2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzuu herşey olacğına varır merak etme sen herşey naip abimin eşi güya manisada doğum yapacaktı ama kısmet olmadı hiç akla gelmeyecek yerde ankarada yaptı doğumu ekstra durumlar çıktı diye onun için hiç takma kafaya mevla neylerse güzel eylermiş sen hakkında hayırlısı için dua et gerisini düşünmee

yookkk canım daha nelerr
hayatım bi sen değilsin yaa doğuran giden dokturların yerine gelecek vardır,sen merak etme..öyle şeymi olur canım

ohh sefanız olsun hep onlar mı kıscak bize geçen bana saatlerce uğraştım 2 devlte hastanesinde bi uçak raporunu vermediler sonra doğru özele gittim anında çıktı dedim boşuna sigortaya ödediğimiz para

kıslar bana kısacak olanlar var biliyorum ama kızmayın nolur merak ediyom çok ve bu aralar dayanamıycak gibi oluyom onun için
hamileliği boyunca sigara içenler var mı acaba mesela günde bi tane iki tane ama sürekli olanlar özellikle
naptınız bebeklerde herhangi bi sorun oldu mu acaba inşallah olmamıştır ama
bi de öncesinde be kaar içiyodunuz acaba
dün gece beni bi kriz vurdu dayanamıycaktım çekmeceye koyduğum paketi bulamadım o yüsden içemedim ama gece 1.5a kadar da uyuyamadım hala da dayanamıycak gibiyim komşularla oturuyos onlar içiyolar içim eriyo resmen ya
var mı benim gibi kriz vuranlar yoksa bende mi var bi anormallik

canım nasip olur ise bende ağdaya gidicem doğumdan önce
ben jiletle alıyorum şu an

sıkıcam dişi aldırcam valla

cnm ben ikidir ağdaya gidiyom oh be dünya varmış dedim 34 yaşındayım şimdiye kadar hiç gitmemiştim evde jiletle yapıyodum bu zamana kadar ağdaya gidemem diyodum utangaçlıktan yani ama en son jiletle yapmaya çalıştım ama yapamadım ne görebiliyom ne uzanıyom belim falan koptu sonra utana sıkıla yakındaki sadece bayan çalışan bir kuafere gittim bana moral vererek sakinleştirdi hep hamileler geliyo çok memnunlar bizim işimiz falan diyerek yaptı öyle çok bir acı falan da olmadı yani dayanılack acılar bunlar ve 1,5 ay falan sürdü uzaması oh be dedim büyük rahatlıkmış yani geçen haftada gittim birde doğuma yakın giderim oh missss tavsiye ederim yaniii

anaaam ben yıllardır jiletle lıyom çok acımadı mı ya dayanamam gibime geliyo çok acı olmadı mı kuzuuu

zeynepcim aldıklarını güle güle kullanın canm resimleri bekliyoss özellikle kapı süsü ve şekerinin resmini çek heee bu arada hiç durma git ağdaya ben gittim çook memnunum

evet canım çok haklısın.. 1 bilemedin 2 ay önce oldu yasa değişikliği..
bahsettiğin iki durum da ücretsiz..

anaaam ben yıllardır jiletle lıyom çok acımadı mı ya dayanamam gibime geliyo çok acı olmadı mı kuzuuu

yok canm ya öyle dayanılmayacak acı değil yani jiletle yaparken belimin ağrıması daha çok acı veriyo bir iki ıhh mıhhh tamm 10 dk bile sürmüyo ve sonrası süper 1-1,5ay kafan rahat orasıda missss

yok canm ya öyle dayanılmayacak acı değil yani jiletle yaparken belimin ağrıması daha çok acı veriyo bir iki ıhh mıhhh tamm 10 dk bile sürmüyo ve sonrası süper 1-1,5ay kafan rahat orasıda missss

ayyy 10 dk mı sadece iyiymiş ama utanırmıyım ki ya gerçi erkek doktorlara bile açıyos hele üni hastaneelrinde açıyosun bi sürü adam bakıyo aynı anda ama ne biliym ya

zeynepcim aldıklarını güle güle kullanın canm resimleri bekliyoss özellikle kapı süsü ve şekerinin resmini çek heee bu arada hiç durma git ağdaya ben gittim çook memnunum

