sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...
canım boşver sıkma canını, bu doğum süreci çoğumuz için sıkıntılı geçecek, benimde hem annem hem kayınvalidem gelecek doğuma, benim annem sessizdir karışmaz hiçbişeye ama kayınvalidem herşeyi çok bildiğini düşünerek herşeye müdahale eder, benim içinde çok sıkıntılı bi süreç olacak, ben şimdiden eşime bazı şeylerin çok zor olacağını anlatmaya çalışıyorum, annesinin herşeye karışacağını benimde hassas dönemim olduğu için bunların problem olabileceğini, hatta çocuğumu kıskanabileceğimi bununda normal bişey olduğunu herkesin yaşadığını falan filan....şimdidenannesini dizginlesin diye ama ne değişcek hiç bişey Allah hepimize sıkıntısız atlatmayı nasip etsin ne diyelimmmm...
cnm zaten bu haftlarda doğum pozisyonu alması kafasının aşağıda olması normal..ii bişi yani..değilmi, yanlışmı bilyom ben???
not: buraya bile bayağı kar yağmaya başladı..eşim aradı ümraniye fenalardaymış..4 de çıkıoalarmış onlar işten
cnm zaten bu haftlarda doğum pozisyonu alması kafasının aşağıda olması normal..ii bişi yani..değilmi, yanlışmı bilyom ben???
not: buraya bile bayağı kar yağmaya başladı..eşim aradı ümraniye fenalardaymış..4 de çıkıoalarmış onlar işten
sona yaklaştıkça sıkıldık sanırım..
benimde modum çok düşük..
sürekli benim istediğim şeyler olsun istiom..naz yapıp poz yapıp çingar çıkartmak istiom...
canım boşver sıkma canını, bu doğum süreci çoğumuz için sıkıntılı geçecek, benimde hem annem hem kayınvalidem gelecek doğuma, benim annem sessizdir karışmaz hiçbişeye ama kayınvalidem herşeyi çok bildiğini düşünerek herşeye müdahale eder, benim içinde çok sıkıntılı bi süreç olacak, ben şimdiden eşime bazı şeylerin çok zor olacağını anlatmaya çalışıyorum, annesinin herşeye karışacağını benimde hassas dönemim olduğu için bunların problem olabileceğini, hatta çocuğumu kıskanabileceğimi bununda normal bişey olduğunu herkesin yaşadığını falan filan....şimdidenannesini dizginlesin diye ama ne değişcek hiç bişey Allah hepimize sıkıntısız atlatmayı nasip etsin ne diyelimmmm............
cnm iyi bişey tabi de normal doğum demek tırsmak demek ondan şey ettim...
Bu arada haber koçum; kadıköy hala aynı çok az yağıyorbenim mesai 17 de bitiyor ama 16 da çıkın demiyor şimdilik aktarabilceğim bu kadar öpüyoss seni ve minik yağmurumuzu
çok sağol canımm kuş gibi hafifledim sanki dr çıkarkennn...AMANın gari minnaklıkları kalmadı...maşallah cnm ya süper herşeyin yolunda olmasına evinde olmana çok sevindim..maşallah
off ya çok sıkıcı yani..ben ne güzel aldım çıktı aradan...sürekli dürtükleyip duruom kendimi bu değil die..neye baktığımıda bilmiom ne istediğimide bilmiom...daha öncede günlerce baktım şimdi başa sardım yine bakıom..ama hep aynı...ne arıom bi bilsem...kurabiyeyide napcam bilmom...sıkılıom aklımı bişilerle meşgul etmem gerekio ya neye sarim neye sarim kurabiyeye sardım işte
cnm iyi bişey tabi de normal doğum demek tırsmak demek ondan şey ettim...
