2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım sen şuan kaç haftalık hamilesin birde her dr farklı muayene zamanı veriyor benim dr 29 haftalıktı bana biraz suyun az gibi bol su iç dedi ve
3 hafta sonra tekrar gel dedi bebegim ise 29 haftalık iken 1335 gr dı .........

cheerfulskycanım benimde büyük ihtimalle 12 nisan olcak doğum.bende pzt gitmiştim doktora bisonrakine 1 ay sonraya çağırdı beni
bence sevinmelisin,demekki bebişin gelişimi,pozisyonu... iyiki doktor sık görmeyi gerek görmüyor

Son düzenleme:
cnm bnm de 20nisan muhtemel doğum.sezeryan olursa 12sine alacaklar demek ki:))çok heyecanlı:))

29+6 dayız biz. Ben de 1300 gr üstü çıkmasını bekliyordum ama 1100müş ama normalmiş. Sen kaçıncı haftandasın? Bence 7. aydan itibaren 3 haftada bir doktorun görmesi daha sağlıklı.

Tabi bir yandan öyle ama bir yandan da doğum çok yaklaştı daha sık gitmeliyiz gibi geliyor. Ben dayanamazsam giderim heralde :) Aynı zamanlarda doğurabiliriz seninle

evet 3 haftaya inmesi gerekiyo sonucta dogum yaklasti. once 3 hafta ondan sonrada 2 haftaya dusuyo genelde... sen 3 hafta sonra git bence nasil olsa hatirlamaz dedigini :)

10-11 günfilan önceden alıyorlar.bakalım artık hayırlısı
1-2 hafta erken aldıklarını biliyordum sezeryanda ama net tarih duyunca heyecanlanıyor insan aslında ben bi yandan sezeryan istiyorum bi yandan 20nisan olsun istiyorum çünkü peygamberimizin doğum tarihi ve cuma gününe denk geliyor:)

20 nisan olursa ben ve eşimin doğumgününede denk gelir:

kızlar bugün Avent in göpüs kalkanını aldım bir de lansinoh göğüs ucu kremini aldım,burdaki bir mağazada indirim vardı,kalkanı 27 tl ye ,kremi de 15 tl ye aldım (küçük boy),arkadaşım küçük olan yetiyo,zaten ilk haftalardan sonra göğüs alışıyo,sürmüyosun dedi,ben de küçük alayım,biterse alırım dedim.Kalkanda da chicco ile avent arasında kalmıştım,chicco tek kalkan yani her göğüs için bir tane kalkan var ve fiyatı 30 tl civarı falan,aventte ise hem delikli kalkan hem de deliksiz,süt toplamak için kalkan var,bir göğüs için 2 kalkan yani ,belki daha işlevsel olur diye avent aldım,kullanabilirim umarım.Pompa konusunu da sormuştum size hatırlarsanız,kafamdaki marka ve modeli netleştirdim ama henüz almadım,ya doğuma yakın alıcam ya da doğumdan hemen sonra eşimi gönderip aldırıcam,ne zaman alsam ya da almasam mı henüz kararsızım,bir de benim doğum yapacağım hastanede yatak için canped in hasta altı örtüsünü istiyolarmış,onu da aldım hazır,dedim şimdi almasam o anda eşime al dicekler,gitçek hastanenin içinden bi yerden 2 katı fiyatına alcak gelcek,alayım bari dedim,üstü yumuşak altı da naylon bir örtü,bir tanesini son haftalarımda yatakla çarşafın arasına sereyim diyorum,gece suyum falan gelirse yatağa geçmez..Carrefour dan bebek bezi de alıcaktım,gerçekten de ekonomik 2+1 olayı ama malesef 1 ve 2 numara prima premium care kalmamıştı,alamadım.Piyasada tanesi 21-22 tl civarıyken ordan 2+1 alınca 15 tl ye geliyodu tanesi,3 pakette 15 tl kar edicektim ama nasip değilmiş,bezi erteledim,belki gene kampanya olur kimbilir.Bir de Hacı Şakir in sabun tozunu aldım hazır,pijamalarımı da alayım bebişin eşyalarıyla beraber hepsini yıkıcam,elimin altında olsun dedim,şampuan ve sabunu dalin aldım ,pişik kremine karar veremedim,bebeyağı evde Johnsons var,onu kullanayım diyorum,saf zeytinyağı da getirtti eşim yeter heralde şimdilik ikisi.Hasta bezi yanları cırt cırtlı olandan vardı ama sanırım diğerinden istemişler hastaneden ama emin olamayınca onu da almadım.Fiyat araştırması yapınca o kadar farklı fiyatlar çıkıyo ki,tek bir şey olsa farketmez bir yerden alır çıkarsın ama o kadar çok şey alıyoruz ki,aynı ürünü pahalı alınca ve bir sürü üründeki küçük fiyat farklarını üst üste koyunca ciddi bir miktar yapıyor,kendimi emekli amcalar gibi hissettim,o burda ne kadar,şu şurda ne kadar diye araştırmaktan vallahi

