tatlım artık sayılı haftalarımız çok şükür bende de nadiren de olsa oluyor doktor çok normal dedi içini ferah tut...
canım bildiğim kadarıyla normal doğum yapacaklarda çatı muayenesi mutlaka yapılıo 36 da falan...
bana bir kere
kartal devlet hastanesinde yapmışlardı
24. hafta mı neydi...
akıntım var dedim çatı muayenesi yaptılar
hemide 3 erkek doktor
gelen geçen el atmış gibi olmuştum
üstünde pikini şezlonga uzanmışsın, dizlerini kırıp yatıosun..öyle düşüncen...
benimde içimi rahatlattın petuş hee bende tırsıyom çatı da
onuda şöyle düşün....çocuğuna yüzme öğretmeye çalışan türk ve sabırsız bi anne..çığlık çığlığa yüzme öğretio çocuğunaşu anda düşünüyorum o muayeneyi ve şezlongu......
ımmm yan odada doğum yapan kadının çığlıklarını saymazsak
evet makul bir hayal....
ya ben bikere hamilelikten önce muayene olayım dedim mantar olmuştum anam çok acıdı o metal şeyi sokunca hatta muayene olamadım.şimdi normal doğumdan çok korkuyorum:18:
HEEE elinde bi de cigara hayal et...öyle umrunda değil güneşlenion..ice gevşemişsin felan..alttan minnak bi karınca pıtışa doğru yanaşıo felan...ama hiç oralı değilsin
onuda şöyle düşün....çocuğuna yüzme öğretmeye çalışan türk ve sabırsız bi anne..çığlık çığlığa yüzme öğretio çocuğuna
geçenki muayenemde mantar için banada değişik bişi dürttü canım..çubuk falan değildi..makas gibiydi şekli..bi ıhh oldum ama unutulmayacak bi acı değildi..değildi doğumda acının üstüne elinde bi bebkle çıkcan dışarı hiç umrunda olmaz heralde
onuda şöyle düşün....çocuğuna yüzme öğretmeye çalışan türk ve sabırsız bi anne..çığlık çığlığa yüzme öğretio çocuğuna
geçenki muayenemde mantar için banada değişik bişi dürttü canım..çubuk falan değildi..makas gibiydi şekli..bi ıhh oldum ama unutulmayacak bi acı değildi..değildi doğumda acının üstüne elinde bi bebkle çıkcan dışarı hiç umrunda olmaz heralde
kızlarr sabah demiştim otobüste çıkardım diye şimdi öğle yemeğini yiyemiyorum midem çok kötü yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyor ne oluyor böyle başa mı dönüyorum ben
Off midem sanki taş gibi
canım hamileliğin sonlarına doğru mide bulantılarının tekrarlaması normalmiş nette okumuştum.kızlarr sabah demiştim otobüste çıkardım diye şimdi öğle yemeğini yiyemiyorum midem çok kötü yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyor ne oluyor böyle başa mı dönüyorum ben
Off midem sanki taş gibi
ne alemsin petuş yaa evt o makastan bana da sokmuşlardı aynen ben de delirdim kocaman ya nassı sokuyolar hiç acımadan tabii çığlıklar da beraberinde geliyo
doğru dion tatlım ya dr karşısına açıp yatınca utanıyorum bacaklarım kaskatı kesiliyo kasılmaktan canım acıyo.ilişkidedemi böylesin diyo ulan kocaya açmakla sana açmak bir mi dicektim diyemedim
bu aralar bende de var aynı sıkıntı ama geriye ket vurma olmaz umarım
geriye ket vurmak ne demek yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?