2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet o nar olayını ben de okudum,hatta buzluğa bir tane bütün 8-10 tane de tane şeklinde nar attım,doğum anında hastaneye giderken aklıma gelir mi bilmem amam eve gelince denicem,ben ağzına bir iki tane tane narı sıkmak yeterli diye okudum.Deneyenlerin %99 u neredeyse sonuçtan memnun,bebeğe antibiyotik veriyo doktorlar,gerekirse bi yığın ilaç veriyolar da bir damla nar suyu mu zarar vericek,denemeyi düşünüyorum.göğüslere soğan suyubu da hastanede süremem heralde de eğer çok yara olursa evde tedavi amaçlı sürebilirim,bilmiyorum,göğüs kalkanı ve lansinoh göğüs kremini aldım,yara olmaz umarım

selam guzel anneler.sıze bırsey soracagım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.yumurtlama takıbı yapıpda hamıle kalan varmı.bana yardımcı olurmusunuz lutfen

selam guzel anneler.sıze bırsey soracagım acaba yumurtlama gununde hamıle kalan varmı aranızda.yumurtlama takıbı yapıpda hamıle kalan varmı.bana yardımcı olurmusunuz lutfen

canım benimki yumurta takibi yapıldı ben öyle hamile kaldım ama iğne falanda kullandım tabi

uygulayanlar memnun kaldığına göre bi sakıncası yok dediğin gibi o kadar ilaç veriyolar doğal meyvedende bişey olmaz heralde bende deniycem teşekkür ederim canım

canım benimki yumurta takibi yapıldı ben öyle hamile kaldım ama iğne falanda kullandım tabi

bende yumurtlama testı aldım onu yaptım 26 ocakda adet olmustum.adetımın 14. ve 15. gunu cıft cızgı cıktı yumurtlama testımde.bugun tek cızgı cıktı.sanırım yumurtlama ıkıgıun surdu benım.sızın bebegınızın cınsıyetı ne acaba.hayırlı olsun

teşekkür ederim canım erkek benimki bu yumurta takibini benim doktorum yaptı kendim yapmadım adetin 4. günü ilaça başladım büyütmek için iğne kullandım yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurundum sonra günaşırı ilişki bidaha adet olana kadar adet olursan gel dedi olmadım ilk denemede tuttu şükür senin imkanın varsa doktorda tedavi ol derim

canım bende eskişehirdeyim hangi dr gidiyorsun....kaç haftalık hamilesin ben 31+3 haftalık hamileyim

arkadaşlar biliyorum bu soruyu yüz kere sordum ama aydınlatıcı bir cevap alamadım.
şimdi devlet memeurları için 32 den sonra yasal izin başlıyor. ve biz izne çıkmayacaksak çalışabilir belgesi alıyoruz. bu belgeyi kurumumuza teslim ettikten sonra rapor alabiliyor muyuz. yoksa zaten yasal izni hakettik diye doktor rapor vermiyor mu. hem evde yatmak istiyorum hem de iznimden gitsin istemiyorum. ağustosa kadar maaş almam lazım.
araştıran varsa lütfen yazsın.

kuzu eğer rapor alırsan o zaman izni sonraya aktarsan da izinden düşüyo istresen 32 de alır iznini ayrılırsın istersen de 37ye kdr çalışırsın sana kalmış ama hem izne ayrılma hem de rapor al olmuyo

kuzu eğer rapor alırsan o zaman izni sonraya aktarsan da izinden düşüyo istresen 32 de alır iznini ayrılırsın istersen de 37ye kdr çalışırsın sana kalmış ama hem izne ayrılma hem de rapor al olmuyo

yaa...neden yaaa.... e peki başka bir bölümden alsam. atıyorum grip olup kbb den alsam da olmuyor mu
yol çok uzak 55 km. zorlanıyorum artık

bir de şunu sorayım. diyelim ki 31. haftada 20 günlük rapor aldım doğal oalrak işe başladığım 33+...larda oalcağım. o zaman da mı iznimizden düşüyor. yoksa 32 den önce rapor aldığımız için rapordan sonra işe başlayınca mı çalışabilir belgesini götürüyoruz....biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

kızlar benim bu akşam sık sık karnım sertleşti magnezyum içtimm hafifledi biraz dr düzensizse sorun yok demişti ama endişelendim yaşayan var mı:18:

yok ukzu olmaz yine 32 deyince ya çalışır ya da çalışmaz diye rapor alacaksın çakışırsa gider izninden izni ben versem 3 yıl ücretli 5 yıl ücretsiz verirdim

ağlamak istiyorummm...
ne hayaller kurmuştum....
kurabiye yapıp dolaba koycaktım...börek yapacaktım...
evde yan gelip yatacaktım....
ev hanımı olacaktım son kez çocuk doğmadan...
ben şimdi napimmm yaaa....
moralim acayip bozukk....
sağol canım cevabın için...hiç değilse gerçeklerle bir hafta önce yüzleştim

yok ukzu olmaz yine 32 deyince ya çalışır ya da çalışmaz diye rapor alacaksın çakışırsa gider izninden izni ben versem 3 yıl ücretli 5 yıl ücretsiz verirdim

ağlamak istiyorummm...

ağlamak istiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…