2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende 2 gündür mutfak temizliyorum. öldüm resmen. halılar kirlendi yıkamaya göndercem artık. belim kasıklarım ağrıyor. çook yoruldum

slm kızlar sabahın köründe kalktım gene herkes uyuyor sanırım. rüyamda gene bana yemek ikram ettiler hooop yiyodum sürekli yemek rüyaları görüyorum sizlerde de oluyormu öyle yemekte değilde pasta börek çörek vs

kızlar ev işlerini kendi yapan varmı bugün iki oda temizledim her yanım agrıyor

Ben azıcık ev işi yapsam ortalık topla, toz al,yemek yap gibi belim acayip ağrıyor ve hep ara vere vere yapmaya çalışıyorum.ev süpürmeyi hiç yapmıyorum çünkü bi arkadaşım ev süpürürken açılmam oldu sakın süpürme demişti bana korkuyorum o yüzden.

benimde haftaya yani 29+2 de kontrolüm var dönmüşmü olması gerekiyomuş o tarihe Allah Allah daha erken ama döner yavaş yavaş gibi.bide suyun miktarını ne zaman ve nasıl ölçüyorlar bana bu güne kadar bişey diyen olmadı az veya çok diye acaba ne etkiliyor ki bu su miktarını?

birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?

Benim bebiş bi gün çok hareketli dışarıya patır patır vuruyor 2-3 gün sakin hareket ediyo bende ilk başta endişeleniyodum ama burdaki arkadaşlar da normal dediler saolsunlar içimi rahatlattılar. bide çok yorulduysam takip eden 2 gün felan pek hareket etmiyo oda dinleniyo sanırım. Ama banada garip gelen bazen aşağı aşağı vuruyor ve beni tedirgin ediyor dr kafasını vuruyodur olabilir dedi sizlerde de oluyormu öyle?

Eki Görüntüle 344649 oglusuma tulum basladımm nasıll... bitince bnmkinide koyarım

Çok ciciş boyut olarak daha büyükmü öreceksin çünkü doğumdan sonra havalar ısınır giyemez gibi gözüküyor.bide modelini anlatan site varmı belki annemi kandırır bende ördürtürüm

İlk Nts ye kaçıncı haftada alıyorlar acaba? ben şimdi 29+2 de gitcem dr a sonrada 32 veya 33. hafta gitcem acaba hangisinde alırlar?

az ama bende de var ama benim en büyük sıkıntım göğsün alt kısmı acayip kaşınıyo hatta kaşımaktan yara felan oluyo bazen dayanılmaz bi kasıntı sizlerde yokmu?

Ben ilk başta park yatak almayı düşünüyorum sonra 6-8 ay sonra oda takımını almayı planlıyorum Allah izin verirse. İki tane ahşap bi işime yaramaz nereye koycam diye park alcam bide kapıdan geçen bi ebat alıp 70 lik gibi tekerlekli ve hafif ya yanıma götürürüm diye düşünüyorum salona yatak odasına gibi.

selam kızlar bana yardımcı olurmusunuz.yumurtlama gunu hamıle kalanınız varmı.ovulasyon testı kullanarak hamıle kalan varmı.benım ıcın cok onemlı.

temizlikle mi uğraşıyosunuz kızlar.. canınızın hiç kıymeti yok mu sizin! ben bi gün bi-iki odayı süpürdüysem, diğer gün canım çekerse bi iki oda daha yapıyorum. annemler gelip gittikçe yapıyolar zaten temizlik.. ama ben tüm ev yapılması gerektiğinde çağırıyorum kadını.. ohhhh pırıl pırıl oluyo..

canım ben de atama isteyeceğim bu yaz.. bebeği 3-4 aylık yapana kadar yatak lazım sadece, onu da almak yerine bi tanıdığın eski mini sepet beşiğini kullanacağım.. sonra gideceğim ev müsait olursa orada oda yapmayı planlıyorum. aslında bu evimde var bebeğe uygun oda da gittiğim yerde olmazsa diye oda takımı almayacağım.

bu arada bebekler nasıl? benimki arasıra kaburgama tutunup sallanıyo galiba.. bazen de içerde takla atıyo gibi.. Allah tüm isteyenlere sağlıcakla nasip etsin.. çok güzel duygu

