2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben hiç duymadım canım, araştırmak lazım..

amiinnn... hepimiz inşallahh hemencecik doğururuzzz

al benden de o kadar yaaa... ama yinede ilk başlarda duvara çarpmış gibi kimyasallar içinde kalmasın yafrummm dikkat edecez biraz yavaş yavaş vercez narkozuu
bende alimm artık yaaa.. püfff.... hacışakir granullu sabun alcam ben... ama yumuşatıcı ne alıcam bilmiomm...
bide yıkarken renkli beyazlı die ayıracakmıyız, hepsi temiz aslında.. bide kaç derecede yıkamak lazım...
örgülere elimde yıkayamam ben yaa içim gıcıklarınır benim ıslak ve sabnlu örgüyü elleyemem ıyy kötü oldum yzarken bilee... makinada yıkasak ne olur ki bozulur mu?

:) Bendede ayni sorun vardi, altima 2 yorgan daha serdim.
Serdikten ilk 2 gün sonra hala biraz agriyordu bacaklarim, kollarim malum ónceki günlerden kalma..
Fakat sonra iyice gecti, sükür o derdim kalmadi..
Yani size tavsiyem altiniza yorgan sermeniz, umarim sizdede ise yarar

ben de siz alıyonuz diye aldm bir şey bildiğimden değil
yumuşatıcı konusunda ben daha bugün kendimi baştan çıkardım..bugüne kadar kullanmıodum..birden noldu bilmom..kendimi ikna ettim, pariside kendime uydurdum
he hee ben dee bayılırımmm..
ben gidiyorum kızlar..
öpüyorum her bi yerinizden.. mucx

bai bai

Kızlar ben de yumuşatıcı konusunda çok kararsızdım çok zararlıymış annem bana bile kızıyor kullanma diyor. O yüzden bebek için doğal yumuşatıcı içeren organik bebek deterjanı aldım. Friendly organic diye bir marka. Ne kadara aldım hatırlamıyorum ama internette 30 TLye satılıyor. Üzerinde 50 yıkama yazıyor. 50 yıkama için 30 TL uygun mu değil mi bilemiyorum. Ama en azından yumuşatıcı kullanma derdinden kurtuldum diye düşünüyorum. Bu haftasonu deneyeceğim deterjanı bakalım nasıl yumuşak olacak mı...

kıslar 34 haftalık bebek hakkındaki bilgilere bakarken bi de bakın ne buldum kafalardaki soru işaretlerine cevap verir heral bi de düşünün 34. hafta için konuşuyor 3 ay olayı hikaye yani bizim gibi tık olmayanlara değil de herşeye rağmen yola devam diyenlere

Anne ve baba adaylarının önemli bir kısmı bu gebelik haftalarından itibaren gebelikte cinsel ilişkiyle ilgili bazı kaygılar duyabilirler. Öncelikle özel bazı durumlar hariç, cinsel ilişkiyi gebeliğin bazı dönemlerinde kısıtlamak için geçerli bir neden olmadığını bilmelisiniz. Orgazm olma esnasında rahiminizde kısa süreli kasılmalar ortaya çıkabilir. Bu kasılmaların bebeğinize zarar verdiğine dair kanıt yoktur.
Cinsel ilişki için en rahat pozisyonu kendiniz belirlemelisiniz. Önceden alışkın olduğunuz cinsel ilişki pozisyonunu karnınızın üzerine baskı olmayacak şekilde ayarlamalısınız. Eğer kendinizi vajinal ilişkide rahat hissetmiyorsanız karşılıklı uyarma , oral seks gibi alternatif yöntemlerle cinselliğinizi yaşamaya devam edebilirsiniz. Bu haftalarda fiziksel ve psikolojik durumunuz nedeniyle cinsel arzunuz azalmış ve hatta yok olmuş olabilir. Kendinizi zorlamayın, eşiniz bunu mutlaka anlayışla karşılayacaktır.

