dün mesajlaştık...dipçik gibiydi...:))Menzil görünmüyor haberi olan varmı?
canım benim çok sağol
evet bende oda termometresi aldım ama ateş ölçer almadım
göbek bağı bandı almadım
göğüs pompası almadım
uyku seti alıcam
bebek arabası
falan bissürrü şey var daha
Teşekkürler cevabın için ....
:))) benimde kendime süs anlamında henüz yatırım yapmışlığım yok..ufak tefek eksiklerimiz kaldı bizimde.büyük parçaları aldık çok şükür.
kendime hiçbirşey almadım daha..sadece bir pijama takımı aldım.göğüs pedim falan yok..hep kızıma almışım ben hazır değilim daha :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese..
bu sabah çok kötü uyandık bacaklarım kalçam çürümüş gibi ağrıyor yaa birde gece göğsümün altında çok acı bi yanma girdi dokunamadım dokununca içten sanki etimi burkuyolarmış gibi bıçak saplıyolarmış gibi bi acı..nefesim kesildi resmen..çok uzun sürmedi Allahtan ama 25 dk inlediğimi biliyorum çok korktum ne olabilirki bu ?? ben iç çamaşırımın alt tarafı etimi kesti zannettim baktım bişey yok ama dokununca içten aynı onun acısı gibi bi acıydısizdede oldumu hiç şekerler?? nedirki bu yaa??
hayır her türlü acıya razıyımda acemiyiz bu konuda bebeğime bişey olmasın
Tedavi olanlara riske atmamak için sezeryan...benimde ikinci gebeliğim tüp bebekti gebelik devam etseydi sezeryan olucakti...şimdiki tedaviden sonra kendiliğinden oldu iki kaybım olduğu için bunu sezeryanla alicak doktorum zaten tedavi yapan Dr ye devam ettim medicana cmlicaya gidiyorum
:))) benimde kendime süs anlamında henüz yatırım yapmışlığım yok..
en çokda şuna yanıom daha 3. ayımda bi panik aldım hastane çantamı...33. hafta oldu hala hazırlama yönünde bi eğilim yok bende:)))
günaydın cnm geçmiş olsun.
bilemedim ne..bana olmadı hiç ama bugünlerde sırayla ağrımayan yerim yok...en çokda yanlarım..sağda solda pert..geceleri bide ellerim kollarım uyuşyo ...bide totomun yanakları çok ağrıo gün boyu oturmaktan sanırım...göbeğimdeki bütün ağırlık totoma binio sanırım..bide bide bideeeeeeeee yani:))
ben hastane tercihi yaparken taa ilk başka yeni doğan ünitesi varmı ona baktım..slm kıslar bnde 22 haftalık gebeyım merak edıorum sızde heyecan ne safhada bıde dogumunuzu hangı hastanede yapıcaksınız fıyat arastırdınızmı ?ıyı bı hastanemı ?gece dogum baslarsa dr unuz yanınızda olucak mı?yenı dogan yogun bakım unıtesı varmı?
aynen canım benimde
sırayla ağrımayan yerim kalmadı.....
heryerim çürümüş ezilmiş gibi ağrıyor
bu gün hatta parmaklarım bile ağrıyo yani...
ollllyyyyyyyyyyyyy...başlamak yolun yarısıdır zeynom...aylar oldu ben alışverişi yapalı, hala eksik hala eksik, no panik..
canım güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıklı mutlu günlerde inş. hep...
bambular çok güzel...çok tatlı duryolar:)) 3 aydanda uzun kullanırsın sanırım...5-6 ayına kadar kullanılıo onlar
cnm benimde hala eksiklerim var ateşölçer, termometreler, yan yatış yastığı, bez, ıslak mendil falan falan....ama dediğin gibi büyük kısmı ok..
dur bakim neler aldım bi saymaya çalışim...
banyo köpüğü, şampuan, bebe yağı, pişik kremi, krem, losyon, sabun(sebamed)
banyo leğeni, kova, tas, banyo filesi
elektirkli gögüs pompası, kelebek gögüs ucu, süt saklama poşeti, süt saklama kabı(bunlar avent)
gögüs kremi, gögüs pedi(lansinoh bunlar,)
emzik, biberon, suluk(avent bunlar)
bakım seti(tırnak makası, törpü falan-chicco), tarak, fırça, burun aspiratörü
nevresim takımı(2 adet), uyku seti(1 adet), battaniye(8-10 tane olmuş), cibinlik, dönence
giysileri yazmıyorum..hepsinden 5 er tane var sanırım en az...(onları ayaklı alt, ayaksız alt, kolsuz-uzun kollu-yarım kol çıtçıtlı body vs. şeklinde ayırdım)
aklıma gelen eksikler;
bebek bezi, ıslak mendil
ateş ölçer, vucut-banyo-oda termometresi
göbek bağı bandı
kulak çubuğu, sıcak su torbası
banyo süngeri, yan yatış yastığı
emzik zinciri, emzik kutusu
alez
şimdilik bunlar kaldı sanırım...aldıklarım alacaklarım aklıma gelenler bunlar..listem yanımda değil..