Bu arada haber koçum; kadıköy hala aynı çok az yağıyorbenim mesai 17 de bitiyor ama 16 da çıkın demiyor şimdilik aktarabilceğim bu kadar öpüyoss seni ve minik yağmurumuzu
ohh misss...hadi ii akşamlar cnm..cnm tam sana yazdı patronum sen çık demez miyemeğim de yoktu iyi oldu gidem de bişey hazırlayım herifime
çok sağol canımm kuş gibi hafifledim sanki dr çıkarkennn...
aynen vallaa petuşş bende kendimi kurup kurup kocamın üstüne salıommmşekeriydi kurabiyesiydi odasıydı o da şaşırdı hergun biyerinden başka bişi uyduruyonnn diyoo
bende çıkıyorum kızlar..ankara cinnah felç durumda şu an..
maşallah cnmm bebikineeeeHerkese selamlar annecikler,,,
kızımla biz dün ve bügün evdeydik işe gitmedik. dün doktora gittik bugunde kar tatili yaptık... ohh supermısss evde olmak yahuu :)))
evde pek nete giremedim kocacımla zaman geçirdik evde sinema keyfi yaptık.. hava kar kış olunca evde yapılabilecek aktiviteler işte :))
doktorumuz çok beğendi zeynep'in gelişimini geçen sefer bahsettiği problemin bu sefer göremediğini normal olduğunu söyleedii çook çook sevindimm... rabbim hepimizin bebişlerini sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin... kilomuz 1762gr.ve zeynep artık doğum pozisyonunu almış, normal doğum dedi doktorumuz
ctesi günüde izin işini halledeceğiz şubat sonuna kadar çalışırım martta evde olurum nisan başı gibi doğum olur zaten diye düşünüyorum. izinide bu şekilde ayarlayacağız.
henuz geçmişi okuyamadım ama inşallahh bir yaramazlık yoktur kimsede...
size aslında açardım bi k.valide muhabbeti de bahsetmek bile sırt ağrısı yapıyor diye sabahtan beri öle okuyup duruyorum topiği daha dün akşam muhabbeti geçti eşimle... amaaaan aman... uyuyamadım bile... mal gibiyim... bi sürü yanlışlık yaptım işte de kafa kalmadı ki...
bebek şekeri kaldı benim de bi tek ama nerdee keyif mi kaldı insanda. şöle eşime bi mesaj yazıp döşeyesim var cıngar çıkarasım var ağlayasım var bi de... of of...ama adama da acıyorum... moralim çok bozuk...
daha dün anlattın petuş o iş yerindeki adamın karısını k.validenin gelmesi konusunda ikna edişini akşamına aynı muameleyi gördüm... böle yatak yorgan yatıp kafamı da yorganın altına sokup ağlamak istiyorum...
burda çok fena kar yağıyoyağarken çok güzel görünüyoda sonrası kötü, neyse bende çıkcam şimdi eşim gelmek üzere,hepinize iyi akşamlar, çalışanlar dikkat edin kendinize
ya kızlar ben bu kaşıntı olayını internetten bişiler okuyunca kafaya taktım,görülme sıklığı düşük de olsa 1000/1 mi neydi,karaciğerden kaynaklanabiliyomuş,ama genelde hamilelik kaşıntısı olurmuş,sebebi belli değilmiş ve doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş ama şu 1000/1 hamilede görülen olay ciiddi,muayeneme 2 haftam var,yerler kar buz,hastaneye gitmeye de üşeniyorum,muayenemde zaten tahlil yapılacak,o zaman söylerim,detaylı tahlil isterim diyorum,döküntü,kabarıklık yok ama özellikle akşamları kollarım,bacaklarım,sırtım falan kaşınıyo yaaa:44:
benimkide gelio beni almaya ama arabasız:))
çok gülüyorum gelimmi seni almaya dio, sanki arabası var altında:)) gelme diorum taam geliorum dio, gelio...yürürken en az 2-3 kere kayyo:)) koluna girmiom zaten asla önden yüryüp buz varmı ona bakıomuş, ondan geliomuş..delüm benim yaaaa
çok gülüyorum gelimmi seni almaya dio, sanki arabası var altında:)) gelme diorum taam geliorum dio, gelio...yürürken en az 2-3 kere kayyo:)) koluna girmiom zaten asla önden yüryüp buz varmı ona bakıomuş, ondan geliomuş..delüm benim yaaaa
ay çok sevimli yaaa.. kanım kaynadı şimdi topraaamaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?