bende kendimizinkine kullanıyodum hemde baya bi döküyodum...
tamam ortaaam bende kullanıyomm.az bişi dökerim accık kokusu olsun yeter.. diyimde herif bugün alsın dalininkinden
olmazzz herifin almasın sen al..
3 çeşit koku var.. sen beğen bence..
içim rahatladı...dilşahh az daha pinpirikli o bilem almış yani..bana hertürlü farz yumuşatıcı
ha şöyle ortaaam ya...bende şimdi giderken alim bari...
mantıklı
pofff bende öyle yapim bari...gerisi değil şu yünleleri elde sudan geçirmek daha doğru sanki, makinaya atmaktansa..ama havalar fena sudan çıkarıp balkona asmak gerek..bu havadada asılmaz..evin içinde suyu sıkılmamış şey asılmaz...poffffff...havalar büktü belimizi..
ben netten baktımda yanlışmı baktım yaww :26:anladım cnm sgl
hmm goguse az zarar veriyor yani fiyat olarak cok pahalı ama ya o baktım da bide kullanmama gerek kalmazsa o kadar para verdigimede yazık olur diye de medela ya kaydım
çok mantıklı vallaa yaa
dogru soluyorsun cnm ya bide o var gerek kalmazsa be o yuzden avent almıcam avent cok pahalı geldi bana ya
aaa loly öylemi...ben medelayı daha pahalı die düşünmüştüm..ben avent elektrikliyi 195 e aldım..2 gün önce jokerde avent ürünlerinde indirim vardı..185 e satılyodu...tam hatırlamıom ama medelada böyle bi fiyattı sanki belkiş dahada pahalı...
Selam kızlarrrr bende inşaallah Nisan annesi olacağım, benide aranıza kabul edermisiniz
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm
öylemi tamamm ben bakıyım..bayılırım zaten deterjan yumuşatıcı koklamaya
ben hiç duymadım canım, araştırmak lazım..arkadaşlar bide buraya soruyum başka yerdede yazdım bebek doğduğunda emzirmeden önce göğsünün ucunu soğanın suyunu sürecekmişin hiç acımazmış bide ilk anne sütü vermeden 2 çay kaşığı narın suyunu içirirsen gaz sancısı olmazmış formlarda okudum uygulayan ve memnun olan çok kişi var hatta hemşireye demiş biri böyle yap die siz ne diyosunuz bebeişlerimize yapsakmı duydunuzmu böle bişey
kızlar benim eltimin bir normal doğum hikayesi var ki şimdi aklıma geldi Allah bize de nasip etsin öle ağrısız sızısız
Tv de bebek firarda vardı diyor hem onu izliyorum elimde meyve bi yiyom bi gülüyom diyo, sonra karnıma çok hafif bi ağrı girdi diyo
Wc ye gittim oturdum ki diyo bebeğin kafası baskı yapmış su falan gelmiş anlamış hemen arabayla hastaneye anında doğum ne sancı ne ağrı diyor inşallah benim gibi olursun diyip duruyor kocaman bi Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn diyelim
çok neşeli bi kadındır ya maşallah yani onu dinle hemen doğuma git yani
al benden de o kadar yaaa... ama yinede ilk başlarda duvara çarpmış gibi kimyasallar içinde kalmasın yafrummm dikkat edecez biraz yavaş yavaş vercez narkozuuya bende bu titizliği bu özeni bi ömür sürdüremeyecğimi bildiğim için...yefrumu sonradan şoka uğratmak istemiom..şimdiden alışsa ii olur
çünkü ben muhtemelen 1 seneye kalmaz onun giysileride bizimkiyle birlikte yıkamaya başlarım gibime gelio, tabi allah bana o sırada ayrı bi cesaret ayrı bi özen-düzen vermezse
bende alimm artık yaaa.. püfff.... hacışakir granullu sabun alcam ben... ama yumuşatıcı ne alıcam bilmiomm...ayy parissssssssssssss unutyodum bak...
eve giderken deterjan alcam...yrn belki bebik kıyafetlerini yıkamaya başlarım diorum..
deterjan hacışakirmiydi dalinmi?
yumuşatıcı kullandınmı?
bide herşeyyyy yıkanıomu...örgüler uyku seti...mont falan herşeyimi yıkıoz??? cibinliği falandamı yıkıoz???:44::44:
tunihan86
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese..
bu sabah çok kötü uyandık bacaklarım kalçam çürümüş gibi ağrıyor yaa birde gece göğsümün altında çok acı bi yanma girdi dokunamadım dokununca içten sanki etimi burkuyolarmış gibi bıçak saplıyolarmış gibi bi acı..nefesim kesildi resmen..çok uzun sürmedi Allahtan ama 25 dk inlediğimi biliyorum çok korktum ne olabilirki bu ?? ben iç çamaşırımın alt tarafı etimi kesti zannettim baktım bişey yok ama dokununca içten aynı onun acısı gibi bi acıydısizdede oldumu hiç şekerler?? nedirki bu yaa??
hayır her türlü acıya razıyımda acemiyiz bu konuda bebeğime bişey olmasın
yumuşatıcı konusunda ben daha bugün kendimi baştan çıkardım..bugüne kadar kullanmıodum..birden noldu bilmom..kendimi ikna ettim, pariside kendime uydurdumben de siz alıyonuz diye aldm bir şey bildiğimden değil
he hee ben dee bayılırımmm..
ben gidiyorum kızlar..
