petuş naptın yıkadınmı kıyafetleri bebişin
bu sabahın ilk günaydını bendennnn GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
ctesi rapor işimizi hallettik bizde, şubat sonuna kadar çalışmayı planlıyorum şimdilik... içimden keşke izne ayrılsaydım diyede geçmiyor değil hanii... raporu aldıktan sonra daha bi ağırlaştım sanki, bölee şiş şiş oldu her tarafım
hayırlı haftalar diliyorum herkese....
günaydın herkeseee...
bende bugünlerde gidip açtırcam.
iki hafta daha çalışırım diyordum. şubat sonuna kadar falan. ama benim sol kalçam fena ağrıyor ya.. yürüyemiyorum. doğuma kadar ne yapcam ben şimdi((
ayy cnm hafta sonu fırsat olmadı dün akşam gezmelerden gelirken aldım hacışakir granüllüyü eve geldim bi soluk attım makinaya..
kıyafetleri korkumdan sadece giysileri bile 5 e ayırdım..beyaz olanları attım..30 derece 40 dk lık programa..
40 dk sonra anam bi baktım makinanın kapağında duryo detarjanın tozları..
bu sefer 40 derecelik narin programda 70 dk da bi daha yıkattım..
neyseki eridi, tadına bile baktım çamaşırlar herşey ok mi die:))
tabi iki kere yıkatıncamı eridi 40 derecede yıkatıncamı eridi anlamadım..
bugün eve gidince kurumuşsalar bi posta daha yıkıycam bakalım 40 derece narinde..inş. erir. yoksa çok sinir bozucu yani..
ayy cnm hafta sonu fırsat olmadı dün akşam gezmelerden gelirken aldım hacışakir granüllüyü eve geldim bi soluk attım makinaya..
kıyafetleri korkumdan sadece giysileri bile 5 e ayırdım..beyaz olanları attım..30 derece 40 dk lık programa..
bugün eve gidince kurumuşsalar bi posta daha yıkıycam bakalım 40 derece narinde..inş. erir. yoksa çok sinir bozucu yani..
günaydınnnn
bugün kızımla randevumuz var,10:15 gibi çıkıcam..acaba kaç kilo oldu çok heycanlıyım
aynen bende törenle dönüyom yatakta,hatta eşime dönerken 1 dakka döncem diorum gülmekten ölüoo
güzel haberlerle gelirsin inş.günaydınnnn
bugün kızımla randevumuz var,10:15 gibi çıkıcam..acaba kaç kilo oldu çok heycanlıyım
aynen bende törenle dönüyom yatakta,hatta eşime dönerken 1 dakka döncem diorum gülmekten ölüoo
maşallah canımgünaydın herkese
cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 1855 gr. boyuda 41 cm olmuşşşşherşey yolunda şimdilik,yalnız benim sıpam yüzünü sakladı, göstermedi, çok az yan profilden gösterdi, neyse 12 gün sonra rapor için gitcez inşallah o zaman gösterir....
günaydınlar kızlarrr
nolmuş bu foruma bir günde karmakarışık yapmışlar yaaaa...
herkese günaydınlaaarrrr....
canım benim de sol kalçamda ağrı oluyor kızımın hamileliğinde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım neden kaynaklanıyo acaba
Günaydın canım aynen bende de kalça ağrısı oldu dayanılmaz bir acı yürüyemedim doktora gittim siyatik ağrısı dedi sinire bakı yapmış sanırım bebek, doktor bana ağrı kesici fitil ve magnezyum verdi. 3-4 günde geçti çok şükür
ne kadar deterjan attın cnm,1 yemek kaşığı yetiyor çünkü:26:
günaydın herkese
cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 1855 gr. boyuda 41 cm olmuşşşşherşey yolunda şimdilik,yalnız benim sıpam yüzünü sakladı, göstermedi, çok az yan profilden gösterdi, neyse 12 gün sonra rapor için gitcez inşallah o zaman gösterir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?