güzel haberlerle gelirsin inş.
biz eşimle yorganları ayırdık zaten, o kadar kıpır kıpır yatıom ki yazık sürekli rahatsız ediom..yatakları ayırmaya kıyamadık şimdilik yorganları ayırdık:))
maşallah canım
nolmuş?
zeynep ya bide hani giysiler nerde?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-47.html#post23101267 face e yazmışsın kk ya ekledim die..bakıom burda yok...şimdi baktım
bebem erimemiştiki, duruodu sabun tozları bildiğin elime geliod, durulama yapsamda çıkmazdı..canım yeniden yıkama yrine durulama yaptırsaydın, ben yıkanırken ilave durulama varya öyle yapcam, yada sadece durulama programı varya öyle yeniden durulama yapcam, işe yarar heralde...
ben ordada biraz ayarı kaçırmışım sanırım:))) göz kararıydı ama az ayarı kaçmıştı benim gözün sanırımne kadar deterjan attın cnm,1 yemek kaşığı yetiyor çünkü:26:
hım bende kıyafetleri hazırladım bu gün yıkayacam hacı şakir aldım bende bakalım inş. erir sabun aslında 30 derece kısa programa atıcaktım ama şimdi sen böle yazınca 40 dereceye atim barii
Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi
herkese günaydınlaaarrrr....
canım benim de sol kalçamda ağrı oluyor kızımın hamileliğinde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım neden kaynaklanıyo acaba
Günaydın canım aynen bende de kalça ağrısı oldu dayanılmaz bir acı yürüyemedim doktora gittim siyatik ağrısı dedi sinire bakı yapmış sanırım bebek, doktor bana ağrı kesici fitil ve magnezyum verdi. 3-4 günde geçti çok şükür
hmmm siyatik mi ? olabilir magnezyum kullanıyordum zaten de bazen dediğin gibi çok acı veriyor ben de çarşamba kontrole gidicem bi sorayım sağol canım cevabın için
Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi
günaydın kızlar.
cumartesi kontrolümüz vardı.
oğlum 1750 gr 40cm olmuş.çok sağlıklı dedi doktor amcamız.
bu hafta son çalışmamı söyledi.artık izne ayıralım dinlen dedi. ama ben istemedim. 1 ay daha çalışmak istedim. doktorum da o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi.ama kendini kötü hissedersen yorma kendini zorlama dedi.
şimdilik çalışmaya devam edicem inşallah sorun olmaz.doğumdan sonra daha uzun evde kalmak istiyorum.
kızlar son 3 haftadır 3 kilo aldım kendimden korkmaya başladım doğuma daha 9 hafta var böyle gidersem 90ı geçicem bebek de kilo almıyoçok üzgünüm yaaaaaa depresyonlardayım resmennn
güle güle kullanın cnm..Günaydınlar
Sonunda bisde oğluşumuza cicilerimizi aldık dün babamısladaha eksiklerimiz var ama olsun onlarda alınır
cnm daha erken zaten...32 lerde falan dönmeye başlaması normal ki kaldıki son haftada bile dönebilirmiş..yani şimdiden dönmedi die düşünme dönse bile o doğum pozisyonu olmuo 29 da 30 da..Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi
maşallah cnmgünaydın kızlar.
bu hafta son çalışmamı söyledi.artık izne ayıralım dinlen dedi. ama ben istemedim. 1 ay daha çalışmak istedim. doktorum da o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi.ama kendini kötü hissedersen yorma kendini zorlama dedi.
şimdilik çalışmaya devam edicem inşallah sorun olmaz.doğumdan sonra daha uzun evde kalmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...anneleri-meleklerimize-neler-aliyoruz-20.html
işte burda bizim cicilerimiz...
Yalnız orda bir de göbüş var
bebeğinize kilo aldırmak isterseniz benden size tavsiyeler...
1.portakal suyunun içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıp hergün tüketin
2. bol bol marul yiyin
3.muzlu süt tüketin
hem kilo almazsınız hemde bebeğiniz kilo alır
hmmm tavsiyelerine uyucam canım muz yedim zaten son 3 haftadır her gün 2 tane ama marul ve portakal suyu denemedim inşallah faydasını görürürm
ne demek canım ama portakal suyunun içine pekmez katmayı unutma sakın
Günaydınlar
Sonunda bisde oğluşumuza cicilerimizi aldık dün babamısladaha eksiklerimiz var ama olsun onlarda alınır
günaydın herkese
cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 1855 gr. boyuda 41 cm olmuşşşşherşey yolunda şimdilik,yalnız benim sıpam yüzünü sakladı, göstermedi, çok az yan profilden gösterdi, neyse 12 gün sonra rapor için gitcez inşallah o zaman gösterir....
acaba,dalin daha mı iyi..ben dalin aldım 1 makine yaptım hastane çıkışları battaniyeler fln elde yıkama ayarında,30derecede bi de ilave durulama ekledim erimişti bütün sabun
günaydın kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...anneleri-meleklerimize-neler-aliyoruz-20.html
işte burda bizim cicilerimiz...
Yalnız orda bir de göbüş var
bebeğinize kilo aldırmak isterseniz benden size tavsiyeler...
1.portakal suyunun içine 1 tatlı kaşığı pekmez katıp hergün tüketin
2. bol bol marul yiyin
3.muzlu süt tüketin
hem kilo almazsınız hemde bebeğiniz kilo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?