cnm cicileriniz çok tatlıı güle güle kullanın canm sen diğer topiğe atmışsın resimleri bizim genellikle attığımız yere değilde diğerine atmışsın resimleri
Ben de 30. haftadayım benimki de hala dönmedi ama internette okuduklarıma göre %80i 32ye kadar ,%15 i 36 ya kadar dönüyormuş. %5'i de dönmüyormuş. Yani 2 hafta içinde dönme ihtimali yüksek ben de bekliyorum.
hakkaten yaaa ne güzel işime gelip gidiyordum.. bu gün hiç canım kalkmak istemedi, giyinmek istemedi, işee gelmek heçç istemedi... izine çıkmalıydım dedim heppp :)) nesee şurda şubat sonuna ne kaldı :))öfff aynı bende ya..
karnım şu son 1 haftada devasal boyuta ulaştı sanki..
gece dönerken törenle dönüyorum sağdan sola...resmen göbeğimi tutuyom taşıom elimle
ödemde olmaya başladı sanırım, alyansı çıkarttım artık iz yapıo sanki..
göbeğim aşağıya doğru çekio bütün bağları acıo...rapor almadan önce dipçik gibiydim oysa
şubat sonuna kadar dayansak çok ii olacak maaşlarıda tam alabileceğiz :)günaydın herkeseee...
bende bugünlerde gidip açtırcam.
iki hafta daha çalışırım diyordum. şubat sonuna kadar falan. ama benim sol kalçam fena ağrıyor ya.. yürüyemiyorum. doğuma kadar ne yapcam ben şimdi((
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımgünaydınnnn
bugün kızımla randevumuz var,10:15 gibi çıkıcam..acaba kaç kilo oldu çok heycanlıyım
aynen bende törenle dönüyom yatakta,hatta eşime dönerken 1 dakka döncem diorum gülmekten ölüoo
maşallaahh kuzucuğaaa...günaydın herkese
cumartesi günü kontrolümüz vardı, oğlum 1855 gr. boyuda 41 cm olmuşşşşherşey yolunda şimdilik,yalnız benim sıpam yüzünü sakladı, göstermedi, çok az yan profilden gösterdi, neyse 12 gün sonra rapor için gitcez inşallah o zaman gösterir....
ayy cnm hafta sonu fırsat olmadı dün akşam gezmelerden gelirken aldım hacışakir granüllüyü eve geldim bi soluk attım makinaya..
kıyafetleri korkumdan sadece giysileri bile 5 e ayırdım..beyaz olanları attım..30 derece 40 dk lık programa..
40 dk sonra anam bi baktım makinanın kapağında duryo detarjanın tozları..
bu sefer 40 derecelik narin programda 70 dk da bi daha yıkattım..
neyseki eridi, tadına bile baktım çamaşırlar herşey ok mi die:))
tabi iki kere yıkatıncamı eridi 40 derecede yıkatıncamı eridi anlamadım..
bugün eve gidince kurumuşsalar bi posta daha yıkıycam bakalım 40 derece narinde..inş. erir. yoksa çok sinir bozucu yani..
canım yeniden yıkama yrine durulama yaptırsaydın, ben yıkanırken ilave durulama varya öyle yapcam, yada sadece durulama programı varya öyle yeniden durulama yapcam, işe yarar heralde...
notlarıma alıyorum,ne kadar deterjan attın cnm,1 yemek kaşığı yetiyor çünkü:26:
maşallahh canım...Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi
maşallaahh canımgünaydın kızlar.
cumartesi kontrolümüz vardı.
oğlum 1750 gr 40cm olmuş.çok sağlıklı dedi doktor amcamız.
bu hafta son çalışmamı söyledi.artık izne ayıralım dinlen dedi. ama ben istemedim. 1 ay daha çalışmak istedim. doktorum da o zaman haftaya gel çalışabilir diye rapor vereyim dedi.ama kendini kötü hissedersen yorma kendini zorlama dedi.
