2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok zor canım yaaa
bak benim sırtım kopuyo şu an....

sabrımızda kalmadı artık...alınacaklarda bitti..
önceden biberon bumu olsun, beşik öylemi olsun dioduk..şimdi ya hepsi alındı yada hepsine karar verildi..
vucudumuzdeki herşeyi duyar olduk..kafayı dağıtamıoz artık

canım ayağının altına bi sehpa yerleştir.. beline de doldur yastıkları.. uzanır gibi otur sandalyeye..
ehhh işte biraz idare edebiliyorsun..
dik durunca sıkışıyor bebikler.. haklısın.. yayıl yayılabildiğin kadar..

evet ya
bu akşam listeyi güncelliycem bakalım
ne eksik varmış

bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım

Canım ben sıvı organik deterjan aldım memnun kaldım. Ama öyle kokulu falan olmadı. İçinde yumuşatıcısı da olduğu için ekstra yumuşatıcı kullanmaya gerek duymadım. Sanırım forumda genelde toz deterjan hacı şakir kullanılıyor ama bazı makineler eritmeyebiliyor onu. Onun dışında eğer sıvı almayacaksan toz alacaksan dalanınkini tavsiye edebilirim arkadaşım 3 yıldır kullanıyor çok memnun. Ama ben yine de sıvı al sıkıntı yaşama derim :)

evet ya
bu akşam listeyi güncelliycem bakalım
ne eksik varmış
güncelle bi bakalım...benimde hala aynı eksikler devam edio..
hafta sonu carrefourdan şu bebek bezlerinden aldım ama 3 tane..
1 paket yeni doğan aldım...2 pakette 2 numara..

cnm sbh bayağı bi konuştuk bu mevzuyu sıkıldık sanırım ondan gözden kaçtı.
ben hacı şakir granüllü aldım...dün akşamda 30 derecede denedim..erimedi..ama benim makina eski ve ben sanırım çok koydum deterjanı..sonrada 40 derecede yeniden yıkattım çamaşırları....ama 30 derecede bende eridi diyenler var...dalinin granülüüüsnü alanlar var...granüllü erimiyor riske atamam direk sıvı kullanırım ben diyenler var:))

tatlım ben de dalin yumuşatıcı ve granül sabun aldım.. gayet de memnun kaldım..
ama dalinin de sıvı deterjanı var aklında olsun..

n kızım doğduğundan beri dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ve yumuşatıcısını çok çok memnunum...

be

bnm aklıma eldede yıkasammı die gelmiyo degil bakalım ne yapcam ....

benden size yine deneyimli bir anne tavsiyesi bebek bezinizi prima premium care alın... çok çok memnun kalacaksınız...

bnm rengarenk bide tek tek yıkıycam makinede artık :) valla bn bu kar kalkmazsa evdede dogrcam gibi :)

yaaaa ben bulamadım bezlerden nereye gitsem kampanya bitmişti.. ((

bnm rengarenk bide tek tek yıkıycam makinede artık :) valla bn bu kar kalkmazsa evdede dogrcam gibi :)

bence 5-6 parçaya ayırdım cnm..solar rengi içinden birinin die..
beyaz olanları yıkadım dün akşam kazasız atlattık..
şimdi pembe tonluları atıcam bu akşam bakalım..
sarı yeşil mavi onalrda bi arada.
bi atnede kenarı pembe çizgili hastane çıkışı var onu takım olarak atıcam..
sonrada battaniyeler uykus eti çarşaf falan..
hergün bi tane yıkasam hafta sonuna anca biter...hafta sonuda ütü..
yani deterjan erimese sorun değil bi daha yıka al elinde yıka falnda..solması çok fena..inş. yaşamayız hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…