2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ufak tefek eksiklerimiz kaldı bizimde.büyük parçaları aldık çok şükür.
kendime hiçbirşey almadım daha..sadece bir pijama takımı aldım.göğüs pedim falan yok..hep kızıma almışım ben hazır değilim daha :)

Menzil görünmüyor haberi olan varmı?
dün mesajlaştık...dipçik gibiydi...:))

arzumun bi ateşölçeri var onu alcam ben...oda banyo termometresi görevinide görüo ateş ölçme dışında..
bebek arabası, beşik, yatak, dolapta ok bende....bebek şekeri, sepet, tül, kapı süsüde ok...
başka aklıma gelirse yazarım kumsal
Teşekkürler cevabın için ....

rc

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese..
bu sabah çok kötü uyandık bacaklarım kalçam çürümüş gibi ağrıyor yaa birde gece göğsümün altında çok acı bi yanma girdi dokunamadım dokununca içten sanki etimi burkuyolarmış gibi bıçak saplıyolarmış gibi bi acı..nefesim kesildi resmen..çok uzun sürmedi Allahtan ama 25 dk inlediğimi biliyorum çok korktum ne olabilirki bu ?? ben iç çamaşırımın alt tarafı etimi kesti zannettim baktım bişey yok ama dokununca içten aynı onun acısı gibi bi acıydı sizdede oldumu hiç şekerler?? nedirki bu yaa??
hayır her türlü acıya razıyımda acemiyiz bu konuda bebeğime bişey olmasın

günaydn herkeze .... bugn dr kesfine cıkacaktım ama 6 da bi kalktım bizim koyün yolu kapanmıs malesef gidemedik haftaya kaldı suan en cok sevndgim sey bnm tedavi 1.5 ay ertelenmişti bi degerm yüksek cıktı die ne üzlmüstüm simdi diyorum ki iyiki ole olmus simdi gün sayıyo olacktk ve bn cok stresli olacktım su aralr dogursam kötü olurdu yollar kapalı herseyde bi hayır var gercektenn..

slm kıslar bnde 22 haftalık gebeyım merak edıorum sızde heyecan ne safhada bıde dogumunuzu hangı hastanede yapıcaksınız fıyat arastırdınızmı ?ıyı bı hastanemı ?gece dogum baslarsa dr unuz yanınızda olucak mı?yenı dogan yogun bakım unıtesı varmı?

:))) benimde kendime süs anlamında henüz yatırım yapmışlığım yok..
en çokda şuna yanıom daha 3. ayımda bi panik aldım hastane çantamı...33. hafta oldu hala hazırlama yönünde bi eğilim yok bende:)))

günaydın cnm geçmiş olsun.
bilemedim ne..bana olmadı hiç ama bugünlerde sırayla ağrımayan yerim yok...en çokda yanlarım..sağda solda pert..geceleri bide ellerim kollarım uyuşyo ...bide totomun yanakları çok ağrıo gün boyu oturmaktan sanırım...göbeğimdeki bütün ağırlık totoma binio sanırım..bide bide bideeeeeeeee yani:))

bnmkide tüp bebek ama dr um normal die tutturustu bnm yapısıklıktan dolayı sezeryan daha zor olur diyodu da degisecek bakalım yen idr um ne diyecek

aynen canım benimde
sırayla ağrımayan yerim kalmadı.....
heryerim çürümüş ezilmiş gibi ağrıyor

bu gün hatta parmaklarım bile ağrıyo yani...

ya hani arada kasıklara göbüşe giren ağrılara alıştık artıkta göğsümün altına hemde boydan boya giren acı ilk defa oluyo..nefesimi kesti bide o kadar şiddetli acıydı..bacağımın totomun ağrısı bi yandan o acı bi yandan zindan gibi bi gece yaşadım yaaa..bacaklarım kasılıp kalıyo bide yatakta dönemiyorum hiç o acı girince kalkamadımmı bi süre yataktan eşim kaldırdı kucaklayıp artık..ayy kabusssss
ya anneme sordum miden şu an orda bebeğin bi tarafı oraya baskı yapmıştır ondan canın yanmıştır dedi ama bilemedim organlarımız nerde şaşırdım artık
hayırlısı olsun yaa salak alanyadaki doktorumda numarasını istedimde bana ulşamazsın diyip vermedi telefon numarasını onada saydın gece bi ton..artiss nolcakk doç olmuş ama adam olamamış

