bi bakim cnm ben ist. da beşiktaştayım, akşam iş çıkışı yol üstüne bi bakim olmadı netten alcam bende
meraba kızlar nisan 1 beklenen dogum tarihimiz
allah isteyen herkese nasib etsin
11+6 yız 4tüp bebekten sonra kendiloiginden gelişen bir gebelik
süpriz bebek teyzeleri 9.yılımızda
istanbulda bulursun belki bak sen, e bebekte çok pahalı o kıtaplarrrr iyice araştırın netten alıcak arkdaşlarr
hoşgeldin canım rabbimin mucesi bu fındıklar benımde bı tup bebek denemem olmuştu kendılıgınden verdı rabbım sonra bu ıkıncı hemde
rabbim isteyıpte olmayan kullarınada tatırsın bu sevgıyı
yok canım tekirdağdayımtmm cnm, bu akşam iş çıkışında kırtasiyelere bakim bakalım yol üstünde..ist. damısın
benim mide bulantılarım ve baş agrım çok şiddetli yerimden kıpırdayamıyorum
ben samsunda kırtasıyelere sordumm oyuncakçılara felan ama bulamadım oyuzden netten aldım , gerçi hamıleliğimde almamıştım ajandaya yazdım hep ultrason resımlerı yapıştırıp altına dugularımı gelişimini kılosunu vesayre yazdım süprer oluyo bebek doğuncada o kıtabı alıp yazdım güzel kıtabım tavsiye ederim bebeğin güncesi gittigidiyordan almıştım akşam sipariş verdım sabah geldi
aa nette demişsin sonuna dikkat etmemişim, akşam görmüştüm e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk da var canım da ben böyle dokunup inceleyip almak istiyorum..e-bebek tekilere bi bak istersen netten alırım dersen
aaaaaa ben onları görmüştüm ama içeriği falan nasıldır diye cesaret edemedim. Nasıl içeriği sence tatminkar mı?
yahuu ben dün seni ikna etmedimmi1 hafta beklemek konusunda,kaçkmısın sen napcaz böle 9 ay geçmezzzz
ayyy şekerim evet yaa ikna olmuştum ama dün gece ben gene aynı rüyayı gördüm gene bebeğimi düşürüyodum dedim sabah eşime kalk gidiyoruz nolcak en fazla azarlar doktor:))) bana ne bakıyon sen ben çok dengesiz oldum bu aralar vallaama bak bu sefer beklicem 15 gün sonra gidecem söz kalp atışını görünce içim rahatladı ama yaa..
BEBEĞİN GÜNCESİ BEBEĞİN GÜNLÜĞÜ GittiGidiyor.com'da #35969897
link bu canım benim hoşuma gitti bi bak bakalım
aaa bu çok datluymuş...ama stokta yok heralde dimi? yanlış görmüom
canım benimde oluyo ama benim arife günü bulaşık şeklinde kanamam olmuştu acile gittim hap verdi sonrasında da doktorum 2 tane iğne verdi ama dediğim gibi benim kanamam olmuştu ki bu arada bebeğim de sağlıklı inşallah böylede devam eder. Bence ihmal etme için rahat olsun derim benim 2 güne kadar hala devam ediyordu lekelerim. Sen en azından doktorunu ara bi sor .Rahim de gebeliğe alışırken böyle renklenmeler oluyormuş normal diyorlar.Sanrım sende benim gibi biraz pimpiriklisin :)) sana bi arkadaş tavsiyesi sakın stres yapma ve cafeinden uzak dur.
not alıom bi kenara 327. sayfada verilmiş sözler var die, 10. haftada kıpraşmaya başlarsan hatırlatırım ama
canım şuanda bişey yok Allaha şükür ama tekrarlarsa muhakkak gidecem..bende çok pimpirikliyim yaa ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı onun kalp atışını bi kere duydum 4 gün sonra durmuştu ondan dolayı evhamlıyım baya
cafeinli şeylere hamile olduğumu öğrendiğimden beri yanaşmıyorum çay kahve v.s herhangi bir bitki çayı dahi içmiyorum sadece sıcak suya bol limon sıkıyorum bunu içiyorum canım çok çay istediği zamanayran vazgeçilmezim
ama zaten bana bugün doktor 2 hafta sonra gel dedi oda 10. haftaya dek geliyo
bende turşu suyu acııı ve ayrannn başka bişey istemıyo canım,
bende turşu suyu acııı ve ayrannn başka bişey istemıyo canım,
Kızlar merhaba.Başlığı görünce yazmadan edemedim.Ben 2011 nisan annesiyim.Daha doğrusu nisan annesi olmayı planlarken aceleci bebeşim yüzünden mart annesi oluverdim.Geçen sene bu zamanlarda sizinle aynı telaşları yaşıyordum.Nasıl heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Benim oğlum bugün tam 6 aylık oldu.İnşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Hayırlı doğumlar hepinize.
ekşiiiiiyi tek geçiyorum yaaaynen evet bak turşu suyu dedin ağzım sulandı salatalık turşusu özellikle kıtır kıtır çerez gibi yiyorum eşim yeter miden yanacak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?