öpüyorum her bi yerinizden.. mucx
ben hiç duymadım canım, araştırmak lazım..
amiinnn... hepimiz inşallahh hemencecik doğururuzzz
al benden de o kadar yaaa... ama yinede ilk başlarda duvara çarpmış gibi kimyasallar içinde kalmasın yafrummm dikkat edecez biraz yavaş yavaş vercez narkozuu
bende alimm artık yaaa.. püfff.... hacışakir granullu sabun alcam ben... ama yumuşatıcı ne alıcam bilmiomm...
bide yıkarken renkli beyazlı die ayıracakmıyız, hepsi temiz aslında.. bide kaç derecede yıkamak lazım...
örgülere elimde yıkayamam ben yaa içim gıcıklarınır benim ıslak ve sabnlu örgüyü elleyemem ıyy kötü oldum yzarken bilee... makinada yıkasak ne olur ki bozulur mu?
ben özel bişiy kullanmıycam kendimize neyse ona da o alışmasın sonra dumura uğrar kuzum nereye kadar ayrı yıkanacak yumuşatıcısız kazık gibi oluyo diyenlere kurtma makinasını öneriyorum hem çok hijyenik hem dee yumuşacık ve kesinlikle yumuşatıcının yaptığından en az 3-4 kat daha yumuşak kurutma makinasını çok tavsiye ediyorum bebekten sonra çamaşır çok artacak kesinlikle alın zaman kaybetmeyim zira ben kaybettiğim zamana üzülüyorum
ben hiç duymadım canım, araştırmak lazım..
amiinnn... hepimiz inşallahh hemencecik doğururuzzz
al benden de o kadar yaaa... ama yinede ilk başlarda duvara çarpmış gibi kimyasallar içinde kalmasın yafrummm dikkat edecez biraz yavaş yavaş vercez narkozuu
bende alimm artık yaaa.. püfff.... hacışakir granullu sabun alcam ben... ama yumuşatıcı ne alıcam bilmiomm...
bide yıkarken renkli beyazlı die ayıracakmıyız, hepsi temiz aslında.. bide kaç derecede yıkamak lazım...
örgülere elimde yıkayamam ben yaa içim gıcıklarınır benim ıslak ve sabnlu örgüyü elleyemem ıyy kötü oldum yzarken bilee... makinada yıkasak ne olur ki bozulur mu?
kızlar bende dayanamayıp bebeğim için aldığım detarjanları kendimiz için kullanmaya başlayabilirim.
Zaten dalin şampuan dalin bebe yağı kullanıyorum kendimde
ve de öpüyorum sizi
ikeaya gidiyos bakalım güzel şeyler alabilecekmişiz deniz kızım için..
iyi akşamlar
ben bebeğe aldığım herşeyi uyku setide dahil yıkayacağım.çünkü zamanında tekstil sektörünün içinde olduğum için onların paketlenene kadar ne pis aşamalardan geçtiğini biliyorum.
uyku seti ve el örgüsü olan şeyleri hassas programa atacağım.diğerlerinide 40 derecede filan yıkayacağım
yumuşatıcı kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum çok zararlı.
Doktordan geldik teyzeleri bebisim 30+2 1700gr olmusuz....karnımda sertleşme oluyor dedim nst ye bağladı 20 dk o sertleşme sanciymis iki küçük kazılma çıktı.bı dahaki kontrolü 2hafta sonraya verdi....hayırlısı artık diyelim
bende öyle düşünüyom canım. eczanede gördüm süt pompası kiralanır die yazmışlar.. sormadım ne kadardır, ne kadar süre ile kiralanır die. ama şimdilik acele etmiyorum pompa konusunda 4-5 ay evdeyiz emziririz inşallah sonrasında bakıcam bende... çok acil ihtiyac olursada aventin elektriklisi tercihimm...göğüs pompası kiralanabiliyormuş
lazım olacak mı gerek kalacak mı vs bilmediğimden
acaba kiralasam mı diyorum
ucuz bi şey de değil boşa para vermek istemiyorm
sizce?
dalin:)) canım ben de nasıl ayırcaz kafam karışık...çünkü bembeyaz bişi yok..beyaz kenarı pembe çizgili..onlar bi solarsa falan mahvolur yani herşey...3-5 parçaya ayırcam yani hem riske atmamak adına..hemde en uygun renkleri bi arada yıkıcam...örgüler için acele etme bence çünkü zaten yeni doğanda bildiğim kadarıyla pat die örgü kullanılamıo...nisanda doğcak onlar toparlayana kadar örgü zamanı geçecek...doğum sırasında annen falan gelirse o halleder yada sonrada yapılır bence...makinanın soğuk su ayarındada yıkanabilir ama elde yıkamak daha ii olur örgünün sağlığı açısından:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?