birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?
cnm ben anlaşmalı bi hastaneye gidiyorum 750tl refakatçi 1 gece kalma ve bebeğin ilk muayenesi dahil
canım ben de hissediyorumda sorun bazen beni sarsacak kadar hareket ederken birden hiç hareket olmaması yada çok az olması beni o tedirgin ediyo.canım bn ne zamn dinlesem
hep hareket hissediyorum
tabi bazen çok daha güçlü bazen daha hafif
oluyor özellikle meyve yiyim su içiyim
kesin hissediyorum
durdugu zaman oluyo ama mesela bnmki 3 saat durmadan hareket eidyo karnm dalga dalga oluyo sanırım kiloyla alakalıymıs yedklerimizle bn meyve yyince bide cikolata yiyince hele iyice cosuyo son 10 gündr cosuyo bide sabahları 10 gibi kahvaltı yapıyorz 11 e sarksın tmm tekmeyi koyuyo hiç ole sakin old gün olmadı esim bile yatakta hissediyo dokunmadıgı halde ki bnmki dokunmaya tedrgin oluyo :) bnmki babası dokunnca hepten cosuyo sıpa kocam disko disko bi durmadı gece diyo ... dr gece yatamdan süt iç sakinlestirir uyutr demiştide beni kasındırıyo alerji yapıyo bn içemiyorum ama netten de baktım 30 32 arası oluyomus bole sonra yer daraldıgı için azalıyomus hareketi
canım benim hareket etmediği zamanlar da oluyo,bebekten bebeğe değişir yani,bir de kız bebekler daha hareketli oluyo diyolar,bilmiyorum ne kadar doğru,benimki erkek,mesela az önce kıpırdıyodu şu an hiç hareket yok bende,sanırım uykuya geçti,önemli olan gün içinde belli sayıda hareket etmesi zaten,sürekli hareket etmeyebilir,bebeğin belki de sakin bi bebektir,kimbilir,kafana takma böyle şeyleri
cnm pardon sen bursa yazmışsın ben onu görmemiştim.bnm hastane izmirde kusura bakma cicim yanlış anlamışım:2:hangi hastane canım ben bandırmadan gidicemde burda 1500 özel hastanede doğum bursayı düşünüyorum ama hastaneleri bilmiyorum orda
cnm izne ayrılmadan yapmıyordum da şimdi nasılsa evdeym hem sıkılmamak için hem de masraf olmasın diye kendim yapıyorum ama kasıklarımda daha bi ağırlık hissediyorum öyle olunca.eşimle temizlicez evi yarın.o süpürcek ben silicem:)ama şu bi gerçek ki ilk aylara göre daha enerjiğim:)kızlar ev işlerini kendi yapan varmı bugün iki oda temizledim her yanım agrıyor
Merhaba kızlar bebekleriniz kaçıncı ayda döndü sizin öğrenebilirmiyim, ben 29. haftaya gircem yarından sonra, bugün kontrole gittik ve bebek dönmemiş, suyun çok fazla değil bu yüzden benim tahminim büyük ihtimalle bebeğin dönmeyecek sezeryan dedi, sizinkiler kaçıncı haftada yada ayda döndü, veya döndümü yazarsanız çok sevinirim
kızlar ev işlerini kendi yapan varmı bugün iki oda temizledim her yanım agrıyor
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
bn temizligi yparken iyyimde yatınca agrıyı anlıyom sabah uyanasım gelmiyo bi gün sonra esim yardım ediyo banada bnde bu hafta gidicem belli olurmu ama bnmki oglen ters oluyo aksama dogru donüyo yan yatıyo gün içinde bile donüyo nasıl bilecekler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?