şimdilik çalışmaya devam edicem inşallah sorun olmaz.doğumdan sonra daha uzun evde kalmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...anneleri-meleklerimize-neler-aliyoruz-20.html
işte burda bizim cicilerimiz...
Yalnız orda bir de göbüş var
ben geçen ay 4 kilo aldımmm yaa tebrik koyuyorumm kendimeeeeeeeeeeeeekızlar son 3 haftadır 3 kilo aldım kendimden korkmaya başladım doğuma daha 9 hafta var böyle gidersem 90ı geçicem bebek de kilo almıyoçok üzgünüm yaaaaaa depresyonlardayım resmennn
güle güle kullanın cnm..
cnm daha erken zaten...32 lerde falan dönmeye başlaması normal ki kaldıki son haftada bile dönebilirmiş..yani şimdiden dönmedi die düşünme dönse bile o doğum pozisyonu olmuo 29 da 30 da..
maşallah cnm
burası neresi yafffff..iki ayrı topikmi olmuş cicikler için
cicileriniz çok güzel.. güle güle kullanın hepsinii
Ben de 30. haftadayım benimki de hala dönmedi ama internette okuduklarıma göre %80i 32ye kadar ,%15 i 36 ya kadar dönüyormuş. %5'i de dönmüyormuş. Yani 2 hafta içinde dönme ihtimali yüksek ben de bekliyorum.
PETUŞUM
yavrucum matik deterjan aldın değil mi.. yani yanlışlıkla elde yıkama falan aldıysan belki ondan erimemiştir..
ben bütün çamaşırları 30 derecede yıkadım henüz leke kir yok diye.. çözüldü benimkiler ama dediğin gibi belki makineden de kaynaklanıyordur.. o zaman bence sen hiç sabunla uğraşma direk sıvı deterjan al onu kullan..
ZEYNEPPP
cicilere ve göbişine bayıldım..
bi de kızlar ben bi şey soracağım size..
bilenler bilir eşim 1 ayı geçkindir ankarada görevde ayrıyız..dün telefonda konuşurken
martın 1'inde ayrıl izne hiç uğraşma dinlen evde dedi.. aklım karıştı benim de..
bebeğimizin doğum sonrası bakıma ihtiyacı olduğu gibi anne karnında da bakıma ihtiyacı varmış..
1buçuk saat yol gidip dönüyorum toplamda 3 saatim yolda geçiyor.. 9 saat de mesai..
metrobüste otobüste çok sıkıntılar çekiyorum.. bazen tartışmak zorunda kalıyorum insanlarla.. eşim de bunları bildiği için stressiz sakin otur evde kızımızı bekle diyor..
bi de diyor ki zaten öyküm gelince uyutmayacak bizi.. en çok sen yorulcaksın bari doğumdan önce iyice bi dinlen diyor..
yani yani çok mantıklı şeyler söylüyor..
ama yani doğumdan sonra daha da lazım.. ben ücretli ücretsiz hepsini kullanacağım.. yıllık iznimle birlikte 9 aylık olacak inşallah kızım işe döndüğümde..
ne yapsam kii..
her telefon görüşmemizde 2 mart son gün diyo yaa.. yani baskı yapıyo gibi.. ama benim ve kızımın iyiliği için diyor.. offf yardım edin lütfen
PETUŞUM
yavrucum matik deterjan aldın değil mi.. yani yanlışlıkla elde yıkama falan aldıysan belki ondan erimemiştir..
ben bütün çamaşırları 30 derecede yıkadım henüz leke kir yok diye.. çözüldü benimkiler ama dediğin gibi belki makineden de kaynaklanıyordur.. o zaman bence sen hiç sabunla uğraşma direk sıvı deterjan al onu kullan..
