2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuş naptın yıkadınmı kıyafetleri bebişin

ayy cnm hafta sonu fırsat olmadı dün akşam gezmelerden gelirken aldım hacışakir granüllüyü eve geldim bi soluk attım makinaya..
kıyafetleri korkumdan sadece giysileri bile 5 e ayırdım..beyaz olanları attım..30 derece 40 dk lık programa..
40 dk sonra anam bi baktım makinanın kapağında duryo detarjanın tozları..
bu sefer 40 derecelik narin programda 70 dk da bi daha yıkattım..
neyseki eridi, tadına bile baktım çamaşırlar herşey ok mi die:))
tabi iki kere yıkatıncamı eridi 40 derecede yıkatıncamı eridi anlamadım..
bugün eve gidince kurumuşsalar bi posta daha yıkıycam bakalım 40 derece narinde..inş. erir. yoksa çok sinir bozucu yani..

günaydın herkeseee...
bende bugünlerde gidip açtırcam.
iki hafta daha çalışırım diyordum. şubat sonuna kadar falan. ama benim sol kalçam fena ağrıyor ya.. yürüyemiyorum. doğuma kadar ne yapcam ben şimdi ((

günaydınnnn
bugün kızımla randevumuz var,10:15 gibi çıkıcam..acaba kaç kilo oldu çok heycanlıyım
aynen bende törenle dönüyom yatakta,hatta eşime dönerken 1 dakka döncem diorum gülmekten ölüoo

Son düzenleme:
günaydın herkese
cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 1855 gr. boyuda 41 cm olmuşşşş herşey yolunda şimdilik,yalnız benim sıpam yüzünü sakladı, göstermedi, çok az yan profilden gösterdi, neyse 12 gün sonra rapor için gitcez inşallah o zaman gösterir....

herkese günaydınlaaarrrr....
canım benim de sol kalçamda ağrı oluyor kızımın hamileliğinde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım neden kaynaklanıyo acaba.

canım yeniden yıkama yrine durulama yaptırsaydın, ben yıkanırken ilave durulama varya öyle yapcam, yada sadece durulama programı varya öyle yeniden durulama yapcam, işe yarar heralde...

ne kadar deterjan attın cnm,1 yemek kaşığı yetiyor çünkü:26:

hım bende kıyafetleri hazırladım bu gün yıkayacam hacı şakir aldım bende bakalım inş. erir sabun aslında 30 derece kısa programa atıcaktım ama şimdi sen böle yazınca 40 dereceye atim barii

güzel haberlerle gelirsin inş.
biz eşimle yorganları ayırdık zaten, o kadar kıpır kıpır yatıom ki yazık sürekli rahatsız ediom..yatakları ayırmaya kıyamadık şimdilik yorganları ayırdık:))
maşallah canım
günaydınlar kızlarrr
nolmuş bu foruma bir günde karmakarışık yapmışlar yaaaa...

nolmuş?
zeynep ya bide hani giysiler nerde?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-47.html#post23101267 face e yazmışsın kk ya ekledim die..bakıom burda yok...şimdi baktım

bende erimez diye tırstım şimdi yaaaa (((

Günaydınlar
Sonunda bisde oğluşumuza cicilerimizi aldık dün babamısla daha eksiklerimiz var ama olsun onlarda alınır

acaba,dalin daha mı iyi..ben dalin aldım 1 makine yaptım hastane çıkışları battaniyeler fln elde yıkama ayarında,30derecede bi de ilave durulama ekledim erimişti bütün sabun

ne güzel heyecanlar sizleri böyle okuyunca benim eski günlerim aklıma geliyo allahım meleklerinize sağ salim kavuştursun inşallah...

maşallah bebişine cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…