2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şu anda düşünüyorum o muayeneyi ve şezlongu......
ımmm yan odada doğum yapan kadının çığlıklarını saymazsak
evet makul bir hayal....

onuda şöyle düşün....çocuğuna yüzme öğretmeye çalışan türk ve sabırsız bi anne..çığlık çığlığa yüzme öğretio çocuğuna
ya ben bikere hamilelikten önce muayene olayım dedim mantar olmuştum anam çok acıdı o metal şeyi sokunca hatta muayene olamadım.şimdi normal doğumdan çok korkuyorum:18:

geçenki muayenemde mantar için banada değişik bişi dürttü canım..çubuk falan değildi..makas gibiydi şekli..bi ıhh oldum ama unutulmayacak bi acı değildi..değildi doğumda acının üstüne elinde bi bebkle çıkcan dışarı hiç umrunda olmaz heralde

HEEE elinde bi de cigara hayal et...öyle umrunda değil güneşlenion..ice gevşemişsin felan..alttan minnak bi karınca pıtışa doğru yanaşıo felan...ama hiç oralı değilsin

ayy petuşş ne alem gadınsın sen yaa karınca heee

doğru dion tatlım ya dr karşısına açıp yatınca utanıyorum bacaklarım kaskatı kesiliyo kasılmaktan canım acıyo.ilişkidedemi böylesin diyo ulan kocaya açmakla sana açmak bir mi dicektim diyemedim

kızlarr sabah demiştim otobüste çıkardım diye şimdi öğle yemeğini yiyemiyorum midem çok kötü yemeğin kokusu bile midemi bulandırıyor ne oluyor böyle başa mı dönüyorum ben
Off midem sanki taş gibi

ne alemsin petuş yaa evt o makastan bana da sokmuşlardı aynen ben de delirdim kocaman ya nassı sokuyolar hiç acımadan tabii çığlıklar da beraberinde geliyo

bu aralar bende de var aynı sıkıntı ama geriye ket vurma olmaz umarım

canım hamileliğin sonlarına doğru mide bulantılarının tekrarlaması normalmiş nette okumuştum.
ne alemsin petuş yaa evt o makastan bana da sokmuşlardı aynen ben de delirdim kocaman ya nassı sokuyolar hiç acımadan tabii çığlıklar da beraberinde geliyo

bende aynısını yaptım canım çığlık attım resmenn dr elinde o aleti görünce zaten taş kesildim sokması imkansızdı

doğru dion tatlım ya dr karşısına açıp yatınca utanıyorum bacaklarım kaskatı kesiliyo kasılmaktan canım acıyo.ilişkidedemi böylesin diyo ulan kocaya açmakla sana açmak bir mi dicektim diyemedim

ya hele ki üniversite hastaneleri bi sürü kişi aynı anda bakıyo ya kimi izxliyo kimi el atıyo bi de toy toy delikanlılar insan utanıyo ya

hahahahah
bunu doğum esnasında uygulayabilmek dileğiyle diyorum ....

bu doğumun olacağı tarihi doktor kaçıncı haftada veriyo bileniniz varmı sezo olucamda cuma günü kontrol var 34 oluyos ozamana verirmi acep:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…