kızlar bi akıl verin simdi bn bu sene tayin istycem o yüzden odasını gittigim yerde yaparım diyodum ama düsününcede ilk 3 ayında burdayız o sürede nerde yatrcam ne yapsam bilemedim park yataklardan alayım giderken götrmesi kolay olur diyorum ama tayin cıkmazsada ahsabınımı alsam diyorum kararsz kaldım iyice
canım kesinlikle ahşep beşik al derim
ben oda yaptım birde eşimin abisi anadizi vermişti
odamıza koyacaktık sonra birde park yatak aldık
park yataklarda bana hiç 3-4 yaşına kullanabilinecek
gibi gelmedi bide ahşep kesin daha iyi duruyor
sağlam daha hoş görünüyor hem beşiklerde kolayca
katlanıyo istediğin yere götürebilirsin oda yapmak
istersende sonra bi dolapla tamamlarsın ama park yatak alırsan
sonra ahşap beşik kesin almak istersin
bizi duyan yok muuuuuuu
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
teşekkürler tatlmçok tatlı güle güle kullanın canım
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?
birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?
güzel günlerde kullansın inşallah bebişin çok güzelmiş
pembe de şirin olur bence tatlm.hastaneye bardakları ve tepsiyi götürmeyi düşünmüyorum cnm onları eve gelenlere içecek ikram ederken kullanıcam.:2:çok güzel olmuşlar canım
bende bardaklarını falan aldım ama
kırmızı mı pembe mi yapsam karar veremedim
büyük ihtimalle kırmızı yapıcam sanırım
hastaneye götürecek misin ben okonuda da kararsızım
pek hiyjen olmaz sanki bana hastanede bri verse içmem
diye düşünüyorum ama fotoğraf içn iyi olabilir
sezeryan olursam 2. gün getirtirim normal olursa gerek
kalmıcaz zaten
kızlar bursada özel hastaneye giden var mı aranızda doğum ücretleri ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?