ZEYNEPPP
bilenler bilir eşim 1 ayı geçkindir ankarada görevde ayrıyız..dün telefonda konuşurken
martın 1'inde ayrıl izne hiç uğraşma dinlen evde dedi.. aklım karıştı benim de..
bebeğimizin doğum sonrası bakıma ihtiyacı olduğu gibi anne karnında da bakıma ihtiyacı varmış..
1buçuk saat yol gidip dönüyorum toplamda 3 saatim yolda geçiyor.. 9 saat de mesai..
metrobüste otobüste çok sıkıntılar çekiyorum.. bazen tartışmak zorunda kalıyorum insanlarla.. eşim de bunları bildiği için stressiz sakin otur evde kızımızı bekle diyor..
bi de diyor ki zaten öyküm gelince uyutmayacak bizi.. en çok sen yorulcaksın bari doğumdan önce iyice bi dinlen diyor..
ama yani doğumdan sonra daha da lazım.. ben ücretli ücretsiz hepsini kullanacağım.. yıllık iznimle birlikte 9 aylık olacak inşallah kızım işe döndüğümde..
ne yapsam kii..
her telefon görüşmemizde 2 mart son gün diyo yaa.. yani baskı yapıyo gibi.. ama benim ve kızımın iyiliği için diyor.. offf yardım edin lütfen
PETUŞUM
ZEYNEPPP
ne yapsam kii..
hakkaten yaaa ne güzel işime gelip gidiyordum.. bu gün hiç canım kalkmak istemedi, giyinmek istemedi, işee gelmek heçç istemedi... izine çıkmalıydım dedim heppp :)) nesee şurda şubat sonuna ne kaldı :))
şubat sonuna kadar dayansak çok ii olacak maaşlarıda tam alabileceğiz :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
maşallaahh kuzucuğaaa...
notlarıma alıyorum,
detarjan 1 yemek kaşığı koyulacak
40 derecede hassas programda yıkanacak
en son durulama yaptırılacak.
maşallahh canım...
30. haftada bizim de öyledi 1-2 hafta sonra doğum pozisyonunu aldı. daha zamanı var endişelenme sen canım
maşallaahh canım
sanada kuzuyaada maşallaaaahhh.. cicişlerinizide çok beğendim musmutlu günlerinizde kullanın inşallah
ben geçen ay 4 kilo aldımmm yaa tebrik koyuyorumm kendimeeeeeeeeeeeee
canım gebelik alerjisi die bişi okumuştum..dr a ne zmn gidcen bu aralar..yada sorma imkanın varsa sor...bi arkadaşım oldu ve bi laç kullanıo bu kaşıntı için...Günaydınlar herkese!!!
Nasılsınız bugün?
Haftasonu kızıma bir şeyler aldık resmini en kısa zamanda koyacağım inşallah... Haftasonları çok fazla internete giremediğimden hatta hiç takip edemiyorum sizleri.
Biberon da aldık DR.Brown'un aslında avent alacaktım adam çok yardımcı oldu ve çok dürüsttü sağolsun. Özelliklerini anlatınca Dr. Brown da karar kıldık.
Arkadaşlar bu arada bu kaşıntı durumu sizde ne alemde ben çok kaşıyorum galiba bacaklarım yara oldu hep kaşıdığım yeri kanatıyorum o kadar tatlı kaşınıyor ki tırnaklarımı dipten kestim sırf kanatmayayım diye son 1 haftadır iyiyim geçiyor ama sizlerin de fikrinizi almak istedim.
Bir soru daha bebeğe muz bayağı kilo aldırıyor değil mi her gün yemeye başladım...
PETUŞUM
ZEYNEPPP
ne yapsam kii..
Maşallah güle güle kullanın
Oyy maşallah...
Ben daha yıkamadım bir iki şey daha alayım hepsini elden çıkarırım diyorum ben de şu anda dalini düşünüyorum fakat daha karar veremedim
Maşallah CanımDöner tabi neden dönmesin bizim doktorum hiç bunalrdan bahsetmiyor daha erken diyor 35-36. haftalarda söyleyecek sanırım...
