yaaaa ben bulamadım bezlerden nereye gitsem kampanya bitmişti..((
kadıköydeki natiliusun içindekindekine gittik biz cnm cmt...vardı
hadi yaa(( tühhh
neyse ben kaçtım kızlar
öptüm sizi
canlarım ciğerlerim drdan geldikk biraz yorulduk..
kafası asagıdaydı gecen hafta yavrumun. 1 haftadır yasaıgım sıkıntıları anlattım ve ultrasona gectikk..
aman yarabbim ne görelim kuzumun ayakları asagıda kafası yukarıdaa. dogum pozisyonunda değil yanii ama
nerdeyse drumla birbirimize sarılacaktık cok mutlu olduk :) bizim için cok önemli bu pozisyon erken dogması yine
ertelenecek biraz da böyle zaman kazanıcaz.. bişey girip girip cıkıyo oluyodu sanki rahimde surekli bi huzursuzluk bi baskı falan
vardı o şey kızımın minik ayaklarıymış :) ben öyle hissediyomuşum. gecen hafta kilomuz 1320ydi bugun 1565 gr :)
içim bi huzurla kaplandıı.. dularınızla inşallahh zamanında doguma giricem.. destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler..
canım felsefe grubu branşım verilen kadro koca türkiyede sadece 126 kişi olunca atanamıyoruz maalesef.
bu senede çalışmak içimden gelmedi çünkü eşim temmuzda bu tarafa atanacak ben artık ondan ayrı olmak istemiyorum çok yıpandım..
daha 1 yııllık evliydik evlilik yıldönmümüzün ertesi günü gitti eşim ve benim ilk evlilik yıldönümüm en kötü günümdü
bnm hareketler hep yan tarafta bu cocuk cok rahatına düskün olece yatıyo yan sekilde ne asagıda ne yukarıda ... su deterjan isini sordum cevap alamadım ne alayım bebegin kıyafetlerini yıkamak için yarın kont gidicem gitmişken alyım
aile ve sosyla politikalar bakanlığı sözleşmeli öğretmen alacak. başvuruluar martta başlıyor. kpss puanına çok bakmıyorlar. bir çok şehirde de var alım. istersen bakanlığın sitesine bir gir.
ayrıca branş önemli değil.
bisss doktordan geldik kızlarrr
maşallah bebeğimin herşeyi normalmiş ve normal doğum yolu görünüyor
bir aksilik çıkmazsa eğer...
32.haftanın içindeyiz ve kilomuzda 1804g..Allahım sağlıkla kucağımıza
almayıda nasip etsin..
asistan kız karnımı görünce,maşallah 2. çocuk tek bi çatlak yok didi
epiduralide sordum..bazı doktorlar önermiyormuş dedim..
doktorum da kimmiş onu diyen,onu söyleyen doktor bilinçsizdir yada
anestezi uzmanı yoktur dedi...
tamam didim doktor amcaaa,epiduralle acısız doğum istiyorum inşallah
daha yemek yapıcam kızlar,çıkmam lazım...
iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..
nasilsiniz? insallah hepinizin hamileligi iyi geciyordur. 1.sey sorucam, eger cevap yazarsaniz cok sevinirim. ben 7.aylik hamileyim, evlenmeden öncede gögüslerim kücüktü. o.kadarki dümdüz, hep özel sütyen giyiorum, kadina benziyeyim diye. simdi aynada bakiyorum gögüslerim baya damarlandi yani damarlar cikti böyle, sanki büyüdü gibi ama, ben kiyafetimin disindan elleyince yine dümdüz, elimede az geliyor. surda 2.ay kaldi gögüslerim daha büyürmü?
bu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.
çok da fazla büyümez canım. bende aynı dertten müsdarip. 2. çocuğum olacak kısmetse hala küçük hala küçükbu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.
sen büyümesini mi istiyorsun canım sana hep bebeğin olunca yada evlenince büyür mü dediler:)bak büyüse bile küçük göğüsler sonradan içi soluyooo aynı haline geri dönüyoo.bence bu göğüs işini takıntı yaptıysan silikon taktıırr.valla yaptıran arkadaslarım çok memnunlar taş gibi ömür boyu garantili kendine güvenin gelir hem süper oluyoo damla modeli olanlar çok doğal duruyooo..bu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.
bisss doktordan geldik kızlarrr
maşallah bebeğimin herşeyi normalmiş ve normal doğum yolu görünüyor
bir aksilik çıkmazsa eğer...
32.haftanın içindeyiz ve kilomuzda 1804g..Allahım sağlıkla kucağımıza
almayıda nasip etsin..
asistan kız karnımı görünce,maşallah 2. çocuk tek bi çatlak yok didi
epiduralide sordum..bazı doktorlar önermiyormuş dedim..
doktorum da kimmiş onu diyen,onu söyleyen doktor bilinçsizdir yada
anestezi uzmanı yoktur dedi...
tamam didim doktor amcaaa,epiduralle acısız doğum istiyorum inşallah
daha yemek yapıcam kızlar,çıkmam lazım...
iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..
günaydınlarrrrrrr
sevgililer gününüzde kutlu olsun bayanlarrr
maşallah cnm
2. günaydın da benden olsun
bugün sevgililer günü
evliyken ilk sevgililer günümüz
sevgili iken kutlamadıgımız günü şimdi kutlama imkanımız var mı acep
eşime göre gereksizmiş böyle şeyler
evet düşününce gereksiz ama
dışarda herkesin eli kolu dolu
çiçeklerle hediyelerle
sevgilileriyle sarmaş dolaş iken
ben boynu bükük mü kalayım
dün oğluşumu hissedemedim
hemşire hissedemezsen bi şeyler ye uzan demişti
ama tüm gün okuldaydım yapamadım
okul çıkışı sağlık ocagına gittim
kalp atışlarını dinledik
çok şükür sorun yok
öğlen yemegnden sonra bi şey yemedgm için olmuş
4 saat boyunca bi şey yemedn mi die kızdı hemşire
bi de hamilelik sana çok yakıştı dedi
eşim de öyle söylüyo
kilom aynı 33. haftama girdim 12 kilo almışm
bu kez laf etmedi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?