kızlar ya şuan stresten ölüyorum bugün doğurmazsam bidaha doğurmam heralde.devlet hastanesinde yapıcam doğumu 5 dr vardı 3 ü bırakıp özele geçti şimdi 1 i daha bırakmış kaldı 1 dr oda izne filan çıkmış olsa dr yok napıcam ben yaaaaa kaldım ortada evde doğurucam artık
kızlar ya şuan stresten ölüyorum bugün doğurmazsam bidaha doğurmam heralde.devlet hastanesinde yapıcam doğumu 5 dr vardı 3 ü bırakıp özele geçti şimdi 1 i daha bırakmış kaldı 1 dr oda izne filan çıkmış olsa dr yok napıcam ben yaaaaa kaldım ortada evde doğurucam artık
cnm bende bilemiom onu..bez stoğu yapmıcam ama yenidoğan bide bi numara büyüğü olarak 2 paket bez alcam..artık yenidoğanı kullanırız kullanmayız bilemiom..kullnmazsakta canımız sağolsun, birine verriz gari:)))
hehh bende öyle bişi alcam işte...
böyle gögsünün ucuna koyyon bebek emişirken...hani yara vs. olmuşsa onun acımasını azaltıo
bide ben biberon kullancam 3. aydan sonra bebeğimin beni emişme ihtimali çok düşük..biberonla aynı marka aldımki bu gögüs ucunu biberon sancak emerken beni..tabi alırsa kullanmaya gerek yok..ben çalıştığım için bu gögüs ve emişme olayına fazlaca eğildim:))
yok cnm ya ben bi zmnlar sigortayıda çok kullandım...k. ciğer rahatsızlığımı özel kapsamıo..zaten artık devletin sigortası bi çok özelde geçio..
ama tabi özel de bi ayrı güzel oluo, arada hava atabilyon kızınca dr a hemşireye paramla rezil edionuz beni die
yaaa kızlar hiç kuaföre gitmedim biraz çekiniyorum
herkes kuaföremi gidicek,ne zaman gitmeliyim acaba martta fln mı:26:
yaww bi de pat die alttan muayne istiyolar insan uzatamıyorki ağdalık olacak kadar..bilemedim şindi:26:
hayırlı cumalar,mehabalarr kızlar....
ne kadar kar var dışarda yaaf,az sonra balkona çıkıp kardan adam yapıcam canım çekti walla
kızlarrrrrr.....2 gün kaldı doktor randevuma,dün aldım epilatörü bi cesaret geçtim aynanın karşısına başladım almaya...uzanmak ne mümkün bazı yerlere off offsonrada tansiyonuma bişey oldu sanırım,kafayı bi kaldırdım dünyam tamamen karardı,soğuk soğuk terlemeye başladım ve miydemde bulanmaya başladı bende yarım bıraktım epilasyon işini
sonra k.valideme gidip anlattım bölee bölee göremiyom,alamıyom dieo da tüy dökücü krem önerdi..ama karar veremedim zararı olurmu die..ne zararı olcak ben hamileliklerimde hep kullandım dedi..bilemiyorum yaa siz ne önerirsiniz yavrularr:26:
canım nasip olur ise bende ağdaya gidicem doğumdan önce
ben jiletle alıyorum şu an
sıkıcam dişi aldırcam valla
cnm ben ikidir ağdaya gidiyom oh be dünya varmış dedim 34 yaşındayım şimdiye kadar hiç gitmemiştim evde jiletle yapıyodum bu zamana kadar ağdaya gidemem diyodum utangaçlıktan yani ama en son jiletle yapmaya çalıştım ama yapamadım ne görebiliyom ne uzanıyom belim falan koptu sonra utana sıkıla yakındaki sadece bayan çalışan bir kuafere gittim bana moral vererek sakinleştirdi hep hamileler geliyo çok memnunlar bizim işimiz falan diyerek yaptı öyle çok bir acı falan da olmadı yani dayanılack acılar bunlar ve 1,5 ay falan sürdü uzaması oh be dedim büyük rahatlıkmış yani geçen haftada gittim birde doğuma yakın giderim oh missss tavsiye ederim yaniii
evet canım çok haklısın.. 1 bilemedin 2 ay önce oldu yasa değişikliği..kızlar erken doğum olayı olursa Allah korusun tabiii illa devlette doğum yaparım küvöz maliyetli olur die düşünmeyin özel hastanelerin yenidoğan üniteleri ücretsiz oluyormuş yeni bi yasa mı ne çıkmış..ben doğum yapacağım özel hastaneye detaylı bi şekilde sordum erken doğarsa kaç gün kalırsa kalsın küvözde ücretsiz ayrıca doğum sonrası karşılaşılan anormali bir durumda yapılan müdahaleler ücretsiz..tabiii Rabbim hiçkimseye yaşatmasın ama bilmekte fayda var hastanenize böle şeyleri sorun...sonrasında yok şunu yaptık yok bunu yaptık düşündüğünüzün iki katı bi ücretle karşılaşmayın nacizane tavsiyem...
