2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim ne çantam ne pijamam ne hastane çıkışım ne bebeğimin odası hiç bişey yok yaaaa Allahım benim bu kocam niye bu kadar rahat bu konuda yaaaaa,daha ev boya olcak, odası alıncak gelcek, alışveriş yapılcak, çok stres oluyorum çokkk :18:

çat die doğurmuş bebem ya..benimde aklım almıo yani
alyans olayına koptum ya...tatlı şeyy
biz çok freeyizidr bu konuda...eşim hiç takmıodu önceden...aynı iş yerindeydik ben ayrıldım geçen yıl ben ayrıldığımdan buyana bakıorum istikrarlı bi şekilde takıo....şehir dışına falan giderekn özellikle takıo..çok önemli değil ama yinede takması hoşuma gidio..ben takıorum seviyorum takmayı ama arada unutuyorum çünkü yatarken çıkarıorum daha hiç höyyt nerde yüzüğün demedi
:))) bu hamilelikteki kilo konusunda en şanslı anne benimdir...
hamileliğimin başında 8 kilo verdim... ve hamilelik boyunca sade ve sadece 4 kilo aldım:))

bende geçen ay 4 kilo almıştım bu ay 2 kilo almışım doğumda şimdilik normal görünüyo ve 23 nisan dedi dr. ama bana sanki daha erken gelcekmiş gibi geliyo

ama ama siz beni unuttunuz kimse bize cevap vermiyoooo

herkese günaydııııın......
ne olmuş bu foruma böyle ya hiç sevmedin ben bu halini
ben de artk evime dönmek ve çantamı hazrlamak istiyorum..
bir sürü iş beni bekliyor..
haftasonu da yine kar varmş bakalım nasıl gideceğiz:18:

bu arada ben dalin sıvı deterjan aldm o nasl kullanan var mı

kızlar ya sabah işe gelirken otobüste kustum yaa midem çok kötü benim ne güzel atlattık diyordum sizlerde de var mı böyle bulantı kusma falan of ya
aynen canım öldüm diyebilirim 3 gün sürdü bulantı kusma mahvoldum şükür geçti

9 kilo mu çok güzel canım ya
ben 11 aldım toplamda son 2 ay 6 kilo almışım karnım pek belli değil 7 hafta sonra doğuracağım diyorum şaşıyorlar
ama kalçam maşallah pek bir genişlediii

aynen ya 3 kazağım var olan 3 de eteğim evir çevir giy
alayım diyorum sonra vaz geçiyorum şurda 2 ay kaldı diyorum
Allahtan çalıştığım yerde bayan yok
onlar şıkır şıkır giyinirken ben böle olsam çatlardımmm

saol canım
canım ben kapalı bir terlik almıştım yanıma iyi oldu
terlik en iyisi babeti giymeye pek uğraşamazsın

maşallah bebişine cnm
saol canım

benimd eçantam hazır değil maleseffff
ödemin çok demek ki senin bende de pek olmadı
kaç kilo aldın neyseki doğumdan sonra çok çok inersinnn

Evet hatırladım hatta hep dile getiriyordun 12/13 alsam keşke diye maşallah dediğinin bile altındasın. Evet kız bebek erken gelir diyorlar hayırlısıyla içimden bir ses 38. hafta diyor kendim için anlamadım ama olsun... Hiç belli olmuyormuş canım belki çıkar hakkınızda hangisi en hayırlıysa o olsun. Haklısın canım insan netleştirmek istiyor iyice ben de son gittiğimde dedim durum nedir normal mi sezeryan mı ben normalden yanayım şu an ne olduğunu söylemek için erken bir dahaki gelişinde belli olur dedi 35 ya da 36. haftada gideceğim. Alttan muayene de edecek kesin ben hiç alttan olmadım ya nasıl acaba canı yanıyor mu insanın?

Bu arada denyo bir arkadaşım var arada saçma sapan konuşur 20 yıllık arkadaşım umursamamayı öğrendim ya da yaşadıklarına veriyorum geçtiğimiz hafta sürekli ilk başlarda da dikkat et düşürürsün gibi sürekli olumsuz şeyler söylüyordu geçen bana ulaşamamış merakından eşimi aramış eşimde eğitimde olduğumu söylemiş aradım neyse doğurdun sandım seni dedi ben de senin yine ruhsal halin bozulmuş bir pozitif ol bir olumlu düşün ne olacak senin bu halin deyip bastım kahkahayı biz çok şükür iyiyiz bomba gibiyiz minik kızım ne zaman geleceğini çok iyi bilir teyzesi sen kendine dert edinme dedim. Bugün de sebamed seti almıştım ek olarak dalin bakım setleri hem çok uygun hem de cici ondan da alayım diye ona sordum eczacı olduğu için daha indirime getirtebiliyor aa dalin mi dedi ben de evet neyi varmış ki dalinin dedim ne bileyim ben olsam daha pahalısından alırdım dedi ben de zaten sebamed var da ek istiyorum dalinin neyi var gayet kaliteli bir marka arap sabunu almıyorum ya dedim tam denyo ya vallahi bazen sabrımı zorluyor

bende geçen ay 4 kilo almıştım bu ay 2 kilo almışım doğumda şimdilik normal görünüyo ve 23 nisan dedi dr. ama bana sanki daha erken gelcekmiş gibi geliyo
ülkemizde doğumların tam hatırlayamadım ama %5 lik bi kısmı gibiydi sanırım 40. haftada oluyormuş..
genellikle 38 ve 39 oluomuş %70 kadarı...40 sonrası ve 38 önceside yine düşük bi oranmış..

