zeynebe bak hele...bi açıldı tutabilene aşkolsun..alışveriş çılgını senikızlar bende dayanamayıp bebeğim için aldığım detarjanları kendimiz için kullanmaya başlayabilirim.
Zaten dalin şampuan dalin bebe yağı kullanıyorum kendimde
ve de öpüyorum sizi
ikeaya gidiyos bakalım güzel şeyler alabilecekmişiz deniz kızım için..
iyi akşamlar
Doktordan geldik teyzeleri bebisim 30+2 1700gr olmusuz....karnımda sertleşme oluyor dedim nst ye bağladı 20 dk o sertleşme sanciymis iki küçük kazılma çıktı.bı dahaki kontrolü 2hafta sonraya verdi....hayırlısı artık diyelim
bu makine 1 senedir kafamı kurcalıyor
sorun şu acaba ayrı kurutmamı alsam yoksa kurutmalı çamaşır makinesimi alsam.
çünkü ayrı alırsam banyomda koycak yer yok,ufak tuvalete koycam oda zor olur herhalde makineden alıp obürüne koy.ama ikisi 1 arad olan mak,inelerde max. 3kg. kurutuyor bi seferde
bu kararsızlık yüzünden 1 senedir alamıyorum
senin makine marka ve modeli nasıl canım
şu nst dediğiniz normal doğum yapacakların bağlandığı bişeymi ben ilk kızımda bağlanmamıştım buna,acaba 2.de doktor bağlarmı
ben ayrı olanlardan aldım dediğin gibi ya az çamaşır atacaksın diğerine ya da 2 defada kurutacaksın tabii yer açısından tasarruf ama şu an pek mantıklı değil benim çamaşır mak. bosch kurutma da siemens çok memnunuz bu ikiliden
Doktordan geldik teyzeleri bebisim 30+2 1700gr olmusuz....karnımda sertleşme oluyor dedim nst ye bağladı 20 dk o sertleşme sanciymis iki küçük kazılma çıktı.bı dahaki kontrolü 2hafta sonraya verdi....hayırlısı artık diyelim
bende öyle düşünüyom canım. eczanede gördüm süt pompası kiralanır die yazmışlar.. sormadım ne kadardır, ne kadar süre ile kiralanır die. ama şimdilik acele etmiyorum pompa konusunda 4-5 ay evdeyiz emziririz inşallah sonrasında bakıcam bende... çok acil ihtiyac olursada aventin elektriklisi tercihimm...
oda doğru ama benim anam pimpiriklidir ben o kadar ördüm giydirmiyon die başımın etini yemese bari... yada haftasonu örügülerim toplimmm götürüm ona yıkasın versin dicem ama atıverir makinayaa vallaa cıxx
benim çmş.makinem arçelik ama bidaha hiçbir arçeliği eve sokmayacağım.kurutmayı bosch almayı düşünüyorum
canım ona tesisat filan gerekiyormu,benim boş bi odam varda eğer yanlız elektrikle halloluyorsa oraya koymak istiyorum
benim de var kendime ait el örgüsü kazaklar atıyom makiya yıkanıyo atıyom makinaya kuruyo çocuğunkileri de öyle yapcam at yıkansın gittiği yere kadar zaten bozulana kadar çoktan küçülmüş olur bi de elde yıkamayla uğraşamam
dimi yaaa zaten her seferinde elde kim yıkayacak onları, dediğin gibi bozulduğu yere kadar artık :)
oy oy canım alışveriş çılgınlıgı başladı git gez al canım zaten çok bile bekledik biz hırlı alışverişler tatlım bende bi aksılık olmazsa yarın 2. alışverişe cıkıcam baya kabarık bi liste yapdım eşim kucuk dilini yutabilir yandı yaneekızlar bende dayanamayıp bebeğim için aldığım detarjanları kendimiz için kullanmaya başlayabilirim.
