2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...

daha doğurmadan psikolojim bu haldeyse lahusalığım nasıl olur ki... ağlaya ağlaya işe geldim sabah...

amin canım ya....anlatmaya çalıştım ama ağlamaktan diyemedim içimdekileri... İnşallah güzel geçer... ama ben strese girdim. deli gibi çalışmak istiyorum. düşünmemek için...

cnm iyi bişey tabi de normal doğum demek tırsmak demek ondan şey ettim...
Bu arada haber koçum; kadıköy hala aynı çok az yağıyor benim mesai 17 de bitiyor ama 16 da çıkın demiyor şimdilik aktarabilceğim bu kadar öpüyoss seni ve minik yağmurumuzu

evet canım doğru biliyorsun. dr öyle dedi 31. 32. haftada doğum pozisyonunu alması gerekiyormuş sonra yeri azaldığı için doğum pozisyonuna dönemiyormuş.

sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...

az kaldıı ama bizde az kaldık vallaa... herşey bebişlerimiz içinn.....

aminnn canımmmm

cnm tam sana yazdı patronum sen çık demez mi yemeğim de yoktu iyi oldu gidem de bişey hazırlayım herifime

çok sağol canımm kuş gibi hafifledim sanki dr çıkarkennn...

aynen vallaa petuşş bende kendimi kurup kurup kocamın üstüne salıommm şekeriydi kurabiyesiydi odasıydı o da şaşırdı hergun biyerinden başka bişi uyduruyonnn diyoo

cnm tam sana yazdı patronum sen çık demez mi yemeğim de yoktu iyi oldu gidem de bişey hazırlayım herifime
ohh misss...hadi ii akşamlar cnm..

evet ya...benim gücüm ona yetio..yazık yok cibinlikti yok kancaydı...

maşallah cnmm bebikineeee

canıö bu donemlerde hiç birimizin hiç bişiye sabrı kalmadı artık cok hassasız kolay deıl hayatımız ve bedensel duygusal olaarak birden deıstı hayırlısıyla bi dogursakta şu bunalımlarda cıksak cok zor bi süreçmiş hamilelik gercekten

burda çok fena kar yağıyo yağarken çok güzel görünüyoda sonrası kötü, neyse bende çıkcam şimdi eşim gelmek üzere,hepinize iyi akşamlar, çalışanlar dikkat edin kendinize

burda çok fena kar yağıyo yağarken çok güzel görünüyoda sonrası kötü, neyse bende çıkcam şimdi eşim gelmek üzere,hepinize iyi akşamlar, çalışanlar dikkat edin kendinize

benimkide gelio beni almaya ama arabasız:))
çok gülüyorum gelimmi seni almaya dio, sanki arabası var altında:)) gelme diorum taam geliorum dio, gelio...yürürken en az 2-3 kere kayyo:)) koluna girmiom zaten asla önden yüryüp buz varmı ona bakıomuş, ondan geliomuş..delüm benim yaaaa

cnm bnde cok takmıstm kasıntı olayına normalde bana alerji yapmayan seyler yapmaya baslamıs hamilelkle zamnla kesfettm smidi gecti kasıntım mesela süt fıstık bana alerji yapmaya basladı hamilelkle onları kestm kasıntıda kesldi

oyyy :))))))))))))))

benimki de servis durağına geliyo beni almaya, sabahları durağa bırakıyooo yürüyerek :)))
arabaları yok ama çok datlularrrr :))))))))))

ay çok sevimli yaaa.. kanım kaynadı şimdi topraaamaa..

çok tatlısınız yaaaa, girsene koluna o kadar geliyomuş seni almaya,benimkide benim koluma giriyo, sürüklüyo beni,bu arada bi maşallah sizeee

Kızlaar biz geldik ama nasıl zor geldik

Saat 17.30da doktor randevumuz vardı biz bugün işlerimiz var diye erkenden yollara düştük sonra kar başladı ve biz arabayı metroya bırakıp metro ve taksiyle gitmeye karar verdik. İyiki de öyle yapmışız ona rağmen doktordan 3 saatte dönebildik. Önce maceralı yolculuğumuzu anlatayım sonra doktor randevumuzu :)
Doktora bindiğimiz taksi kaya kaya götürdü bizi doktordan çıktıktan sonra 20 dk kar yağışının altında taksi bekledik 20 dk sonunda bir taksi geldi durdu tam biz binecekken arkadan bir araba kaydı geldi bizim taksiye vurdu bunlar başladı kapışmaya ben kardan adam olmuştum ve orada duran bir servisi gözüme kestirdim eşime dedim git yalvar bizi alsın Eşim konuştu saolsun aldılar bir de baktık kreş servisiymiş hem de zinciri vardı herkes kayarken biz temiz temiz gittik 10 dakikalık yolu 1 saatte falan alabildik tabi. Sonra biryerde indik ondan sonra karayolu trafiği tamamen kilitlendiği için metroya kadar yürümek zorunda kaldık yaklaşık 20 dk kaya kaya yürüdük. Metroya bindiğimizde dağılmıştım ben ve tıklım tıklım metroda uzaklarda oturan bir genç beni farkedip yer verdi :) Metrodan indik kar altındaki arabayı temizleyip 10 km hızla evimize ulaştık. 3 saatlik soğuk ve maceralı bir yolculuktu.
Diyorum ki oğlumuza anlatırız seni görebilmek için neler yaşadık diye

Gelelim doktorda geçirdiğimiz zamana. Doktor ne kadar su içiyorsun diye sordu ben de 2 litre kesin bazen 2,5 litre dedim. Bu doruyu sorduğunda hemen anladım suyumla ilgili birşey söyleyeceğini. Bu heralde bu haftaların modası çünkü buara bazılarımızda da aynı durum mevcut. Azalma varmış su içmeye devam arttırabilirsen daha çok iç dedi. Ama bunu tedbir olsun diye söylüyorum dedi az bir azalma varmış. Ben de suya abanıcam artık 3 litreye çıkarıcam.
Boyu 40 cm kilosu 1100 gr olmuş. Kilosu az mı diye üzülen arkadaşlar vardı valla benimki kadar az çıkan olmadı heralde. Ama takmadım kafaya doktorum gayet normal dedi. İnternette de bu hafta için 1000-2000 gr arası yazıyor en azından sınırın üstündeyiz Zaten yanılma payı da var. Ama merak ettiğim birşey sizin doktorunuz kiloyu ekrandan direk okuyormu yoksa hesaplıyor mu? Benimki oradaki bir rakamı çarpıyo ekliyo kafasından hesap yapıp söylüyo.
Onun dışında tahmin ettiğim gibi oğlumuz yan yatıyordu. Ağzını açıp açıp kapattı sonrada büzdü öpücük verdi bize çok tatlıydı
Sezaryen olursa 12 Nisan gibi olur dedi doktorum. Artık o zamanki duruma ve senin isteğine göre hareket edeceğiz dedi. Ve 1 ay sonra gelmemi istedi. Sizin doktorunuz da yine 1 ay sonrayamı çağırıyor? Sanki 3 haftaya indirmesi gerekiyor gibi geldi bana. 1 ay çok geç değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…