, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla.
Baya tamamladık eksiklerimizi.

Kıyafetler
ağız mendili
havlusu
hastane çıkışı
bebek şekeri kapı süsü
takı yastığı
çantası
lohusa tacı
gecelik
patikler
şaplkalar
eldivenler
battaniye
alt açma

aklıma gelmeyen daha birsürü şey aldık
hepsi çok cici

ama akşam o kadar yoruldumki
foto çekemedim
bu akşam çekerim inşallahhh

şimdi asıl beşik ve şifonyer işini halledicez bakalım
banyoyada bir dolap almam lazım

inşallah kalan eksikleri de tamamlarız.

Günaydınn herkeseee hayırlı cumalarrr...

bu hafta ne çabuk geçtii yahuuuu.... 2 gün tatilin ardından bu sabah kalkıp giyinmek çok zor geldi gerçekten, ama haftanın son günü olması sevindirici.. layylaayyylloooommmm

canım bence 2 tane uyku setine hiç gerek yok 1 tane yeter yedek nevresim takımı yeterli olur....

anneyeede oğluşadaa maşallahhh

Günaydınlar
Cumaları çok seviyoruuum yaa yarın evdeyim oh miss

ayneeennn... pepeden trakya karşılaması gelsin hepimize karşılıklı oynayalımmm, göbek atalımmm

ben süt gelemem problemi için humata still çaylardan aldım bide humana rezene çayı.. hastane çantama koyucam. hatta son günler evdede içmeye başlayabilirim...

maşallah kuzuna canım.. kilosu için doktor normal dedi ise normaldir canım kafana takma doktoruna güven...
ekrandan okuyo bizim bize ultroson çıktılarında da yazıyoo kilosu vs...
bizim normal doğum olacak allah kısmet ederse, doğum tarihi olarak bizede 12 nisan gibi öngördü doktorumuz bakalım hayırlısı canım...
en başından beri bu haftalara kadar 3 haftada 1 çağırıyordu bizim doktor... ama artık 10 günde bir gelmen gerekiyor dedi.. bundan sonra daha sık gidicez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…