Söylese bir türlü söylemese bir türlü canım çünkü kesinleşmedikçe meraktan çatlıcaz :) Umarım seninki gösterir kendini, şüpheye yer bırakmaz :)aaa süper.....acaba cmt gidince bize bişi dermi, walla çatlıcam merakdan..önceden böle değildim bu hafta merakım tavan yaptı
sağolunkızlar.hepimize hayırlı olsun.ben bir de nöbetçiydim bugün.geldiğimden beri de yatıyorum.kızlar ya ben nasip olursa ikinci dönem hiç başlamayı düşünmüyorum.yanlış hesaplamadıysam.doğum iznimin başlamasına 1,5 hafta kalıyor ikinci dönemin başından.en azından başlamayayım da ikinci dönemin başında yeni öğretmenleriyle tanışsınlar diyorum.rapor alma niyetim var onun için.siz nasıl düşünüyorsunuz?
Söylese bir türlü söylemese bir türlü canım çünkü kesinleşmedikçe meraktan çatlıcaz :) Umarım seninki gösterir kendini, şüpheye yer bırakmaz :)
Merhaba guncekız ben de 2. dönem başlamamayı düşünüyorum, bir haftam kalıyor doğum izni öncesince onu çalışırım sonra ayrılırım diye düşünüyorum, çünkü 40 km araba kullanıyorum hergün karnım burnumda zor olur diye düşünüyorum, doğum sonrasında 3 hafta kalıyor onu da rapor falan idare ederim diyorum. Ne diye yoralım kendimizi bacım, dinlenmekte önemli, şu halimle bile 6 ders ve nöbet bitirdi beni o zamanlar hiç katlanılmaz herhalde.
Bu arada ikili test için aç karınla gideceğinizi söylemişsiniz arkadaşlar benim doktorum aç tok farketmez dedi randevuyu saat 16:00 ya verdi hatta, bundan sonra aç karınla yapılacak tek testin 6. aydaki şeker yüklemesi olacağını söyledi, 2'li, 3'lü, 4'lü testlerde aç gidilmesi gibi bir gereklilik yokmuş. Sevgiler..
günaydın anne adaylarıı
çogu kişide hala bulantılar devam ediyormuş
Allah yardımcınız olsun
kızlar bebeklerinize bebek odası alcakmısınız yoksa sadece
beşikmi alcaksınız?
bende bu beşiklerden istiyorum oğlumun park yatağı vardı nedense kullanamadı o da bende
komşuya verdim ben bunlardan alacağım
sonrası içinse bilemiyorum belki yeni bir eve taşınırız ve çocuklarımın odası olur şimdi lojmandayım ve onlara ayrı oda yapma şansım yok
ve malesef oğlum hala bizimle aynı oda da yatıyor
canım saol acaba nedeni nedir bu lekelenmenin çok merak ettim daha yeni geldim ya doktor herşey normal dedi bende kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama genede korktum
ya seydişehirde yaşıyorum ve burda özel hastanede poliklinikte yok böle saçma biyer mecbur devlet hastanesine gidiyorum o yüzden doktorumun numarasınıda almadım yaa
sorma ya ben de kırşehir kaman da yaşıyorum.büyükşehirdeki arkadaşlarımız çok şanslı. ikili test için başka yere gönderiyorlar. hastanedeki doktor çok ukala hiç birşeyden bahsetmiyor kırşehir de özel bir yere de gideceğim haftaya
ollyyy evet evet olmuş...ben böle minnacık tüllü dantelli beşikleri çok seviom ama çok minikmi bunlar, bunlarda bebeler 1 yaşına kadar yatabilirmiki? ben 1 yaşına kadar böyle bişi almak istiom yatak odamıza koymak için
Kızlar merhaba.Başlığı görünce yazmadan edemedim.Ben 2011 nisan annesiyim.Daha doğrusu nisan annesi olmayı planlarken aceleci bebeşim yüzünden mart annesi oluverdim.Geçen sene bu zamanlarda sizinle aynı telaşları yaşıyordum.Nasıl heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Benim oğlum bugün tam 6 aylık oldu.İnşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Hayırlı doğumlar hepinize.
bu beişik çokk tatlı buna geçen bi mağazada buna benzeyen bi beşik görmüştüm fiyatı 540 tl idi 1 yaşına kadar kullanmak için çok pahalı ama mükemmel bişeydi iç yatağı yumuşacık bende böyle bi beşik düşnuyorum ama 200 aşmam herhalde:) masraf çok oluyo zaten normal buyuyen beşikler 800den başlıyo normal beşikler 300den battık anam battık
bu beişik çokk tatlı buna geçen bi mağazada buna benzeyen bi beşik görmüştüm fiyatı 540 tl idi 1 yaşına kadar kullanmak için çok pahalı ama mükemmel bişeydi iç yatağı yumuşacık bende böyle bi beşik düşnuyorum ama 200 aşmam herhalde:) masraf çok oluyo zaten normal buyuyen beşikler 800den başlıyo normal beşikler 300den battık anam battık
cnm sanırım gitti gidiyorda buldum ben bunu 200-300 arsında bi kaç model ve bi kaç fiyat vardı bi ara bak, ya gitti gidiyorda yada hepsi buradada bulmuştum..bide sen tecrübelisin fikrin vardır, 1 yaşına kadar olurmu böle bişi, 9-10 aylıkken atarmı kendini aşağı bebek?
canım bebekten bebeğe değişir ama, şöyle söylıyım benım kız 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı çok hareketlıydı benım kız kesın kendını aşşa atardı 10 aylıkken
onlar ancak 6 aya kadar belki kullanılır
merhaba arkadaşlar bende bugun doktora gittim ikili test için bebeğim kocaman olmuş eli ayağı mucize resmen hareket ediyor zıplıyor aşağı yukarı parmağını emiyor eşimle çok şaşırdık ve sevindik :) Allah hepinize nasip eder inş. şimdi bir sonraki randevu 1 ay sonra ama ben sabredemem sanırım 2 hafta sonra yine giderim..
merhaba arkadaşlar bende bugun doktora gittim ikili test için bebeğim kocaman olmuş eli ayağı mucize resmen hareket ediyor zıplıyor aşağı yukarı parmağını emiyor eşimle çok şaşırdık ve sevindik :) Allah hepinize nasip eder inş. şimdi bir sonraki randevu 1 ay sonra ama ben sabredemem sanırım 2 hafta sonra yine giderim..
maşallah subhanallah.ne güzel görmüşsün bebişini. ohh hasret gidermişsin. bende 30 eylülü bekliyorum
bende 26 eylülü beklıyorum bir ay oldu ve çok özledim meraktn ölücem henuz harekette olmadıgı için napıyo buyudumu herşey yolundamı dıye yıyıp durdum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?