günaydın cnm

dalinin sıvı deterjanı ve vernelini ben kızıma sürekli kullandım halada kullanıyorum çok çok memnunum....

günaydın kızlar bizim de karlar erimeye basladı yolar acıldı yarın dr kesfine gidicem bakalım bnden dün süt geldi bu arada sizdede basladımı gelmeye

yarın karyolasınıda alıcam haftaya cuma izne cıkıcam ahsap kokusu gider izne cıkıncada temizlk olayına gecerm bnde yarın alayım diyorum deterjanı siz ne aldınız bebek kıyafetlerini yıkamak için artık yıkayıp ütüleyip hazırlıyayım izne bi cıkayımda

ben de cuma günü gittim kontrole sizlere yazmayı unuttum. üstünden vakit geçince... bebişim zaten 15 gün önce dönmüştü. artık doktor dönmez dedi. kilosu arttığı için. bakalım doğrumu çıkcak. cuma baktığındada yine doğum pozisyonundaydı. ama ben sezeryan olması istediğimi söyledim. tamam dedi ona göre plan yaparız dedi. bebişim 1929 kilo bu arada çok şükür. uyuyurdu maşallah.

istirahati sordum. 32. haftada ssk anlaşmalı hastanede açtırabilirsin dedi. ben dedim ne tavsiye edersiniz. 32. haftada çık ve dinlen dedi. ama dedim 5 hafta kadar çalışılabiliyor dedim. sen kolay mı sanıyorsun dedi. çok ağırlaşcaksın dedi. doktorum kadın bu arada. biz doktorlar hepimiz çıkıyoruz dedi. ama dedim dönüş nasıl olcak o zaman. kayınvalidem bakcağı için çok güzel dedi emin ellerde. şimdi iznini al dinlen ki bebeğin serpilsin büyüsün dedi. bu zaman istirahata ihtiyacınız var doğum sonrasına yetişmek için dedi. size bilgi olarak geçeyim dedim.

birde aspirin kullananlara bilgi vereyim. 34. haftada asprini bırakcakmışım. fraxparine 'de doğuma kadar devammış.

en hayırlı zmznda gelsinler inş..ama 38 itibariyle hazır ve nazır beklemekte fayda var:)))
cnm alttan muayenede korkma hiç..ben hamilelik sürecinde 3 kez alttan muayene oldum..geçen yılda simir testi yaptırmıştım...
dr unla diyalogun rahatsa çok kolay geçio...can yakıcı bişi hiç değil..kendini kasmayıp rahat olursan hiç acı olmuo..
bi çoğumuzda vardır ya o mantık pahalıysa kalitelidir die
tabi eklemektede fayda var....sananeeeeee

Son düzenleme:
dr lar izne cıkmayı wevde dinlenmeyi uygun görüyorlar hep bnde yoruluyorum bu aralar o yüzden 32 olayim cıkıcam hemen

kızlar yafu ayran içtik ayrı mı düştük neden beni görmezden geliyorsunuz kimse bana cevap yazmıyooooo

ama ama siz beni unuttunuz kimse bize cevap vermiyoooo

canım senin tansiyonun bana biraz düşük gibi geldi. gerçi bu tansiyon olayı kişiden kişiye değişebiliyo belki normali bu şekildedir. benim doktorum tansiyonunu her gün ölç ve kaydet dedi. benim de yüksek çıkıyo arada 15e 10 gibi. ilk gebeliğimde de böle bi problem olmuştu. bebeğin kilo alamama sebebi de yüksek tansiyon olabilirmiş. sewninki iyi gibi geldi bana hatta düşük 12 8 normal olan
benim de nabzım yükseliyo arada son aylarda normal sanki fazla kafana takma canım problem yoktur inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

evettt açıklıyorum o haldee..
taaaaaaaaaaammmmmmm
16 kilo aldım..
bunun 6 kilosunu 1 ayda aldım.. zaten o ödem ve şişme de o ay başlamıştı..
geçen ay örneğin 1,5 kilo aldım.. bunun da 700 gramını kızım almış..
inşallah dediğin gibi olur tatlım yaa.. çarçabuk veririm kiloları.. doktorum da senin gibi düşünüyor.. 3 ayda eski halime büyük oranda dönermişim.. tabi süt olsun diye saçma sapan beslenmezse annem beni
eşim çok tatlı bu konuda yaa.. yalan söylüyo biliyorum ama yine de inanıyorum azıcık..
gördüğüm en güzel hamilesin diyo.. o da yetiyor işte.. bebeklerimiz sağlıklı olsun da.. kilo vermek için bi çapaya girişeceğiz nasıl olsa..
5 kilo için değil de 10 kilo için uğraşırız ne fark eder yani..
biz isteyince herşeyi başarırız.. değil mi kuzucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…