2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ben de en son 29. haftada gitmiştim bebeğim doğum pozisyonuna girmiş bu zamanlarda girebilir merak etme daha vakit var

Sağolasın canım bana ve tüm anne adaylarına dua edelimde bebişlerimiz dönsün inşaallah..

Anladın canım inşaallah doğum pozisyonuna girerlerde sezaryan olmadan atlatırız bu doğum işini. Benim bebeğimin başı sağ kaburgamın (sağ göğsümün diyeyim) hemen altında, poposu yine sağ tarafta, ayakları sol tarafta, bende doktora gitmeden anlamıyodum tekmeleri, tekmeliyodu ama elimi ayağımıydı tekmeleyen bilemiyordum doktor gösterdikten sonra şimdi çok rahat anlıyorum hele baş kısmının olduğu yer bazen bi sertleşiyo ve bide iki gündür karnım yamuk yumuk bi göreceksin başı bi yerde şiş aşağıda popusu bi yerde şiş, karnım kazı yapılmış yol gibi inişli çıkışlı gözüküyo valla

Evet canım en son bizde eşimle öyle dedik biz normal doğum istiyoruz ama hakkımızda hayırlımı bilmiyoruz o yüzden dur bakalım bekleyelim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun dedik Allaha havale ettik inşaallah bebeğimde bende sağ salim babamıza kavuşuruz

benim de 24. haftada tersti,28. haftada başı aşağıdaydı,32. haftada nolcak bakalım

İnşaallah artık dönmez canım çünkü haftalar geçtikçe bebek kilo alıyormuş dönme olasılığı azalıyormuş seninki rahat ettiği pozisyonu bulmuştur zaten merak etme istesende çeviremezsin

Sen kaçıncı haftadasın canım

kızlar benim bu akşam sık sık karnım sertleşti magnezyum içtimm hafifledi biraz dr düzensizse sorun yok demişti ama endişelendim yaşayan var mı:18:
canım bende bu olay 2 aydır var bu salı dr kontrolum var bakalım sorucam ne dicek gecen ay sormustum bebek demiştii
eet canım tamamlamak lazımmış artık
çok yoruluyor insan gezerken zaten...

bu arada neler neler foto çektim hepsini yükleyeceğim

hepsi harika canım bnm, allah iyi gunlerde eskitmeyi nasip etsin inş
slm kızlar lohusa şerbeti takımlarımızı hazırladık:)bebeğin hastanedeki beşiği için yastık ve tül de hazırladık.diğerleri fotoğraf albümü ve peçetesi:)) bakalım beğenecek misiniz?
çok tatlılar canım

nasilsiniz? insallah hepinizin hamileligi iyi geciyordur. 1.sey sorucam, eger cevap yazarsaniz cok sevinirim. ben 7.aylik hamileyim, evlenmeden öncede gögüslerim kücüktü. o.kadarki dümdüz, hep özel sütyen giyiorum, kadina benziyeyim diye. simdi aynada bakiyorum gögüslerim baya damarlandi yani damarlar cikti böyle, sanki büyüdü gibi ama, ben kiyafetimin disindan elleyince yine dümdüz, elimede az geliyor. surda 2.ay kaldi gögüslerim daha büyürmü?

canım bana hastanenin telefonunu verebilir misin birde bursanın neresind tam olarak ben bandırmadan gidicemde

444 44 84 sen bandırmadan arıyacaksın herhalde bulubduğunuz ilin plaka kodunu girin diyo 16 yı tuşlarsın canım bursada fomara meydanında şehir merkezinde tam

valla canım benim arkadasım 6 aylık hamile onunki üçe katladı ben 7. ayımı bitirdim henüz aynı bünyeye göre değişir net bir cevabı yok bence.

Ben Ümit'e gidiyorum canım,doktrum Talat Remzi Demirkol,ama merkezdeki poliklinikte muayene ediyo,doğum büyük hastanede olucak,evime ve işime yakın diye tıp merkezine gidiyorum muayeneye ben.30+1 haftalığım ben de

aslında ümit banada yakın ama batıkentte olan ben dr çok tanımadıgım için kontrollerimi sakaryada rabia hanıma gidiyorum inşallah hayırlısıyla dogum yaparız aramızda pek fazla yokmuş benim tahmini dogumum 10 nisan demişti dr........

bu sabahın ilk günaydını bendennnn GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

ctesi rapor işimizi hallettik bizde, şubat sonuna kadar çalışmayı planlıyorum şimdilik... içimden keşke izne ayrılsaydım diyede geçmiyor değil hanii... raporu aldıktan sonra daha bi ağırlaştım sanki, bölee şiş şiş oldu her tarafım

hayırlı haftalar diliyorum herkese....

öfff aynı bende ya..
karnım şu son 1 haftada devasal boyuta ulaştı sanki..
gece dönerken törenle dönüyorum sağdan sola...resmen göbeğimi tutuyom taşıom elimle
ödemde olmaya başladı sanırım, alyansı çıkarttım artık iz yapıo sanki..
göbeğim aşağıya doğru çekio bütün bağları acıo...rapor almadan önce dipçik gibiydim oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…