ben hastane tercihi yaparken taa ilk başka yeni doğan ünitesi varmı ona baktım..
ilk önceliği o konuya verdim...sonrasındada eve yakın olmasını istedim..bilmiyorum nerdesin ama sit. dayım ben..
yakından kastım yarım saat 40 dk kada ulaşabilir olmak:)
fiyat araştırdık özel sağlık sigortamız var..doğumun bütün ücretini karşılayacak..kadıköy acıbadem hastanesi gittiğimiz yer.
ben bugün alyansımıda çıkarttım, dün sanki sıktı beni biraz..bugün takmadım..sanırım artık ödem başladı bende...şişlik göremiyorum hiç ama yüzük iz yapmıştı dün
ya hani arada kasıklara göbüşe giren ağrılara alıştık artıkta göğsümün altına hemde boydan boya giren acı ilk defa oluyo..nefesimi kesti bide o kadar şiddetli acıydı..bacağımın totomun ağrısı bi yandan o acı bi yandan zindan gibi bi gece yaşadım yaaa..bacaklarım kasılıp kalıyo bide yatakta dönemiyorum hiç o acı girince kalkamadımmı bi süre yataktan eşim kaldırdı kucaklayıp artık..ayy kabusssss
ya anneme sordum miden şu an orda bebeğin bi tarafı oraya baskı yapmıştır ondan canın yanmıştır dedi ama bilemedim organlarımız nerde şaşırdım artık
hayırlısı olsun yaa salak alanyadaki doktorumda numarasını istedimde bana ulşamazsın diyip vermedi telefon numarasını onada saydın gece bi ton..artiss nolcakk doç olmuş ama adam olamamış
aynen canımbu evlat sevgisi dışında başka hiçbişey insanı böyle dizginlemiyo demi.bende bisürü şeye kısıtlama getirdim
zeynpimm gule gule iyi gunlerde saglıkla kullanın hepsini inş cnm benım sonunda eksiklerimizi bitiriyoruz benimde bi posta daha alısverise cıkmam lazım almadıgım cok sey varmıs megersem yaaw al al bitmiyoorevettt bildiğiniz üzere dün eminönüne gittik sonunda
Allahtan sabah erkenden çıkmışız. Akşam 5 gibi döndük, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla.
Baya tamamladık eksiklerimizi.
Kıyafetler
ağız mendili
havlusu
hastane çıkışı
bebek şekeri kapı süsü
takı yastığı
çantası
lohusa tacı
gecelik
patikler
şaplkalar
eldivenler
battaniye
alt açma
aklıma gelmeyen daha birsürü şey aldık
hepsi çok cici
ama akşam o kadar yoruldumki
foto çekemedim
bu akşam çekerim inşallahhh
şimdi asıl beşik ve şifonyer işini halledicez bakalım
banyoyada bir dolap almam lazım
inşallah kalan eksikleri de tamamlarız.
günaydın cnm ben kendi adıma iyi sayılırım kasık agrılarım dısında canım sıkma canını dicem elde deil biliyorum insanın zaten hamilelikte kımseye tahammulu kalmıyoor onlarında yaptıgı gercekten cok ayıp cok dusuncesiz rahat insanlarmıs yaGunaydin kizlar naslşniz, kac gundur giremedim iyisniz insallah kuzularla beraber, dun gece 3 te yatip 9 da uyandm stresten, sali gunu esim zorunlu sigorta yuzunden memlekete tarim bagkuru yaptirmaya gitti bugun biniyor yarn burda insallah, valla allah esindn meslek vs. Dolayısiyla ayri olana sabir versin ne zormus, hele hamileysek, yengesıni cagrdi dursn yanimda yardmci dye 34. Haftama geldm hc eglp dogrulamyorum cunku ustne kiziyla damadı da gelmesin mi? Delirdm o kadar rahatlarki aksama kadar yatiyorlar migreni varms yenge hamimin, damadi gelince sen sak biseyi kalmiyor, kizi tam geri 27 yasnda toz almyi bilmyor neymis okuymus bu vakte kadar bizde okudk ama bu halmzde neler yapyoruz kizni ovp duruyo bana soyle boyle bastim kufuru tm gun temzlik bulask camasir yemek esim gozundn sakiniyo beni zoruma gtti fenalastm dun aglamaktan, bu gun nlcak bilmyorum, damadi tam bi mal afedrsnz kumandalari isgal etti resmen, tam cahl bisey, esim kudurdu snirdn tabi.iyiki sizde varsnz icim rahatlyo biraz yaznca, dun belm krldi bnyo ykadm, ustne kocsi hergn dusa grermste dusa grmesn mi en titzlndgm knu koptm o an snirdn melegm de sakn icerde korkyorm ona bisey olck dye utanmasa yatakodami istyck ima edyo bi de alahm delrdm snirden ya sabir
ollllyyyyyyyyyyyyy...başlamak yolun yarısıdır zeynom...aylar oldu ben alışverişi yapalı, hala eksik hala eksik, no panik..
