2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ahhhh
gözün aydın canımmmmmmm

canım felsefe grubu branşım verilen kadro koca türkiyede sadece 126 kişi olunca atanamıyoruz maalesef.
bu senede çalışmak içimden gelmedi çünkü eşim temmuzda bu tarafa atanacak ben artık ondan ayrı olmak istemiyorum çok yıpandım..
daha 1 yııllık evliydik evlilik yıldönmümüzün ertesi günü gitti eşim ve benim ilk evlilik yıldönümüm en kötü günümdü

canım felsefe grubu branşım verilen kadro koca türkiyede sadece 126 kişi olunca atanamıyoruz maalesef.
bu senede çalışmak içimden gelmedi çünkü eşim temmuzda bu tarafa atanacak ben artık ondan ayrı olmak istemiyorum çok yıpandım..
daha 1 yııllık evliydik evlilik yıldönmümüzün ertesi günü gitti eşim ve benim ilk evlilik yıldönümüm en kötü günümdü

evet canım bandırmada özel hastane 2000 isteyince bursayı araştıralım dedik.peki o hastanede sezeryan doğum fiyatı ne kadar bilgin var mı

Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.

pancem evet canım bandırmada özel hastane 2000 isteyince bursayı araştıralım dedik.peki o hastanede sezeryan doğum fiyatı ne kadar bilgin var mı

tabi fiyatları biliyorum normal 4000 tl sezeryan 4500 tl , bandırma daki özel hastanede benim pek çok arkadaşım doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar o zamanları erkan çoşkun vardı karacabey de, o doğumları orada yaptırıyordu...bizde baştan bandırmadan dr baktık ama iyi bir dr bulamadık ve mecburen bursaya yöneldik ... ama şu anda cenk beyden çok memnunum...bu arada bende 12 yıllık almanca öğretmeniyim ve hala atanamadım ama özel sektörde çalıştım ve artık atanmak istemiyorum eşimin işi karacabeyde ve ben 2 çocuklu olarak doğuya falan gidemem artık evet özelde biraz daha fazla çalışıyorum ama mutluyum....

ah cnm kıyamam ya ayrılığı iyi biliyrm benim de eşim iş icabı sürekli gitti geldi sonra ben atandım öyle ayrıldık fln derken baya sürdü ayrılık rabbim tez zamanda kavuştursun bi daha da ayırmasın ve ömür boyu mutluluk nasip etsin

Selam kizlar nasilsnz.bende dr a gittm persembe.cok sukur herseyimz normalmis.basi asagidaydi bebisimin.simdi anlamadigm artik bebek hic donmeyecek basi hep asagidami olacak doguma kadar.yoksa degisecekmi.

artık konumunu değiştirme olaslığı giderek zorlaşıyor çünkü ağırlaşıyorlar ve yerleri daralıyor ama küçük de olsa dönme ihtimali var

amin canım allah kimseyi eşinden ayırmasın

canım fiyatlar benim için yüksek açıkçası çünkü ev ödüyoruz bi taraftan yaza taşınma telaşımız var masrafımız çok yani.
sağol yinede ilgin için

ya ben masaya tezgaha yaklaşamıyorum
ellerimi karnımın üstünde tutamıyorum
hemen oraya vurmaya başlıyo kızım ya
çok rahatsız oluyor ittiriyo masayı şu an resmen

bu konuda çok değişik söylentiler var cnm:)))
ya ben masaya tezgaha yaklaşamıyorum
ellerimi karnımın üstünde tutamıyorum
hemen oraya vurmaya başlıyo kızım ya
çok rahatsız oluyor ittiriyo masayı şu an resmen

benimkide resmen masayı tekmelio...
sandalyem çok alçakta ..
göbeğim masanın altına girio...
üste doğru masayı yumrukluo kuzum..boxçu olcak sanırsam sıpalar

canım fiyatlar benim için yüksek açıkçası çünkü ev ödüyoruz bi taraftan yaza taşınma telaşımız var masrafımız çok yani.
sağol yinede ilgin için

ooo maşallah hem çalışmaya başlamadın hem de ev aldınız süper darısı başımıza zira biz aşkımın maaşıyla sadece geçinebiliyos

ooo maşallah hem çalışmaya başlamadın hem de ev aldınız süper darısı başımıza zira biz aşkımın maaşıyla sadece geçinebiliyos

canım bizde alamazdıkda sağolsun kayınpederim çok destek oluyo her konuda.
arabasıyla 3 takla attık geçen yıl arabası pert oldu kendi arabamızı satıp parasını verdik almadı üstüne bize daha iyi bir araba aldı sağolsun çok iyiler.

kayınpederine

ben artk internete bile giremiyorum yaa
kendi evimizde laptopu alıp kucağıma yayılıyodum ama annemlerde
masaüstü bilgisayar var. olmuyooo belim kopuyo kasıklarımda baskı oluyo.
oturamaz oldum ne kadar dayanılır ki böyle??

o halde bütün gün işte çalışmak zorunda olan benim gibi fukaralar da dadlum yaa..
hem iyi de olmuş boşver..laptop kucağa almak bebeği etkilerdi belki..

o halde bütün gün işte çalışmak zorunda olan benim gibi fukaralar da dadlum yaa..
hem iyi de olmuş boşver..laptop kucağa almak bebeği etkilerdi belki..

canm hep diyorum zaten bütün gün bilgisayar başında gerçekten çok zor işiniz..
Allah yardmcınız olsun kuzum..
ama benm çok tuhaf baskı yapıyo oturunca bile. 3 gündür yatıyorum sadece...
sağ salim sağlıkla alsaydk çocuklarımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…