2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah maşallah ya nassı beceriyonuz anlamıyom ki yaa verin şu işin sırrını da uygulayalım

tansiyon kişiye göre değişir kuzu benim hep düşüktür 8 e 5 9 a 6 arada çıkar 10 a fln zor nefes alma bende de var kalbime baskı yapıyo benimkinin kafanı sol tarafta kaburgamın altınndaymış o yüzden nassı pozisyon alacağımı bilmyom hiç

sorma canım ben de özellikle akşamları kaşınıyorum,kollarım bacaklarım sırtım falqan,bi yerden başladım mı zaten her tarafım kaşınmaya başlıyo,internette araştırdım hamile kaşıntısı diye bişi var,sık görülen bişiymiş,çok çok azınlıkta da karaciğerden kaynaklanabiliyomuş,haftaya muayenem var doktora sorcam bakalım,bir de rutin tahlillerim var,hazır kaşınıtıyla ilgili ölçülen bi değer de varsa ona da baksın ,onu da söylicem,ben kaşıntıyı geçirin diye soğuk su sürüyorum,biraz iyi geliyor,aklında olsun

ya bende de var bide karnım,sırtım,kollarım isilik tarzında oldu hala geçmedi

benimkininde kafa sağ tarafta kaburgamın altında o da etkili oluyo sanırım biraz..
kızlar bahsetmiş karnım kocaman oldu diye benimkide birden fırladı son günlerde.
bebekler hızlı kilo almaya mı başladı ki

Aynen ya kaburgamda ve leğen kemiğimde hissediyorum hareketlerini çok yoğun.

bu doğumun olacağı tarihi doktor kaçıncı haftada veriyo bileniniz varmı sezo olucamda cuma günü kontrol var 34 oluyos ozamana verirmi acep:44:
benim plesenta aşağıda olduğu için 31. haftamda söyledi tarihi..ama yinede mart başında randevu verecek ve epidural olacağı için mart başında anestezi uzmanıda muayene edecek o zmn randevu verilecek...tarih olarakda beklenen doğum tarihininden bi hafta 10 gün öncesini veriyorum dedi dr....tabi daha sonra gidişata göre o tarih öne arkaya gidebilir dedi..
kızlar Menzil girmiyo erken doğum tehlikesivardı bişey mi oldu acaba:44:

bugün dr a gidicekti cnm..hbr vermedi henüz bugün ama dün akşam iiydi

Merhaba kızlar, benimkinin hareketleri de aşağıda hep, bzen ayakları aşağıdan çıkıp gidecek sanıyorum.kafası sağ kaburgamın hemen altında batma yapıyor oda, karnım zaten bi tuhaf oldu girişli çıkışlı

evt kuzuuu takip etmiyomusun her hafta bak link gönderiyrm Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 34.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdan takip et ne kaar hızlı geliştiğini göreceksin bu haftalarda

canlarım ciğerlerim drdan geldikk biraz yorulduk..
kafası asagıdaydı gecen hafta yavrumun. 1 haftadır yasaıgım sıkıntıları anlattım ve ultrasona gectikk..
aman yarabbim ne görelim kuzumun ayakları asagıda kafası yukarıdaa. dogum pozisyonunda değil yanii ama
nerdeyse drumla birbirimize sarılacaktık cok mutlu olduk :) bizim için cok önemli bu pozisyon erken dogması yine
ertelenecek biraz da böyle zaman kazanıcaz.. bişey girip girip cıkıyo oluyodu sanki rahimde surekli bi huzursuzluk bi baskı falan
vardı o şey kızımın minik ayaklarıymış :) ben öyle hissediyomuşum. gecen hafta kilomuz 1320ydi bugun 1565 gr :)
içim bi huzurla kaplandıı.. dularınızla inşallahh zamanında doguma giricem.. destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler..

cnm hadi gözün aydın biraz daha zaman kazandınız kilosu da baya iyi olmuş cnm 1 haftada 250 gr alıyorlarmış demekki bunu da test etmiş olduk maşallah kuzucuğa dursun birazcık daha anasının sıcacık karnında inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…