ben bebeğe aldığım herşeyi uyku setide dahil yıkayacağım.çünkü zamanında tekstil sektörünün içinde olduğum için onların paketlenene kadar ne pis aşamalardan geçtiğini biliyorum.
uyku seti ve el örgüsü olan şeyleri hassas programa atacağım.diğerlerinide 40 derecede filan yıkayacağım
yumuşatıcı kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum çok zararlı.

kızlar bende dayanamayıp bebeğim için aldığım detarjanları kendimiz için kullanmaya başlayabilirim.
Zaten dalin şampuan dalin bebe yağı kullanıyorum kendimde

ve de öpüyorum sizi
ikeaya gidiyos bakalım güzel şeyler alabilecekmişiz deniz kızım için..

iyi akşamlar

bu makine 1 senedir kafamı kurcalıyor
sorun şu acaba ayrı kurutmamı alsam yoksa kurutmalı çamaşır makinesimi alsam.
çünkü ayrı alırsam banyomda koycak yer yok,ufak tuvalete koycam oda zor olur herhalde makineden alıp obürüne koy.ama ikisi 1 arad olan mak,inelerde max. 3kg. kurutuyor bi seferde
bu kararsızlık yüzünden 1 senedir alamıyorum
senin makine marka ve modeli nasıl canım

göğüs pompası kiralanabiliyormuş
lazım olacak mı gerek kalacak mı vs bilmediğimden
acaba kiralasam mı diyorum
ucuz bi şey de değil boşa para vermek istemiyorm
sizce?

dalin:)) canım ben de nasıl ayırcaz kafam karışık...çünkü bembeyaz bişi yok..beyaz kenarı pembe çizgili..onlar bi solarsa falan mahvolur yani herşey...3-5 parçaya ayırcam yani hem riske atmamak adına..hemde en uygun renkleri bi arada yıkıcam...örgüler için acele etme bence çünkü zaten yeni doğanda bildiğim kadarıyla pat die örgü kullanılamıo...nisanda doğcak onlar toparlayana kadar örgü zamanı geçecek...doğum sırasında annen falan gelirse o halleder yada sonrada yapılır bence...makinanın soğuk su ayarındada yıkanabilir ama elde yıkamak daha ii olur örgünün sağlığı açısından:))

şu ikea nerdeyse enn sevdiğim mağaza diyebilirm.çünkü kızımı oyun alanına bırakıp rahatça alışveriş yapıyorum bide ordaki ufak ev ve mutfak aletlerine bayılıyorum.
benim içinde gez olurmu

Doktordan geldik teyzeleri bebisim 30+2 1700gr olmusuz....karnımda sertleşme oluyor dedim nst ye bağladı 20 dk o sertleşme sanciymis iki küçük kazılma çıktı.bı dahaki kontrolü 2hafta sonraya verdi....hayırlısı artık diyelim

bence de yıkanması lazım kesin çünkü pislik olmasa bile ütülerinin bozulmaması için üzerinde kimyasallar var ve acayip tahriş ediyo normal insanı bile

şu nst dediğiniz normal doğum yapacakların bağlandığı bişeymi ben ilk kızımda bağlanmamıştım buna,acaba 2.de doktor bağlarmı

göğüs pompası kiralanabiliyormuş
lazım olacak mı gerek kalacak mı vs bilmediğimden
acaba kiralasam mı diyorum
ucuz bi şey de değil boşa para vermek istemiyorm
sizce?
bende öyle düşünüyom canım. eczanede gördüm süt pompası kiralanır die yazmışlar.. sormadım ne kadardır, ne kadar süre ile kiralanır die. ama şimdilik acele etmiyorum pompa konusunda 4-5 ay evdeyiz emziririz inşallah sonrasında bakıcam bende... çok acil ihtiyac olursada aventin elektriklisi tercihimm...

oda doğru ama benim anam pimpiriklidir ben o kadar ördüm giydirmiyon die başımın etini yemese bari... yada haftasonu örügülerim toplimmm götürüm ona yıkasın versin dicem ama atıverir makinayaa vallaa cıxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…