yinemi yaaaaaaaaaaaaaa
amin inş...saol paylaşımın için, ben bi ara nisan 2011 anneleri topicine bakmıştım zaten orda pek nisanda anne olan yok sanırsam, çoğu anne martta pırtlatmış, artık yeni nesil aceleci, benim zaten nisan başı ama sanmıyorum nisana kalcanı, babası ve benim gibi oda martta pıtlıcak bence
amin inş...saol paylaşımın için, ben bi ara nisan 2011 anneleri topicine bakmıştım zaten orda pek nisanda anne olan yok sanırsam, çoğu anne martta pırtlatmış, artık yeni nesil aceleci, benim zaten nisan başı ama sanmıyorum nisana kalcanı, babası ve benim gibi oda martta pıtlıcak bence
Evet bizim grupta erken pırtlatan çoktu :) Ben 35.haftada doğum yaptım.Ve çok hazırlıksızdım çünkü erken doğum belirtisi hiç yoktu.Çantam bile hazır değildi.Sizlere en büyük tavsiyem sanırım bu olacak.Mutlaka erkenden hastane çantalarınızı hazır edin
haydeeeee, işin gücün arasında nerde bulim ama ben şimdi turşu suyunu, hıhhh
evet b u çok öenmli telaş olmasın dıye 34 ten başlamak lazım :)
yok yok ben turşu suyu demedim ben hiç bişey demedim 1-2-3 tııpppp
Hehehe yok ama 31.haftada doğum yapan arkadaşımız da oldu.Bence en iyisi 28 de hazırlamak.Neyse topiğinize çok meşgul etmeyeyim.İyi bakın bebiklerinize.
31 mi:44::44::44:
iş yerinde mutfakta çay için dilimlenen limonlara tuzu basıp basıp yiyom, yakalancam bi gün, neyse bi limon attım şişmekten kurtuldumaffettim senide:92:
ayy alemsin çok yaşa emi çok güldüm valla iyi geldiaffedilmenin mutluluğuyla gideyim bende ekşi bişeyler yiyim bari benimde canım çektii
zaten ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğrumu yu gerçekten bende test etmiş olcaz
bende turşu suyu acııı ve ayrannn başka bişey istemıyo canım,
bendede ayşe çıkarsa bu kanı kesinlikle doğru bir tespittir ozamanakşam yatmadan cam bardağa idrarını yapan oldumu bide öle bişey vardı dün bahsedilmişti kim söledi tam hatırlamıyorumm
kızlar alakasız olacak ama önceki sayfalarda arkadaşlar tartışmış bu konuyu.ben de cumartesi günü gideceğim ikili teste.doktorumu arayıp sordum aç gitmem gerektiğini söyledi.bilginiz olsun kan verecekmişiz.inşallah olumlu sonuçlarçıkar hepimizin.şu anda sonuç alan yok galiba daha.
ya ben hani ilk genel testler yapılıo ya o zmnda kahvaltımı yapıp gitmiştim, kan alınacaktı dr dedi açmısın yok dedim, peki kahvaltını yapalı 2 saat geçtimi dedi evet dedeim ok o zmn kan alınabilir dedi hemşirelere??? ama yinede danışıp gidcem cnm bende saol
bendede ayşe çıkarsa bu kanı kesinlikle doğru bir tespittir ozamanakşam yatmadan cam bardağa idrarını yapan oldumu bide öle bişey vardı dün bahsedilmişti kim söledi tam hatırlamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?