ben artk internete bile giremiyorum yaa
kendi evimizde laptopu alıp kucağıma yayılıyodum ama annemlerde
masaüstü bilgisayar var. olmuyooo belim kopuyo kasıklarımda baskı oluyo.
oturamaz oldum ne kadar dayanılır ki böyle??
canm hep diyorum zaten bütün gün bilgisayar başında gerçekten çok zor işiniz..
Allah yardmcınız olsun kuzum..
ama benm çok tuhaf baskı yapıyo oturunca bile. 3 gündür yatıyorum sadece...
sağ salim sağlıkla alsaydk çocuklarımızı kucağımıza
canm hep diyorum zaten bütün gün bilgisayar başında gerçekten çok zor işiniz..
Allah yardmcınız olsun kuzum..
ama benm çok tuhaf baskı yapıyo oturunca bile. 3 gündür yatıyorum sadece...
sağ salim sağlıkla alsaydk çocuklarımızı kucağımıza
sabrımızda kalmadı artık...alınacaklarda bitti..
önceden biberon bumu olsun, beşik öylemi olsun dioduk..şimdi ya hepsi alındı yada hepsine karar verildi..
vucudumuzdeki herşeyi duyar olduk..kafayı dağıtamıoz artık
bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım
güncelle bi bakalım...benimde hala aynı eksikler devam edio..evet ya
bu akşam listeyi güncelliycem bakalım
ne eksik varmış
bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım
n kızım doğduğundan beri dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ve yumuşatıcısını çok çok memnunum...bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım
güncelle bi bakalım...benimde hala aynı eksikler devam edio..
hafta sonu carrefourdan şu bebek bezlerinden aldım ama 3 tane..
1 paket yeni doğan aldım...2 pakette 2 numara..
cnm sbh bayağı bi konuştuk bu mevzuyu sıkıldık sanırım ondan gözden kaçtı.
ben hacı şakir granüllü aldım...dün akşamda 30 derecede denedim..erimedi..ama benim makina eski ve ben sanırım çok koydum deterjanı..sonrada 40 derecede yeniden yıkattım çamaşırları....ama 30 derecede bende eridi diyenler var...dalinin granülüüüsnü alanlar var...granüllü erimiyor riske atamam direk sıvı kullanırım ben diyenler var:))
sıvı alackatım zatende hangi marka alayım dedim
bnm aklıma eldede yıkasammı die gelmiyo degil bakalım ne yapcam ....
güncelle bi bakalım...benimde hala aynı eksikler devam edio..
hafta sonu carrefourdan şu bebek bezlerinden aldım ama 3 tane..
1 paket yeni doğan aldım...2 pakette 2 numara..
cnm sbh bayağı bi konuştuk bu mevzuyu sıkıldık sanırım ondan gözden kaçtı.
ben hacı şakir granüllü aldım...dün akşamda 30 derecede denedim..erimedi..ama benim makina eski ve ben sanırım çok koydum deterjanı..sonrada 40 derecede yeniden yıkattım çamaşırları....ama 30 derecede bende eridi diyenler var...dalinin granülüüüsnü alanlar var...granüllü erimiyor riske atamam direk sıvı kullanırım ben diyenler var:))
Friendly organic aldım ben memnun kaldım. Marketlerde varmı bilmiyorum ama bebek malzemeleri satan mağazalarda ve internette bulabilirsin.
bnm rengarenk bide tek tek yıkıycam makinede artık :) valla bn bu kar kalkmazsa evdede dogrcam gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?