anaaam biz tek çocukla döküldük de eskiden nassı doğuruyolarmış ardarda 8-10 çocuk bi de o kaar iş
aklımda olan bişi daha..
alt açma minderi almıştı k. validm ama bu büyükçe eve göre..
bi tanede minnak almak istiom..çantama koyarım gittiğim yerlere götürmek için...
canım sigorta eşimin çalıştığı kurumdan ötürü var.
o sigortalı olunca eşi ve 2 çocuğuda aynı şartlarda sigortalı oluo..kurumu öyle bi anlaşma yapmış sigorta şirketiyle..
bende ondan ötürü sigortalıyım.
doğumuda 6000 tl e kadar sadace doğum olarak karşılıo
cnm miden kaburganın ortasında hafif sola meyilli yani o kaburga boşluğunun başladığı yerde
aklımda olan bişi daha..
alt açma minderi almıştı k. validm ama bu büyükçe eve göre..
bi tanede minnak almak istiom..çantama koyarım gittiğim yerlere götürmek için...
canım sigorta eşimin çalıştığı kurumdan ötürü var.
o sigortalı olunca eşi ve 2 çocuğuda aynı şartlarda sigortalı oluo..kurumu öyle bi anlaşma yapmış sigorta şirketiyle..
bende ondan ötürü sigortalıyım.
doğumuda 6000 tl e kadar sadace doğum olarak karşılıo
ya hani arada kasıklara göbüşe giren ağrılara alıştık artıkta göğsümün altına hemde boydan boya giren acı ilk defa oluyo..nefesimi kesti bide o kadar şiddetli acıydı..bacağımın totomun ağrısı bi yandan o acı bi yandan zindan gibi bi gece yaşadım yaaa..bacaklarım kasılıp kalıyo bide yatakta dönemiyorum hiç o acı girince kalkamadımmı bi süre yataktan eşim kaldırdı kucaklayıp artık..ayy kabusssss
ya anneme sordum miden şu an orda bebeğin bi tarafı oraya baskı yapmıştır ondan canın yanmıştır dedi ama bilemedim organlarımız nerde şaşırdım artık
hayırlısı olsun yaa salak alanyadaki doktorumda numarasını istedimde bana ulşamazsın diyip vermedi telefon numarasını onada saydın gece bi ton..artiss nolcakk doç olmuş ama adam olamamış
bendede olmuştu. tam göğsümün altı. sanırım bebeğin biryeri dokunuyor. popo ayak olabilir. ayy resmen etim çekilmişti. tamda o kadar sürdü. merak etme bebelerin yeri daraldıkça bizim organları, etleri, kemikleri iteliyorlar.
ay canım içim rahatladı saol yaa..sanada geçmiş olsun..şaşaladım resmen nedir bu dedim aynı dediğin gbii etim çekildi bildiğin ...
buda herşey gibi normal ozaman
hayırlı cumalar,mehabalarr kızlar....
ne kadar kar var dışarda yaaf,az sonra balkona çıkıp kardan adam yapıcam canım çekti walla
kızlarrrrrr.....2 gün kaldı doktor randevuma,dün aldım epilatörü bi cesaret geçtim aynanın karşısına başladım almaya...uzanmak ne mümkün bazı yerlere off offsonrada tansiyonuma bişey oldu sanırım,kafayı bi kaldırdım dünyam tamamen karardı,soğuk soğuk terlemeye başladım ve miydemde bulanmaya başladı bende yarım bıraktım epilasyon işini
sonra k.valideme gidip anlattım bölee bölee göremiyom,alamıyom dieo da tüy dökücü krem önerdi..ama karar veremedim zararı olurmu die..ne zararı olcak ben hamileliklerimde hep kullandım dedi..bilemiyorum yaa siz ne önerirsiniz yavrularr:26:
hayırlı cumalar,mehabalarr kızlar....
