2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?

canım benim hareket etmediği zamanlar da oluyo,bebekten bebeğe değişir yani,bir de kız bebekler daha hareketli oluyo diyolar,bilmiyorum ne kadar doğru,benimki erkek,mesela az önce kıpırdıyodu şu an hiç hareket yok bende,sanırım uykuya geçti,önemli olan gün içinde belli sayıda hareket etmesi zaten,sürekli hareket etmeyebilir,bebeğin belki de sakin bi bebektir,kimbilir,kafana takma böyle şeyleri

canım bn ne zamn dinlesem
hep hareket hissediyorum
tabi bazen çok daha güçlü bazen daha hafif
oluyor özellikle meyve yiyim su içiyim
kesin hissediyorum
canım ben de hissediyorumda sorun bazen beni sarsacak kadar hareket ederken birden hiç hareket olmaması yada çok az olması beni o tedirgin ediyo.

evet aynen benimde öyle olduğu zamanlar oluyo ama son 3 gündür daha az oluyo o tekme seansları o biraz tedirgin etti beni

Benim bebeğimde kız banada erkekler daha hareketli olur dediler :)) bence cinsiyetle alakası yok her bebeğin farklı sanırım huyları.
hayırlısıyla bi sağ salim doğursakta rahatlasaydık

hangi hastane canım ben bandırmadan gidicemde burda 1500 özel hastanede doğum bursayı düşünüyorum ama hastaneleri bilmiyorum orda
cnm pardon sen bursa yazmışsın ben onu görmemiştim.bnm hastane izmirde kusura bakma cicim yanlış anlamışım:2:

Merhaba kızlar bebekleriniz kaçıncı ayda döndü sizin öğrenebilirmiyim, ben 29. haftaya gircem yarından sonra, bugün kontrole gittik ve bebek dönmemiş, suyun çok fazla değil bu yüzden benim tahminim büyük ihtimalle bebeğin dönmeyecek sezeryan dedi, sizinkiler kaçıncı haftada yada ayda döndü, veya döndümü yazarsanız çok sevinirim

kızlar ev işlerini kendi yapan varmı bugün iki oda temizledim her yanım agrıyor

cnm izne ayrılmadan yapmıyordum da şimdi nasılsa evdeym hem sıkılmamak için hem de masraf olmasın diye kendim yapıyorum ama kasıklarımda daha bi ağırlık hissediyorum öyle olunca.eşimle temizlicez evi yarın.o süpürcek ben silicem:)ama şu bi gerçek ki ilk aylara göre daha enerjiğim:)

ilk aylar benimde başım yerden kalkmıyodu şimdi bende daha rahatım ama baçaklarım kasıklarım çok agrıdı allahtan kızım şu an çok hareketli bisorun yok

canım ben de en son 29. haftada gitmiştim bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu zamanlarda girebilir merak etme daha vakit var

ben de ev işlerini kendim yapıyorum yalnız pazar günleri eşime her yeri süpürtüyom :) onun haricinde hafta içi hep ben yapıyorum canım. ama dediğin gibi ağrı oluyo :) benim de perdew filan yıkamam lazım martı bekliyom cam filan silmeye birini alıcam artık yapamayız

slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?

çok güzel olmuşş canım, ellerine sağlık...

bn temizligi yparken iyyimde yatınca agrıyı anlıyom sabah uyanasım gelmiyo bi gün sonra esim yardım ediyo banada bnde bu hafta gidicem belli olurmu ama bnmki oglen ters oluyo aksama dogru donüyo yan yatıyo gün içinde bile donüyo nasıl bilecekler ki

ev islerini bende kendim yapiyorm.egilip yer silmek tuvalet temizlemek zor geliyo artik yaa.ev supermek cok kolayima gidiyoda.tabi agir isleri yapamiyorm artik.cam silmek hali silmek vs.carsamba kadin alicam dip bucak temizlicek heryeri.anlastik ayda 2 kere gelicek.bana fazlasiyla yeter gibi geliyo

canim ben persembe kontrole gittgimde banada basi asagida dedi dr.ama degisr daha dedi.dogum pozisyonunu aldiginda birdaha hic degismiyomu basi.anlamadim ben.bide kacinci haftada giriyo dogum pozisyonuna

ben ayda 1 KERE KADIN çağırıyorum kapı pencere koltuklar mutfak halılar herşeyi temizliyo ..bende en kirlendikçe üstün körü süpürüp toz alıyorum...birkere kendim uğraştım evle 3 gün çıkamadım yataktan ağrıdan..hiç gerek yok bence yorulmaya olduğu kadar olsun

bu arada çizelgelerimiz gözükmüyo neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…