son adet tarihi değil canm muhtemel doğum tarihi giriliyor
o hatayı ilk ben de yaptm
Zeynepçiiiim hepsi çok güzeller canm iyi günlerde kullanın
zeyneeeep 30 hafta olduk bugün
30. haftamızı bitirdek tatlım benimmm
31. haftamızda oluyoruz yarından itibaren
yuppiiiii
Evet yaptım kızlar çok teşekkür ediyorum, hepinizi görmesemde çok sevdim, çok sıcak bi site burası, hepinizi öpüyorum şimdilik çıkmam lazım, temizlk yapcam sonra eşim gelcek doktora gitcez, doktordan sonra tekrar yazarım size, beni bekleyin, şimdiden hepinizi ösledimmmm
evet evet yani demem şu ki artk bizde de 30lu haftalar yazıyo
Kızlar yapabilmişmiyim takip cetvelini kaçıncı hafta anlaşılıyomu
canım bende eskişehirdeyim hangi dr gidiyorsun....kaç haftalık hamilesin ben 31+3 haftalık hamileyim
kızlar bişi sorcam,bu göğüs uçları koyulaşıyo ya hamilelikte ,peki göğüs ucunun çevresinde hiç yağ bezesi gibi küçük kabarcıklar çıkan oldu mu aranızda?sol göğsümde ,göğüs ucunun hemen dibinde 6-7 tane var gibi bende,sağ göğsümdeyse sadece 2 tane var,ne ki bunlar acaba?Acıma,kaşıntı falan yok,sadece görüntü olarak komik geldi gözüme,pıtırcık gibi
kızlar bişi sorcam,bu göğüs uçları koyulaşıyo ya hamilelikte ,peki göğüs ucunun çevresinde hiç yağ bezesi gibi küçük kabarcıklar çıkan oldu mu aranızda?sol göğsümde ,göğüs ucunun hemen dibinde 6-7 tane var gibi bende,sağ göğsümdeyse sadece 2 tane var,ne ki bunlar acaba?Acıma,kaşıntı falan yok,sadece görüntü olarak komik geldi gözüme,pıtırcık gibi
kızlar bi akıl verin simdi bn bu sene tayin istycem o yüzden odasını gittigim yerde yaparım diyodum ama düsününcede ilk 3 ayında burdayız o sürede nerde yatrcam ne yapsam bilemedim park yataklardan alayım giderken götrmesi kolay olur diyorum ama tayin cıkmazsada ahsabınımı alsam diyorum kararsz kaldım iyice
evet canım bendede baya var onlardan
dokunmamak gerekiyomuş tabi onlara
kızlar bi akıl verin simdi bn bu sene tayin istycem o yüzden odasını gittigim yerde yaparım diyodum ama düsününcede ilk 3 ayında burdayız o sürede nerde yatrcam ne yapsam bilemedim park yataklardan alayım giderken götrmesi kolay olur diyorum ama tayin cıkmazsada ahsabınımı alsam diyorum kararsz kaldım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?