Maşallah kuzucuğakendini iyi hissediyorsan en iyisi ben de 37. haftaya kadar bir aksilik olmazsa çalışacağım raporumu da geçtiğimiz hafta aldım...
Göbüşüne de cicişlere de maşallah canımcım
Ben muz tüketiyorum, bir de portakal çok yiyorum suyundan ziyade günde 3 tane muhakkak fayda aynıdır sanırım?
canım benim çok sağol
kafanın karışması normal
ama bende bu işe ve stresine şu an dayanamıyorum ve 32. haftada izine çıkacağım inşallah...
Zaten çok bişey kalmayacak.
Benim kafamın rahat olduğu şu var ben sonrasında buraya dönmek istemediğim için yeni iş arama sürecinde de evde olurum diyorum. O süreyi telafi ederim diyorum...
Canım 9 aylığa kadar ilgilenebileceksen bence kasma derim yine de sen bilirsin... Ben o kadar kullanamayacağım için sabretmeye çalışıyorum...
canım ben senin yerinde olsam eşini dinlerdim. dediği gibi bu süreçte dinlenmeye ihtiyacın var hele de 3 saat yol büyük eziyet.
zaten ücretsiz iznini de kullanıcakmışsın. ben ücretsiz iznimi kullanamıycam o yüzden çalışmak zorundayım. fırsat varken kullan iznini derim
canım gebelik alerjisi die bişi okumuştum..dr a ne zmn gidcen bu aralar..yada sorma imkanın varsa sor...bi arkadaşım oldu ve bi laç kullanıo bu kaşıntı için...
yok cnm ya matik...neyse 30 da değil 40 da olcak benimki artık yapcak bişi yok..zaten bunlar 30 da 40 da ilk ve son yıkanışları...yarın hepsi poka kusmuğa bulanınca basrız 60 da 90 da makinaya nede olsa:)))
eşinin söylediğide çok mantıklı...ücretsiz izin alacaksan 9 ay oldukça uzun ve ideal bi süre.
zaten 9 ay sonunda sıkılırsın kesin çünkü çalışan arkadaşlarım hep öyle dio..alışınca çalışmaya evde bebek bile sıkılıolarmış.
o sürecin 1 ayını bebeksiz keyif yaparak geçirebilirsin bencede bana mantıklı geldi
Kızlar cumartesi doktora gittim bebeğim 1450 gr olmuş herşey normal görünüyor fakat hala dönmemiş ters duruyor. SAT a göre 29, ultrasona göre 30. haftadayım bu zamandan sonra dönebilir mi
canım gebelik alerjisi die bişi okumuştum..dr a ne zmn gidcen bu aralar..yada sorma imkanın varsa sor...bi arkadaşım oldu ve bi laç kullanıo bu kaşıntı için...
Çok sağol arkadaşım... 2 hafta sonra gideceğim o zaman soracağım muhakkak. Sen nasılsın? Keyfin nasıl maşallah kıyafetler de yıkanmış darısı başımıza...
yok cnm ya matik...neyse 30 da değil 40 da olcak benimki artık yapcak bişi yok..zaten bunlar 30 da 40 da ilk ve son yıkanışları...yarın hepsi poka kusmuğa bulanınca basrız 60 da 90 da makinaya nede olsa:)))
eşinin söylediğide çok mantıklı...ücretsiz izin alacaksan 9 ay oldukça uzun ve ideal bi süre.
zaten 9 ay sonunda sıkılırsın kesin çünkü çalışan arkadaşlarım hep öyle dio..alışınca çalışmaya evde bebek bile sıkılıolarmış.
o sürecin 1 ayını bebeksiz keyif yaparak geçirebilirsin bencede bana mantıklı geldi
burda esas püf noktası portakal suyunun içindeki pekmez canım
Hımm pekmezle pek aram yok ama deneyeceğim mecburenteşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?