2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım kesinlikle ahşep beşik al derim
ben oda yaptım birde eşimin abisi anadizi vermişti
odamıza koyacaktık sonra birde park yatak aldık
park yataklarda bana hiç 3-4 yaşına kullanabilinecek
gibi gelmedi bide ahşep kesin daha iyi duruyor
sağlam daha hoş görünüyor hem beşiklerde kolayca
katlanıyo istediğin yere götürebilirsin oda yapmak
istersende sonra bi dolapla tamamlarsın ama park yatak alırsan
sonra ahşap beşik kesin almak istersin

ahsabı kesin alcam zaten cnm o park yataklar 1 yasını gecnce kulanılmıyo emin olun bnm ark ogllu cok düstü ondan uyannca yataktan kalkıyodu duramıyo düsüyodu sallıyodu kendini bide bi kac kezde kapa üstü gitti yürümeye basladımı bitti o park yatgn işi bnde o ahsaptan alsam daha iyi olack bu sene zor gidicez gibi tayin işleride karıstı off su sallak bakan es durumnda il merini kaldırmıs

bizi duyan yok muuuuuuu

Bende de var o sertleşmeler ...bı dk azsa sertleşme ani bide düzenli degilse endişe etme...ne zaman agrili veuzunsure sertleşme devam ederse ihmal etme 30+3 dün nst ye girdim iki girdim iki küçük kazılma vardedi...bunlar normal dedi iki hafta sonra tekrar nst ye giricem...

ana nts olayı baslafımı off su kar erisede p tesi gidebilsem dr kesfine suan dr suz old bilmk deli edyo beni

slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $IMG_1341_300x200.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_1342_300x200.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_1343_133x200.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_1344_300x200.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 35
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?

güzel günlerde kullansın inşallah bebişin çok güzelmiş

çok güzel olmuşlar canım
bende bardaklarını falan aldım ama
kırmızı mı pembe mi yapsam karar veremedim
büyük ihtimalle kırmızı yapıcam sanırım
hastaneye götürecek misin ben okonuda da kararsızım
pek hiyjen olmaz sanki bana hastanede bri verse içmem
diye düşünüyorum ama fotoğraf içn iyi olabilir
sezeryan olursam 2. gün getirtirim normal olursa gerek
kalmıcaz zaten

birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?

birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?

canım bn ne zamn dinlesem
hep hareket hissediyorum
tabi bazen çok daha güçlü bazen daha hafif
oluyor özellikle meyve yiyim su içiyim
kesin hissediyorum

durdugu zaman oluyo ama mesela bnmki 3 saat durmadan hareket eidyo karnm dalga dalga oluyo sanırım kiloyla alakalıymıs yedklerimizle bn meyve yyince bide cikolata yiyince hele iyice cosuyo son 10 gündr cosuyo bide sabahları 10 gibi kahvaltı yapıyorz 11 e sarksın tmm tekmeyi koyuyo hiç ole sakin old gün olmadı esim bile yatakta hissediyo dokunmadıgı halde ki bnmki dokunmaya tedrgin oluyo :) bnmki babası dokunnca hepten cosuyo sıpa kocam disko disko bi durmadı gece diyo ... dr gece yatamdan süt iç sakinlestirir uyutr demiştide beni kasındırıyo alerji yapıyo bn içemiyorum ama netten de baktım 30 32 arası oluyomus bole sonra yer daraldıgı için azalıyomus hareketi

bnmki minik kıpırtı fln degil güm güm seklinde hareketleri karnım kalkıp iniyo sanki battaniye altndan hareket eder gibi karnm dalgalanıyo otutrurken sıkıstırıyo kaburgama dayıyo ayagını nefesm kesiliyo resmn bnmki en son 1400 dü simdi 2 olmustr sanırım

pembe de şirin olur bence tatlm.hastaneye bardakları ve tepsiyi götürmeyi düşünmüyorum cnm onları eve gelenlere içecek ikram ederken kullanıcam.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…