2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar selam.... bebişlerimiz ne durumda.... ben cumartesi kontrole gittim kalp atışlarını gördüm yanlız dinleyemedim dr. bu cihazlar dışarı ses vermiyo dedi bebek iyi görünüyodu yalnız pazar günü evde kendimi çok yordum umarım bişi olmamıştır ağır falan kaldırmadım ama rutin ev işleri beni yordu.....

doktorlar düşük tehlikesi gibi bişi söylemedi ama sizce bi sorun olurmu ? Allah bize böyle bi duyguyu tattırmış... ama biz yine rahat duramıyoruz yine iş yapıyoruz yoruluyoruz

Son düzenleme:
bende bu beşiklerden istiyorum oğlumun park yatağı vardı nedense kullanamadı o da bende
komşuya verdim ben bunlardan alacağım
sonrası içinse bilemiyorum belki yeni bir eve taşınırız ve çocuklarımın odası olur şimdi lojmandayım ve onlara ayrı oda yapma şansım yok
ve malesef oğlum hala bizimle aynı oda da yatıyor

aaa süper.....acaba cmt gidince bize bişi dermi, walla çatlıcam merakdan..önceden böle değildim bu hafta merakım tavan yaptı
Söylese bir türlü söylemese bir türlü canım çünkü kesinleşmedikçe meraktan çatlıcaz :) Umarım seninki gösterir kendini, şüpheye yer bırakmaz :)

Merhaba guncekız ben de 2. dönem başlamamayı düşünüyorum, bir haftam kalıyor doğum izni öncesince onu çalışırım sonra ayrılırım diye düşünüyorum, çünkü 40 km araba kullanıyorum hergün karnım burnumda zor olur diye düşünüyorum, doğum sonrasında 3 hafta kalıyor onu da rapor falan idare ederim diyorum. Ne diye yoralım kendimizi bacım, dinlenmekte önemli, şu halimle bile 6 ders ve nöbet bitirdi beni o zamanlar hiç katlanılmaz herhalde.

Bu arada ikili test için aç karınla gideceğinizi söylemişsiniz arkadaşlar benim doktorum aç tok farketmez dedi randevuyu saat 16:00 ya verdi hatta, bundan sonra aç karınla yapılacak tek testin 6. aydaki şeker yüklemesi olacağını söyledi, 2'li, 3'lü, 4'lü testlerde aç gidilmesi gibi bir gereklilik yokmuş. Sevgiler..

Son düzenleme:

hımmm anlaşılan ikili test için danışabilen dr una danışıp nasıl derse dr u öle gidicek, danışamayanda her ihtimale karşı aç karnına gidicek..bende mail attım şimdi dr uma gelen cevabı paylaşırım çeşit olması açısından

günaydın anne adaylarıı
çogu kişide hala bulantılar devam ediyormuş
Allah yardımcınız olsun
kızlar bebeklerinize bebek odası alcakmısınız yoksa sadece
beşikmi alcaksınız?

ben beşik ve şimdilik bir şifonyer düşünüyorum. zaten kiracıyız ve de devlet memuruyuz kendi memleketimizde değiliz her sene tayin istiyoruz ama çıkmıyor:) ordan oraya taşı eşyalar mahfoluyor. biraz büyüsün o zaman çocuk odası düşünüyorum hem biz de bir yerlere kesin yerleşmiş oluruz o zaman. bir de zaten bebek o, oda güzel olsa da anlamayacak zaten çok masraf olacak şimdilik beşik yeter diye düşünüyorum... tabi ki oadalar da çok hevesleniyorum

park yatakta benim yatak odama sığmazmış gibi gelio, beben zaten bi odası olmucak bari süslü bi beşiği olsun diom1 yaşına kadar bizimle kalcak aynı odada o kesinde sonrası kısmet bakalım ...

