2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet ben minnak bişey aldım
katlayınca çantaya at gitsin...

hımm anladım çok iyiymiş ya devletin sigortası hiç bişiyciğe yaramıyo

bendede olmuştu. tam göğsümün altı. sanırım bebeğin biryeri dokunuyor. popo ayak olabilir. ayy resmen etim çekilmişti. tamda o kadar sürdü. merak etme bebelerin yeri daraldıkça bizim organları, etleri, kemikleri iteliyorlar.

ay canım içim rahatladı saol yaa..sanada geçmiş olsun..şaşaladım resmen nedir bu dedim aynı dediğin gbii etim çekildi bildiğin ...
buda herşey gibi normal ozaman

hayırlı cumalar,mehabalarr kızlar....
ne kadar kar var dışarda yaaf,az sonra balkona çıkıp kardan adam yapıcam canım çekti walla

kızlarrrrrr.....2 gün kaldı doktor randevuma,dün aldım epilatörü bi cesaret geçtim aynanın karşısına başladım almaya...uzanmak ne mümkün bazı yerlere off offsonrada tansiyonuma bişey oldu sanırım,kafayı bi kaldırdım dünyam tamamen karardı,soğuk soğuk terlemeye başladım ve miydemde bulanmaya başladı bende yarım bıraktım epilasyon işini
sonra k.valideme gidip anlattım bölee bölee göremiyom,alamıyom dieo da tüy dökücü krem önerdi..ama karar veremedim zararı olurmu die..ne zararı olcak ben hamileliklerimde hep kullandım dedi..bilemiyorum yaa siz ne önerirsiniz yavrularr:26:

ay canım içim rahatladı saol yaa..sanada geçmiş olsun..şaşaladım resmen nedir bu dedim aynı dediğin gbii etim çekildi bildiğin ...
buda herşey gibi normal ozaman

ben de bazen doğum sancısı gibi aşağıya baskıyla birlikte deriiinn bi acı hissediyorum..nedir bu anlamadım 2 haftadır oluyor tuni..gidince toktura sormam lazımmm

selam canım ben kullanma derim saç boyasına izin vermiyorlarken doktorlar onunda sakıncalı olabilecegini dusunuyorum kokusundan da belli deilmi zaten en guzeli bi sir yaptır bence canım kendın hıc ugrasma

benim teyzem doğuma gitmeden tüy dökücü krem kullanmıştı valla sonuç fenaydı, doğuma gidecek kadında pişik yaptı krem çok yandığını sölemişti... hani hassaslaşıyor demek ki tatlım... böle çok net bi deneyim gördüğümden aynı sorunu ben de yaşıyorum ama tüy dökücü kullanmıcam... korkuyore artık kuaföre başvurucam....

ben de bazen doğum sancısı gibi aşağıya baskıyla birlikte deriiinn bi acı hissediyorum..nedir bu anlamadım 2 haftadır oluyor tuni..gidince toktura sormam lazımmm

sanırım hepsi normal bu ağrıların ama biz tedirgin oluyoruz işte..herkeste farklı farklı oluyo..2 gün sonra gitcen dimi sor bakalım bi ne dicek benim daha gitmemem çok var memlekete döndüğümde gitcem doktoraa 1.5 ay olacak oğluşumu görmeyelii geçen hareket etmiyo diye gittiğimde bebeğimi göstermedi bana burdaki aptal doktor ve resminide vermedi

selam canım ben kullanma derim saç boyasına izin vermiyorlarken doktorlar onunda sakıncalı olabilecegini dusunuyorum kokusundan da belli deilmi zaten en guzeli bi sir yaptır bence canım kendın hıc ugrasma

aışkınsan sir yaptırsana canım...

yaaa kızlar hiç kuaföre gitmedim biraz çekiniyorum
herkes kuaföremi gidicek,ne zaman gitmeliyim acaba martta fln mı:26:
yaww bi de pat die alttan muayne istiyolar insan uzatamıyorki ağdalık olacak kadar..bilemedim şindi:26:

niye ki canım?
ben devletin sigortasıyla
80 milyonluk muayeneleri 20 Tlye oluyorum
1700lük doğumu 900e yapıcam allah nasip ederse...

ya ne biliyim devlet hastaneleri içler acısı geçen gittim 2.5 satırlık yazı için 3 hastaneden zor aldım ya sinirler en son yine soluğu özel hastanede aldım ya evt özel hastanelerde indirimli muayene olunuyor ama bir sürü fark ücreti her ay maaştan 500 tl kesiliyor sigortaya halbu ki bu 500 ü bize verseler bin kat daha iyi yani 500 lük ne yapıyos ki

cnm bende bilemiom onu..bez stoğu yapmıcam ama yenidoğan bide bi numara büyüğü olarak 2 paket bez alcam..artık yenidoğanı kullanırız kullanmayız bilemiom..kullnmazsakta canımız sağolsun, birine verriz gari:)))

evet ben minnak bişey aldım
katlayınca çantaya at gitsin...
hehh bende öyle bişi alcam işte...
petuş canım

bidi listede kelebek gogus ucu yazmısın o ne işe yarıyor ?
böyle gögsünün ucuna koyyon bebek emişirken...hani yara vs. olmuşsa onun acımasını azaltıo
bide ben biberon kullancam 3. aydan sonra bebeğimin beni emişme ihtimali çok düşük..biberonla aynı marka aldımki bu gögüs ucunu biberon sancak emerken beni..tabi alırsa kullanmaya gerek yok..ben çalıştığım için bu gögüs ve emişme olayına fazlaca eğildim:))
hımm anladım çok iyiymiş ya devletin sigortası hiç bişiyciğe yaramıyo

yok cnm ya ben bi zmnlar sigortayıda çok kullandım...k. ciğer rahatsızlığımı özel kapsamıo..zaten artık devletin sigortası bi çok özelde geçio..
ama tabi özel de bi ayrı güzel oluo, arada hava atabilyon kızınca dr a hemşireye paramla rezil edionuz beni die

evet canım 13'ünde randevum...aklıma geleni sorucam bu defa doktorun çekeceği var benden..bi de epidural normal hakkında bilgi alıcam..bakalım neler öğrenices bu defa..
senin kontrol araları çokmuş tunim yaa benimki en fazla 1 ay + 15gün sonrada kontrol vardeğiştir doktorunu yada hastanenini öyle bir imkan yokmu:44:

kızlar ya şuan stresten ölüyorum bugün doğurmazsam bidaha doğurmam heralde.devlet hastanesinde yapıcam doğumu 5 dr vardı 3 ü bırakıp özele geçti şimdi 1 i daha bırakmış kaldı 1 dr oda izne filan çıkmış olsa dr yok napıcam ben yaaaaa kaldım ortada evde doğurucam artık

kızlar erken doğum olayı olursa Allah korusun tabiii illa devlette doğum yaparım küvöz maliyetli olur die düşünmeyin özel hastanelerin yenidoğan üniteleri ücretsiz oluyormuş yeni bi yasa mı ne çıkmış..ben doğum yapacağım özel hastaneye detaylı bi şekilde sordum erken doğarsa kaç gün kalırsa kalsın küvözde ücretsiz ayrıca doğum sonrası karşılaşılan anormali bir durumda yapılan müdahaleler ücretsiz..tabiii Rabbim hiçkimseye yaşatmasın ama bilmekte fayda var hastanenize böle şeyleri sorun...sonrasında yok şunu yaptık yok bunu yaptık düşündüğünüzün iki katı bi ücretle karşılaşmayın nacizane tavsiyem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…