canım ben de en son 29. haftada gitmiştim bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu zamanlarda girebilir merak etme daha vakit var
canım ben 28. haftada gitmiştim doktora,başı aşağıdaydı ama doktor doğum pozisyonu almış demedi,sadece bebeklerin en rahat ettikleri pozisyondur dedi,rahim armut biçiminde olduğundan bu şekilde daha rahat ediyolar demişti,hatta ben sabah aşağıda hissediyodum şimdi yan taraflarımda hissediyorum,sanırım içerde dönüyo demiştim,bir kaç saatte o kadar çabuk dönemez artık,büyüdü bebek demişti,yani her yanda hisseetiğimiz tekme bebek döndü anlamına gelmiyo,sadece eli ve ayağı o tarafa doğru çapraz durunca kafa aşağıda da olsa biz döönmüş sanıyoz galiba.Doktoruma ne zaman doğum pozisyonuna girer diye sordum,32. haftadan itibaren her hafta dönme olasılığı %10 düşer dedi,38 .haftada falan da dönmediyse genelde artık dönmez ama istisnalar var dedi.Çok kafana takma,hala dönme ihtimali var senin bebişin canım,benim de haftaya 32. hafta,muayeneye gitçem,bakalım hangi pozisyonda,ben pek anlamıyorum çünkü şu anda kafası nerde,bana ayakalar yukarda gibi geliyo,çünkü boşluklarımda daha sivri tekmeler hissediyorum ama bilmiyorum ki,umaRIM benimkide son anda ters dönmeye kalkmaz
benim 28 haftalıkken tersti doktorum korkma değişebilir dedi ben dönmesin istedim ama malesef 32. haftada kontrolümde dönmüş sizde telaşlanmayın doğuma 3 saat kala dönen örneklerde var allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin de sezeryan normal doğum nasıl olursa olsun
benim de 24. haftada tersti,28. haftada başı aşağıdaydı,32. haftada nolcak bakalım
Merhaba kızlar,
Biz de bugün kayınvalidemle bebeğin herşeyini yıkadık. Renk ayrımı çok zor oldu riske atmamak için 6 ayrı makinede yıkadık hepsini çünkü kırmızılar turuncular vardı onlar boyar mı acaba diye korktuk. Neyse ki hepsi sağsalim çıktı makineden. 15 dklık kısa programda yıkadık. 800 devirde sıktırdık bişeycik olmadı. Ana kucağının kılıfını da söktük onu da elde yıkadık. Yarın da ütüye başlayacağız. Sonrada bedene göre ayırıcam. 1-2 yaş için bile bişeyler var çünkü onları kaldırıcam.
Buarada benim bebiş de hala dönmedi. Siz dödüğünde anladınız mı kendiniz ? Bana anlarım gibi geliyor çünkü ayaklarını solda başını da sağda hissediyorum şu anda.
Sen kaçıncı haftadasın canım
cnm ben bursada medical parka gidiyorum yeni bi anlaşma olmuş galiba devletle doktor normal 300 sezeryan 400 tl oldu dedi
canım bende bu olay 2 aydır var bu salı dr kontrolum var bakalım sorucam ne dicek gecen ay sormustum bebek demiştiikızlar benim bu akşam sık sık karnım sertleşti magnezyum içtimm hafifledi biraz dr düzensizse sorun yok demişti ama endişelendim yaşayan var mı:18:
eet canım tamamlamak lazımmış artık
çok yoruluyor insan gezerken zaten...
bu arada neler neler foto çektim hepsini yükleyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...klerimize-neler-aliyoruz-20.html#post23080978
işte bizim cicilerimizzzzzz
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
canım bende bu olay 2 aydır var bu salı dr kontrolum var bakalım sorucam ne dicek gecen ay sormustum bebek demiştii
hepsi harika canım bnm, allah iyi gunlerde eskitmeyi nasip etsin inş
çok tatlılar canım
canım bana hastanenin telefonunu verebilir misin birde bursanın neresind tam olarak ben bandırmadan gidicemde
valla canım benim arkadasım 6 aylık hamile onunki üçe katladı ben 7. ayımı bitirdim henüz aynı bünyeye göre değişir net bir cevabı yok bence.nasilsiniz? insallah hepinizin hamileligi iyi geciyordur. 1.sey sorucam, eger cevap yazarsaniz cok sevinirim. ben 7.aylik hamileyim, evlenmeden öncede gögüslerim kücüktü. o.kadarki dümdüz, hep özel sütyen giyiorum, kadina benziyeyim diye. simdi aynada bakiyorum gögüslerim baya damarlandi yani damarlar cikti böyle, sanki büyüdü gibi ama, ben kiyafetimin disindan elleyince yine dümdüz, elimede az geliyor. surda 2.ay kaldi gögüslerim daha büyürmü?
valla canım benim arkadasım 6 aylık hamile onunki üçe katladı ben 7. ayımı bitirdim henüz aynı bünyeye göre değişir net bir cevabı yok bence.
Ben Ümit'e gidiyorum canım,doktrum Talat Remzi Demirkol,ama merkezdeki poliklinikte muayene ediyo,doğum büyük hastanede olucak,evime ve işime yakın diye tıp merkezine gidiyorum muayeneye ben.30+1 haftalığım ben de
444 44 84 sen bandırmadan arıyacaksın herhalde bulubduğunuz ilin plaka kodunu girin diyo 16 yı tuşlarsın canım bursada fomara meydanında şehir merkezinde tam
bu sabahın ilk günaydını bendennnn GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
ctesi rapor işimizi hallettik bizde, şubat sonuna kadar çalışmayı planlıyorum şimdilik... içimden keşke izne ayrılsaydım diyede geçmiyor değil hanii... raporu aldıktan sonra daha bi ağırlaştım sanki, bölee şiş şiş oldu her tarafım
hayırlı haftalar diliyorum herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?