2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

anaya bak ne kafadan haberi var ne ayaktan...off zeynep off bu anan nasıl olcak böyle bilmom bebem..
cnm gözün aydın hadi...rahatla azcık...çok güzel haberler, maşallah zeynebe

Sağolasın canım kaşıntı sürekli olmuyor fakat hırpalıyorum cildimi farkında olmadan soğuk suyu deneyeceğim ilk fırsatta ben de sorayım bir doktoruma inşallah işe yarar napalım migicim biraz daha sabredeceğiz çoğu bitti azı kaldı dimi

maşallah maşallah ya nassı beceriyonuz anlamıyom ki yaa verin şu işin sırrını da uygulayalım

Kumsalım canım istediklerinden yiyorum inan ama ölçülü ve kendime zararlı olacağına inandığım bir şey olunca dur diyorum sen de gayet iyisin bu konuda aslında. Bünyeyle mi alakalı anlamadım ki? Ama dikkat ediyorum hiç yalan söylemeyeyim çikolata yerine meyve tercih ettiğim çok oldu ben eskiden abur cubur denilince çevremde akla gelen ilk isimlerden olurdum inanır mısın son verdim hepsine, bebeğin işine yarayacak besinlerden tüketmeye çalışıyorum bir de su bol içiyorum

benmde 10 nisan gibi gözüküyo doğum kızım olcakk ama adına hala karar veremedik

hayırlı olsun canım neleri düşünüyorsun bir değerlendirelim istersen?

hadi gözünaydın canım Allah herşeyi kararlıyo bak ters dönmüş bebeğin
bikaç haftada böyle kalsa bidaha doğsada sıkıntı olmaz inşallah
bakalım yarında biz gitcez ne dicek

:)ya aslında ben aysima ismini çok beğeniyorum eşimde asya bende aysima asya olsun diorum eşimde bu ismi beğenmiyo farklı bi isim koymak istiyorum bebeğime yeni isimlerede bakıyoruz ama hala karar veremedik

Menzilcim çok sevindim maşallah çok şükür rabbim gönlünden geçenleri kabul eylesin...

cok sağol canım..

anaya bak ne kafadan haberi var ne ayaktan...off zeynep off bu anan nasıl olcak böyle bilmom bebem..
cnm gözün aydın hadi...rahatla azcık...çok güzel haberler, maşallah zeynebe

olur mu deliim ben dra dedim daha ultrasona gecmeden siz kafası asagıda ddiniz aama kafasıyla
böyle hareket edip canımı yakmasına ihtimal vermiyorum
afedersiniz ama elini ayagını sokup cıkarıyo sanki dedim
ultrasondan sonra dr maşallah anlamışsın pozisyonunu güzeell dedii. taaamm mı bebiimm

vallahi rahatladım canım yaa eşime her akşam sataşmaya baslamıstım huysuzz uyuz bişi olmustum :)

:)ya aslında ben aysima ismini çok beğeniyorum eşimde asya bende aysima asya olsun diorum eşimde bu ismi beğenmiyo farklı bi isim koymak istiyorum bebeğime yeni isimlerede bakıyoruz ama hala karar veremedik

Aysima ismini ilk kez duydum anlamı nedir bence güzel asya da güzel mühim olan sizin içinize sinmesi.

kızıma hala isim koyamadık kız bebişlerinizin isimlerini paylaşırmısınız?

kızım olsaydı eğer TUTKU,ÖZÜM,LİYA ,MELEK BUNLARDAN ikisini koyacaktık ..iki isim seviyoruz eşimle ama oğlumuz olacak bizde erkek isminde henüz karar veremedik

hadi gözünaydın menzilcim bebişinede maşallah aşağı yukarı geziniyo keyfi yerinde heralde

hadi gozun aydın cano maşallah bebikin ohh iyice oysun kasıklarını minik ayaklarıyla
benmde 10 nisan gibi gözüküyo doğum kızım olcakk ama adına hala karar veremedik
hayırlısı olsun

ben kızımın ismi almina fikir olsun diye yazdım..
bunun dısında hosuma giden isimler
mina
ece
duru
naz
karya
alya
belinda
derin
deren
beril
beren
nilya
lidya

hadi gözünaydın canım Allah herşeyi kararlıyo bak ters dönmüş bebeğin
bikaç haftada böyle kalsa bidaha doğsada sıkıntı olmaz inşallah
bakalım yarında biz gitcez ne dicek

sende hayırlı haberlerle gel inşallah canımm..

Menzilcim çok sevindim maşallah çok şükür rabbim gönlünden geçenleri kabul eylesin...

aminn canım Rabbim herkesin gönlune göre versiinn..
hadi gözünaydın menzilcim bebişinede maşallah aşağı yukarı geziniyo keyfi yerinde heralde

sağol canım.. evet cokta hareketlii su ann sanki ayaklarıını sokup sokup cekiyoo :) o parmaklarını tek tek öpecegim gunleri sabırsızlıkla bekliyorumm

maşallah zeynep'e canım çok sevindim az kaldı, azcık daha sabredin herşey daha iyi olcekkkkk

canım iki isimde ayrı ayrı daha güzel ama çift isim olarak pek güzel olmuyo bence, ama bencede asya

benim kızımın ismi ÖYKÜM..
senin bahsettiğin isimlerden de asya daha güzel bence.. diğerinin telaffuzu zor geldi bana..

kuzucummmmm maşallah zeynebe
zehir gibi kafa olcek bu kızda söyliyim ben sana.. akıllı bıdık tam.. maşallah ona..

ben 32 haftalık hamileyim ama etrafımdakiler 8 aylık olmadığını söylüyo bu doğrumu kızlar?

maşallah zeynep'e canım çok sevindim az kaldı, azcık daha sabredin herşey daha iyi olcekkkkk

cok sağoluunn kızlaarr darısıı tum beim gibi sıkıntı cekenlere insallahh

ben 32 haftalık hamileyim ama etrafımdakiler 8 aylık olmadığını söylüyo bu doğrumu kızlar?

hafta hesabına göre 28 gün oluyor 1 ay, 2-3 gün artıyor yani. bu yüzden son adet tarihinin ilk gününden itibaren ay hesabı yaparsan daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…