2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zeynebe bak hele...bi açıldı tutabilene aşkolsun..alışveriş çılgını seni

gözün aydın cnm..maşallah

ben ayrı olanlardan aldım dediğin gibi ya az çamaşır atacaksın diğerine ya da 2 defada kurutacaksın tabii yer açısından tasarruf ama şu an pek mantıklı değil benim çamaşır mak. bosch kurutma da siemens çok memnunuz bu ikiliden

benim çmş.makinem arçelik ama bidaha hiçbir arçeliği eve sokmayacağım.kurutmayı bosch almayı düşünüyorum
canım ona tesisat filan gerekiyormu,benim boş bi odam varda eğer yanlız elektrikle halloluyorsa oraya koymak istiyorum

maşallahh canım bebişinee

benim de var kendime ait el örgüsü kazaklar atıyom makiya yıkanıyo atıyom makinaya kuruyo çocuğunkileri de öyle yapcam at yıkansın gittiği yere kadar zaten bozulana kadar çoktan küçülmüş olur bi de elde yıkamayla uğraşamam

kuzu istersen gidere veriyosun istersen de haznesi var oraya doluyo benim de başka odada benim beyaz eşyalarım bosch ve siemensten oluşyo çok da memnunuz tavsiye ederim

dimi yaaa zaten her seferinde elde kim yıkayacak onları, dediğin gibi bozulduğu yere kadar artık :)

oy oy canım alışveriş çılgınlıgı başladı git gez al canım zaten çok bile bekledik biz hırlı alışverişler tatlım bende bi aksılık olmazsa yarın 2. alışverişe cıkıcam baya kabarık bi liste yapdım eşim kucuk dilini yutabilir yandı yanee
petuşum benim ablam ıkı cocuk annesi o burdayken kıyafetlerini aldık beraber zaten yazmıstım bi baktım ablam hepsını topladı bir attı dedim ayırmıcanmı hic gerek yok renkli renksiz 30 derecede yıkadık dalin toz sabun birazcıkda yumusatıcı ile bi sorun olmadı canım sen bilin gene tabee
gozun aydın vcanım masallah bebişineeee
ya bu camasır kurutma makınelerıbnı cok ovuolar yaa arkadasımda demıstı cok rahat dıyee şart olcak galıba ılerde

İyi akşamlar kızlar, ben de ara ara girer bakarım topiğe. bebek deterjanı ve yıkama işlemlerini konuşuyorsunuz. benim başıma geleni söyleyeyim. dalininkini aldım ben. 2 takım yıkadım. hatta biriniz renkli beyaz nasıl ayırt ederiz ki yıkarken demişti. yani hepsinde renk var. ben de takım takım yıkadım. iyi ki öyle yaPMIŞIM. takımlardan biri krem kırmızıydı, oldular mı sana pembe kırmızı. bir de oğlum olacak Allah izin verirse...güya bilindik bir marka hem de. aynı markadan 1 tane daha vardı. kesin o da boyayacak yani. benim hastane çıkışları elimde patladı. mağazaya götüreceğim ama yeniden de alacağım sonuçta. o yüzden fazla ertelemeyin ve güvenmediğimiz takımları kendi gruplarıyla yıkayın. iyi ki bütün çamaşırları bir atmamışım. yoksa ne oludu halim:26::26:

haayyy bin kunduzzzz bide öle bi olasılık var dimi ne yapsak acaba yaa.. suya mı bassak önceden :26::26: tek tek yıkanmaz ki yahu ömür törpüsüüü

tam yararlı bi konuya başlamıştıkki gün boyu yapılan geyikten sonra çıkıorum şimdi:))
hadi ii tatiller kızlar, öpüyossss

heee çocuğa pespembe giydirirdin çocuğu artıkın

haayyy bin kunduzzzz bide öle bi olasılık var dimi ne yapsak acaba yaa.. suya mı bassak önceden :26::26: tek tek yıkanmaz ki yahu ömür törpüsüüü

sorma, ne su dayanır, ne deterjani, ne de makina. minnak minnak zaten hepsi. özellikle kırmızı, lacivert, mor gibi baskın renklerde olabilir. ama dediğim gibi malın kalitesiyle de ilgili. benim şaşırdığım yılların markası bir üründe olması. diğer takımım başka marka mis gibi yıkandılar. şüphelendiklerini ayırırsın olmazsa. hoş benim talihsizliğim de olabilir bu.

heee çocuğa pespembe giydirirdin çocuğu artıkın

ama kıyamam ben ona, hastane çıkışları feda olsun oğluma. zaten ilk alışverişlerde cahillikle organik takımını da yanlışlıkla kız almışım. hediye ettim arkadaşa. bunlar da hediye edilmezki artık. inşallah geri alırlar.

evet o yumuşatıcılarda özellikle renk veren maddeler kanserojenmiş canım,ben de duydum onu,hatta ben bir ara çok öksürmüştüm,göğüs hastalıklarına çıkmıştım astım mı oldum diye,oradaki doktor da bana yumuşatıcı kullanma hatta sprey şeklinde olan deterjanları da(cill it bang tarzı olanlar) kullanma,ben kullanmıyorum demişti 3 sene önce ,o koku yayan şeyler ciğerlere yapışıyomuş,ben gündelik hayatımdan yumuşatıcıyı çıkardım,kendi çamaşırlarıma da kullanmıyorum zaten,bebeğe hiç kullanmam,jel deterjan kullanıyorum,sertleşmiyo çamaşırlar,hatta Frosch u tavsiye ederim,çamaşırlar evde kururken bile koku yaymıyo,tabi çok da deterjan deterjan kokmuyo çamaşırlar yumuşatıcı varkenki gibi.Ben hacı şakir granül sabun tozu aldım,onunla yıkıcam bebişin kıyafetlerini,hatta belki kendi çamaşırlarıma bile kullanmaya başlarım,çevremde kullananlar var,çamaşırlar yumuşacık oluyo diyolar,denemedim daha,yumuşatıcı da kullanmıcam,makinada çözünmez diyosan bir bardağın içinde suda eritip deterjan gözüne öyle de dökebilirsin,forumlarda okumuştum bu yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…