bu doğumun olacağı tarihi doktor kaçıncı haftada veriyo bileniniz varmı sezo olucamda cuma günü kontrol var 34 oluyos ozamana verirmi acep:44:
36-37. HAFTADN önce almıyorlar sezeryana
kızlar Menzil girmiyo erken doğum tehlikesivardı bişey mi oldu acaba:44:
ben sordum da artık 39+ larda alıyos dedi bana yani normalde 3-5 gün önce veya 1 hafta
Arkişilerim ben de toplamda 6 kilodayım yağlar gidiyor bebeğime yarıyor şu anda bacaklarım, kalçalarım inceldi anlamadım eşim doğumdan sonra eski kilonun altına düşeceksin görürsün bak diyor anlayamadım şu kilo işinişu anda 65 im hala doktor her gittiğimde şaşırıp tebrik ediyor onun o halini görünce inanılmaz keyifleniyorum ya
sonunda cevap alabildim
canım sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü düşük çıkmıştı yine ama hamilelikte olabiliyo normal dedi.
kalp çarpıntısı zor nefes alma sizdede oluyor mu otururken:44:
Günaydınlar herkese!!!
Nasılsınız bugün?
Haftasonu kızıma bir şeyler aldık resmini en kısa zamanda koyacağım inşallah... Haftasonları çok fazla internete giremediğimden hatta hiç takip edemiyorum sizleri.
Biberon da aldık DR.Brown'un aslında avent alacaktım adam çok yardımcı oldu ve çok dürüsttü sağolsun. Özelliklerini anlatınca Dr. Brown da karar kıldık.
Arkadaşlar bu arada bu kaşıntı durumu sizde ne alemde ben çok kaşıyorum galiba bacaklarım yara oldu hep kaşıdığım yeri kanatıyorum o kadar tatlı kaşınıyor ki tırnaklarımı dipten kestim sırf kanatmayayım diye son 1 haftadır iyiyim geçiyor ama sizlerin de fikrinizi almak istedim.
Bir soru daha bebeğe muz bayağı kilo aldırıyor değil mi her gün yemeye başladım...
sorma canım ben de özellikle akşamları kaşınıyorum,kollarım bacaklarım sırtım falqan,bi yerden başladım mı zaten her tarafım kaşınmaya başlıyo,internette araştırdım hamile kaşıntısı diye bişi var,sık görülen bişiymiş,çok çok azınlıkta da karaciğerden kaynaklanabiliyomuş,haftaya muayenem var doktora sorcam bakalım,bir de rutin tahlillerim var,hazır kaşınıtıyla ilgili ölçülen bi değer de varsa ona da baksın ,onu da söylicem,ben kaşıntıyı geçirin diye soğuk su sürüyorum,biraz iyi geliyor,aklında olsun
tansiyon kişiye göre değişir kuzu benim hep düşüktür 8 e 5 9 a 6 arada çıkar 10 a fln zor nefes alma bende de var kalbime baskı yapıyo benimkinin kafanı sol tarafta kaburgamın altınndaymış o yüzden nassı pozisyon alacağımı bilmyom hiç
benimkininde kafa sağ tarafta kaburgamın altında o da etkili oluyo sanırım biraz..
kızlar bahsetmiş karnım kocaman oldu diye benimkide birden fırladı son günlerde.
bebekler hızlı kilo almaya mı başladı ki
benim plesenta aşağıda olduğu için 31. haftamda söyledi tarihi..ama yinede mart başında randevu verecek ve epidural olacağı için mart başında anestezi uzmanıda muayene edecek o zmn randevu verilecek...tarih olarakda beklenen doğum tarihininden bi hafta 10 gün öncesini veriyorum dedi dr....tabi daha sonra gidişata göre o tarih öne arkaya gidebilir dedi..bu doğumun olacağı tarihi doktor kaçıncı haftada veriyo bileniniz varmı sezo olucamda cuma günü kontrol var 34 oluyos ozamana verirmi acep:44:
kızlar Menzil girmiyo erken doğum tehlikesivardı bişey mi oldu acaba:44:
zaten normal düşünyosan şimdiden nuri alça repliklerine dahada sarıl:)) bi arkadaşım normal istiodu...çatı muayenesinde kendini o kadar kasmışki alttan muayene olurken dr demiş sen böyle kasarsan normal doğum yapamazsın, sezeryana karar vermişler...rahat ol bebem, relax....[/QUOTE
hahahahahahahah
benimkininde kafa sağ tarafta kaburgamın altında o da etkili oluyo sanırım biraz..
kızlar bahsetmiş karnım kocaman oldu diye benimkide birden fırladı son günlerde.
bebekler hızlı kilo almaya mı başladı ki
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
canlarım ciğerlerim drdan geldikk biraz yorulduk..
kafası asagıdaydı gecen hafta yavrumun. 1 haftadır yasaıgım sıkıntıları anlattım ve ultrasona gectikk..
aman yarabbim ne görelim kuzumun ayakları asagıda kafası yukarıdaa. dogum pozisyonunda değil yanii ama
nerdeyse drumla birbirimize sarılacaktık cok mutlu olduk :) bizim için cok önemli bu pozisyon erken dogması yine
ertelenecek biraz da böyle zaman kazanıcaz.. bişey girip girip cıkıyo oluyodu sanki rahimde surekli bi huzursuzluk bi baskı falan
vardı o şey kızımın minik ayaklarıymış :) ben öyle hissediyomuşum. gecen hafta kilomuz 1320ydi bugun 1565 gr :)
içim bi huzurla kaplandıı.. dularınızla inşallahh zamanında doguma giricem.. destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?