Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.
ben 32 haftalık hamileyim ama etrafımdakiler 8 aylık olmadığını söylüyo bu doğrumu kızlar?
cok sağol canım..
olur mu deliim ben dra dedim daha ultrasona gecmeden siz kafası asagıda ddiniz aama kafasıyla
böyle hareket edip canımı yakmasına ihtimal vermiyorum
afedersiniz ama elini ayagını sokup cıkarıyo sanki dedim
ultrasondan sonra dr maşallah anlamışsın pozisyonunu güzeell dedii. taaamm mı bebiimm
vallahi rahatladım canım yaa eşime her akşam sataşmaya baslamıstım huysuzz uyuz bişi olmustum :)
ya bu ay hesabının yöntemlerimi var benim sat 16 temmuz ben her ayın 16 sında bi ay bitiyor şeklinde hesaplıyorum mesela perşembe ayın 16 sı ve benim 7. ayım bitcek
ben 32 haftalık hamileyim ama etrafımdakiler 8 aylık olmadığını söylüyo bu doğrumu kızlar?
yine uyku bastııııııııııııı...fenalardayım...aynı hamileliğin ilk günlerindeki o uyku kıstıryo beni bugünlerde...tatlı tatlııııııı
cnm sen öğretmen değilmiydin ya geçen başvuru yapmışsın ama
yine uyku bastııııııııııııı...fenalardayım...aynı hamileliğin ilk günlerindeki o uyku kıstıryo beni bugünlerde...tatlı tatlııııııı
yaptım canım ama olmadı maalesef
ben artık umudumu kestim bu sene hazırlanamadım zaten kpssye
eğitimde hareketlerin eskiye dönmesi demek mesela 3 yaşında bir çocuk kardeşi olunca altını ıslatmaya tekrar başlıyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?