kızlar benim bu akşam sık sık karnım sertleşti magnezyum içtimm hafifledi biraz dr düzensizse sorun yok demişti ama endişelendim yaşayan var mı:18:
kızlar benim bu akşam sık sık karnım sertleşti magnezyum içtimm hafifledi biraz dr düzensizse sorun yok demişti ama endişelendim yaşayan var mı:18:
ara sıra bende de oluyor canım...hatta geçen biraz uzun süre yürüdüm sanki karnımda taş var gibiydi...
arada oluyordu ama bu gece artınca korktum:18:
şu ikea nerdeyse enn sevdiğim mağaza diyebilirm.çünkü kızımı oyun alanına bırakıp rahatça alışveriş yapıyorum bide ordaki ufak ev ve mutfak aletlerine bayılıyorum.
benim içinde gez olurmu
zeynebe bak hele...bi açıldı tutabilene aşkolsun..alışveriş çılgını seni
gözün aydın cnm..maşallah
oy oy canım alışveriş çılgınlıgı başladı git gez al canım zaten çok bile bekledik biz hırlı alışverişler tatlım bende bi aksılık olmazsa yarın 2. alışverişe cıkıcam baya kabarık bi liste yapdım eşim kucuk dilini yutabilir yandı yanee
petuşum benim ablam ıkı cocuk annesi o burdayken kıyafetlerini aldık beraber zaten yazmıstım bi baktım ablam hepsını topladı bir attı dedim ayırmıcanmı hic gerek yok renkli renksiz 30 derecede yıkadık dalin toz sabun birazcıkda yumusatıcı ile bi sorun olmadı canım sen bilin gene tabee
gozun aydın vcanım masallah bebişineeee
ya bu camasır kurutma makınelerıbnı cok ovuolar yaa arkadasımda demıstı cok rahat dıyee şart olcak galıba ılerde
hoşgeldin canım
Hoşbuldum Zeynepcim, senin meleğinin gelmesine ne kadar var...
şekerim bekliyosssss fotolarııı
Allah izin verirse 5 nisan canım
az kaldı
senin ne kadar var?
Senin çok az kalmış, bizimde kısmetse 28 nisan, nisan sonu mayıs başı dedi ama doktorumuz, cinsiyetiniz ne
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...klerimize-neler-aliyoruz-20.html#post23080978
işte bizim cicilerimizzzzzz
AA zeynebim kızına iyi sahip çık valla ben kime sorsam erkek diyo senin kızı kaparlar havada karada
Benimkide erkek teyzesi, Allah inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip eder.
Bugün doktora gitcez bizde teyzesi 28. haftamızı doldurduk pazartesi 29 olcaz kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?