2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım kıyafetlerin yarısı hediye sayılır,
yeni çıktık alışverişe biz hiçbişeyimiz yoktu

heheheheh
benim kızımın babası tehlikeli o yüzden kimse yanaşmıyor

ay maşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh
ben de çok özledim ama muayenemiz 23.de daha çok var beeee

Evet ya seninkine daha ne kadar çok vrmış bekle sen bekle ben bebeğimi görcem inşaallah saat 4 de, hep dayanamayıp sabaha alıyordum ama bugün doktorumuz çok doluymuş akşam 4 e verdiler randevumuzu neyse bebeğim sağlıklı olsunda akşama inşaallah güzel haberler yazarız buradan, sen hangi şehirdesin

inşallah canım
istanbuldayım ben...

canım kıyafetlerin yarısı hediye sayılır,
yeni çıktık alışverişe biz hiçbişeyimiz yoktu

Biz de daha hiç bişey almadık, ailelerden uzakta olduğumuz için hediye de gelmedi, bitek hamile kaldığımı yeni öğrenince babası akşama sürpriz yapıp ve kız olacağını düşünüp ayıcıklı turuncu bi zıbın takımı almıştı bitek o var, hıı bide bir arkadaşımız oyun parkı verdi ama kullanılmış

alırsın kuzu merak etme hiçbişey olmasa internet var çok uygun hem de bol bol taksit herşey hop kapıda ilk başta acele olanları alırsın derken gider de gider biraz büyük alırsın ben öyle yaptım 0-3 ay pek yok bkaçı hariç ilk başta büyük giyer sonra denk olur bu arada sen nerden yazıyosun ne iş yapıyosun

Alışverişi bidahaki aya bıraktık bizde kumsalım tabi akşam doktor kontrolümüz var erken doğum riski felan demezse 1 ay daha bekleyip öyle alcaz bebeğimin eşyalarını, ilk etapta gerekli şeyleri alcaz zaen dğum olunca hediyeler çok çok gelir nasılsa düşünüyoruz:) Ben Antalyadan yazıyorum, memurum, sen hangi şehirdesin, çaılşıyormusun, bebeğin kaç haftalık

ben dirnedeyim cnm öğretmenim kızımız da 33 haftalık bizim yazdığımız mesajlar var ya onun altındaki çizelgeden çocuğumuzun cinsiyetini ve haftasını öğrenebilirsin bu arada kendine de çizelge oluşturabilirsin

bak gönderiyorum linki gebelik çizelgesi nasıl yapılır sen de yap da koy bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Evet bende çizelge yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum, bide senin çizelgeden anlayamadım ben kaçıncı haftada olduğunu

kuzu ciciler çok hoş maşallah ya hesapladınız mı ne kaar tuttu peki bunlar

canım orda bir iki kıyafet hediye birde puset hediye. Diğerleri 750-800 e geldi canım.
daha çok eksiğimiz var bizimde, bir iki hafta içinde onları da tamamlamaya çalışıcaz.
En önemlisi beşik, şifonyer, uyku seti, termometre, küvet seti falan yok :)) En masraflıları kaldı sanırsam heheheh :)))
birkaç saniye önce · Beğen

olur canım yaparsınız. Daha vakit var çok şükür.
Bir yerden başlamak lazımmış.
Biz 28. haftanın sonuna kadar bir iğne almadık. Bir mağazaya bile girmedik.
İnternetten iç geçirip durdum hep ben.

Ama Allaha çok şükür, yavaş yavaş oluyor herşey...

yok kuzu o büyükler o kadar tutmuyo tabii alacağın markaya göre değişir ama yanigöze görünmeyen ufaklıklar daha çok tutuyo

anaam o kadar mı beceriksizim bee 32 hafta 4 günlük diyo ama

tAMAM Kumsalım seninki anlaşılıyormuşda bende problem var ingilizce yazıları bi o kusana ben direk ibreye bakarak anlamaya çalıştım da o yüzdn anlayamadım, benimki anlaşılıyormu tekrar mı yapsam ya acaba

evet ama tarihlerde hata olmuş canım

Zeynep ilk tarih yazılı yere şekilde anlattıkları gibi son adet tarihimi girdim altında bi tarih yazan yer daha var orayla i lgili resimde herhangi birşey yazmamışlar burayada tarih girin diye bende girmedim acaba o yüzden mi olmadı dur bidaha deniyeyim ben

ikincisine de tahmini doğum tarihi yazılıyor sanırım canım

son adet tarihi değil canm muhtemel doğum tarihi giriliyor
o hatayı ilk ben de yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…