anaaam ben yıllardır jiletle lıyom çok acımadı mı ya dayanamam gibime geliyo çok acı olmadı mı kuzuuu
yok canm ya öyle dayanılmayacak acı değil yani jiletle yaparken belimin ağrıması daha çok acı veriyo bir iki ıhh mıhhh tamm 10 dk bile sürmüyo ve sonrası süper 1-1,5ay kafan rahat orasıda missss
zeynepcim aldıklarını güle güle kullanın canm resimleri bekliyoss özellikle kapı süsü ve şekerinin resmini çek heee bu arada hiç durma git ağdaya ben gittim çook memnunum
bana bazen geliyor da deff ediyorum kendisini,onun yerine gidip daha az zararlı ama keyifli şeyler içiyorum kahve,çay gibikıslar bana kısacak olanlar var biliyorum ama kızmayın nolur merak ediyom çok ve bu aralar dayanamıycak gibi oluyom onun için
hamileliği boyunca sigara içenler var mı acaba mesela günde bi tane iki tane ama sürekli olanlar özellikle
naptınız bebeklerde herhangi bi sorun oldu mu acaba inşallah olmamıştır ama
bi de öncesinde be kaar içiyodunuz acaba
dün gece beni bi kriz vurdu dayanamıycaktım çekmeceye koyduğum paketi bulamadım o yüsden içemedim ama gece 1.5a kadar da uyuyamadım hala da dayanamıycak gibiyim komşularla oturuyos onlar içiyolar içim eriyo resmen ya
var mı benim gibi kriz vuranlar yoksa bende mi var bi anormallik
cnm ben ikidir ağdaya gidiyom oh be dünya varmış dedim 34 yaşındayım şimdiye kadar hiç gitmemiştim evde jiletle yapıyodum bu zamana kadar ağdaya gidemem diyodum utangaçlıktan yani ama en son jiletle yapmaya çalıştım ama yapamadım ne görebiliyom ne uzanıyom belim falan koptu sonra utana sıkıla yakındaki sadece bayan çalışan bir kuafere gittim bana moral vererek sakinleştirdi hep hamileler geliyo çok memnunlar bizim işimiz falan diyerek yaptı öyle çok bir acı falan da olmadı yani dayanılack acılar bunlar ve 1,5 ay falan sürdü uzaması oh be dedim büyük rahatlıkmış yani geçen haftada gittim birde doğuma yakın giderim oh missss tavsiye ederim yaniii
ben jiletle bile zor alıyom şimdi doğuma kadar da devam etcem hatta doğuma giderken de jiletle alıp gitcem kusura bakmasınlar artıkın
çok sağol canım. Resimleri inşallah akşam çekicem.
Ağdaya bir düğünden önce gitmiştim. Tabiri caiz ise eşşek gibi anırdım acıdan diyebilirim.
Ama doğumdan öncede gitmek istiyorum. Tertemiz olsun, şimdi acıyı biraz ertelekem uğruna sevgili dostum jilet var
Bi de benimkini eşim yapıyo
ayyy 10 dk mı sadece iyiymiş ama utanırmıyım ki ya gerçi erkek doktorlara bile açıyos hele üni hastaneelrinde açıyosun bi sürü adam bakıyo aynı anda ama ne biliym ya
bana bazen geliyor da deff ediyorum kendisini,onun yerine gidip daha az zararlı ama keyifli şeyler içiyorum kahve,çay gibi
onlar kusura bakmazda doğumdan sonra jiletle aldığın yerler hemen çıkacak,normal doğum olursa dikişlerin fln olucak alamıcaksın..onlar için değil bizim için rahatlık olur ağda canımcımm
çok sağol canım. Resimleri inşallah akşam çekicem.