Zaten dalin şampuan dalin bebe yağı kullanıyorum kendimde
ve de öpüyorum sizi
ikeaya gidiyos bakalım güzel şeyler alabilecekmişiz deniz kızım için..
iyi akşamlar
petuşum benim ablam ıkı cocuk annesi o burdayken kıyafetlerini aldık beraber zaten yazmıstım bi baktım ablam hepsını topladı bir attı dedim ayırmıcanmı hic gerek yok renkli renksiz 30 derecede yıkadık dalin toz sabun birazcıkda yumusatıcı ile bi sorun olmadı canım sen bilin gene tabeedalin:)) canım ben de nasıl ayırcaz kafam karışık...çünkü bembeyaz bişi yok..beyaz kenarı pembe çizgili..onlar bi solarsa falan mahvolur yani herşey...3-5 parçaya ayırcam yani hem riske atmamak adına..hemde en uygun renkleri bi arada yıkıcam...örgüler için acele etme bence çünkü zaten yeni doğanda bildiğim kadarıyla pat die örgü kullanılamıo...nisanda doğcak onlar toparlayana kadar örgü zamanı geçecek...doğum sırasında annen falan gelirse o halleder yada sonrada yapılır bence...makinanın soğuk su ayarındada yıkanabilir ama elde yıkamak daha ii olur örgünün sağlığı açısından:))
ya bu camasır kurutma makınelerıbnı cok ovuolar yaa arkadasımda demıstı cok rahat dıyee şart olcak galıba ılerdeben ayrı olanlardan aldım dediğin gibi ya az çamaşır atacaksın diğerine ya da 2 defada kurutacaksın tabii yer açısından tasarruf ama şu an pek mantıklı değil benim çamaşır mak. bosch kurutma da siemens çok memnunuz bu ikiliden
İyi akşamlar kızlar, ben de ara ara girer bakarım topiğe. bebek deterjanı ve yıkama işlemlerini konuşuyorsunuz. benim başıma geleni söyleyeyim. dalininkini aldım ben. 2 takım yıkadım. hatta biriniz renkli beyaz nasıl ayırt ederiz ki yıkarken demişti. yani hepsinde renk var. ben de takım takım yıkadım. iyi ki öyle yaPMIŞIM. takımlardan biri krem kırmızıydı, oldular mı sana pembe kırmızı. bir de oğlum olacak Allah izin verirse...güya bilindik bir marka hem de. aynı markadan 1 tane daha vardı. kesin o da boyayacak yani. benim hastane çıkışları elimde patladı. mağazaya götüreceğim ama yeniden de alacağım sonuçta. o yüzden fazla ertelemeyin ve güvenmediğimiz takımları kendi gruplarıyla yıkayın. iyi ki bütün çamaşırları bir atmamışım. yoksa ne oludu halim:26::26:
İyi akşamlar kızlar, ben de ara ara girer bakarım topiğe. bebek deterjanı ve yıkama işlemlerini konuşuyorsunuz. benim başıma geleni söyleyeyim. dalininkini aldım ben. 2 takım yıkadım. hatta biriniz renkli beyaz nasıl ayırt ederiz ki yıkarken demişti. yani hepsinde renk var. ben de takım takım yıkadım. iyi ki öyle yaPMIŞIM. takımlardan biri krem kırmızıydı, oldular mı sana pembe kırmızı. bir de oğlum olacak Allah izin verirse...güya bilindik bir marka hem de. aynı markadan 1 tane daha vardı. kesin o da boyayacak yani. benim hastane çıkışları elimde patladı. mağazaya götüreceğim ama yeniden de alacağım sonuçta. o yüzden fazla ertelemeyin ve güvenmediğimiz takımları kendi gruplarıyla yıkayın. iyi ki bütün çamaşırları bir atmamışım. yoksa ne oludu halim:26::26:
haayyy bin kunduzzzzbide öle bi olasılık var dimi ne yapsak acaba yaa.. suya mı bassak önceden :26::26: tek tek yıkanmaz ki yahu ömür törpüsüüü
tam yararlı bi konuya başlamıştıkki gün boyu yapılan geyikten sonra çıkıorum şimdi:))
hadi ii tatiller kızlar, öpüyossss
heee çocuğa pespembe giydirirdin çocuğu artıkın
yumuşatıcıyı makine en son alıyor ya..
pek iyi durulanmıyor yumuşatıcı.. hatta bizim bi doktor akrabamız var o bize demişti ki asla kullanmayın şöyle böyle.. bebek için değil biz koca insanlar için bile kullanmayın dedi..
ama kullanmayınca da kazık gibi oluyor herşey.. şimdi sen sorunca hatırladım doktorun dediklerini..
bilemedim yaa.. kullanırım herhalde yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?