cnm göğüs pompasını eğer kesin alacaksan şimdiden al derim ben.çünkü Allah korusun sütün hemen gelmezse hastanenin pompasını kullanıyorlarmış.sen onun yerine kendininkini götürürsün daha steril olur.ben aventin elektriklisini jokerde indirim varken 319tl ye aldım.normalde 450 civarı

:) ne güzel tesadüf aynı gün doğmak:))
20 nisan koç burcu oluyor değil mi?özellikleriniz nasıl uyuyor mu burcunuzla?

bildiğin koç burcuyuz ikimizde.. ama aynı olaylara aynı tepkiyi vermek çok kötü. ve ikimizde alttan almıyoruz. sinir bir durum aslında..
benim bebişim doğum zamanı 12 nisan. bakalım bugün randevum var doktor doğum hakkında birşey dicekmi merak ediyorum. sezeryan mı normal mi? ayy çok heyecanlandım ben bugün yaa. 32.haftamada girmiş bulunuyorum. ama acıbademin raporları sskda geçmiyor. bakalım napcaz? doktor nasıl yönlendircek. bebişimin durumu nasıl merak ediyorum kilo aldımı? en son 1.500 gr'dı. doğum kanalındaydı doğum pozisyonunda acaba döndümü? çok sorum var çokkkk. inşallah herşey yolundadır.

bu arada hepinize günaydın kızlar ve bebişler... hayırlı cumalar. son iş günü yuppiiii. bu arada burda bir karış kar var yerde.(b.çekmece)

Cnm Büyükçekmece'de nerde oturuyorusun?
Bende Beylikdüzündeyim.

Bu arada güzel günler, hayırlı cumalar.
Kuzey bebek'ten haberimiz yok hala sanırım.

günaydınlarrrrr, karlı ama güzelll bi sbhdan

çok tatlısınız yaaaa, girsene koluna o kadar geliyomuş seni almaya,benimkide benim koluma giriyo, sürüklüyo beni,bu arada bi maşallah sizeee
saol canım...ben karda yürürken bireysel yürümeyi tercih ediom ya..sağlam bastığımı düşünyom yere..koluna girdiğim kişi kayarsa benide düşürürse die daha çok tedirgin oluom
canım gözün aydın öncelikle...herşeyin yolunda olmasına sevindim...maşallah kuzuya dr normal dediği sürece bebeklerin kilosunu takmamak gerekio aslında gerçekten...burda birbirimizden duyyoz o gram bu garm telaşlanıoz..oysa artık genetik özellikleri eklenio, kız erkek olmaları farkedio...su olayı benide çok tedirgin edio...ben 31. haftada gittiğimde dr 3 hafta sonra gel dedi..öncesinde ayda bir di..

cnm bende acıbademe gidiyorum...rapor için iş yerinin yakınında sgk anlaşmalşı bi polikliniğe gittim ordan aldım raporu..güzel haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…