kızlar ya sabah işe gelirken otobüste kustum yaa midem çok kötü benim ne güzel atlattık diyordum sizlerde de var mı böyle bulantı kusma falan of ya
Çok sağol arkadaşım... 2 hafta sonra gideceğim o zaman soracağım muhakkak. Sen nasılsın? Keyfin nasıl maşallah kıyafetler de yıkanmış darısı başımıza...
aslıt ben çok ağırlaştım ya..1 haftada kocaman oldu göbik:))
bu cmt bizimde randevu bakalım büyüdümü çok merak ediyorum..
kıyafetlerede başladım bakalım yıkamaya..bu hafta içi her akşam yıksam hafta sonuna kadar biter sanırım.
hafta sonuda ütüleyip yerleştirrim diorum ama bakalım...
Canım ben de size soracaktım kaynadı arada bugün pazartesi olduğu için çok kalabalıktı ve dolayısıyla havasız midem o kadar bulandı ki zor tuttum kendimi artık sona yaklaştığımız için bu durumlara hassasiyetimiz artmış olabilir inanır mısın hala tam düzelemedim
Maşallah büyüyor kuzucuklarımız
İnan ben de ağırlaştığımı hissediyorum az kaldı 33 haftamız bitecek şaka gibi değil mi? koltukta bile uzandığımda dönemiyorum eskisi gibi allahtan ödem olayı daha başlamadı inşallah başlamaz kimisi son aylarda kilo alınır diyor kimisi alınmaz bununla da başımız dertte
aslıt ben çok ağırlaştım ya..1 haftada kocaman oldu göbik:))
bu cmt bizimde randevu bakalım büyüdümü çok merak ediyorum..
kıyafetlerede başladım bakalım yıkamaya..bu hafta içi her akşam yıksam hafta sonuna kadar biter sanırım.
hafta sonuda ütüleyip yerleştirrim diorum ama bakalım...
evet ya..ben bu haftada yapamadım yaaa... neden ucundan tutamıyom bi türlüüü şu işinnnn
artık bebeişlerimiizn en hızlı kilo alma zamanlarıymış canım geçen 2 hafta içinde 400 gr almış zeynepmaşallahh yafrumaa benim... karnım daha bi büyük sanki, çoraplarımı giymekte zorlanıyorum, hamiş pantulumm sıkıyooo, elbiselerimm olmuyooo,,,evde hep kocamın kıyafetlerini giyiyomm... yakında ayakkabılarınıda giyersem şaşırmıcam şişe şişe çingene palamudu gibim olacaklar evde bi şekilde idare olurda işte zor oluyooo....
günaydın anneler
cuma günü raporumu aldım oğluşumu gördüm çok güzeldi
ya doyamadım
bebeğim 2 kilo olmuş boyu 43 cm
sağlığı iyiymiş
doğumu 5-6 nisan olur dedi bende 4 ü olmaz mı dedim 4 4 olsun dedim olur dedi
yani doğum tarihim b,ile kesinleşti yaaa
heyecanlıyım çokkk
maşallahh canımm... çok şükür büyüyorlar...günaydın anneler
ya doyamadım
sağlığı iyiymiş
heyecanlıyım çokkk
evet ya..
pantolanda bende rahat edemiyorum artık.
bide iş yerinde otururken üzülüyorum..sürekli büzüş büzüş yefrum..şöyle evde olup göbeğimi yaya yaya oturuo olmayı hayal ediorum.
yazık yani arkamı bile dayamadım göbeğimin üstüne yüklenerek oturuyorum
hep düşünyorum yerini resmen kısıtlıyorum
geçen hafta bende çok bunalmıştım hamilelilkten cuma akşam giderken kendime yeni bi elbise aldım:)) çok sıkıldım 3 tane giysiyi çevire çevire giymekten...evde sorun yokda çalışırken kıyafet sıkıntı
maşallah canım, gözün aydın
o kilo konusu bendede muammada cnm..
geçenki 3 haftalık periyotta 2 kilo aldım..