Ağdaya bir düğünden önce gitmiştim. Tabiri caiz ise eşşek gibi anırdım acıdan diyebilirim.
Ama doğumdan öncede gitmek istiyorum. Tertemiz olsun, şimdi acıyı biraz ertelemek uğruna sevgili dostum jilet var
Bi de benimkini eşim yapıyo
hehee bendensin ben düğünden önce bile tüy dökücü yapmıştım o zman bile dayanamadım aldıklarını da merak ediyos akşama ekle haa
canım çekincek bişi yok onlar çok alışkın görmeyen kendimi bildim bileli başkalarına aldırıyorum hatta 3 senedir gittigim yer var bazen ole bi gidiyordumki orman işten fırsat bulamıyordum gitmeye baya geç saatlere kadar calıstıgım icin resmen orulecek gibi oluyordu 3 hamlede bitiyor hemen.. acı konusuna gelince dayanılmıyacak bi acı degil bide anlık bişi zaten hemencicik bitiyor sonra varsa 2 kılo gitmiş kadar hafifliyoo insan ben martın ortasında gidicem ne olur ne olmaz diye ama nisan başına kadar uzarmı onu bilemiyom kucuk kuuck cıkıpta alınmıyacak kıvamda olursada ole istemiyorum bakalımyaaa kızlar hiç kuaföre gitmedim biraz çekiniyorum
herkes kuaföremi gidicek,ne zaman gitmeliyim acaba martta fln mı:26:
yaww bi de pat die alttan muayne istiyolar insan uzatamıyorki ağdalık olacak kadar..bilemedim şindi:26:
anladım ozmaan şöylemi diyorsun hem yeni dogan bezi alıcam hemde 1 numara ? bende ole dusundum cunku ne olur ne olmaz ... birşey daha sorucam cok sordum ama ben şimdi onceki alışverişimde 1 tane biberon aldım kucuk boy ama ustunde genis agızlı biberon diyoo benim baska ne almam lazım biberonla ilgili ? yada biberon ucu almam gerekmıyormu? yarın buyuk ihtimalle alısverise cıkıcam eksıklerı alıcam ondan soruyorum canımcnm bende bilemiom onu..bez stoğu yapmıcam ama yenidoğan bide bi numara büyüğü olarak 2 paket bez alcam..artık yenidoğanı kullanırız kullanmayız bilemiom..kullnmazsakta canımız sağolsun, birine verriz gari:)))
hehh bende öyle bişi alcam işte...
böyle gögsünün ucuna koyyon bebek emişirken...hani yara vs. olmuşsa onun acımasını azaltıo
bide ben biberon kullancam 3. aydan sonra bebeğimin beni emişme ihtimali çok düşük..biberonla aynı marka aldımki bu gögüs ucunu biberon sancak emerken beni..tabi alırsa kullanmaya gerek yok..ben çalıştığım için bu gögüs ve emişme olayına fazlaca eğildim:))
yok cnm ya ben bi zmnlar sigortayıda çok kullandım...k. ciğer rahatsızlığımı özel kapsamıo..zaten artık devletin sigortası bi çok özelde geçio..
ama tabi özel de bi ayrı güzel oluo, arada hava atabilyon kızınca dr a hemşireye paramla rezil edionuz beni die
kıslar bana kısacak olanlar var biliyorum ama kızmayın nolur merak ediyom çok ve bu aralar dayanamıycak gibi oluyom onun için
hamileliği boyunca sigara içenler var mı acaba mesela günde bi tane iki tane ama sürekli olanlar özellikle
naptınız bebeklerde herhangi bi sorun oldu mu acaba inşallah olmamıştır ama
bi de öncesinde be kaar içiyodunuz acaba
dün gece beni bi kriz vurdu dayanamıycaktım çekmeceye koyduğum paketi bulamadım o yüsden içemedim ama gece 1.5a kadar da uyuyamadım hala da dayanamıycak gibiyim komşularla oturuyos onlar içiyolar içim eriyo resmen ya
var mı benim gibi kriz vuranlar yoksa bende mi var bi anormallik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?