çok sağol canım. Resimleri inşallah akşam çekicem.
Ağdaya bir düğünden önce gitmiştim. Tabiri caiz ise eşşek gibi anırdım acıdan diyebilirim.
Ama doğumdan öncede gitmek istiyorum. Tertemiz olsun, şimdi acıyı biraz ertelemek uğruna sevgili dostum jilet var

Bi de benimkini eşim yapıyo

Son düzenleme:
bana bazen geliyor da deff ediyorum kendisini,onun yerine gidip daha az zararlı ama keyifli şeyler içiyorum kahve,çay gibi

ayyy bende gidicem çok gaza geldim

yaaa birde doğum çizgisiyle beraber genital bölgem kapkara oldu,bilmiyorum sizde yaşıyomusunuz bunu ama,utanıyorum işte..
ama kimbilir onlar neler görüyor dimineyse martın sonuna doğru gitsem iyi olacak heralde

ben jiletle bile zor alıyom şimdi doğuma kadar da devam etcem hatta doğuma giderken de jiletle alıp gitcem kusura bakmasınlar artıkın

onlar kusura bakmazda doğumdan sonra jiletle aldığın yerler hemen çıkacak,normal doğum olursa dikişlerin fln olucak alamıcaksın..onlar için değil bizim için rahatlık olur ağda canımcımm

hehee bendensin ben düğünden önce bile tüy dökücü yapmıştım o zman bile dayanamadım aldıklarını da merak ediyos akşama ekle haa

ayyy 10 dk mı sadece iyiymiş ama utanırmıyım ki ya gerçi erkek doktorlara bile açıyos hele üni hastaneelrinde açıyosun bi sürü adam bakıyo aynı anda ama ne biliym ya

canm bende çok utanırım diyodum sonra mecburiyetten gittim kuaför kız abla bir sürü bayan geliyo hiç utanma falan dedi o yaparken ben hep tavana baktım amaannnn dedim koyverdim gitti ama tabi gitmeden önce banyomu yapıp öle gittim ikincisinde biraz daha rahattım dediğin gibi doğumda kimler görmüyoki

bak hiç orasını düşünmedim sigaraya tahammülünden dolayı da tebrik ediyos seni ben çay kahveyi içiyom ya pek önemsemiyom zaten onları kahve çok değil ama çay nerdeyse her gün içiyom

verirsen herifin eline jileti yapar tabi
adamların işi traşş zaten,benimkide diyodu doğuma yakın ağda fln bekleme benden önce bi köpürtürüm güzelce sonrada sağdan soldan dalarım diodu
yokkk dedim kalsın

canım çekincek bişi yok onlar çok alışkın görmeyen kendimi bildim bileli başkalarına aldırıyorum hatta 3 senedir gittigim yer var bazen ole bi gidiyordumki orman işten fırsat bulamıyordum gitmeye baya geç saatlere kadar calıstıgım icin resmen orulecek gibi oluyordu 3 hamlede bitiyor hemen.. acı konusuna gelince dayanılmıyacak bi acı degil bide anlık bişi zaten hemencicik bitiyor sonra varsa 2 kılo gitmiş kadar hafifliyoo insan ben martın ortasında gidicem ne olur ne olmaz diye ama nisan başına kadar uzarmı onu bilemiyom kucuk kuuck cıkıpta alınmıyacak kıvamda olursada ole istemiyorum bakalım
anladım ozmaan şöylemi diyorsun hem yeni dogan bezi alıcam hemde 1 numara ? bende ole dusundum cunku ne olur ne olmaz ... birşey daha sorucam cok sordum ama ben şimdi onceki alışverişimde 1 tane biberon aldım kucuk boy ama ustunde genis agızlı biberon diyoo benim baska ne almam lazım biberonla ilgili ? yada biberon ucu almam gerekmıyormu? yarın buyuk ihtimalle alısverise cıkıcam eksıklerı alıcam ondan soruyorum canım D:

kumsalcım ne yalan soyleyim ben 7. ayıma girdigimden beri 2 gunde bir falan gunde 2 tane iciyorum kasmıyorum artık kendımı cok icime cekmeden nasıl iyi geliyoo nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…