canlarım ciğerlerim drdan geldikk biraz yorulduk..
kafası asagıdaydı gecen hafta yavrumun. 1 haftadır yasaıgım sıkıntıları anlattım ve ultrasona gectikk..
aman yarabbim ne görelim kuzumun ayakları asagıda kafası yukarıdaa. dogum pozisyonunda değil yanii ama
nerdeyse drumla birbirimize sarılacaktık cok mutlu olduk :) bizim için cok önemli bu pozisyon erken dogması yine
ertelenecek biraz da böyle zaman kazanıcaz.. bişey girip girip cıkıyo oluyodu sanki rahimde surekli bi huzursuzluk bi baskı falan
vardı o şey kızımın minik ayaklarıymış :) ben öyle hissediyomuşum. gecen hafta kilomuz 1320ydi bugun 1565 gr :)
içim bi huzurla kaplandıı.. dularınızla inşallahh zamanında doguma giricem.. destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler..
yanlış hatırlamıyorsam bursa dan dr tavsiyesi istemiştin , ben de karacabey de oturuyorum ve bursa da jimer e gidiyorum, dr cenk aşkalli çok memnunum,kesinlikle tavsiye ederim...çocuk dr olarakta bandırmadan çiğdem şen i tavsiye ederim ben oğlumu ona götürüyorum...
canım felsefe grubu branşım verilen kadro koca türkiyede sadece 126 kişi olunca atanamıyoruz maalesef.
bu senede çalışmak içimden gelmedi çünkü eşim temmuzda bu tarafa atanacak ben artık ondan ayrı olmak istemiyorum çok yıpandım..
daha 1 yııllık evliydik evlilik yıldönmümüzün ertesi günü gitti eşim ve benim ilk evlilik yıldönümüm en kötü günümdü
Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.
ah cnm kıyamam ya ayrılığı iyi biliyrm benim de eşim iş icabı sürekli gitti geldi sonra ben atandım öyle ayrıldık fln derken baya sürdü ayrılık rabbim tez zamanda kavuştursun bi daha da ayırmasın ve ömür boyu mutluluk nasip etsin
pancem evet canım bandırmada özel hastane 2000 isteyince bursayı araştıralım dedik.peki o hastanede sezeryan doğum fiyatı ne kadar bilgin var mı
tabi fiyatları biliyorum normal 4000 tl sezeryan 4500 tl , bandırma daki özel hastanede benim pek çok arkadaşım doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar o zamanları erkan çoşkun vardı karacabey de, o doğumları orada yaptırıyordu...bizde baştan bandırmadan dr baktık ama iyi bir dr bulamadık ve mecburen bursaya yöneldik ... ama şu anda cenk beyden çok memnunum...bu arada bende 12 yıllık almanca öğretmeniyim ve hala atanamadım ama özel sektörde çalıştım ve artık atanmak istemiyorum eşimin işi karacabeyde ve ben 2 çocuklu olarak doğuya falan gidemem artık evet özelde biraz daha fazla çalışıyorum ama mutluyum....
bu konuda çok değişik söylentiler var cnm:)))Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.
ya ben masaya tezgaha yaklaşamıyorum
ellerimi karnımın üstünde tutamıyorum
hemen oraya vurmaya başlıyo kızım ya
çok rahatsız oluyor ittiriyo masayı şu an resmen
canım fiyatlar benim için yüksek açıkçası çünkü ev ödüyoruz bi taraftan yaza taşınma telaşımız var masrafımız çok yani.
sağol yinede ilgin için
ooo maşallah hem çalışmaya başlamadın hem de ev aldınız süper darısı başımıza zira biz aşkımın maaşıyla sadece geçinebiliyos
canım bizde alamazdıkda sağolsun kayınpederim çok destek oluyo her konuda.
arabasıyla 3 takla attık geçen yıl arabası pert oldu kendi arabamızı satıp parasını verdik almadı üstüne bize daha iyi bir araba aldı sağolsun çok iyiler.
ben artk internete bile giremiyorum yaa
kendi evimizde laptopu alıp kucağıma yayılıyodum ama annemlerde
masaüstü bilgisayar var. olmuyooo belim kopuyo kasıklarımda baskı oluyo.
oturamaz oldum ne kadar dayanılır ki böyle??
o halde bütün gün işte çalışmak zorunda olan benim gibi fukaralar da dadlum yaa..
hem iyi de olmuş boşver..laptop kucağa almak bebeği etkilerdi belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?