çok güzeller gerçekten ama her ürünün fiyatını yazın altına böyle pek iyi olmuyo yani fiyatına göre düşünelim beğendiğimiz ürün çok pahalı gelirse iletişime gerek yok mesela ya da fiyat kıyaslaması yapmamız lazım bence satışlarınız gerçekleşmesi için mutlaka ürünleri fiyatlarıyla beraber yayınlamanız gerekiyor ben düşünebilirim ama altında fiyaları olmayınca iletişime geçmek istemiyorum kendi adıma

canım ben 28. haftada gitmiştim doktora,başı aşağıdaydı ama doktor doğum pozisyonu almış demedi,sadece bebeklerin en rahat ettikleri pozisyondur dedi,rahim armut biçiminde olduğundan bu şekilde daha rahat ediyolar demişti,hatta ben sabah aşağıda hissediyodum şimdi yan taraflarımda hissediyorum,sanırım içerde dönüyo demiştim,bir kaç saatte o kadar çabuk dönemez artık,büyüdü bebek demişti,yani her yanda hisseetiğimiz tekme bebek döndü anlamına gelmiyo,sadece eli ve ayağı o tarafa doğru çapraz durunca kafa aşağıda da olsa biz döönmüş sanıyoz galiba.Doktoruma ne zaman doğum pozisyonuna girer diye sordum,32. haftadan itibaren her hafta dönme olasılığı %10 düşer dedi,38 .haftada falan da dönmediyse genelde artık dönmez ama istisnalar var dedi.Çok kafana takma,hala dönme ihtimali var senin bebişin canım,benim de haftaya 32. hafta,muayeneye gitçem,bakalım hangi pozisyonda,ben pek anlamıyorum çünkü şu anda kafası nerde,bana ayakalar yukarda gibi geliyo,çünkü boşluklarımda daha sivri tekmeler hissediyorum ama bilmiyorum ki,umaRIM benimkide son anda ters dönmeye kalkmaz

benim 28 haftalıkken tersti doktorum korkma değişebilir dedi ben dönmesin istedim ama malesef 32. haftada kontrolümde dönmüş sizde telaşlanmayın doğuma 3 saat kala dönen örneklerde var allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin de sezeryan normal doğum nasıl olursa olsun

burda daha önce de yazmıştım yine, KK da okudum,hamile bayanın biri görümcesine temizlikte yardım edeyim diyo,ben vileda kovasına biraz su doldurup getireyim,sen evi süpürürken diyo,kovayı banyoda biraz suyla dolduruyo,yani kova ağır falan değil, tam alırken ayağı kayıyo ve karnının üstüne düşüyo,hemen doktorunu arıyo,kanama ya da ağrı ,sancı falan bişi yoksa,endişelenme diyo doktoru,derken gece sancı tutuyo bunu,apar topar hastaneye,nst ye bağlıyolar bebeğin kalp atışları zayıf,hemen sezaryene,bebeği alıyolar ama bebek fazla yaşamıyo malesef,o düşme esnasında eşinden ayrılmış bebek sanırım anca saatler sonra belirti vermiş,bu arada kanaması durmuyo bi türlü,kan falan buluyolar,rahim de zedelenmiş mi ne öyle bişi,rahmini de almak zorunda kalıyolar,5 gün yoğun bakımda yatıyo,ölümden dönmüş,tabi bebeğini kaybettiğini öğrenince yıkılıyo,düşünün bi de rahmini de almışlar,bir daha çocuk sahibi de olamıcak.Ben bunu okuduğumdan beri çook üstünkörü yapıyorum temizlik,annem de süpürge falan yapma ,belini ağrıtırsın dedi,ya annem gelip temizliyo,süpürge tüm ev yapılcaksa eşime yaptırıyorum,ben sadece hijyen amaçlı lavaboydu,klozetti,mutfak tezgahıydı oraları temizliyorum,ne olur ne olmaz.Bir de burda biri demişti,kanepe koltuk falan çekmek de tehlikeli diye,kordonu mu ayırabilirmiş bebekten vs,tam hatırlamıyorum,o yüzden 2 ay çok da temiz olmasın evimiz napalım,zaten şurda 1 ay sonra falan doğum için dip köşe temizlik yapılcak evde nasılsa,dikkatli olun derim ben,Allah korusun

benim de 24. haftada tersti,28. haftada başı aşağıdaydı,32. haftada nolcak bakalım

haklısınız ama düzenleme yapamıyorum maleseff

bnde temizligimi yaptım banyomu yaptım yagımı sürerken anaaaa sag gögsümden süt geldi sizdede oldumu

Merhaba kızlar,
Biz de bugün kayınvalidemle bebeğin herşeyini yıkadık. Renk ayrımı çok zor oldu riske atmamak için 6 ayrı makinede yıkadık hepsini çünkü kırmızılar turuncular vardı onlar boyar mı acaba diye korktuk. Neyse ki hepsi sağsalim çıktı makineden. 15 dklık kısa programda yıkadık. 800 devirde sıktırdık bişeycik olmadı. Ana kucağının kılıfını da söktük onu da elde yıkadık. Yarın da ütüye başlayacağız. Sonrada bedene göre ayırıcam. 1-2 yaş için bile bişeyler var çünkü onları kaldırıcam.

Buarada benim bebiş de hala dönmedi. Siz dödüğünde anladınız mı kendiniz ? Bana anlarım gibi geliyor çünkü ayaklarını solda başını da sağda hissediyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…