2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah canım ya çok sevindim. buraya sık giremesem de takip ediyorum ve durumunu biliyordum...zaten şurda ne kaldı. bu haftalarda doğsalarda yüzde 80i sağlıklı oluyormuş...
ana kız tebrik ediyorum sizi.......

aile ve sosyla politikalar bakanlığı sözleşmeli öğretmen alacak. başvuruluar martta başlıyor. kpss puanına çok bakmıyorlar. bir çok şehirde de var alım. istersen bakanlığın sitesine bir gir.
ayrıca branş önemli değil.

ben dalin aldım. bir kaşık yeterli oluyor...şu anda da kirli olmadığı için ve de bazılarını karışık yıkadığımdan 30 derece attım...çok da güzel bebek bebek koktular...

bisss doktordan geldik kızlarrr
maşallah bebeğimin herşeyi normalmiş ve normal doğum yolu görünüyor
bir aksilik çıkmazsa eğer...
32.haftanın içindeyiz ve kilomuzda 1804g..Allahım sağlıkla kucağımıza
almayıda nasip etsin..
asistan kız karnımı görünce,maşallah 2. çocuk tek bi çatlak yok didi
epiduralide sordum..bazı doktorlar önermiyormuş dedim..
doktorum da kimmiş onu diyen,onu söyleyen doktor bilinçsizdir yada
anestezi uzmanı yoktur dedi...
tamam didim doktor amcaaa,epiduralle acısız doğum istiyorum inşallah
daha yemek yapıcam kızlar,çıkmam lazım...
iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

maşallah size...çatlağının olmaması da süper henüz bende de yok ama son aylarda tehlikeli diyorlar...

bu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.

bu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.

cnm bazılarının ole oluyomus büyümüyomus bizim bi komsu vardı hep 75 di hamileliginde bile artmadı ... bnm de masallh 80 di simdi 90 bile zor oluyo karın gögüsler derekn bel göctü :)

çok da fazla büyümez canım. bende aynı dertten müsdarip. 2. çocuğum olacak kısmetse hala küçük hala küçük tabi ilkindeki kadar da değil.

sen büyümesini mi istiyorsun canım sana hep bebeğin olunca yada evlenince büyür mü dediler:)bak büyüse bile küçük göğüsler sonradan içi soluyooo aynı haline geri dönüyoo.bence bu göğüs işini takıntı yaptıysan silikon taktıırr.valla yaptıran arkadaslarım çok memnunlar taş gibi ömür boyu garantili kendine güvenin gelir hem süper oluyoo damla modeli olanlar çok doğal duruyooo..

günaydınlarrrrrrr
sevgililer gününüzde kutlu olsun bayanlarrr

maşallah cnm

2. günaydın da benden olsun
bugün sevgililer günü
evliyken ilk sevgililer günümüz
sevgili iken kutlamadıgımız günü şimdi kutlama imkanımız var mı acep
eşime göre gereksizmiş böyle şeyler
evet düşününce gereksiz ama
dışarda herkesin eli kolu dolu
çiçeklerle hediyelerle
sevgilileriyle sarmaş dolaş iken
ben boynu bükük mü kalayım

dün oğluşumu hissedemedim
hemşire hissedemezsen bi şeyler ye uzan demişti
ama tüm gün okuldaydım yapamadım
okul çıkışı sağlık ocagına gittim
kalp atışlarını dinledik
çok şükür sorun yok
öğlen yemegnden sonra bi şey yemedgm için olmuş
4 saat boyunca bi şey yemedn mi die kızdı hemşire
bi de hamilelik sana çok yakıştı dedi
eşim de öyle söylüyo
kilom aynı 33. haftama girdim 12 kilo almışm
bu kez laf etmedi şükür

evliyken kutlamanın bir manisi yok..lakin beklentiyide minimumda tutmakta fayda var
örnek veriyorum: bizim akşama evde nohut yemeği var...yani nohut yemeği varken evde romantik bi yemek yemek çokda mümkün değil takdir edersinki...bende sabah erkenden uyandım...hadi hemen hazırlanıp çıkalım börekçiye götürcem seni dedim beyime...börekçiye gittik, dedim bu sevgililer günü yemeği ona göre biz öyle hediyeler çiçekler yapmayız hiç bi zmn(evliykende sevgiliykende) ama bi değinirirz böyle kısaca o güne

sevgililer gününüz kutlu olsun..
benim sevgilim aşkım bi tanem kocacığım kızımın babası yok
gerçi olsa ne fark eder de.. benim tarzım değil sevgililer günü kutlamak.. bütün dünya ile aynı anda benim için hiçbir özelliği olmayan bi günü ne yapayım ben.. doğum günlerimiz evlilik yıldönümümüz bizden bişey yani ama sevgililer günü bana ters..
eee neden üzülüyorum ben madem..manyak mıyım ben kocişim yok diye üzülüp ağlayacağım hiçbir fırsatı kaçırmıyorum ben de yaa.. kızdım bak şimdi kendime.. sabah sabah melankoli..

kendi kendime saçmaladım kızlar günaydın herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…