bence 5-6 parçaya ayırdım cnm..solar rengi içinden birinin die..
beyaz olanları yıkadım dün akşam kazasız atlattık..
şimdi pembe tonluları atıcam bu akşam bakalım..
sarı yeşil mavi onalrda bi arada.
bi atnede kenarı pembe çizgili hastane çıkışı var onu takım olarak atıcam..
sonrada battaniyeler uykus eti çarşaf falan..
hergün bi tane yıkasam hafta sonuna anca biter...hafta sonuda ütü..
yani deterjan erimese sorun değil bi daha yıka al elinde yıka falnda..solması çok fena..inş. yaşamayız hiç..
bisss doktordan geldik kızlarrr
maşallah bebeğimin herşeyi normalmiş ve normal doğum yolu görünüyor
bir aksilik çıkmazsa eğer...
32.haftanın içindeyiz ve kilomuzda 1804g..Allahım sağlıkla kucağımıza
almayıda nasip etsin..
asistan kız karnımı görünce,maşallah 2. çocuk tek bi çatlak yok didi
epiduralide sordum..bazı doktorlar önermiyormuş dedim..
doktorum da kimmiş onu diyen,onu söyleyen doktor bilinçsizdir yada
anestezi uzmanı yoktur dedi...
tamam didim doktor amcaaa,epiduralle acısız doğum istiyorum inşallah
daha yemek yapıcam kızlar,çıkmam lazım...
iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..
bu yukardaki yazi bana ait. sadecce 1.kisi yorum yapmis, baska yorum yapicak 1.rileri yokmu aranizda, cevap yazarsaniz cok sevinirim.
bisss doktordan geldik kızlarrr
maşallah bebeğimin herşeyi normalmiş ve normal doğum yolu görünüyor
bir aksilik çıkmazsa eğer...
32.haftanın içindeyiz ve kilomuzda 1804g..Allahım sağlıkla kucağımıza
almayıda nasip etsin..
asistan kız karnımı görünce,maşallah 2. çocuk tek bi çatlak yok didi
epiduralide sordum..bazı doktorlar önermiyormuş dedim..
doktorum da kimmiş onu diyen,onu söyleyen doktor bilinçsizdir yada
anestezi uzmanı yoktur dedi...
tamam didim doktor amcaaa,epiduralle acısız doğum istiyorum inşallah
daha yemek yapıcam kızlar,çıkmam lazım...
iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..
evliyken kutlamanın bir manisi yok..lakin beklentiyide minimumda tutmakta fayda var
örnek veriyorum: bizim akşama evde nohut yemeği var...yani nohut yemeği varken evde romantik bi yemek yemek çokda mümkün değil takdir edersinki...bende sabah erkenden uyandım...hadi hemen hazırlanıp çıkalım börekçiye götürcem seni dedim beyime...börekçiye gittik, dedim bu sevgililer günü yemeği ona görebiz öyle hediyeler çiçekler yapmayız hiç bi zmn(evliykende sevgiliykende) ama bi değinirirz böyle kısaca o güne
evliyken kutlamanın bir manisi yok..lakin beklentiyide minimumda tutmakta fayda var
örnek veriyorum: bizim akşama evde nohut yemeği var...yani nohut yemeği varken evde romantik bi yemek yemek çokda mümkün değil takdir edersinki...bende sabah erkenden uyandım...hadi hemen hazırlanıp çıkalım börekçiye götürcem seni dedim beyime...börekçiye gittik, dedim bu sevgililer günü yemeği ona görebiz öyle hediyeler çiçekler yapmayız hiç bi zmn(evliykende sevgiliykende) ama bi değinirirz böyle kısaca o güne
hıı bilmiyordum....giysilerin 2. postasını dün akşam başarıyla yıkadım...4 e ayırmıştım renkleine göre...ama dünkilerde solmadan yıkanınca 3 ve 4. postayı birleştirdim..bu akşamda onları yıkarım...hafta sonuna kadar yıkama işlemim biter sanırım çünkü battaniye, nevresim takımları uyku seti falan kalıyor geriye..onlarda 2-3 seferde biter..hafta sonuda ütüyüde yaptımı ok dir bu işgünaydın kızlarrrrrrrrrr
canım ya bu çamaşır meselesinde şöle bişey önercem,ben bu solan çamaşırların yıkanmadan önce tuzlu suda bekletildiğini biliyorum, ben hatta kotlarımı ilk aldığımda bekletirim,şimdide püf noktalarını okudum tuzlu su ve sirkeli suda bekletin yazıyo, denemek lazım
maşallah kuzucuğada annesinede,şimdilik bendede çatlak yok,sonrasını görcez bakem
canım benimde 80 di 90 oldu ammaaaaa daha ne kadar büyür bilmiyorum
gıcıklar yaaaabiz küsüz hıh!!
hiçbişey istemiyorum ondan
bende yapmiyiciğim bişeycik ....
elbette manisi yok da sevgiliyken bile kutlamamışken şimdi hiç kutlamayız die öle dedim
ki zaten eşim az önce mesaj attı
bilirim sen şimdi akşam için bi şeyler beklersin ama benm bu konudaki görüşümü biliyorsun
ben seni bugün için değil her zaman seviyorum
umutlanmamam için gerekli önlem de alındı yani
zira bilir ki ben akşama kadar kurarım belki şöyle yapar belki böyle yapar gibisinden
hiçbiri olmayınca da bi ton surat şimdiden önlem aldı akıllı kocacım
merhaba bayanlar bende kadınlar kulubune yeni katıldım ve bu ilk mesajım :) suanda bana en yakın gelen konu bu oldu cunku bende 31+4 hamileyim. haftaya dr muayenem var. yaklasık 3 hafta once bebegim 970gr. idi, simdi ne kadar oldugunu cok merak ediyorum. aslında daha cok merak ettigim; benim plesantam asagıda idi dr'um onceki gidisimde onumuzdeki bir ay icinde yukarı cıktı cıktı cıkmazsa mecburen sezaryen olacak dedi. uzulerek soyluyorum ki aslında bi yandan icimden bi his yukarı cıksın istemiyo, cunku normal dogumdan cok korkuyorumbakalım gorucez. 3 hafta once totalde 10 kilo almıstım dr'um fazla bulmustu, cunku bir ayda 4 kilo almısım bu ay biraz daha dikkat etmeye calıstım ama ne kadar basarılı oldum bilemiyorum cunku istahım feci... butun annelerin (ve bilhassa nisan annelerinin:) bebeklerini saglıkla kucaklarına almaları temennisiyle....
günaydınnn. bugün bir başka enerji var üstümde.çünkü bugün buluşma günümüz kızımla. ablasını okuldan alıp doğruu hastaneye. inşallah yüzünü gösterir bu defa. sırtını ezberledik artık doğumda gösterecek yüzünü bu gidişle zilli doktorumuz bile çaresiz kaldı.
bizim cimcimede daha hiç yüzünü göstermedi bize yaaaa
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?