ne kadar kar var dışarda yaaf,az sonra balkona çıkıp kardan adam yapıcam canım çekti walla
kızlarrrrrr.....2 gün kaldı doktor randevuma,dün aldım epilatörü bi cesaret geçtim aynanın karşısına başladım almaya...uzanmak ne mümkün bazı yerlere off offsonrada tansiyonuma bişey oldu sanırım,kafayı bi kaldırdım dünyam tamamen karardı,soğuk soğuk terlemeye başladım ve miydemde bulanmaya başladı bende yarım bıraktım epilasyon işini
sonra k.valideme gidip anlattım bölee bölee göremiyom,alamıyom dieo da tüy dökücü krem önerdi..ama karar veremedim zararı olurmu die..ne zararı olcak ben hamileliklerimde hep kullandım dedi..bilemiyorum yaa siz ne önerirsiniz yavrularr:26:
ben de bazen doğum sancısı gibi aşağıya baskıyla birlikte deriiinn bi acı hissediyorum..nedir bu anlamadım 2 haftadır oluyor tuni..gidince toktura sormam lazımmm
hımm anladım çok iyiymiş ya devletin sigortası hiç bişiyciğe yaramıyo
selam canım ben kullanma derim saç boyasına izin vermiyorlarken doktorlar onunda sakıncalı olabilecegini dusunuyorum kokusundan da belli deilmi zaten en guzeli bi sir yaptır bence canım kendın hıc ugrasma
benim teyzem doğuma gitmeden tüy dökücü krem kullanmıştı valla sonuç fenaydı, doğuma gidecek kadında pişik yaptı krem çok yandığını sölemişti... hani hassaslaşıyor demek ki tatlım... böle çok net bi deneyim gördüğümden aynı sorunu ben de yaşıyorum ama tüy dökücü kullanmıcam... korkuyoreartık kuaföre başvurucam....
aışkınsan sir yaptırsana canım...
niye ki canım?
ben devletin sigortasıyla
80 milyonluk muayeneleri 20 Tlye oluyorum
1700lük doğumu 900e yapıcam allah nasip ederse...
cnm bende bilemiom onu..bez stoğu yapmıcam ama yenidoğan bide bi numara büyüğü olarak 2 paket bez alcam..artık yenidoğanı kullanırız kullanmayız bilemiom..kullnmazsakta canımız sağolsun, birine verriz gari:)))Günaydın cnm arkadaslarım
aynen canım
canım çok tatlısınız maşallah sizee
zeynpimm gule gule iyi gunlerde saglıkla kullanın hepsini inş cnm benım sonunda eksiklerimizi bitiriyoruz benimde bi posta daha alısverise cıkmam lazım almadıgım cok sey varmıs megersem yaaw al al bitmiyoor
günaydın cnm ben kendi adıma iyi sayılırım kasık agrılarım dısında canım sıkma canını dicem elde deil biliyorum insanın zaten hamilelikte kımseye tahammulu kalmıyoor onlarında yaptıgı gercekten cok ayıp cok dusuncesiz rahat insanlarmıs ya
cnm iyi oldu bunları yazdıgın bak sımdı gordum ki almadıgım hatta yazmadıgım aklıma gelmeyen eksıklerım varmıs bide bişi sorcam bebek bezi ne alcaz yaa yenı doganmı? ya bebek iri olursa 1 numara falanda bulunduralımmı?
hehh bende öyle bişi alcam işte...evet ben minnak bişey aldım
katlayınca çantaya at gitsin...
böyle gögsünün ucuna koyyon bebek emişirken...hani yara vs. olmuşsa onun acımasını azaltıopetuş canım
bidi listede kelebek gogus ucu yazmısın o ne işe yarıyor ?
hımm anladım çok iyiymiş ya devletin sigortası hiç bişiyciğe yaramıyo
sanırım hepsi normal bu ağrıların ama biz tedirgin oluyoruz işte..herkeste farklı farklı oluyo..2 gün sonra gitcen dimi sor bakalım bi ne dicek benim daha gitmemem çok var memlekete döndüğümde gitcem doktoraa 1.5 ay olacak oğluşumu görmeyeliigeçen hareket etmiyo diye gittiğimde bebeğimi göstermedi bana burdaki aptal doktor ve resminide vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?