bu beişik çokk tatlı buna geçen bi mağazada buna benzeyen bi beşik görmüştüm fiyatı 540 tl idi 1 yaşına kadar kullanmak için çok pahalı ama mükemmel bişeydi iç yatağı yumuşacık bende böyle bi beşik düşnuyorum ama 200 aşmam herhalde:) masraf çok oluyo zaten normal buyuyen beşikler 800den başlıyo normal beşikler 300den battık anam battık

teşekkürler tiancu bağlantıyı koparmayalım aklımıza takılan noktalarda bize yardımcı olursan çok sevinirim özellikle doğum ve sonrası:26:

ne biçim cümle kurmuşum kızım tepemde tabi

cnm sanırım gitti gidiyorda buldum ben bunu 200-300 arsında bi kaç model ve bi kaç fiyat vardı bi ara bak, ya gitti gidiyorda yada hepsi buradada bulmuştum..bide sen tecrübelisin fikrin vardır, 1 yaşına kadar olurmu böle bişi, 9-10 aylıkken atarmı kendini aşağı bebek?

canım bebekten bebeğe değişir ama, şöyle söylıyım benım kız 2 buçuk aylıkken dönmeye başladı çok hareketlıydı benım kız kesın kendını aşşa atardı 10 aylıkken
onlar ancak 6 aya kadar belki kullanılır

ama ama....
neyse tükkanı bugünlükte kapatıom, hade ii akşamlar, eve gidimde osmancığı izlim barii, tesellim olsun...

merhaba arkadaşlar bende bugun doktora gittim ikili test için bebeğim kocaman olmuş eli ayağı mucize resmen hareket ediyor zıplıyor aşağı yukarı parmağını emiyor eşimle çok şaşırdık ve sevindik :) Allah hepinize nasip eder inş. şimdi bir sonraki randevu 1 ay sonra ama ben sabredemem sanırım 2 hafta sonra yine giderim..

Merhaba guncekız ben de 2. dönem başlamamayı düşünüyorum, bir haftam kalıyor doğum izni öncesince onu çalışırım sonra ayrılırım diye düşünüyorum, çünkü 40 km araba kullanıyorum hergün karnım burnumda zor olur diye düşünüyorum, doğum sonrasında 3 hafta kalıyor onu da rapor falan idare ederim diyorum. Ne diye yoralım kendimizi bacım, dinlenmekte önemli, şu halimle bile 6 ders ve nöbet bitirdi beni o zamanlar hiç katlanılmaz herhalde.

Bu arada ikili test için aç karınla gideceğinizi söylemişsiniz arkadaşlar benim doktorum aç tok farketmez dedi randevuyu saat 16:00 ya verdi hatta, bundan sonra aç karınla yapılacak tek testin 6. aydaki şeker yüklemesi olacağını söyledi, 2'li, 3'lü, 4'lü testlerde aç gidilmesi gibi bir gereklilik yokmuş. Sevgiler..[/QUOTE]

ayy seninle daha önce konuşmuştuk.yolun çok uzunmuş demiştim o zaman da.benim de aynı 6 saat ders.benim 8km.yormuyor ama ders ve nöbet yoruyor.bir an önce kurtulsak keşke su nöbet işinden yaw.2 ay sonra rapor alsam da tutmasam diyorum.dün nöbetçiydim geldikten sonra saatlerce yattım çok yorulmuşum.bu arada cumartesi gidiyorum ikili este.çok heyecanlıyım.doktorum dedi valla ben aç gitcem.

hadi hayırlı olsun canım.inşallah çok sağlıklıdır bebeğin,bebeklerimiz..

maşallah subhanallah. ne güzel görmüşsün bebişini. ohh hasret gidermişsin. bende 30 eylülü bekliyorum

maşallah subhanallah. ne güzel görmüşsün bebişini. ohh hasret gidermişsin. bende 30 eylülü bekliyorum

bende 26 eylülü beklıyorum bir ay oldu ve çok özledim meraktn ölücem henuz harekette olmadıgı için napıyo buyudumu herşey yolundamı dıye yıyıp durdum kendımı

bende 26 eylülü beklıyorum bir ay oldu ve çok özledim meraktn ölücem henuz harekette olmadıgı için napıyo buyudumu herşey yolundamı dıye yıyıp durdum kendımı

1 ay mı oldu. iyi beklemişsin valla. evet ya bir kıpırdansalar belki daha rahatlıcaz allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…