arkadaşlar bide buraya soruyum başka yerdede yazdım bebek doğduğunda emzirmeden önce göğsünün ucunu soğanın suyunu sürecekmişin hiç acımazmış bide ilk anne sütü vermeden 2 çay kaşığı narın suyunu içirirsen gaz sancısı olmazmış formlarda okudum uygulayan ve memnun olan çok kişi var hatta hemşireye demiş biri böyle yap die siz ne diyosunuz bebeişlerimize yapsakmı duydunuzmu böle bişey
selam guzel anneler.sıze bırsey soracagım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.yumurtlama takıbı yapıpda hamıle kalan varmı.bana yardımcı olurmusunuz lutfen
evet o nar olayını ben de okudum,hatta buzluğa bir tane bütün 8-10 tane de tane şeklinde nar attım,doğum anında hastaneye giderken aklıma gelir mi bilmem amam eve gelince denicem,ben ağzına bir iki tane tane narı sıkmak yeterli diye okudum.Deneyenlerin %99 u neredeyse sonuçtan memnun,bebeğe antibiyotik veriyo doktorlar,gerekirse bi yığın ilaç veriyolar da bir damla nar suyu mu zarar vericek,denemeyi düşünüyorum.göğüslere soğan suyubu da hastanede süremem heralde de eğer çok yara olursa evde tedavi amaçlı sürebilirim,bilmiyorum,göğüs kalkanı ve lansinoh göğüs kremini aldım,yara olmaz umarım
canım benimki yumurta takibi yapıldı ben öyle hamile kaldım ama iğne falanda kullandım tabi
bende yumurtlama testı aldım onu yaptım 26 ocakda adet olmustum.adetımın 14. ve 15. gunu cıft cızgı cıktı yumurtlama testımde.bugun tek cızgı cıktı.sanırım yumurtlama ıkıgıun surdu benım.sızın bebegınızın cınsıyetı ne acaba.hayırlı olsun
29+6 dayız biz. Ben de 1300 gr üstü çıkmasını bekliyordum ama 1100müş ama normalmiş. Sen kaçıncı haftandasın? Bence 7. aydan itibaren 3 haftada bir doktorun görmesi daha sağlıklı.
canım ben şuan 31+3haftalık hamileyim bende yaklaşık 1 hafta sonra dr gidicem bakalım bana enson suyun biraz az demişti şuan elimden geldigi kadar bol su içiyorum...........
ben Eskişehirdeyim,buradaki bir özel hastanede doğumm yapıcam,yenidoğan yoğun bakım ünitesi var,SGK anlaşması var,aksilik olmazsa normal doğum yapıcam fiyatı 550 tl civarıydı sanırım,sezaryen olursa 200 tl ye yakın bir fark var arada.Arkadaşım ve eşimin kuzeni aynı hastanede doğum yaptı,memnunlardı,hatta arkadaşımla doktorlaımız aynı,arkadaşımın doğumu akşam 6 gibi bekleniyodu açılması geç olunca gece 00:30 da doğum yaptı,doktor 6.5 saat sadece arkadaşım için sancı odasının oradaki odada bekledi,sezaryene alıp çabucak gidebilirdi ama bekledi emiş oradaki personel,hatta bu konuda aynı hastanenin diğer kadın doğumcularına göre daha sabırlıymış,arkadaşım aynı zamanda hastanenin başka bir semtteki polikliniğinde çalışıyor,araştırma yapmıştı yani.doktoruma bu nedenle güveniyorum,sorduğumda da doğumunda ben de bulunucam dedi.Devletteki doğum evinden geçmiş bu hastaneye,devlettyeken her doğumda gebenin yanında olamıyorduk ama burda ben de doğumuna giricem eğer şehir dışında vs olmak zorunda kalmazsam dedi,umarım bi aksilik olmaz da normal deoğum yaparım ve doktorum yanımda olur
arkadaşlar biliyorum bu soruyu yüz kere sordum ama aydınlatıcı bir cevap alamadım.
şimdi devlet memeurları için 32 den sonra yasal izin başlıyor. ve biz izne çıkmayacaksak çalışabilir belgesi alıyoruz. bu belgeyi kurumumuza teslim ettikten sonra rapor alabiliyor muyuz. yoksa zaten yasal izni hakettik diye doktor rapor vermiyor mu. hem evde yatmak istiyorum hem de iznimden gitsin istemiyorum. ağustosa kadar maaş almam lazım.
araştıran varsa lütfen yazsın.
kuzu eğer rapor alırsan o zaman izni sonraya aktarsan da izinden düşüyo istresen 32 de alır iznini ayrılırsın istersen de 37ye kdr çalışırsın sana kalmış ama hem izne ayrılma hem de rapor al olmuyo
yaa...neden yaaa.... e peki başka bir bölümden alsam. atıyorum grip olup kbb den alsam da olmuyor mu
yol çok uzak 55 km. zorlanıyorum artık
yok kzu olmuyo hatta sevk bile düşüyo günden
hadi kumsal söyle lütfen 31 den önce alsam da mı olmaz 20 gün filan....
yok ukzu olmaz yine 32 deyince ya çalışır ya da çalışmaz diye rapor alacaksın çakışırsa gider izninden izni ben versem 3 yıl ücretli 5 yıl ücretsiz verirdim
yok ukzu olmaz yine 32 deyince ya çalışır ya da çalışmaz diye rapor alacaksın çakışırsa gider izninden izni ben versem 3 yıl ücretli 5 yıl ücretsiz verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?