2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
meraba kızlar nisan 1 beklenen dogum tarihimiz
allah isteyen herkese nasib etsin
11+6 yız 4tüp bebekten sonra kendiloiginden gelişen bir gebelik
süpriz bebek teyzeleri 9.yılımızda

hoşgeldin canım rabbimin mucesi bu fındıklar benımde bı tup bebek denemem olmuştu kendılıgınden verdı rabbım sonra bu ıkıncı hemde
rabbim isteyıpte olmayan kullarınada tatırsın bu sevgıyı

o ne güzel amin isteyen herkese versin

tmm cnm, bu akşam iş çıkışında kırtasiyelere bakim bakalım yol üstünde..ist. damısın
yok canım tekirdağdayım internet adresi varsa super olr ama..

benim mide bulantılarım ve baş agrım çok şiddetli yerimden kıpırdayamıyorum

ka haftalıksın canım..

aaaaaa ben onları görmüştüm ama içeriği falan nasıldır diye cesaret edemedim. Nasıl içeriği sence tatminkar mı?

aa nette demişsin sonuna dikkat etmemişim, akşam görmüştüm e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk da var canım da ben böyle dokunup inceleyip almak istiyorum..e-bebek tekilere bi bak istersen netten alırım dersen

bakayım canım orayada çok sağol..

yahuu ben dün seni ikna etmedimmi1 hafta beklemek konusunda,kaçkmısın sen napcaz böle 9 ay geçmezzzz

ayyy şekerim evet yaa ikna olmuştum ama dün gece ben gene aynı rüyayı gördüm gene bebeğimi düşürüyodum dedim sabah eşime kalk gidiyoruz nolcak en fazla azarlar doktor:))) bana ne bakıyon sen ben çok dengesiz oldum bu aralar valla ama bak bu sefer beklicem 15 gün sonra gidecem söz kalp atışını görünce içim rahatladı ama yaa..

not alıom bi kenara 327. sayfada verilmiş sözler var die, 10. haftada kıpraşmaya başlarsan hatırlatırım ama

canım şuanda bişey yok Allaha şükür ama tekrarlarsa muhakkak gidecem..bende çok pimpirikliyim yaa ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı onun kalp atışını bi kere duydum 4 gün sonra durmuştu ondan dolayı evhamlıyım baya
cafeinli şeylere hamile olduğumu öğrendiğimden beri yanaşmıyorum çay kahve v.s herhangi bir bitki çayı dahi içmiyorum sadece sıcak suya bol limon sıkıyorum bunu içiyorum canım çok çay istediği zaman ayran vazgeçilmezim

bende turşu suyu acııı ve ayrannn başka bişey istemıyo canım,

Kızlar merhaba.Başlığı görünce yazmadan edemedim.Ben 2011 nisan annesiyim.Daha doğrusu nisan annesi olmayı planlarken aceleci bebeşim yüzünden mart annesi oluverdim.Geçen sene bu zamanlarda sizinle aynı telaşları yaşıyordum.Nasıl heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Benim oğlum bugün tam 6 aylık oldu.İnşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Hayırlı doğumlar hepinize.

amin inş...saol paylaşımın için, ben bi ara nisan 2011 anneleri topicine bakmıştım zaten orda pek nisanda anne olan yok sanırsam, çoğu anne martta pırtlatmış, artık yeni nesil aceleci, benim zaten nisan başı ama sanmıyorum nisana kalcanı, babası ve benim gibi oda martta pıtlıcak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…