canım güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıklı mutlu günlerde inş. hep...
bambular çok güzel...çok tatlı duryolar:)) 3 aydanda uzun kullanırsın sanırım...5-6 ayına kadar kullanılıo onlar
cnm benimde hala eksiklerim var ateşölçer, termometreler, yan yatış yastığı, bez, ıslak mendil falan falan....ama dediğin gibi büyük kısmı ok..
dur bakim neler aldım bi saymaya çalışim...
banyo köpüğü, şampuan, bebe yağı, pişik kremi, krem, losyon, sabun(sebamed)
banyo leğeni, kova, tas, banyo filesi
elektirkli gögüs pompası, kelebek gögüs ucu, süt saklama poşeti, süt saklama kabı(bunlar avent)
gögüs kremi, gögüs pedi(lansinoh bunlar,)
emzik, biberon, suluk(avent bunlar)
bakım seti(tırnak makası, törpü falan-chicco), tarak, fırça, burun aspiratörü
nevresim takımı(2 adet), uyku seti(1 adet), battaniye(8-10 tane olmuş), cibinlik, dönence
giysileri yazmıyorum..hepsinden 5 er tane var sanırım en az...(onları ayaklı alt, ayaksız alt, kolsuz-uzun kollu-yarım kol çıtçıtlı body vs. şeklinde ayırdım)
aklıma gelen eksikler;
bebek bezi, ıslak mendil
ateş ölçer, vucut-banyo-oda termometresi
göbek bağı bandı
kulak çubuğu, sıcak su torbası
banyo süngeri, yan yatış yastığı
emzik zinciri, emzik kutusu
alez
şimdilik bunlar kaldı sanırım...aldıklarım alacaklarım aklıma gelenler bunlar..listem yanımda değil..
aynen canım benimde
sırayla ağrımayan yerim kalmadı.....
heryerim çürümüş ezilmiş gibi ağrıyor
bu gün hatta parmaklarım bile ağrıyo yani...
ben hastane tercihi yaparken taa ilk başka yeni doğan ünitesi varmı ona baktım..
ilk önceliği o konuya verdim...sonrasındada eve yakın olmasını istedim..bilmiyorum nerdesin ama sit. dayım ben..
fiyat araştırdık özel sağlık sigortamız var..doğumun bütün ücretini karşılayacak..kadıköy acıbadem hastanesi gittiğimiz yer.
ben bugün alyansımıda çıkarttım, dün sanki sıktı beni biraz..bugün takmadım..sanırım artık ödem başladı bende...şişlik göremiyorum hiç ama yüzük iz yapmıştı dün
aklımda olan bişi daha..teşkür ettik teyzesi maşallah döktürmüşsünüz ama bizim epey eksik varmış bee
petuş özel sağlık sigortasını ne kadara yaptırdınız bi ara ben de baktım ama olmadı ya net bişiy elde edemedim
Günaydın cnm arkadaslarım
aynen canım
canım çok tatlısınız maşallah sizee
zeynpimm gule gule iyi gunlerde saglıkla kullanın hepsini inş cnm benım sonunda eksiklerimizi bitiriyoruz benimde bi posta daha alısverise cıkmam lazım almadıgım cok sey varmıs megersem yaaw al al bitmiyoor
günaydın cnm ben kendi adıma iyi sayılırım kasık agrılarım dısında canım sıkma canını dicem elde deil biliyorum insanın zaten hamilelikte kımseye tahammulu kalmıyoor onlarında yaptıgı gercekten cok ayıp cok dusuncesiz rahat insanlarmıs ya
cnm iyi oldu bunları yazdıgın bak sımdı gordum ki almadıgım hatta yazmadıgım aklıma gelmeyen eksıklerım varmıs bide bişi sorcam bebek bezi ne alcaz yaa yenı doganmı? ya bebek iri olursa 1 numara falanda bulunduralımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?