2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.

mavileff sağol canımm..
öyle mi dersin zehir gibi kafa ??
annesinde biraz zeka geriliği yaptıı amaa hadii inşallah kendisi zehir olur

Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.

bende 30.cu haftamda gitmiştim benm bebeğimde dönmüş gözüküyodu ama doğuma kadar çok yer değiştiriyomuş kaç haftalıksın bu arada?

ben 32 haftalık hamileyim ama etrafımdakiler 8 aylık olmadığını söylüyo bu doğrumu kızlar?

ya bu ay hesabının yöntemlerimi var benim sat 16 temmuz ben her ayın 16 sında bi ay bitiyor şeklinde hesaplıyorum mesela perşembe ayın 16 sı ve benim 7. ayım bitcek

ya bu ay hesabının yöntemlerimi var benim sat 16 temmuz ben her ayın 16 sında bi ay bitiyor şeklinde hesaplıyorum mesela perşembe ayın 16 sı ve benim 7. ayım bitcek

aynen bende böyle hesaplıom ...hiç gerenk yok hangi hafta hangi aya denk gelio die kafa yormaya..sat ım 30..her ayın 30 unda 1 ay doluo diorum...şu andada 7,5 ayım dolmak üzere

yine uyku bastııııııııııııı...fenalardayım...aynı hamileliğin ilk günlerindeki o uyku kıstıryo beni bugünlerde...tatlı tatlııııııı

yine uyku bastııııııııııııı...fenalardayım...aynı hamileliğin ilk günlerindeki o uyku kıstıryo beni bugünlerde...tatlı tatlııııııı

benide benide, hem ben kendimi her daim halsiz hissediyorum, dün akşama kadar evdeydik böyle hep uzandım falan ama hiç dinlenemiyorum, hep halsiz, hep yorgun, hep uykusuz

evt çok normal artıkın koca bi piliç taşıyos karnımızda ağırlık veriyo aslında adamlar boşuna 32.haftada izne ayırmıyolar ama diğer türlü de nassı bırakcan 2 aylık yavruyu

yaptım canım ama olmadı maalesef
ben artık umudumu kestim bu sene hazırlanamadım zaten kpssye

branş ne cnm ya çok üzüldüm şimdi okuyup da açıkta kalmak da çok zor ya çalışmaya başlayınca da kızıyo insan bazı şeylere ama yine de en azından azıcık da olsa emeğinin karşılığını alıyosun rabbim hakkında hayırlısını versin ben bu atanma derdi yüzünden çok uzun süre aşkımdan ayrı kaldım malesef hem de onca puana rağmen bakanlığın azizliğine uğradım

yanlış hatırlamıyorsam bursa dan dr tavsiyesi istemiştin , ben de karacabey de oturuyorum ve bursa da jimer e gidiyorum, dr cenk aşkalli çok memnunum,kesinlikle tavsiye ederim...çocuk dr olarakta bandırmadan çiğdem şen i tavsiye ederim ben oğlumu ona götürüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…