2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dur bakem linki atayım ..

ya yazdığım mesajlar aboneliklerimde arama sayfazı çıkıyo sinir etti beni...

Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi

canım yeniden yıkama yrine durulama yaptırsaydın, ben yıkanırken ilave durulama varya öyle yapcam, yada sadece durulama programı varya öyle yeniden durulama yapcam, işe yarar heralde...
bebem erimemiştiki, duruodu sabun tozları bildiğin elime geliod, durulama yapsamda çıkmazdı..
ne kadar deterjan attın cnm,1 yemek kaşığı yetiyor çünkü:26:
ben ordada biraz ayarı kaçırmışım sanırım:))) göz kararıydı ama az ayarı kaçmıştı benim gözün sanırım
hım bende kıyafetleri hazırladım bu gün yıkayacam hacı şakir aldım bende bakalım inş. erir sabun aslında 30 derece kısa programa atıcaktım ama şimdi sen böle yazınca 40 dereceye atim barii

cnm 30 da eridi dien çok var...bende erimedi..ben deterjanıda fazla koymuş olabilirim..benim makinam 11 yıllık ondanda olabilir
ama deterjanda fazla olsa içime sinmesi için ben bundan sonrakileri 40 derece narinde yıkıycam...yoksa kalcak kafamda bi soru işareti hep:))

günaydın kızlar.
cumartesi kontrolümüz vardı.
oğlum 1750 gr 40cm olmuş. çok sağlıklı dedi doktor amcamız.
bu hafta son çalışmamı söyledi.artık izne ayıralım dinlen dedi. ama ben istemedim. 1 ay daha çalışmak istedim. doktorum da o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi.ama kendini kötü hissedersen yorma kendini zorlama dedi.
şimdilik çalışmaya devam edicem inşallah sorun olmaz.doğumdan sonra daha uzun evde kalmak istiyorum.

Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi

son haftada bile dönebiliyor bebekler o yüzden stres yapmayın stres daha çok etkiler

cnm cicileriniz çok tatlıı güle güle kullanın canm sen diğer topiğe atmışsın resimleri bizim genellikle attığımız yere değilde diğerine atmışsın resimleri

kızlar son 3 haftadır 3 kilo aldım kendimden korkmaya başladım doğuma daha 9 hafta var böyle gidersem 90ı geçicem bebek de kilo almıyo çok üzgünüm yaaaaaa depresyonlardayım resmennn

maşallah bebişe daha dönebilir merak etme cnm

maşallah seninkinede cnm

kızlar son 3 haftadır 3 kilo aldım kendimden korkmaya başladım doğuma daha 9 hafta var böyle gidersem 90ı geçicem bebek de kilo almıyo çok üzgünüm yaaaaaa depresyonlardayım resmennn

bebeğinize kilo aldırmak isterseniz benden size tavsiyeler...
1.portakal suyunun içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıp hergün tüketin
2. bol bol marul yiyin
3.muzlu süt tüketin

hem kilo almazsınız hemde bebeğiniz kilo alır

Günaydınlar
Sonunda bisde oğluşumuza cicilerimizi aldık dün babamısla daha eksiklerimiz var ama olsun onlarda alınır
güle güle kullanın cnm..
cnm daha erken zaten...32 lerde falan dönmeye başlaması normal ki kaldıki son haftada bile dönebilirmiş..yani şimdiden dönmedi die düşünme dönse bile o doğum pozisyonu olmuo 29 da 30 da..
maşallah cnm

burası neresi yafffff..iki ayrı topikmi olmuş cicikler için

Günaydınlar herkese!!!

Nasılsınız bugün?

Haftasonu kızıma bir şeyler aldık resmini en kısa zamanda koyacağım inşallah... Haftasonları çok fazla internete giremediğimden hatta hiç takip edemiyorum sizleri .

Biberon da aldık DR.Brown'un aslında avent alacaktım adam çok yardımcı oldu ve çok dürüsttü sağolsun. Özelliklerini anlatınca Dr. Brown da karar kıldık.

Arkadaşlar bu arada bu kaşıntı durumu sizde ne alemde ben çok kaşıyorum galiba bacaklarım yara oldu hep kaşıdığım yeri kanatıyorum o kadar tatlı kaşınıyor ki tırnaklarımı dipten kestim sırf kanatmayayım diye son 1 haftadır iyiyim geçiyor ama sizlerin de fikrinizi almak istedim.

Bir soru daha bebeğe muz bayağı kilo aldırıyor değil mi her gün yemeye başladım...

hmmm tavsiyelerine uyucam canım muz yedim zaten son 3 haftadır her gün 2 tane ama marul ve portakal suyu denemedim inşallah faydasını görürürm

Ben de 30. haftadayım benimki de hala dönmedi ama internette okuduklarıma göre %80i 32ye kadar ,%15 i 36 ya kadar dönüyormuş. %5'i de dönmüyormuş. Yani 2 hafta içinde dönme ihtimali yüksek ben de bekliyorum.

Günaydınlar
Sonunda bisde oğluşumuza cicilerimizi aldık dün babamısla daha eksiklerimiz var ama olsun onlarda alınır

Maşallah güle güle kullanın

Oyy maşallah...

acaba,dalin daha mı iyi..ben dalin aldım 1 makine yaptım hastane çıkışları battaniyeler fln elde yıkama ayarında,30derecede bi de ilave durulama ekledim erimişti bütün sabun

Ben daha yıkamadım bir iki şey daha alayım hepsini elden çıkarırım diyorum ben de şu anda dalini düşünüyorum fakat daha karar veremedim

Maşallah Canım Döner tabi neden dönmesin bizim doktorum hiç bunalrdan bahsetmiyor daha erken diyor 35-36. haftalarda söyleyecek sanırım...

Maşallah kuzucuğa kendini iyi hissediyorsan en iyisi ben de 37. haftaya kadar bir aksilik olmazsa çalışacağım raporumu da geçtiğimiz hafta aldım...

Göbüşüne de cicişlere de maşallah canımcım

Ben muz tüketiyorum, bir de portakal çok yiyorum suyundan ziyade günde 3 tane muhakkak fayda aynıdır sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…