bu arada çizelgelerimiz gözükmüyo neden acaba?
kızlar ev işlerini kendi yapan varmı bugün iki oda temizledim her yanım agrıyor
Merhaba kızlar bebekleriniz kaçıncı ayda döndü sizin öğrenebilirmiyim, ben 29. haftaya gircem yarından sonra, bugün kontrole gittik ve bebek dönmemiş, suyun çok fazla değil bu yüzden benim tahminim büyük ihtimalle bebeğin dönmeyecek sezeryan dedi, sizinkiler kaçıncı haftada yada ayda döndü, veya döndümü yazarsanız çok sevinirim
birde bebeği çok hareketli olan anneler bi şey sorcam size hani diyosunuz ya çok hareket ediyo falan peki hiç durduğu zamanlar olmuyo mu yada daha sakin hareket ettiği zamanlar yada günler ?
Eki Görüntüle 344649 oglusuma tulum basladımm nasıll... bitince bnmkinide koyarım
Bende de var o sertleşmeler ...bı dk azsa sertleşme ani bide düzenli degilse endişe etme...ne zaman agrili veuzunsure sertleşme devam ederse ihmal etme 30+3 dün nst ye girdim iki girdim iki küçük kazılma vardedi...bunlar normal dedi iki hafta sonra tekrar nst ye giricem...
kızlar bişi sorcam,bu göğüs uçları koyulaşıyo ya hamilelikte ,peki göğüs ucunun çevresinde hiç yağ bezesi gibi küçük kabarcıklar çıkan oldu mu aranızda?sol göğsümde ,göğüs ucunun hemen dibinde 6-7 tane var gibi bende,sağ göğsümdeyse sadece 2 tane var,ne ki bunlar acaba?Acıma,kaşıntı falan yok,sadece görüntü olarak komik geldi gözüme,pıtırcık gibi
kızlar bi akıl verin simdi bn bu sene tayin istycem o yüzden odasını gittigim yerde yaparım diyodum ama düsününcede ilk 3 ayında burdayız o sürede nerde yatrcam ne yapsam bilemedim park yataklardan alayım giderken götrmesi kolay olur diyorum ama tayin cıkmazsada ahsabınımı alsam diyorum kararsz kaldım iyice
günaydın bayanlar hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler inşallah...
bende aralık annesiyim ve bebek şekerleri yapıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/503967-cok-cok-seker-bebek-sekerleri.html
ziyaretinizi bekliyorum...
Merhaba kızlar bebekleriniz kaçıncı ayda döndü sizin öğrenebilirmiyim, ben 29. haftaya gircem yarından sonra, bugün kontrole gittik ve bebek dönmemiş, suyun çok fazla değil bu yüzden benim tahminim büyük ihtimalle bebeğin dönmeyecek sezeryan dedi, sizinkiler kaçıncı haftada yada ayda döndü, veya döndümü yazarsanız çok sevinirim
canım ben 28. haftada gitmiştim doktora,başı aşağıdaydı ama doktor doğum pozisyonu almış demedi,sadece bebeklerin en rahat ettikleri pozisyondur dedi,rahim armut biçiminde olduğundan bu şekilde daha rahat ediyolar demişti,hatta ben sabah aşağıda hissediyodum şimdi yan taraflarımda hissediyorum,sanırım içerde dönüyo demiştim,bir kaç saatte o kadar çabuk dönemez artık,büyüdü bebek demişti,yani her yanda hisseetiğimiz tekme bebek döndü anlamına gelmiyo,sadece eli ve ayağı o tarafa doğru çapraz durunca kafa aşağıda da olsa biz döönmüş sanıyoz galiba.Doktoruma ne zaman doğum pozisyonuna girer diye sordum,32. haftadan itibaren her hafta dönme olasılığı %10 düşer dedi,38 .haftada falan da dönmediyse genelde artık dönmez ama istisnalar var dedi.Çok kafana takma,hala dönme ihtimali var senin bebişin canım,benim de haftaya 32. hafta,muayeneye gitçem,bakalım hangi pozisyonda,ben pek anlamıyorum çünkü şu anda kafası nerde,bana ayakalar yukarda gibi geliyo,çünkü boşluklarımda daha sivri tekmeler hissediyorum ama bilmiyorum ki,umaRIM benimkide son anda ters dönmeye kalkmaz
benim 28 haftalıkken tersti doktorum korkma değişebilir dedi ben dönmesin istedim ama malesef 32. haftada kontrolümde dönmüş sizde telaşlanmayın doğuma 3 saat kala dönen örneklerde var allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin de sezeryan normal doğum nasıl olursa olsun
benim de 24. haftada tersti,28. haftada başı aşağıdaydı,32. haftada nolcak bakalım
çok güzeller gerçekten ama her ürünün fiyatını yazın altına böyle pek iyi olmuyo yani fiyatına göre düşünelim beğendiğimiz ürün çok pahalı gelirse iletişime gerek yok mesela ya da fiyat kıyaslaması yapmamız lazım bence satışlarınız gerçekleşmesi için mutlaka ürünleri fiyatlarıyla beraber yayınlamanız gerekiyor ben düşünebilirim ama altında fiyaları olmayınca iletişime geçmek istemiyorum kendi adıma
kızlar bursada özel hastaneye giden var mı aranızda doğum ücretleri ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?