2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ilk tarih alanına
tahmini doğum tarihi (Expected Due Date)
ikinci alana son adet tarihin (Last Menstrual Period) olacak

Evet yaptım kızlar çok teşekkür ediyorum, hepinizi görmesemde çok sevdim, çok sıcak bi site burası, hepinizi öpüyorum şimdilik çıkmam lazım, temizlk yapcam sonra eşim gelcek doktora gitcez, doktordan sonra tekrar yazarım size, beni bekleyin, şimdiden hepinizi ösledimmmm

hadi hayırlı haberlerle gel canım

canım bende eskişehirdeyim hangi dr gidiyorsun....kaç haftalık hamilesin ben 31+3 haftalık hamileyim

Ben Ümit'e gidiyorum canım,doktrum Talat Remzi Demirkol,ama merkezdeki poliklinikte muayene ediyo,doğum büyük hastanede olucak,evime ve işime yakın diye tıp merkezine gidiyorum muayeneye ben.30+1 haftalığım ben de

kızlar bişi sorcam,bu göğüs uçları koyulaşıyo ya hamilelikte ,peki göğüs ucunun çevresinde hiç yağ bezesi gibi küçük kabarcıklar çıkan oldu mu aranızda?sol göğsümde ,göğüs ucunun hemen dibinde 6-7 tane var gibi bende,sağ göğsümdeyse sadece 2 tane var,ne ki bunlar acaba?Acıma,kaşıntı falan yok,sadece görüntü olarak komik geldi gözüme,pıtırcık gibi

oo o bnde 3. aydan beri var normalmiş

kızlar bi akıl verin simdi bn bu sene tayin istycem o yüzden odasını gittigim yerde yaparım diyodum ama düsününcede ilk 3 ayında burdayız o sürede nerde yatrcam ne yapsam bilemedim park yataklardan alayım giderken götrmesi kolay olur diyorum ama tayin cıkmazsada ahsabınımı alsam diyorum kararsz kaldım iyice

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size..

evet canım bendede baya var onlardan
dokunmamak gerekiyomuş tabi onlara

benim kendi evim olmasına rağmen ben oda yapmıyorum şu anda,3-4 yaşına kadar yatabileceği ahşap beşiklerden alıcam,yatak odamma koyucam ilk başlarda,biraz kendini bilsin,odasını öyle yaparım diyorum,hatta 2. yi düşünürsem odayı 2 çocuğa göre dizayn ederim belki,sen şimdi odasını yapsan da ilk aylarda mecburen yanında yatırmak için de bir şey almak zorundasın,ilk aylarda ayrı odada yatırmak zor olabilir emzirme açısından,bence hiç kasma,bebekken odası olup olmaması çok da önemli değil,tayinini bekle,çıkarsa taşındığın eve göre mobilya alırsın,belki burda alacağın mobilya gideceğin yerdeki eve uymaz,odası küçük olur falan,bence geçici bi şey almak daha mantıklı.

canım bendede küçük ahşaplardan var
ilk bir iki ay dönene kadar onda yatırıcam öyle bişey de olabilir..
daha bu gün kumsal dediki bana
park yatak uykusu hafif olan bebekler için uygun olmuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…