şimdi 2 haftadır hiç kilo almadım..
toplamda 9 kilo aldım şimdilik..ama 6 haftam kaldığını düşünürsek ne kadar kilo alabilirim max. bilemiorum..bi istikrar görmedim kendime:))
33. hafta bitio aynen...bendede ödem yok ama 2-3 gündür alyansımı takınca iz yapıo sanki, onu çıkarttım bende başka bi yüzüğüm vardı onu takıom:)) ama ayaklarımda yüzümde yok, çatlakta yok henüz...ödemde çatlakta bu zmna kadar olmadıysa artık olmaz diolar..kimileride bundan sonra olur dio, bekloz kurbanlık gibi:44::44:
ayy bide şimdi eşim maıl attı, dept. larında bi kız geçen hafta izne ayrılmıştı..mart başında doğum yapcaktı..cuma izne ayrıldı cmt doğurmuşşoktayım...erken doğum riski vs. hiç bişi yoktu...nasıl nasıl nasıl oluo öyle bi erken doğum riski falan yoksa bi anda gelio......yine stres oldum...kendime kızıyorum insan bi çanta hazırlamazmı ya...33. hafta bitio
günaydın anneler
ya doyamadım
sağlığı iyiymiş
heyecanlıyım çokkk
o kilo konusu bendede muammada cnm..
geçenki 3 haftalık periyotta 2 kilo aldım..
şimdi 2 haftadır hiç kilo almadım..
toplamda 9 kilo aldım şimdilik..ama 6 haftam kaldığını düşünürsek ne kadar kilo alabilirim max. bilemiorum..bi istikrar görmedim kendime:))
33. hafta bitio aynen...bendede ödem yok ama 2-3 gündür alyansımı takınca iz yapıo sanki, onu çıkarttım bende başka bi yüzüğüm vardı onu takıom:)) ama ayaklarımda yüzümde yok, çatlakta yok henüz...ödemde çatlakta bu zmna kadar olmadıysa artık olmaz diolar..kimileride bundan sonra olur dio, bekloz kurbanlık gibi:44::44:
ayy bide şimdi eşim maıl attı, dept. larında riski vs. hiç bişi yoktu...nasıl nasıl nasıl oluo öyle bi erken doğum riski falan yoksa bi anda gelio......yine stres oldum...kendime kızıyorum insan bi çanta hazırlamazmı ya...33. hafta bitio
günaydın anneler
ya doyamadım
sağlığı iyiymiş
heyecanlıyım çokkk
ben bu haftada yapamadım yaaa... neden ucundan tutamıyom bi türlüüü şu işinnnn
artık bebeişlerimiizn en hızlı kilo alma zamanlarıymış canım geçen 2 hafta içinde 400 gr almış zeynepmaşallahh yafrumaa benim... karnım daha bi büyük sanki, çoraplarımı giymekte zorlanıyorum, hamiş pantulumm sıkıyooo, elbiselerimm olmuyooo,,,evde hep kocamın kıyafetlerini giyiyomm... yakında ayakkabılarınıda giyersem şaşırmıcam şişe şişe çingene palamudu gibim olacaklar evde bi şekilde idare olurda işte zor oluyooo....
cnm jokerin sitesindeydide ama 2 günlük bi kampanyaydı o, bittipetuşşş şu avent hangi sitede indirimdeydi
Maşallah gayet istikrarlısın son iki haftada da almadıysa zaten kaldı 5-6 hafta iki kilo bile alsan gayet ideal olarak tamamlamış olursun. Yok be kuzum haksızlık etme kendine en az kilo alanlardansın... Öyle diyorlar olmazmış ama bakalım inşallah olmaz...
Hayırlı uğurlu gelsin bebeği... Vallahi geçen annem dedi artık şurada ne kaldı çantanı hazırlayalım artık dedi benim daha çantam bile yokdoğuma bjk li esofmanlarımla giderim artık ayy allah korusun bu haftasonu şu kalanları halledeyim diyorum. Mobilyalar da ya bu haftasonu ya da önümüzdeki gibi gelecek inşallah düşün bebeği koyacak beşiğim bile yok beni gör de bir kez daha için rahat etsin şurada 34 haftamıza ne kaldı ki bir iki gün oyy ya nerden nereye hala inanamıyorum doktorum 40 haftayı bekleyeceğini zannetmiyorum dediğinden beri iyice heyecanlıyım şu anda bir akciğer iyice gelişiyor diğeri beyin iyice işlevini ilerletiyor her şeyleri tamamlanmış netten edindiğim bilgilere göre zibilerin 5 duyu organı bile tam erken doğarsa normal bebek gibi çıkartıyorlarmış allah korusun bir aksilik olmadığında. Senin kesin sezeryan dimi?
:))) bu hamilelikteki kilo konusunda en şanslı anne benimdir...
hamileliğimin başında 8 kilo verdim... ve hamilelik boyunca sade ve sadece 4 kilo aldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?