ben hastane tercihi yaparken taa ilk başka yeni doğan ünitesi varmı ona baktım..
ilk önceliği o konuya verdim...sonrasındada eve yakın olmasını istedim..bilmiyorum nerdesin ama sit. dayım ben..
yakından kastım yarım saat 40 dk kada ulaşabilir olmak:)
fiyat araştırdık özel sağlık sigortamız var..doğumun bütün ücretini karşılayacak..kadıköy acıbadem hastanesi gittiğimiz yer.
aynen canım benimde
sırayla ağrımayan yerim kalmadı.....
heryerim çürümüş ezilmiş gibi ağrıyor

bu gün hatta parmaklarım bile ağrıyo yani...

ben bugün alyansımıda çıkarttım, dün sanki sıktı beni biraz..bugün takmadım..sanırım artık ödem başladı bende...şişlik göremiyorum hiç ama yüzük iz yapmıştı dün

teşkür ettik teyzesi maşallah döktürmüşsünüz ama bizim epey eksik varmış bee

petuş özel sağlık sigortasını ne kadara yaptırdınız bi ara ben de baktım ama olmadı ya net bişiy elde edemedim

cnm miden kaburganın ortasında hafif sola meyilli yani o kaburga boşluğunun başladığı yerde

Günaydın cnm arkadaslarım

bu evlat sevgisi dışında başka hiçbişey insanı böyle dizginlemiyo demi.bende bisürü şeye kısıtlama getirdim
aynen canım
canım çok tatlısınız maşallah sizee
zeynpimm gule gule iyi gunlerde saglıkla kullanın hepsini inş cnm benım sonunda eksiklerimizi bitiriyoruz benimde bi posta daha alısverise cıkmam lazım almadıgım cok sey varmıs megersem yaaw al al bitmiyoor
günaydın cnm ben kendi adıma iyi sayılırım kasık agrılarım dısında canım sıkma canını dicem elde deil biliyorum insanın zaten hamilelikte kımseye tahammulu kalmıyoor onlarında yaptıgı gercekten cok ayıp cok dusuncesiz rahat insanlarmıs ya

cnm iyi oldu bunları yazdıgın bak sımdı gordum ki almadıgım hatta yazmadıgım aklıma gelmeyen eksıklerım varmıs bide bişi sorcam bebek bezi ne alcaz yaa yenı doganmı? ya bebek iri olursa 1 numara falanda bulunduralımmı?

öncelıkle cvp ıcın tşk cnm..ben avrupa yakasındayım kafamda uc dort hastane var suan net degılım hastane konusunda fakat avrupa şafak ta dogum yapan arkılerım var sanırım ılk tercıhım orası olcak ıkıncı tercıhım ıse halıç hospıtal olabılır..devlet hastanesıne de gıdıorum kontroller ıcın normalın dısında erken dogum vss olursa mecburen devlet olucak..cunku erken dogum olursa kuvezde kalıyor bılıosun bu da cok kötu bı durum allah kımseye yaşatmasın..

ben en başından beni hep şişorum
o yüzden 3. ayımda çıkarttım yüzüğümü canım...

teşkür ettik teyzesi maşallah döktürmüşsünüz ama bizim epey eksik varmış bee
aklımda olan bişi daha..
alt açma minderi almıştı k. validm ama bu büyükçe eve göre..
bi tanede minnak almak istiom..çantama koyarım gittiğim yerlere götürmek için...
petuş özel sağlık sigortasını ne kadara yaptırdınız bi ara ben de baktım ama olmadı ya net bişiy elde edemedim

canım sigorta eşimin çalıştığı kurumdan ötürü var.
o sigortalı olunca eşi ve 2 çocuğuda aynı şartlarda sigortalı oluo..kurumu öyle bi anlaşma yapmış sigorta şirketiyle..
bende ondan ötürü sigortalıyım.
doğumuda 6000 tl e kadar sadace doğum olarak karşılıo

günaydın canım
evet al al bitmiyor yaaa
doğduktan sonra napıcaz ben bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…